Boh vašim schránkam telesným odosiela v horúčosti počasia tieto dobré rady do ochrany vašeho dobrého zdravia.

29.07.2018 11:02

Boh vašim schránkam telesným odosiela v horúčosti počasia tieto dobré rady do ochrany vašeho dobrého zdravia.

26.06.2013

Krutosť silných horúčav treba do telesnej ochrany svojej zastavovať tou cestou omývaním oboch rúk až po lakťové kosti studenou vodou dve celé minúty trvajúc, čo bude následne prenesené tepnovou cestou do celého tela, čím sa môžete ochrániť pred kolíznym stavom z prehriatia vašeho organizmu počas horúcich týchto dní. Do nadmerného pitia ako káže vaša zdravotná veda nie je až taká veľká pravda piť ako studňa, nakoľko každú prijatú tekutinu skoro okamžite vylúčite potom alebo močom a opäť telesne strádate dostatok potrebných tekutín na udržanie životne dôležitých pracujúcich orgánov v tele do tej ich správnej funkčnosti a treba piť tekutín naozaj dostatok, ale vždy nalačno každé ráno práve v takéto inkriminované horúce dni treba užiť na dva hroty kuchynského noža obyčajnú kuchynskú soľ, ktorá vás paradoxne ochráni pred dehydratáciou, čo znamená že počas horúceho dňa nebudete musieť piť ako bezodná studňa ale vplyvom účinkov pôsobenia kuchynskej soli budú vaše tekutiny v tele dostatočne potrebný čas zadržané a nevýlučené okamžite ako bez užitej soli. Čo pre vaše pochopenie znamená veľké pitie, následne veľké odvodnenie a ochabnutosť celého telesného svalstva z nedostatku v tele soli, bez ktorej mnohí fungujete vďaka bohatému pitnému svojemu režimu, ktorým si však oveľa viac škodíte ako pomáhate, vyplavovaním potrebnej soli z tela, čo napraviť dokážete v predstihu horúcich dní jej včasným skorým ranným užitím a následne môžete byť bez obáv aj bez nadmerného objemového množstva tekutín. Do Bohom odoslanej tejto láskavej Božej odpovede bolo Božie jej toto odkázané slovo dušou Laury do prijatého písma tohoto duševného odkazu zachytené bez schybenia zápisom všetkých slov správne jej duševným príjmom. Amen.

 

Komentáre:

  1. Eva H | 07.08.2018
    Ďakujeme za tieto rady a už aj som pristúpila ich aplikovaniu.Bála som sa, že to bude nepríjemné ale je to OK. Ďakujem Božičku a Vám pani Laura za zverejnenie.

  2. Anna | 04.08.2018
    Srdečná vďaka za múdre rady do tohoto obdobia silných horúčav.

  3. Alexandra | 31.07.2018
    Veľmi pekne ďakujem za túto úžasnú radu Otecko náš aj Vám pani Laura, že ste nám ju sem zverejnili. Keď som to vyskúšala prvý krát, až zázračne sa mi uľavilo. Ďakujem, že s tebou Bože mám každý deň lepší!

  4. Peter K. | 30.07.2018
    Bože tatinko náš jediný, s celého srdca sa Ti chcem poďakovať za tento recept pre naše telá v týchto horkách, aby sme toto obdobie zvládli s Tvojou Božou pomocou v dobrom zdraví.Milujem Ťa Boh môj jediný a vždy budem,Drahá pani Laura, Vám tak isto patrí vďaka za odovzdanie tohoto odkazu od Pána Boha pre nás všetkých. Boh Vám žehnaj veľa zdravia a Božej ochrany aj Pánovi Vladimírovi.

  5. Renata R. | 30.07.2018
    Láskavý môj Tatinko Bože najmilovanejší ďakujem za tieto rady lebo už tieto teplá veľmi ťažko znášam a najhoršie pri cvičení. Ráno sa to ešte dá ale večer je to ťažké ale s tebou to vždy zvládam a za to Ti ďakujem láska moja . Veľká vďaka p. Laura za tieto rady sú naozaj perfektné lebo svaly ma bolia tak idem na to ešte raz ďakujem.

  6. Jana | 29.07.2018
    Srdečné a veľké ďakujem, drahý Bože za vzácnu radu pre naše zdravie.Prišla nesmierne vhod a presne keď ju najvjac potrebujeme.Ďakujem Boh môj
    ❤️ Aj vám drahá Laura ďakujem za odovzdanie a za všetko čo pre nás s láskou robíte.

  7. Peter N. | 29.07.2018
    Milovaný Náš Otecko , ďakujeme veľmi pekne že nad nami držíš ochrannú ruku a zasielaš nám ďalšiu veľmi zdraviu prospešnú radu!Vám p.Laura Ďakujeme za prijatie a zverejnenie Božej rady!S láskou a úctou Peter s rodinou!

  8. Julia L. | 29.07.2018
    Láskavý Môj Bože veľmi pekne láskou ďakujem za ochranu telesného môjho domčeka pred horúčavami .Ďakujem vďačne z môjho srdca za najvzácnejšiu starostlivosť ktorá sa mi dostáva .Milá p.Laura veľmi pekne láskou Vám vďačne ďakujem za vašu obetavosť ,lásku ,nekonečnú trpezlivosť k našim dušiam .Za vašu obetu pre svet nech Láskavy BOH Žehná vašej duši .S pozdravom.

Pridať komentár