Biely cukor a múka sú "jed"?

05.10.2019 09:39

Biely cukor a múka sú "jed"?

daniela | 20.01.2016

Láskavý Bože Otče, vieme že všetko čo si stvoril je pre blaho a osoh človeka. Prečo sa v tejto dobe hovorí, že biely cukor a biela múka sú "jed"? Ako to chápať? Ďakujem krásne za odpoveď..
daniela

 

Božia odpoveď:

Stávajú sa slová výživových odborníkov zásadám nutričných hodnôt týchto vami nazvaných bielych pokrmov nesprávne pomenované ako nezdravé, nakoľko základom všetkých obilných klasov sa nesie výslednosťou táto biela prvopočiatočná základná žatva čo sa týka získaného cukru alebo upečeného chleba. Najväčší rozdiel v bielom a tmavom chlebe sa nestáva oslabenosť v živinách každého jedného farebne odlíšeného ale len stratenosť vlákniny z plevov zrna do ktorých výrobná štruktúra dostáva odstránenia, ale neni to pre vaše telesné schránky zdravotná hrozba, keď každá ovocná a zeleninová štruktúra ktorú počas dňa skonzumujete nahradí tento deficit vlákniny v bielom chlebe. Oveľa nebezpečnejšie pre vaše zdravie sa nesú chlebové štruktúry tmavé z farbív ktoré obsahujú, aby zaujali svojim zdravým vzhľadom oko zdravo sa snažiaceho stravovateľa do ktorých chýba vláknina asi tak veľa ako jej množstvo postráda obyčajný biely chleba, zjedením ktorého získate pre svoje telá viac zdravia ako konzumáciou doslova otráveného chémiou tmavého chleba. Za doplnenosť chýbajúcej vlákniny z kúpy obyčajných bielych alebo zemiakových chlebov sa dá tento vlákninový deficit v tele doplniť otrubami, ktoré sa stávajú vlastne tým čo v príprave múky na pečenie mlynári odstránili a to sú plevy, ktoré pekári neradi do chlebov dávajú aby neboli hotové ich produkty zahustené vlákninou, z ktorej chlieb nevyzerá nadýchane a chrumkavo ale má vzhľad chleba zatvrdnutého a starého, čo by spotrebiteľov nelákalo. Lebo obraz nadýchaného voňavého, mäkkého chleba hoc aj vo vašom poznaní nezdravého bieleho láka v svojej vôni a ľahkosti oveľa viac oko zákazníka. Do spotreby dodanej vlákniny vašim telám bude postačujúce skonzumovať do každého začiatku nového dňa dve veľké lyžice otrúb a zapiť ich dostatočným množstvom tekutiny, aby viazanosťou s vodnou štruktúrou nabobtnali a usadili sa v hrubom čreve, v ktorého cestách budú na seba viazať zalepené zastaralými kalmi nestrávené a nevylúčené zvyšky potravy a postupne ich vylučovať ľahkou formou z tela deň po dni nazbieraných a naviazaných do svojich vlákninových štruktúr. Otruby treba v tomto dávkovaní konzumovať aspoň dva celé mesiace a ďalšie dva mesiace dať telu od ich požívania prestávku, aby sa aj v hrubom čreve nieslo dovolenkové obdobie zastavenej hĺbkovej vnútornej jeho očiste. Čo sa týka bieleho obyčajného repného cukru zásady výživárov nie sú do jeho škodlivosti pre telo správne, lebo takto získaný z darov prírody cukor je zdravá a neškodlivá telu pochutina, ale naopak v snahe oklamať prírodne čistý v úprave a premene potravín do menšej škodlivosti biele výrobky ako cukor a chlieb nazvané vaša spoločnosť vyrába v svojej snahe potraviny v svojej odbornej úprave ako tiché a neviditeľné jedy, ktoré svojou toxicitou zabíjajú nenápadne a pomaly aj za niekoľko desiatok rokov, čo v pitevnej správe zomrelého nikdy nebude diagnostikované napríklad ako v staršom veku telesná smrť z konzumácie hnedého cukru alebo silno rakovinotvorného každého jedného v rôznych druhoch a pomenovaniach umelého sladidla, ale v zapísanej príčine zlyhanie srdca alebo úmrtie v starobe čo je prirodzené a svet sa čuduje prečo narastá v každom štáte tak preveľmi úmrtnosť jeho obyvateľov, či vo veku mladom alebo pokročilom keď vaše zložité technologické výrobné postupy v príprave všetkých pokrmov sa snažia dosiahnuť pokrokovosť a revolučnosť vo výrobe, ale opak sa stáva pravdou, lebo najzdravší pekárenský chlieb sa pre vaše telá stáva ten najjednoduchšou formou pripravený z obyčajnej bielej múky alebo zemiakový pečený metódou tou najjednoduchšou, bez akejkoľvek do neho prídavnej úpravy čohokoľvek z doplňujúcich ingrediencií ako sa robí pri pečení tmavých a drahších chlebov na základe celosvetovej osvety odborníkov výživárov a toto isté platí aj pre celkom znehodnotený hnedý cukor snaživých výrobcov ktorých snaha zabíja vaše telá, nakoľko cukor používa každý jedinec každým dňom a buď svoje telo postupne zabíja reklamovaným zdravím z konzumácie hnedého cukru alebo svoje zdravie posiľňuje a upevňuje sladením bielym obyčajným cukrom, ktorého jednoduchosť výrobnej prípravy sa stáva z repného zberu tá najzdravšia cesta doplnkovej výživy vašeho dobrého zdravia. Do všetkých vašich potravín zasiahla snaha vedátorov získať pokrmy vašim telám tak prešľachtené geneticky modifikované a upravené v krížení potravín od buka do buka proti zákonom v prírode, že získanosť ich nových výživových produktov sa nazýva obohacujúci výnos pre ich kontá ale aj zároveň zabíjajúca potravinová mašinéria v každom smere bez omluvy pre vaše zdravie ničiace telá. Božie odoslané slovo bolo správnosťou zapísané Lauriným duševným príjmom. Amen.

