Bohom do sily žehnaná očista domu od kliatobných prúdiacich zlých slov a od duševných temných tieňov.

18.02.2018 12:03

Bohom do sily žehnaná očista domu od kliatobných prúdiacich zlých slov a od duševných temných tieňov tento dom okupujúcich svojou blízkosťou.


Ku každému rohu domu treba túto modlitbu kričať 3x za sebou:

Kolonády tých temných duší, ktorých domovom sa stáva každým dňom tento môjmu vlastníctvu príbytok posielam Bohom žehnané tieto moje slová do vášho pekelného tieňa, ktorého odraz zlovestnej ničivej existencie bude pod Božím vedením vašej cesty odnesený Božou mocou priamo do náruče pekiel, ktorej domov vám vlastníctvom prináleží, lebo kto porušuje Boží zákon lásky omilostenie odpustením Božím bez cítenej ľútosti duševnej od Boha nikdy nedostane vykúpením svojich hriechov, ktorých ťarche nezmazateľnej podliehate vy všetky, ktoré si môj domovský príbytok násilím privlastniť chcete krutosťou zločinov na dušiach tých, ktorých krok prejde prvotným prahom do vnútra domu, lebo ku krutosti týchto vašich okupačných démonických nájazdov sa Boh týmto mojim odkázaným slovom cez moje ústa stáva žehnateľom ich sily proti vašim temným útokom na všetkých, ktorých do tohoto príbytku pozvať k priateľskej návšteve chcem bez ťaživej obavy čo sa s nimi stane ako nešťastie, keď tento príbytok opustia v priateľskom rozlúčení s mojou dušou. Tlakom týchto Bohom žehnaných slov bude tieň vášho zla navždy prijatý vstrebaním peklom, ktorého ohennú pekelnú náruč viac nikdy nedokážete opustiť snahami vašimi vplýžiť sa do môjho príbytku, lebo týmto dňom bude tento príbytok navždy vašej okupácii oslobodený Božou pomocou, ktorej Božou silou k blízkosti týmto mojim slovám žehnanou sa oslobodí tento dom navždy kliatobným útokom vedených vašou neviditeľnou odvahou proti každej jeho návštevníckej duši a horte každý deň v pekelných bolestiach a krutých mukách za tie skutky, ktoré niesli ste do záhuby nevinných duší telesnou ich nečakanou smrťou vami spôsobenej, lebo Boh je spravodlivý a jeho Božiemu trestu sa nevyhnete ani v pekle, ktoré už viac nikdy od tejto chvíle neopustíte.

 

Kode-3x
Bade hode hode-3x
Bode lobe bode-3x
Lobe-3x
Koledo doledo boledo-3x
Salemo hadox kozilox salemo-3x


Po zakričaní tejto modlitby 3x za sebou do rohu izby treba ešte 12x tento roh pokrižovať svetlom sviečky týmto odrieknutým slovom po každom jednom pokrižovaní rohu:


Bohom žehnaným týmto križovaním ohňom Božieho svetla lásky pálim vaše temné telá do premeny prašného popola, ktorého ničota bude ďalekým vesmírom vstrebaná navždy bez možnosti jeho dopadu prašného na pozemskú zem. Do križovania tohoto Boh tlak svojej Božej sily posiela do toho cieľa, ktorý znie:

Blízkosť vašich temných tiel týmto okamihom navždy zanikne tomuto príbytku prebývať ako škodná zver, lebo dostrel Božej spravodlivej ruky trafí presne každý váš telesný tieň zásahom k strate vašej existencie navždy, lebo tento deň sa stáva pre vaše harašenie ten navždy posledný k vašim pekelným útokom na duše nevinné. Amen.


Pozn.: toto treba učiniť do každého jedného rohu  v miestnosti a vo všetkých izbách v celom dome!

 

renáta|22.12.16 

Milá pani Laura, veľmi pekne ďakujeme za túto ochrannú modlitbu, ktorú ste sem vložila. Vďaka Ti Drahý Bože za to, že nás chrániš pred nebezpečenstvom, ktoré my nevidíme, možno len cítime nervozitou, nespokojnosťou alebo depresiou. Mám pocit, že keď nám Pán Boh posiela takúto modlitbu, pekelníci sa na nás chystajú vo veľkom útočiť. Pane Bože, prosím Ťa o pomoc pri tomto obrade pre všetkých, ktorí sa rozhodnú prijať Tvoju láskavú pomocnú ruku. 
Chcela by som sa opýtať, keďže je to dosť náročný obrad, je možné ho prerušiť napríklad po niekoľkých miestnostiach a pokračovať v ostatných neskôr? 
Pozdravujeme Vás milá Laura i pána Vladimíra a prajeme pokojné prežitie Vianoc.

