Bohom odoslaný liečivý cvik do lymfatickej zvýšenej telesnej obrany.

22.07.2018 12:56

Bohom odoslaný liečivý cvik do lymfatickej zvýšenej telesnej obrany.

Ku urýchlenosti vašeho lymfatického obehu som odovzdal duši mojeho dávneho proroka Cayceho dobré ozdravné ranné liečivé telesné cvičenie, na ktoré svet pozemský už dávno zabudol a dostáva späť do osvetlenia cez duševný príjem mojej Laury, čo pre vaše duše do vašeho poučenia to znamená, aby skôr než vykročíte svoje prvé kroky z teplej postele, začali prvým ešte polospiacim vašim nášľapom položeným na holú zem činiť tento liečebný cvik, od ktorého obrovských liečivých účinkov mojou Božou mocou do neho vložených, získavať bude každá jedna z vás pre svoj telesný základ budúci dobrý telesný vklad, získanosťou zrýchleného obehu lymfatickej tekutiny vo vašich telách, celý svoj imunitný systém nesmierne posilnený do zobúdzajúcej sa jeho narastajúcej obrannej sily voči všetkým prichádzajúcim chorobám správnou taktikou toho najmocnejšieho obranného úderu hodeného k nepriateľským rukám.

V stoji mierne rozkročnom postaviť sa čo najviac na špičky oboch nôh s nádychom, s oboma rukami zároveň zdvíhanými nad hlavu k oblohe a zotrvať v tejto polohe do výdrže čo najdlhšie, kedy obe ruky bude potrebné čo najviac vyťahovať z ramien smerom von z tela a po chvíli s prudkým výdychom cez ústa až hlasným zlomiť trup v drieku a predkloniť ho čo najhlbšie k zemi a kmitnúť rukami do medzery medzi oboma nohami a päty zároveň položiť na zem. Zotrvať v tejto konečnej fáze cviku aspoň 20 sekúnd a do ďalšej činenej vašej každodennej práce môžete spokojne pokračovať ďalej.

Do každého počiatku dňa bude dobre tento cvik odcvičiť, nakoľko aj keď neukazuje vašim očiam dôležitosť v jednoduchých svojich pohyboch, o takú silnú liečivosť sa bude v mojom Božom požehnaní niesť pre každého toho, kto pre svoje dobré zdravie bude napĺňať jeho činenosť. Do Bohom odoslanej tejto láskavej Božej odpovede bolo Božie jej toto odkázané slovo dušou Laury do prijatého písma tohoto duševného odkazu zachytené bez schybenia zápisom všetkých slov správne jej duševným príjmom. Amen.

 

Komentáre:

  1. Júlia Š. | 06.09.2018
    Drahý otecko nebeský. Ďakujem ti z celého srdiečka, že nám posielaš tak vzácne rady a dary prírody. Ďakujem za modlitbičky, cviky, rady. Si úžasný a ja ťa veľmi ľúbim. Ochraňuj nás všetkých. Ďakujem, že som našla správnu cestu. Ďakujem aj pani Laurike. Som veľmi šťastnou dušičkou. Posielam objatie pani Laurika. Vaše kuriatko 

  2. Eva | 01.08.2018
    Ďakujem Ti Otecko náš za tento cvik, ktorý cvičím už viac rokov a chcem povedať, že keď som bola na mamografii tak mi kontrolovali aj lymfu a povedali, že ju mám vo" veľmi dobrej forme", že je oveľa mladšia ako ja. Som presvedčená, že to je týmto cvikom, ktorý cvičím. Ale som rada, pani Laura a ďakukjem Vám, že Ste nám ho znovu sem zaradila a tak som si znovu pripomenula jeho správne zacvičenie.

  3. Erika | 30.07.2018
    Ďakujem láskavý Bože za tento cvik.Aj Vám pani Laura.

  4. Renata R. | 23.07.2018
    Tento cvik cvičím každé ráno a potom hop do studenej sprchy je to super a keď si na to človek zvykne je to závislosť čo z druhej strany nie je až také hrozné ale skôr prospešné . Ľúbim Ťa Otecko môj milovaný a ďakujem s tebou je svet ten najkrajší a láskou naplnený raj na zemi.P. Laura ĎAKUJEM.

  5. Peter K. | 22.07.2018
    Náš drahý Bože otče , patrí Ti nekonečná vďaka za Tvoju lásku ku nám všetkým a za Tvoju každodennú pomoc pre naše telá aj duše.Bože všetky cviky od Teba dané sú nesmierne účinné a liečivé a tak isto aj tento, lebo už dávnejšie som ho cvičil a bolo to super.Priznám sa že už som aj myslel na tento cvik,
    že by bolo dobré ho zase začať cvičiť, asi to nebude náhoda, lebo Bože otecko Ty nám vždy v predstihu ukazuješ čo potrebujeme pre naše zdravie, ja to tak stále cítim.Bože ďakujeme Ti za tento úžasný a liečivý cvik a samozrejme aj Vám drahá pni Laura za jeho odovzdanie pre nás Bohu verných na tejto nádhernej jedinej Božej stránke.Boh Vám žehnaj aj pánovi Vladimírovi,s úctou a láskou Peter.

  6. Zuzana | 22.07.2018
    Ďakujem Otecko za tento vzácny cvik , ktorý už skoro 4 roky pravidelne ráno cvičím . Som Ti za pripomenutie nesmierne vďačná, pretože som zistila, že som ho necvičila 100/% správne. Pri výdychu som nezotrvala 20 sekúnd v určenej polohe čo od zajtra opravím . Ďakujem.

  7. Julia L. | 22.07.2018
    Láskavy Môj Bože veľmi pekne ďakujem do nebíčka za cvik pre naše telesné domčeky láskou z mojej duše .Milá p. Laura veľmi pekne ďakujem za odovzdanie liečivého cviku .

  8. Jana | 22.07.2018
    Drahý Bože ❤️
    S láskou ďakujem za tento vzácny a liečivý cvik pre nás.Aj vám drahá Laura veľké ďakujem za jeho odovzdanie.

Pridať komentár