 

Komentáre:

  1. Andrea | 07.10.2019
    Pane Bože ďakujem za takúto dôležitú informáciu pre nás. Ja som to čítala so zatajeným dychom aby som všetko správne pochopila ja len nechápem prečo sa tak všetci snažia meniť to čo je pre nás dobre a zdravé. Radšej keby chceli vedou napredovať v zistovani pričiň umrtia. Táto doba a ľudia žijúci v nej nám prináša veľmi veľa nebezpečia. Ďakujem otecko že nás ochraňuješ. Chcela by som sa opýtať na chlebík robený z doma vytvoreného kvasku? Je veľmi populárny a vraj zdraví. Je to naozaj tak? Alebo by sme predsa len mali dat prednosť klasike z obchodu? Nepriberá sa z týchto bielych potravín?

    Božia odpoveď:
    Kupovaný chlebík každého druhu v obchodoch či biely či tmavý, nedostane do ľudského tela tie výživové dary ako chlebík doma do dobrého zdravia upečený, nakoľko sa do výrobnej prípravy chleba v pekárňach odovzdáva nesmierne množstvo škodlivých látok aby chleba dlhou dobou udržali čerstvý a vzhľadom zdravý. Do domáceho chlebíka sa stáva tá najlepšia cesta v jeho poctivej príprave do vašeho dobrého zdravia. Amen.

  2. Daša | 20.01.2016

    Takisto ma zaujimalo, ci je skutocne cukor aj muka take skodlive ako sa hovori. Dakujem Vam pani Laura, ze ste prijali odpoved od Pana Boha. Dakujem Pane Boze za vysvetlenie, ako to naozaj v skutocnosti je.

  3. Jaro | 21.01.2016

    Vrtalo mi to v hlave že Pán Boh by nám nedal niečo tak jednoduche na pestovanie a spracovanie aby nám škodilo ako je cukrová repa. A farebné pečivo nemusím a od teraz ešte o niečo viac. Dakujem za krásnu odpoveď.

  4. daniela | 21.01.2016

    Vdaka Otecko moj laskavy za odpoved a aj Vam moja draha Laura za namahu...

  5. Dana | 21.01.2016

    Aj ja Drahý Bože ďakujem za túto odpoveď, lebo človek už je tak mimo z tých informácii na internete, toto môžete jesť, hento nemôžete jesť, toto je zdravé, toto nie je zdravé. Veľmi ma potešil tento článok. A Vám milá pani Laura, ďakujeme za odovzdanie odpovede od Pána Boha.

  6. Jana | 21.01.2016

    Ďakujeme drahí Bože za vzácnu radu a Vám drahá Laura za vašu ochotu a o betavosť nám to odovzdať. Všetko čo je v tomto cennom odkaze sme práve mnohý mysleli práve naopak takže veľmi dalšia vzácna rada nad zlato. ĎAKUJEM ti Bože že chrániš naše zdravie a odvraciaš nás z takýchto omylov.

  7. Peter | 24.01.2016

    Láskavý, drahý Bože, ďakujeme ti za tento veľmi vzácny a dôležitý odkaz pre všetkých ľudí, ako sa máme stravovať. Znamená to že aj trstinový cukor, ktorý je podľa všetkých taký zdravý, je tiež škodlivý a geneticky modifikovaný?
    Veľmi pekne ďakujem Láskavý drahý Bože Otče aj Vám pani Laura.

Pridať komentár