Alergia.

19.08.2020 01:01

Alergia.

Renáta

Drahý Bože, asi 2-3 roky pociťujem alergiu na ovocie - jablká a čerešne, iné, ani exotické ovocie mi nevadí. Alergia sa prejaví svrbením a miernym opuchom celej ústnej dutiny, pier aj hrdla. Niekedy pociťujem aj akoby slabší tlak na oči. Pane Bože, aká je príčina tohoto môjho problému?
Zo srdca ďakujem za odpoveď, za lásku a vyslyšanie prosieb.

 

Božia odpoveď:

Ku tejto alergickej ukážke odozvy tvojeho tela sa príčinou stáva vnútorný skrytý zápal celého krvného riečišťa od ktorého zasadenosti údernej sily ťa tvoje telo varuje cez tieto alergické symptómy, aby nepodceňovala si ich dlhodobo prehliadanosťou svojeho pohľadu, ale čo najskôr hľadala odbornú pomoc k tomuto závažnému telesnému ochoreniu, do ktorého nevinnej ukazovanej podoby sa nesie veľmi silný nepriateľ tvojeho tela, do položenosti ktorého na lopatky žiaden lekár nedokáže podať účinné lieky.
Do Bohom odoslanej tejto láskavej Božej odpovede bolo Božie jej toto odkázané slovo dušou Laury do prijatého písma tohoto duševného odkazu zachytené bez schybenia zápisom všetkých slov správne jej duševným príjmom. Amen.