Bohom dostaná duši mojej ochrana pred tými ľuďmi, ktorých krok duševný nesený bude sprevádzanosťou zla do mojej duševnej blízkosti ku cieľu oslabiť moju duševnú silu.

18.09.2019 14:06

Bohom dostaná duši mojej ochrana pred tými ľuďmi, ktorých krok duševný nesený bude sprevádzanosťou zla do mojej duševnej blízkosti ku cieľu oslabiť moju duševnú silu.

Tieň toho zla, ktorý sprievodný krok tieto duše sprevádza neviditeľnosťou svojej existencie ľudskému pohľadu, pošli láskavý môj Bože okamihom tejto chvíle späť do ďalekých pekiel, ktorého stratenosťou navždy dokáže niesť moja duša tieto zlé duše do svojej blízkosti bez telesnej a duševnej ujmy v svojom Bohom určenom duševnom postavení žiť svoj život na tejto skazenej pozemskej zemi. Amen.

 

Poznámka:

Túto ochrannú modlitbu k Pánu Bohu bude dobre sa pomodliť vtedy, keď budete musieť ísť medzi mnohých ľudí, ktorých ani nemusíte poznať a napríklad im nebudete sympatický (á), čo môže viesť ich duše do zlých pohľadov k Vám a prenosu negatívnej energie k Vašej duši, dôsledkom čoho môžete mať odpadové stavy, búšenie srdca, horúčosť v tvári, chvenie celého tela atď. Touto odrieknutou modlitbou k láskavému Pánu Bohu sa jej požehnaním dokážete ochrániť od duševnej zloby ľudí, s ktorými musíte v daný deň prísť do styku ale je veľmi účinná aj pre tie duše, ktoré cítia strach ísť medzi väčšie množstvo ľudí napr. do obchodu, cestovať, ísť na úrad niečo potrebné vybaviť.... Pamätajte na to, že dobrotu každej duše zlé duše cítia veľmi intenzívne a silno a preto sa snažia proti nej bojovať svojou zlobou, ktorou jej môžu zámerne veľmi ublížiť. Túto modlitbu sa môžete pomodliť aj pred každým odchodom z domu (práca, nákupy, úrady, "priateľské" stretnutia) aj niekoľkokrát po sebe a prejaviť Pánu Bohu bezhraničnú dôveru vo veľkú silu tejto modlitby v Božom jej požehnaní a vyslyšaní pre Vašu dušu. S láskou vaša Laura

 

Komentáre:

  1. Gabriela | 01.10.2019
    Ďakujem Otecko Nebeský za túto krásnu modlitbu, ktorú som prehliadla a dnes som sa začítala do textu tejto modlitby. Obsahuje ochranné slová, ktoré nás chránia pred ľudskou zlobou. Veľmi často stretávam ľudí s negatívnou energiou a táto modlitba je ako ochranný štít. Vďaka Ti Bože, že nás tak veľmi miluješ a ochraňuješ.
    Vám pani Laura ďakujem, že ste pre nás prijali túto modlitbu. Veľa Božieho požehnania pre Vás a Vášho manžela.

    S láskou a úctou Gabriela s rodinou

  2. maria | 20.09.2019 
    DAKUJEM otecko nas milovany za kazdodenu ochranu nasich dusi je v dnesnej dobe velmi potrebna .Stale vies co potrebujeme a posles nam pomoc si nasa jedina laska.Dakujem Pani Laura.

  3. Mária a Peter | 19.09.2019
    Drahý Otče Bože z celého srdca ďakujeme za tieto ochranné slová, taká som šťastná. Hneď po prečítaní modlitby ma viac krát prebehol neskutočný mráz po tele. Ďakujeme ti z celého srdca že sa o nás Otecko takto staráš a chrániš naše duše. Ľúbime ťa Otecko. Drahá pani Laurika obrovské ďakujem patrí aj Vám, že na nás myslíte.

  4. Lukáš | 19.09.2019
    Ďakujeme pane Bože že na nás stále dohliadaš a pomáhaš nám zvládať tento život ľahšie pomocou týchto priam zázračných modlitieb. Ďakujeme Vám drahá pani Laura za pomoc, ktorú nám odovzdávate. S láskou a vďakou Lukáš.

  5. Dana K. | 19.09.2019
    Ďakujem veľmi pekne, za túto modlitbu, otče Bože môj dobrý❤️Aj Vám pani Laura veľmi Ďakujem. ❤️

  6. Andrea | 18.09.2019
    Ďakujem krásne za motlitbu od nášho láskavého pána Boha. Takúto motlitbu na ochranu pred zlými ľuďmi som potrebovala ako soľ. Otecko ľúbim ťa a veľmi ti ďakujem za tvoju ochranu.

Pridať komentár