Ako ma zlo chcelo zničiť!

08.05.2020 18:00

Ako ma zlo chcelo zničiť!

Lukáš | 24.11.16 

Týmto príspevkom by som sa chcel s Vami podeliť o obdobie, ktoré som posledne prežíval. Asi tak pred mesiacom ma začalo veľmi tlačiť na hrudi každým dňom to bolo viac a viac. Modlil som sa k pánu Bohu a robil som všetko tak ako vždy nič neobvyklé preto som si to nevedel vysvetliť. Priznám sa bál som sa zavolať pani Laure veď predsa nepracuje a nechcel som ju zaťažovať v tomto ťažkom období. No stav sa mi tak rapídne zhoršoval až som celú noc nedokázal spať od bolesti a strachu čo ma prenasledoval. Tak ráno som sa predsa odhodlal a zavolal pani Laure. Naša drahá pani Laura mi aj napriek tomu čo prežíva poslala receptúru od pána Boha a jej drahý manžel mi všetko vysvetlil ako čo užívať a dokonca mi pán Boh odporučil zmeniť prácu. Odporučenie od pána Boha je pre mňa osobne ako príkaz preto som to hneď a bez váhania vykonal. Odporučenie od pána Boha bolo zmeniť prácu tak len on vie prečo a som vďačný za to že sa mi to už aj podarilo. Ale vrátim sa k liečbe po pár dňoch užívania Božích receptúr sa mi stav ešte viac zhoršil a strach, ktorý som mal v sebe bol neskutočne veľký. Priznám sa Vám všetkým hoci mám len 25 rokov bolesti a strach ma dohnal k tomu že som bol úplne presvedčený že zomieram. Vtedy po pár nociach nespavosti a bolesti som znova napísal pani Laure poďakoval jej za všetko čo pre nás robí a povedal som jej že zomieram. Ona sa hneď na to opýtala pána Boha a odkaz, ktorý mi pán Boh cez pani Lauru zoslal bol že ani náhodou si ma pán Boh nechce zobrať k sebe, ale že je to zlo, ktoré sa teší z toho, že sa bojím a musím proti tomu bojovať. Pani Laura mi odporučila ako si dať ochranu od zla ... okolo postele. To som aj vykonal ale v noci som sa znova zobudil na to ako sa strašne trasiem od strachu a nedalo sa mi dýchať v tom rýchlo pozriem okolo postele a paplón pod ktorým spávam bol polovicou na zemi a ním som prerušil kruh .... čo bol okolo postele. Vtedy som pochopil, že to hneď zlo využilo a zaútočilo. Poviem Vám všetkým prežíval som veľmi ťažké obdobie kde už teraz je omnoho lepšie vďaka pánu Bohu, modlitbám k pánu Bohu a ochote pani Laury a pána Vladimíra. Ešte by bolo toho veľa na napísanie ako hlavne počas noci ma zlo prenasledovalo výčitkami, zlými myšlienkami a nechceli prestať. Preto toto píšem aj pre Vás všetkých ostatných ak sa to aj Vám stane buďte silný bojujte proti zlu, dôverujte pánu Bohu, proste o pomoc pána Boha, ono to prejde len toto ako mi pán Boh povedal bola aj skúška pre mňa od pána Boha. Verím, že s Tebou pane Bože všetko zvládnem aj keď je to mnoho krát veľmi ťažké, za všetko ďakujem pretože každou takouto skúškou sme silnejší a to len vďaka pánu Bohu a nášmu Božiemu prorokovi pani Laure. Ľúbim ťa Otče Bože a ďakujem za všetko čo pre mňa robíš. S láskou a pozdravom Lukáš.

 

Komentáre:

  1. Marek M. | 25.11.16

    Veľmi zaujímavý príbeh .To čo si zažil muselo byť ozaj veľmi nepríjemné..Som rád ,že si to tu napísal .Tiež sa niekedy zobúdzam a mám divne myšlienky a zvláštne pocity.Chvála Bohu , že ti pomohol.

  2. Peter B. | 26.11.16
    Lukáš, buď statočný. Každého si Pán BOH z času na čas musí prevetrať.Vždy je to však pre naše dobro, aby sme boli stále silnejší, a dokázali sa zlu brániť. Ak by sme si mysleli že je na svete len dobro, nedokázali by sme iných pochopiť v ich trápení. Každý z nás musí niečim v živote prejsť. Je to niekedy veľmi ťažké, a spomínam si teraz tiež na obdobie strachu v mojom živote. Vďačím za pomoc výhradne Pánu Bohu, Pani Laure a jej manželovi za podporu.Dokážem pochopiť aké si to musel mať ťažké, a viem že nepraješ nikomu, aby niečo také pocítil, tak ako ja. Veľmi zaujímavý príbeh .To čo si zažil muselo byť ozaj veľmi nepríjemné..Som rád ,že si to tu napísal .Tiež sa niekedy zobúdzam a mám divne myšlienky a zvláštne pocity.Chvála Bohu , že ti pomohol