 

Božia odpoveď:

Každá jedna obývateľná miestnosť dokáže byť očistená mojim Božím zásahom viacerým pokračovaním očisťovania tvojeho príbytku a keď tvoja duša vloží dôveru do tohoto obradu bude naplnenosť tvojeho snenia pravdivou skutočnosťou. Ver tomu, že každú jednu tvoju snahu činiť tento obrad ja Boh tvoj láskavý požehnám a bude aj celkom postačujúce každý deň očistiť jednu miestnosť. Viem dobre, ktorá duša si a veľmi ťa ľúbim. Tvoj Boh. Amen.

Gitka|22.12.16  

Otče Bože láska moja nekonečná posielám Ti obrovskú VĎAKU do nebíčka za túto pomoc a modlitbu na ochranu a očistu domu od všetkého zlého, každého nešťastia a všetkých posielaných pekelných útokov. Laurinka veľmi pekne ďakujem za duševný príjem a odovzdanie tejto pomoci. 

Jana|22.12.16  

Ďakujeme Pane Bože, že sa o Nás staráš a chrániš Nás, ako aj naše príbytky od všetkého zla,ktoré my nevidíme. Ďakujeme aj Vám drahá Laura za odovzdanie Božieho odkazu. Prajem Vám pokojné prežitie sviatkov ,nech Vás Náš láskavý Božíček žehná a chráni od všetkého zla a nech Vám dá sily toľko,aby ste vedela pokračovať vo svojej náročnej práci ktorú pre Nás robíte. Chýbate Nám veľmi. Želám,aby ste bola znovu silná,spokojná,aby ste už nikdy viac nepocítili sklamanie a bolesť na duši. Pánovi Vladkovi skoré uzdravenie a zotavenie. Ľúbim Vás a ďakujem za všetko všetučko čo ste pre mňa a mojich blízkych urobila. Vážim si Vás a ľúbim z celého srdiečka. Ste Náš poklad na tejto zemi naša krásna dušička. Ďakujem ️️️

Marta B.|22.12.16  

Ďakujeme Ti Láskavý Bože za Tvoju nekonečnú ochranu a lásku, ktorú nám dávaš, ľúbime Ťa a samozrejme prosím Ťa požehnaj láskou, zdravím a silou našu pani Lauru, ktorá to potrebuje viac ako ktokoľvek z nás. Ďakujeme vám pani Laura za vašu prácu.

daniela|22.12.16  

Božinku milovaný, zo srdca ďakujem za túto motlitbu a ochranu nášho príbytku pred zlom. Si jedinečný, láskavý a dávaš nám tak veľa...staráš sa o nás neustále, radami, motlitbami a upozorneniami. Milujem Ťa nadovšetko a nikdy to nik nezmení!! Si pre mňa všetkým...Ďakujem za Tvoje dieťa Lauru, ktorú si vážim moc moc a lúbim. Vďaka Bože Otče môj láskavý

Silvia|23.12.16  

Otecko náš nebeský,ďakujem Ti za túto modlitbu na ochranu príbytku.A hlavne Ti ďakujem za pani Lauru ktora stále aj v tomto pre ňu ťažkom období s láskou venuje svoj čas nám a tejto Božej stránke.
Otče Bože prosím Ťa,žehnaj zdravie pani Laure a jej manželovi Vladovi,všetkým čitateľom tejto Božej stránky.
A zaroveň vám pani Laura a Vlado,milí čitatelia želám krásne,pokojné a Pánom Bohom požehnané vianočné sviatky.
S láskou Silvia

Lukáš|23.12.16  

Milovaný Otče Bože ďakujeme Ti, že stále stojíš pri nás. Len Ty vieš ako veľmi Ťa potrebujem v týchto ťažkých chvíľach, ktoré prežívam. Preto som aj hneď začal s touto očistou domu, aby sa mi aspoň trošku uľavilo. Chcel by som sa len uistiť či to robím správne keď pri každom križovaním aj poviem Otče Bože láskavý žehnám svoju dušu v Tvojom Božom mene a sláva Tebe až na veky vekov. Amen. Pretože to robím počas každého križovania. Stoj prosím Ťa Otče Bože pri nás stále a ochraňuj nás všetkých aj našu pani Lauru, ktorá ma tiež dosť svojho trápenia. Ďakujeme Vám pani Laura za všetko ako sa po celý rok o nás staráte a pridávate nám na stránku všetko čo pán Boh pošle pre naše hriešne duše. Spokojné prežitie Vianoc Vám prajem aj Vášmu manželovi a verím, že už bude len lepšie s Božou pomocou. S vďakou Lukáš

 

Laura|23.12.16  

Milý Lukáš. Križovanie je potrebné hovoriť so slovom v tejto modlitbe Bohom odkázaným a nič viac netreba k Bohu svojimi slovami k tejto modlitbe dopĺňať. Potom by nesplnila účinkom svoj cieľ. Táto modlitba je od láskavého Pána Boha odoslaná pre Vás všetkých a nikdy by sa nemalo v jej slovách nič meniť. Tak to musí byť v nemennosti Božích slov.

