Bazový odvar.

24.04.2018 10:30

Bazový odvar.

22.04.2013

Táto liečivá bylinka vyťahuje svojou mocou každú slabosť z tela, čo ku jej každodennému pitému odvaru cítiť budú všetky vaše telá každý deň. Ľahkosťou svojej liečivej sily nesie potením všetky zápalové telesné prejavy kožnými pórami von touto cestou, čím ich prepuknutie skorou svojou prevenciou lieči už v predstihu v ich prepuknutí do prichádzajúcej choroby. Bolo bazové nesmierne silné liečivo Bohom do jej žilnatých listov vnesené, v ktorých sa skrýva životodárna liečivá ich sila všetky rakovinové nádory zastavovať hoc ešte nenastala v tele žiadna bunečná zmena, keď dokážu ešte v predstihu týmto prevzácnym skrytým liečivom obaliť v tele všetky rizikové bunky, ktoré by budúcnosťou mohli prerásť do ničivej rakoviny, čo znamená že sa tento odvar z bazy a bazových výhonkov stáva tou najlepšou prevenciou od všetkých budúcich ochorení tela rakovinou. Ku bazovému čo najkvalitnejšiemu pripravenému odvaru treba čerstvé kvety s listami preliať studenou vodou a nechať povariť dve minúty. Do Bohom odoslanej tejto láskavej Božej odpovede bolo Božie jej toto odkázané slovo dušou Laury do prijatého písma tohoto duševného odkazu zachytené bez schybenia zápisom všetkých slov správne jej duševným príjmom. Amen.

 

Komentáre:

  1. Renata R. | 20.05.2018 
    Milovaný Otecko ďakujem Ti z celej duše za tento nápoj silný pre naše telá je to pre nás veľmi silný čajík. Je veľmi chutný a teraz vidím že aj veľmi silný liečiteľ. Ja som v pohode a môj priateľ sa z neho vyhádzal čo je veľmi dobré lebo sa krásne čistí hoci sa trochu bojí ja sa snažím ho vždy viesť cestou pokoja že je všetko v poriadku. Pani Laura veľmi pekne ďakujem za tento receptík od p. Boha ktorého nesmierne milujem ste náš poklad . Učíme sa stále BOŽE vedieš nás a pevne dúfam že veľa ľudí pochopí že je iba jedna cesta a to tvoja BOŽIA áno viem nie som bezchybná ale moja láska k tebe je úprimná milujem ťa a vždy budem aj Vás p. Laura p. Vladimír A ďakujem za všetko .

  2. Mária | 2013 

    Laskavy pane Boze dakujem za seba ale aj za vsetkych ludi ktory ta nesmierne miluju celym svojim srdcom z hlbky duse. Dakujeme ze sa nasej laskavej pani Laury mozeme spytat nanovo a preto by som sa ta pane Boze otecko moj rada spytala na bazovy odvar. Mame ho dve minuty povarit ako si nam odkazal, ale ako casto sa ma pit a v akom velkom mnozstve na to aby bol ucinny pre nas a kolko kvetov a listov treba na tento ucinny odvar. Prave teraz zacina kvitnut baza tak by sme velmi radi vyuzili tebou zehnany odvar. Dakujem ti nesmierne otecko moj, tvoja oddana a milujuca Maria

    Božia odpoveď:

