Bez pravého Boha život nemá zmysel.

10.05.2020 15:18

Bez pravého Boha život nemá zmysel.

Marta M. | 16.03.2016  
Myslela som si, ze to sem nenapisem. Verim a milujem Boha a to mi staci. Mozno nikoho ani nebude zaujimat moj zivotny pribeh. Ale nakoniec som sa rozhodla inak. Takto mi Boh zmenil zivot. Moj zivot bol o tom, ze:
1. som videla ako otec alkoholik bije mamu, ako nici nabytok, pocula som hadky a nadavky, zaspavala so strachom, kedy sa otec vrati a ci bude robit "vojnu". Ako som dospievala nemohla som sa na to pozerat a tak som sa mamky zastala a potom uz prisli nadavky aj na mna, neskor facky atd. Niekedy som bola uz tak zufala, ze som nevidela zmysel zit. Psychicky som to nezvladala. Kazdy den som plakala. Spomienky bolia dodnes. 
2. A v tom som si nasla uz teraz byvaleho priatela. Myslela som si, ze mi konecne niekto bude oporou, ale opak bol pravdou. Okrem alkoholu v tom boli aj drogy. Ja ani neviem, preco som s nim bola, uz na zaciatku som vedela, ze to nie je ten pravy, ani som ho nejak velmi nemilovala, ale tahalo sa to dva a pol roka, kym som povedala "koniec". Ale rozchod nic nevyriesil, pretoze sme pocas tyzdna byvali spolu v podnajme, kedze sme mali rovnaku pracu a v tom case som inu moznost nemala. 
3. Okrem toho ta praca nebola nic moc, nikdy sa nedalo nic usetrit. 
4. Vdaka byvalemu priatelovi som si znicila priatelstvo s kamaratkou, ktora vzdy stala pri mne. Jednoducho sa mi v nicom nedarilo. 

A potom to prislo. Spoznala som jedneho z bozich bojovnikov. Porozpraval mi o pani Laure a o Bohu. A v ten den som vsetko pochopila. Vsetko mi sedelo a zacala som citat Boziu stranku. Zacala som sa modlit len k jedinemu Bohu. Moj zivot sa takto otocil:
1. s mamou a sestrou sme sa odstahovali od otca. Sice nam este obcas zneprijemnuje zivot, ale kedze s nim uz nebyvame je to 100x lepsie. 
2. Prisla som v tom case sice o pracu (teraz mam lepsiu),ale to bolo to najlepsie, co sa mi mohlo stat, pretoze
3. kvoli strate zamestnania som sa odstahovala od priatela a vratila sa k mame. Nic o nom neviem a ani nechcem vediet. Mam pokoj.
4. s kamaratkou sme sa udobrili a vsetko je fajn
a pridam po 5. Boh mi odobril ako zivotneho partnera cloveka, ktoreho milujem a verim, ze mi nikdy neublizi tak, ako tito dvaja muzi v mojom zivote. Verim tomu, lebo mi ho "vybral" JEDINY PAN BOH a odkedy som sa Bohu oddala a vlozila cely zivot do jeho ruk, som konecne stastna. Cely zivot sa dokaze zmenit v jednej chvili. Dnes som Bohu vdacna za kazdu sekundu zivota, citim jeho lasku a uz viem, preco moj zivot nemal zmysel... BEZ PRAVEHO BOHA ZIVOT NEMA ZMYSEL. Milujem Ta Otcinko. (ospravedlnujem sa, ze pisem bez diakritiky, ale momentalne inak nemozem) Marta M.

 

Komentáre:

  1. Daniel | 16.03.2016

    Milá Marta. Pekný príspevok ukazujúci ako Pán Boh pomáha v živote a odstraňuje trápenie z neho, keď veríme pravému a jedinému Bohu. Vy a Váš život je toho názornou ukážkou. Tak ako písal Peter vidíme okolo seba všetci koľko je na Slovensku trápenia v každej rodine. Návštevníci tejto stránky, prosím Vás píšte aj ostatní svoje príbehy či už životné alebo iné o tom, ako Vám Pán Boh svojou pomocou zmenil život k lepšiemu. Pomôžete tým otvoriť oči ľuďom, ktorí ich majú zatvorené. Som presvedčený, že náš láskavý a dobrotivý Pán Boh sa Vašim Jeho velebiacim článkom vložených do tejto stránky poteší!

  2. Marta M. | 17.03.2016 

    Milý pán Daniel. Priznám sa, že ma Vaša reakcia na môj príspevok veľmi potešila, síce Vás osobne nepoznám, ale odkedy čítam túto stránku, Vy ste mi utkveli v pamati najviac napriek tomu, že sem píšu mnohý. Veľakrát mi v oponovaní pomohli Vaše argumenty. Takže ďakujem za Vaše veľmi múdre myšlienky, ktoré sem vkladáte. Boh je neskutočne štedrý a naozaj mu stačí málo na to, aby zmenil náš život.