AKO MI KLIATBA SKORO ZNIČILA ŽIVOT A RODINU.

25.03.2015 18:29

AKO MI KLIATBA SKORO ZNIČILA ŽIVOT A RODINU.

Peter C. | 25.03.2015

Milí čitatelia tejto Božej stránky a hlavne Vy, čo ste tu možno prvý krát, prípadne tí, čo to čítajú no aj tak neveria! 

Rád by som sa pripojil aj ja svojim poznaním a osobnou skúsenosťou s negatívnymi až životu zničujúcimi silami kliatby. Ale aby som začal poporiadku. Určite to budú čítať aj neprajníci tejto stránky, ktorí takéto veci zatracujú a sú to väčšinou zarytí a hlavne navonok vystupujúci kresťani- katolíci, sediaci v prvých laviciach v kostoloch a dobre že farárom nebozkávajú ...., budem slušný, tak teda nohy. Horších neni, tí sú väčšinou najzákernejší!!!! A viem o čom hovorím, vychovali ma a sú to moji rodičia. Nie, nie som adoptovaný, som ich biologický syn. A prečo toto hovorím s takou vervou? Pretože som našiel pravého Boha a ten mi ukázal cestu a len vďaka nemu som si dokázal uchovať a zachrániť svoju rodinu, ktorú mi požehnal.  

A prečo vravím pravého Boha? Pretože ten je len jeden jediný, tak ako je pani Laura jediný prorok na tejto zemi. Som z malej dedinky pri Nitre, od mala dlhé roky som navštevoval kostol, všetky tie stupidné sviatky, na ktoré nás nútili rodičia chodiť, lebo však to sa patrí! Dokonca som aj miništroval a mal som vidinu ako chlapec stať sa farárom. To si pamätám, keď som sa raz otca spýtal, či by chcel aby som sa oženil, alebo šiel za kňaza. Odpovedať asi nemusím. Ale stále som mal niečo také v sebe, aj keď sme sa museli samozrejme klaňať ježišovi, panne márii a neviem akým možným aj nemožným (to že som ich nedal veľkými písmenami je dúfam jasné, nezaslúžia si to, pretože bez jediného a všemocného Otecka Boha by neboli nikto!!!!), no cítil som, ako by mi niečo stále viac a viac rokmi dodávalo silu, sa tomu celému postaviť. Až jedného pekného dňa som si povedal, dosť bolo miništrovania a šaškovania sa pred ľuďmi, len aby bol pokoj doma. A tak som napokon prestal chodiť úplne a vzpriečil som sa tej cirkevnej fraške. To som však netušil, kto riadil moje činy a že jedného krásneho dňa zažijem to, že samotný Otčinko nebeský na mňa prehovorí cez našu drahú pani Lauru a požehná našej láske a rodine, ktorú mi dal. 

To ako som našiel pravého Pána Boha sa dočítate v rubrike ŽIVOT V KLIATBE, článok 

Môj život s kliatbou na duši nebol život, ale blúdenie v tme.

Mária | 22.03.2015

to je moja drahá manželka, ktorú strašne milujem a ďakujem Bohu, že ma obdaroval takouto rodinou, ktorú som si našťastie uchránil, aj keď cesta to bola a je stále ťažká, pretože ľudia sú svine, závidia až preklínajú.   

A tu sa dostávam k merítku celej veci. Mňa prekliala vlastná matka!!!! Uvalila na mňa veľmi ťažkú kliatbu a ja som netušil, prečo sa mi začína rúcať manželstvo. A len vďaka pánu Bohu a pani Laure som sa jej zbavil, treba však napĺňať, čo vám je odkázané, všetko!!!!!!!

To sa však odkrývalo veľmi pomaly a satan si každým dňom ukrajoval z našej lásky a mojej terajšej rodiny, cez mojich rodičov, hlavne cez matku. 