Erika|23.12.16  

Ďakujem Ti Bože za modlidbu.Za ochranu nášho príbytku.Aj Vám pani Laura ,za všetko čo robíte.Prajem všetkým krásne prežitý tento vianočný čas.Hlavne aby sme viac modlili iba k Bohu.Ja tento čas chcem využiť hlavne na modlidby ,ja sama sa musím polepšiť.Ešte raz veeeeľka vďaka.Erika

Andrea|23.12.16  

Drahá pani Laura, 
nesmierne Vám ďakujem za prijatie tejto modlitby. Milosrdný pane Bože, som veľmi šťastná, že si nám poslal túto modlitbu, Ty všetko vidíš a pomáhaš nám na každom kroku. Nekonečne Ťa ľúbim, moja obrovská VĎAKA Bože!
Milá pani Laura, ďakujem za celú rodinu za všetko; veľmi nám pomáhate. Prajeme Vám aj pánu manželovi krásne a pokojné Vianoce, nech Vám náš Otecko Nebeský vo všetkom žehná a pomáha. Želám veľa síl, radosti, lásky, pokoja, spokojnosti a všetko len to najlepšie do Nového roka!
Ďakujem, Andrea

Júlia P.|23.12.16 

Otecko Bože láskavý, ďakujem Ti krásne, za túto ochranu pred zlom. Veľmi sa zíde, cením si Tvoju pomoc. Ďakujem Ti aj za to, že ma zdvíhaš, keď nevládzem ďalej, že mi ako zázrakom dodávaš silu, keď Ťa o ňu prosím. Ďakujem, že máš so mnou trpezlivosť. 
Milej pani Laure a pánu Vladovi tiež prajem Bohom požehnané Vianoce. Ďakujem, že ste pri nás aj v pre Vás ťažkom období. Prajem všetko dobré a veľa lásky. Nech ste šťastní.

Tomáš|23.12.16  

Pane Bože veľmi Ti ďakujem za túto silnú ochrannú modlitbu pred zlom. Som veľmi rád, že tie hnusné svine sa vrátia tam kde patria a už má nebudú otravovať hlúposťami na ktorých nezáleží. Záleží mi Bože hlavne na Tebe a tak chcem aby to vždy bolo. Vôbec sa mi nechce počúvať čo mi tie tupé pekelné svine nahovárajú. Nech sa ich rite smažia na uhoľ. 
Pani Laura dík za modlitbu, vážim si Vás veľmi oboch. 

Renata R.|23.12.16 

Ďakujem Ti Otecko môj láskavý milovaný za tvoju lásku a ochranu našich duší . Milá p. Laura ďakujem Vám za tieto veľmi dôležité očistenie našich príbytkov . Prajem Vám nádherné láskou nesené sviatky, plné pohody a božieho požehnania ďakujem . Otecko môj láskavý milujem ťa a ďakujem čo pre nás robíš milujem ťa ďakujem milovaný môj.

Elena|24.12.16  

Otecko môj, Ty môj jediný duševný najvzácnejší drahokam ďakujem Ti,že sa o nás staráš, ochraňuješ, pomáhaš.Milujem Ťa nesmierne. Tvoje Božie dary sú nenahraditeľné.Ďakujem aj za Tvoje dieťa Laura, ktorú ľúbim láskou pozemskou, vážim si ju a ďakujem Vám pani Laura, že kráčate touto ťažkou duševnou cestou. Ďakujem

Eva Č.|24.12.16  

Láskavý pane Bože ďakujeme Ti zo srdiečka za túto modlitbu na očistenie domu od kliatobnej záťaže je to krásny vianočný darček.Otecko nebeský Ty si nekonečná láska ,len Ty jediný nás vieš ochrániť od všetkého zla,ktoré útočí na každom kroku.Nesmierne Ti ďakujeme za všetko čo pre nás robíš,že nám takto pomahaš.Dráha pani Laura ďakujeme Vám za prijatie tejto modlitby,prajeme Vám veľa síl,lásky a pokojné Bohom požehnané Vianoce.

Margita|26.12.16 

Drahý môj BOH srdečne ti ďakujem za modlitbu na očistu našich príbytkov. Je to to najsilnejšie a najúčinnejšie. Veľmi si to vážim a viem že je to tá najsilnejšia ochrana a obrana našich príbytkov. Len TY PANE BOŽE vieš čo potrebujeme.
Ďakujem Ti tiež za liečbu pri ktorej si mi dával silu zvládnuť žuť bobkový list, Ty vieš ako to bolo pre mňa veľmi náročné. Ďakujem Ti cviky, ale aj za obrovskú silu, silu zvládať všetky povinnosti v práci a doma. Život je ťažký, ale v Tvojej Božej náruči sa to všetko dá zvládnuť. 
Pani Laura ďakujem Vám za všetko, veľa pre mňa a moju rodinu,podnikanie robíte. Samozrejme prvé ďakujem patrí JEDINÉMU PÁNU BOHU, ale Vám ďakujem za obetavosť,ochotu.
ďakujem aj Vášmu sekretárovi Vladkovi.
Všetko si veľmi vážim
PANE BOŽE prosím usmerňovanie mojich myšlienok, slov a skutkov
S láskou, pokorou Margita