    Bude nesmierne odmenené každej duše leňošenie zastavené, keď postaví svoju tvár priamym jej pohľadom pred rozkvitnutý bazový ker, lebo najsilnejšie účinky obsahujú vždy len čerstvé byliny a v tomto prichádzajúcom letnom čase sa začína pre vaše dobré budúce zdravie ukazovať baza v kvete, čo treba bez zaváhania využiť a začať zbierať jej krovie v kvete a listoch nesmierne liečivých účinkoch zdravé kvetné plody z bohatej nadelenej úrody. Keď chcete byť dostatočne zdraví a využiť do ďalších budúcich rokov svojeho pozemského žitia bazové liečivé dary, varte z nej odvar aj každý deň do toho obdobia, kedy nezačne spadávať bazový kvet do takého množstva, aké počas dňa vstrebať prijatím dokážete bez obáv svojich jej predávkovaním, nakoľko tento bazový ker práve v tomto ročnom období nekvitne náhodne, ale určitý ten čas, v ktorom vašemu telu odovzdá liečivo potrebné, čo znamená do vašeho pochopenia nazbierajte tak veľký hrniec ako máte doma a naplňte jeho obsah až po okraj kvetenstvom a mladým výhonkom z bazového kra zeleným, uvarte ako je potrebné a nemusíte sciedzať. Do chladného už dostaňte miesto zvané chladnička a môžete ho následne použiť stále rovnako zdravý a bez straty liečiva aj niekoľko dní takýmto spôsobom uskladnený. Ku miešanosti bazového kvetu s výhonkami na konci každého konáru odstrihnutými dajte veľký dôraz tejto ich spoločnej liečivostnej vytvorenej v ich spojení magasile, nakoľko zelené koncové mladé konáriky v svojej mocnej liečivosti likvidujú v zárodku každú bunečnú rakovinu aj rozvinutú v zhubnom jej štádiu. Ku deťom stačí dostať do každého dňa len jeden pohár tohoto odvaru a ostatní všetci dospelí ho pite na litre, koľko len uvládzete zvlášť v tomto období jeho kvitnutia a kvitnúcej jeho liečivej sily. Do Bohom odoslanej tejto láskavej Božej odpovede bolo Božie jej toto odkázané slovo dušou Laury do prijatého písma tohoto duševného odkazu zachytené bez schybenia zápisom všetkých slov správne jej duševným príjmom. Amen.

  3. dana k. | 24.04.2018
    Otče Bože láskavý, veľká vdakaTi za tento prípravou jednoduchý a silný svojim účinkom recept.
    Milujem ťa nekonečne,Bože môj láskavý !!!

  4. Viera S. | 24.04.2018
    Ďakujem Pane za ďalší zdravý recept. Veľmi si to vážim a ďakujem za sprístupnenie.

  5. Michaela T. | 24.04.2018
    Otecko, z celého srdca ďakujeme za ďalší poklad v podobe ochrany nášho zdravia ktorý si nám odovzdal. Veľmi ťa ľúbime.
    Pani Laura a Vládlo, pozdravujeme :)

  6. Peter K. | 26.04.2018
    Bože otecko náš ,len Ty si dal do svojej Božej prírody tie najliečivejšie bylinky z Tvojej Božej náruče,aby sme ich mohli s láskou užívať a byť tak zdraví.S celého srdca Ti Bože ďakujeme za tieto dary pre naše telá a za tento bazový odvar , ktorý si nám s láskou pre nás všetkých v tomto odkaze dal a cez drahú pani Lauru odoslal.
    Milujem Ťa Bože môj jediný a lásku najväčšiu Ti vždy odosielať do nebíčka budem.

  7. Olga M. |14.05.2018
    Milovany pane Boze,
    velmi pekne Ti dakujeme za dalsi vynikajuci recept z Tvojej skvelej zbierky. Je uzasne ako sa o nas staras a vzdy v pravy cas nam cez svoju pravu ruku, pani Lauru posielas to, co prave potrebujeme.
    Srdecna vdaka za vsetko, co pre nas robis a prosim ochranuj nam pani Lauru aj jej manzela. S laskou Olga M

  8. Margita |15.05.2018
    Drahý Bože ďakujem za ďaľší Tvoj recept ako prevenciu a liečbu zároveň.
    Milujem Ťa a prosím o odpustenie,
    S láskou Margita

  9. Elena | 16.05.2018
    Bože Otče môj milovaný, veľké ďakujem za tento prevzácny liek, bol chutný a žiadna choroba neprelomila zázračný bazovy preventívny liek. Milujem Ta nadovšetko a prosím o odpustenie mojich previnení.
    Ďakujem pani Laura, za vašu námahu

Pridať komentár