Mal som pritom úplne normálne detstvo, naši žili a vlastne navonok stále žijú “harmonicky usporiadaný kresťanský život“, 99%ľudí ich berie ako fantastický pár a my sme vlastne tí nevďačníci. Ja som spočiatku netušil a vlastne mi dlho trvalo, kým som zistil, čo sa deje. Všetko bolo fajn, navštevovali sme sa, mám ešte dve sestry s rodinami, manželka mala už syna a časom sa nám spoločne narodil ešte ďalší chlapec. S manželkou sme sa zobrali a postupne to začalo. Po každej návšteve u našich, bolo žene veľmi zle, ja som mával problémy s platničkami, proste stále nejaké choroby a problémy. Do toho začali tie “rodinné žabo-myšie vojny“. Prečo toto, prečo tamto, .........veď asi viete, je to v každej rodine, no je ťažké to pochopiť, priznať si a hlavne zastať sa správnej veci. Toto bol aj môj problém, žena totiž začala , resp. nechcela našich časom navštevovať našich bezo mňa (inak na tieto veci má nos, ďakujem láska). Toto sa potom časom až tak vystupňovalo, že si ma moja matka nevedomky pre mňa, priťahovať na svoju stranu a začali medzi nami drobné hádky. Našich sme však časom prestali navštevovať úplne. To som však ja nevedel, že vo vnútri ma ten satan tak zožieral, až ma musel zastaviť samotný pán Boh, začo mu nesmierne ďakujem. Bol som totiž na manželku vo svojom vnútri tak opantaný satanom, že jej jedného dňa zavolala pani Laura a Boh jej odkázal a teda mne, že som obyčajný samoľúby fracek a nevážim si, čo doma mám, nech ma pošle preč, ..... (doteraz si pamätám, ako mi pán Vladko naložil cez telefón, on to proste vie, A VĎAKA TI BOŽE ZA TO!!!!). Poviem vám, bolo to strašné. Skoro som stratil to najcennejšie, čo mám. Pána Boha a svoju nádhernú rodinu a lásku svojej krásnej milujúcej manželky, ktorú nám požehnal náš Otčinko nebeský. Musel som padnúť až dole a pokoriť svoju hrdosť, preto nepodceňujte silu kliatby a verte, čo vám Boh cez pani Lauru odkáže. A TO ZA KAŽDÚ CENU!!!!!!

Ja som musel odstrihnúť celú svoju rodinu (a verte, že to nie je ľahké, útoky sú tu stále, žijeme v jednej dedine ) a však ide to!!! Len treba chcieť!!!! Že čo povedia ľudia, na to sa môžete vykašlať, s nimi nežijete a v polievke ich nejete. Preto buďte silní, VERTE BOHU JEDINÉMU, LÁSKAVÉMU A SPRAVODLIVÉMU!!!! VERTE PANI LAURE, LEN ONA JE PROROK!!!! POZRITE SA NA MŇA, SOM ÚPLNE JEDNODUCHÝ CHALAN A BOH, SI MA NEDAL. DAL MI SILU OCHRÁNIŤ SI RODINU A UŽ HO NIKDY NECHCEM SKLAMAŤ, ANI JEHO, ANI PANI LAURU, ANI SVOJU KRÁSNU RODINU. VEĽKÉ ĎAKUJEM OTČINEČKU NÁŠ NEBESKÝ, CHRÁŇTE PANI LAURU S MANŽELOM, NECH NAĎALEJ POMÁHAJÚ A OCHRAŇUJÚ TO KRÁSNE, ČO JEDINÉ NÁS ZACHRÁNI A TO JE VIERA V BOHA!!!!!ĎAKUJEM  

 

PS:A len taká malá pikoška, keď si dáte do slovenského slovníka slovko kliatba, vyhodí vám okrem iného aj toto: 

3. cirk. druh cirkevného trestu: uvaliť k-u na niekoho;

pápežská, cirkevná k., dať niekoho do k-y, pod hrozbou k-y, zastar. i pod kliatbou

ŽE BY NÁHODA??? URČITE NIE!!!  NEVERIACI, UVAŽUJTE!!!!