Banány.

19.05.2020 18:59

Banány.

27.01.2016

Bude v konzumácii banánov do prichádzajúceho tohoto obdobia potrebné dostať zastavenia, nakoľko nespĺňajú výživové pravidlá pre vaše telá, skrz ošetrenosť chemickými postrekmi takými nebezpečnými, do cieľa aby skoro nedozrievali, že v ich vstrebateľnosti vašich tiel sa bude poškodzovať kostná dreň a nebude správne v svojej životodárnej úlohe pre telo fungovať, čoho dôsledkom môže do vašeho zdravia do budúcich ďalších rokov nečakane nastúpiť nepozvaná choroba zvaná leukémia a dodávatelia banánov pre slovenskú zem zodpovednosť obrovskú nesú za chémiu, ktorú vám z ďalekej zeme posielajú vedome do sebeckého cieľa, aby ani jeden banán nesčernal až do doby v položení na obchodné regály pre dopyt zákazníka, v konzumácii ktorého sa v tomto pozemskom čase začne otravovať krvou telesná schránka a v telách slabších jedincov oslabených imunitou ohroziteľnosť chemickou nákazou kostnej drene je veľká a naviazanosť zlých chemických reakcií následnosťou istá. Preto sa aspoň v tomto inkriminovanom období treba vzdať lahodnej chuti toxických banánov, aby v ich pravidelnej konzumácii nebol do budúcnosti ohrozený váš život. Touto odpoveďou sa správne prijal odkaz Boží skrz dušu Laury. Amen.

 

Komentáre:

  1. Ingrid | 27.01.16

    Pane Bože, pani Laura veľmi ďakujeme za tieto doležite informácie.

  2. Janulienka | 27.01.16

    Ďakujeme Ti Pane Bože za ďalšie, pre nás veľmi potrebné upozornenie na nezdravé ovocie v tejto dobe. Je to ochrana pre naše zdravie. Veď nebyť Teba môj milovaný Pane Bože, tak v budúcnosti by sme boli veľmi prekvapení, že z čoho máme rôzne civilizačné choroby. Podľa mňa tu nemusí byť ani žiadna vojna, stačí otráviť potraviny a poslať do obchodných reťazcov. Možno je to politika na zničenie ľudstva, možno biznis pre farmaceutické firmy, ktovie. Ďakujeme Ti, milostivý náš Pane Bože za to, že Ťa máme, že môžeme čerpať múdrosť od Teba. Sme Ti vďační za každú Tvoju Božiu radu, upozornenie, či výstrahu. Ďakujeme pani Laura aj Vám, za Vašu obetavú prácu pre nás a pre oddanosť Pánu Bohu. Milujem Ťa Pane Bože z celého srdca a z celej duše a len Teba bude moja duša velebiť po celý zvyšok môjho pozemského života. Amen.

  3. Lukáš | 27.01.16

    Ďakujeme Pane Bože ako sa stále o nás staráš. Toľko Božích odkazov je to naozaj veľký dar aspoň pre mňa určite. Veľká vďaka za každé slovko, ktoré nám cez pani Lauru pane Bože zošleš. ĎAKUJEME !

  4. Margita | 27.01.16

    Opäť Ti Pane Bože ďakujem za upozornenia, ktoré sú pre nás ľudí tak dôležité. Tisíc krát ďakujem OTECKO.
    Vďaka Vám pani Laura, ste úžasná žena, ktorá tak veľa energie obetuje pre bežných ľudí. ĎAKUJEM.
    S láskou Margita.

  5. Elena L. | 27.01.16

    Ďakujeme Pane Bože za tieto upozornenia, aj za všetky odpovede a rady, ktoré nám posielaš cez pani Lauru. Aj Vám pani Laura patrí veľká vďaka za tieto dôležité odkazy.

  6. Rado | 28.01.16

    Pane Bože ďakujeme za tieto informacie.
    Este dnes som si chcel dať, ale po tomto uz ich jest nebudem.
    Drahý pane Bože ďakujem ti z celeho srdca za tuto radu do zivota lebo banány som jedol vzdy, ale po tejto informacii od teba Bože náš budem jest len jablcka a nase ovocie. Velka vďaka pane Bože a pani Laura.

  7. Jaro | 30.01.16

    Znova krása :D dakujeme za radu