Bohom odoslaná liečivá receptúra do prípravy Božej cibuľového takého jedla, od liečivosti ktorého budú vo vašom tele zničené všetky bakteriálne cudzorodé kmene.

27.04.2020 22:37

Bohom odoslaná liečivá receptúra do prípravy Božej cibuľového takého jedla, od liečivosti ktorého budú vo vašom tele zničené všetky bakteriálne cudzorodé kmene.

11.10.2015  

Milí čitatelia. Nedávno som dostala od našeho láskavého Pána Boha pre mňa aj môjho manžela túto receptúru na cibuľový pokrm. Pýtala som sa Pána Boha, či ho môžem odovzdať aj pre Vás ostatných statočných. Môžem. Bolo by mi ľúto, keby ste aj vy čo Boha milujete pravostnou vierou nemohli užívať toto Bohom pre naše duše odoslané liečivo. Nech Vám Pán Boh láskavý žehná liečivé účinky tohoto pokrmu.

 

Božia receptúra:

Bude potrebné pre každého jedného človeka dostať do varenia dve a pol kila cibule, ktorú treba nakrájať do štvrtiek a nechať variť 20 celých minút. Keď bude pokrm uvarený, do hotového treba vmiešať celý jeden balík sušeného zázvoru a dva balíky majoránky. Koreniny netreba prevárať, ale len vsypať do odstaveného hotového pokrmu a dobre zamiešať. Prikryté nechať odstáť do ďalšieho dňa a do chladničky niesť uskladnené. Do každého dňa treba vypiť pol litra scedeného vývaru do liečivých účinkov ktorého bude niesť Boh láskavý svoju požehnanosťou Božiu silu. Do slanosti treba dostať na toto množstvo malú čajovú lyžičku soli a do množstva vody sa stávajú potrebné celé 3 litre. Do naviazanosti silného cibuľového liečiva pre vaše telá bude potrebné túto kúru celkom 3X za sebou zopakovať odmlkou po každej jednej naplnenej dobou 2 celých týždňov. Túto Bohom žehnanú receptúru v jej naplnenosti budete pociťovať najmä v prichádzajúcom zimnom období, kedy ožíva celý bakteriálny a virózny svet, ktorého vstup do vašich tiel nebude dovolený skrz v predstihu dostané očkovacie prírodné liečivo vstrebané z tohoto cibuľového pokrmu. Dokážu byť vaše telá odolnosti voči chorobám zvýšenou imunitou pripravené na toto zimné obdobie.

Do Božej odpovede poslal toto slovo vašim dušiam odkazom samotný váš Boh cez duševný príjem svojej Laury. Amen.

 

Túto cibuľovú polievku môžete piť nielen v zime, ale aj po celý rok. Úprimne Vám poviem, mám tento recept odskúšaný aj s manželom a vždy nám táto polievka veľmi pomohla a posilnila naše telá. Cítili sme sa veľmi dobre a silní. Odporúčam si ju pripraviť aspoň 1x do mesiaca. Môžu ju piť aj detičky, ale v menšom množstve. Koľko zvládnu a budú mať veľmi posilnenú imunitu. Upozorňujem Vás milí čitatelia, aby ste tento cibuľový pokrm ihneď nesciedzali a nechali si ho v chladničke uložený nescedený až do ďalšieho dňa a potom ho treba cez sitko precediť a každý deň pol litra vypiť, čo je dávka pre jedného dospelého na celý deň. Ostatný scedený cibuľový nápoj si môžete dať aj do pet fľaše alebo hrnca a uskladniť do chladničky. Ja používam na odkvapkanie sitko na odkvapkávanie cestovín alebo špagiet, lebo je dostatočne veľké. Kto chce, môže si do tejto pol litrovej dávky cibuľového vývaru dať aj cestoviny, slížiky, vruty, čo ľúbite. To znamená, že nemusíte polievku len piť ale môžete si ju pripraviť aj s cestovinou. Dôležité je zachovať potrebné množstvo a to pol litra polievky na deň. Laura

 

Komentáre:

  1. Eva C. | 05.05.2020
    Mily nas Otecko nebesky,
    chceme sa Ti podakovat aj za tuto recepturu, ako si posilnit svoje zdravie a za vsetku Tvoju starostivost o nase tela.
    Srdecna vdaka aj Vam pani Laura, za odovzdanie receptury.
    S laskou Eva s Dominikou

  2. Veronika | 03.05.2020
    Dobrý večer. Chcem sa poďakovať Pánu Bohu za túto receptúru. Prišla v čase keď som sa modlila za niečo, čo by bolo na posilnenie imunity a bolo by to aj pre deti. Ďakujem ti Bože za vypočutie mojej prosby. Ty vieš prečo.
    Vďaka pani Laura za odovzdanie receptúry.

  3. Gabika | 11.10.2015

    Otče Bože ďakujem, že sa o nás tak staráš, že nám dávaš stále pomoc a ochranu, aj keď si to veľa krát ani nezaslúžime. Ďakujem Ti Božinku, moc Ťa ľúbim.
    Ďakujem aj Vám Pani Laura, že na nás stále myslíte, aj keď ste mali dnes určite veľmi náročný deň, ale aj tak ste nám dali na stránku od Pána Boha túto určite úžasnú receptúru.

  4. Ďakujeem

    Silvia | 11.10.2015

    Otče Bože laskavý ďakujem veľmi pekne za túto receptúru a aj za to ako sa o nás všetkých staráš. Pani Laura aj vám patri poďakovanie že na nás myslíte a stale sa ochotne podelíte o Božie liečebné receptúry. S láskou Silvia

  5. Elena | 12.10.2015

    Láskavý Otče Bože, vrúcne ďakujem za lásku k našim dušiam, Tvoje všemohúce bdenie nad našimi dušami aj dobré fyzické zdravie, aby sme boli po všetkých stránkach zdraví. Otče Bože ďakujem, že sa o nás staráš každý okamih našej pozemskej púti. Len s Tebou je radosť žiť. Ďakujem za všetko, ako sa staráš aj moju rodinku. Milujem Ťa navždy.
    Pani Laura ďakujem, za vašu veľkú obetavosť, lásku ...... 
    s láskou, pokorou

  6. Erika | 12.10.2015

    Ďakujeme Bože, že Nás tak miluješ a dávaš Nám recepty aby sme boli zdraví, a aj Vám pani Laura, že sa s nami podelíte o tieto vzácne receptúry. Vďaka.

  7. daniela | 12.10.2015

    Vďaka Otecko moj milovany za to, že sa takto o nas staraš a chraniš....Laura vďaka aj Vam!!
    daniela

  8. Gitka - Kutná Hora | 12.10.2015

    Otče Bože, mnohokrát Ti ďakujem za Tvoju láskavosť, dobrotivosť a starostlivosť, že nám posielaš pomoc a ochranu v tomto prichádzajúcom zimnom období. Milujem Ťa Otče Bože. Laurinka, ďakujem za odovzdanie tejto liečivej receptúry.

  9. Marek | 17.10.2015

    Ďakujem Ti Otecko za skvelý recept pre zdravie do tohto sychravého počasia, ale aj za iné liečivé receptúry. Aj Vám drahá Laura patrí vďaka za zverejnenie.

Pridať komentár