6. strana

06.09.2015 21:26

Vďaka za Tvoju starostlivosť Otecko náš.

Júlia Planková | 27.09.2015

Pane Bože, ďakujem Ti z celého srdca za všetky liečby, ktoré si mi zoslal, veľmi si vážim, ako sa o mňa staráš. Už je len na mne aby som liečby správne napĺňala. Pred pár mesiacmi som bola u pani Laury a Ty Pane Bože si mi odporučil brať pyridoxin. Nepýtala som sa Ťa, na čo to je. Deň na to som chcela darovať krv, kde mi zistili nedostatok hemoglobínu, že potrebujem jesť viac mäsa a pritom si myslím, že ho jem dostatok. O pár dní, keď do lekárne prišiel pyridoxin, sa môj priateľ spýtal, na čo sa vlastne používa. Povedali, že napomáha tvorbe hemoglobínu. Takto si mi Ty Bože zoslal liečik na môj malý problém tesne predtým ako mi ho zistili z krvi. Vravela som, že to spomeniem na stránke a až teraz som si spomenula, že som tak ešte neurobila, tak píšem oneskorene. 
Ďakujem Ťi Bože, že sa o nás Božích bojovníkov tak pekne staráš, že nám zosielaš liečby na najrôznejšie príčiny, že nás chrániš a varuješ nás pred zlým. Prosím Ťa, nech sme silní. Všetko, čo nám povieš, myslíš pre naše dobro, chceš nás naviesť na tu správnu cestu lásky, cestu k Tebe Tatinko. Stále Ti ďakujem aj za pani Lauru a pána Vlada, že venujú svoj čas a svoju silu pomoci našim dušiam. 
Pane Bože, ďakujem Ti veľmi za všetku lásku, čo od Teba dostávam a všetko, čo pre mňa robíš. Život s Tebou v srdci je nádherný! Prajem si cítiť tú veľkú lásku k Tebe každý jeden deň môjho života. Veľmi Ťa milujem Pane Bože!

 

ODDAJTE SA BOHU A ON VÁS OCHRÁNI!

Peter Candrák | 25.09.2015

ODDAJTE SA BOHU A ON VÁS OCHRÁNI!
Drahí čitatelia, Boží bojovníci. Verte Bohu ktorý jediný môže zachrániť naše duše. Božinku náš nebeský, chcem sa ti poďakovať za všetko, čo nám dávaš. Ďakujem ti za pani Lauru s jej manželom, že sme ich vôbec mohli spoznať a môžeme ich poprosiť o Vaše rady. 
Božinku náš nebeský, ďakujem za záchranu mojej manželky, varoval si ju cez našu pani LAURU, ktorá nám ochotne v noci volala, že sa jej zalieva mozog. Človek si to až neskôr uvedomí, že už som ju tu nemusel mať, alebo by mohla zostať napr.ležiaca, bez života. Neviem si to ani predstaviť, ĎAKUJEM, ĎAKUJEM, ĎAKUJEM BOŽINKU, MILUJEM ŤA!!! Rodinka moja milujem Vás, život s Vami je krásny. Manželka moja, si úžasná, ďakujem ti za tvoju lásku a naše krásne detičky. 
A pritom treba v podstate tak málo, oddať sa Bohu, modliť sa a milovať ho čistým srdcom. A verte tomu, že si vás nedá. Všetci máme svoje slabosti a neresti, ale ak sme úprimný, Boh to vidí a smeruje naše kroky cestou života. 
Pane Bože, buď prosím ťa hlavou našej rodiny a veď kroky mojej rodiny. Nechceme bez teba žiť, ten pocit v srdci, že sa na teba môžeme obrátiť je na nezaplatenie. Všetko ostatné je nepodstatné, lebo keď nemáte lásku k Bohu, život je prázdny a ponúka satanovi otvorené dvere, aby ovládol naše duše. 
Viem že nie je ľahké byť dobrý v tejto zlej dobe, ale keď si budete chrániť lásku k PÁNU BOHU, on nám to ostatné požehná. Ochraňujte si svoje rodiny, buďte k sebe láskavý. Veď koniec koncov, treba si prečítať príbehy ľudí, ktorí sa nevzdali Boha a on ich vždy odmenil!!!
BOH JE SPRAVODLIVÝ, LÁSKAVÝ A VŠEMOHÚCI!!!! 

 

Ako liečby nádherne fungujú.

Peter | 23.09.2015

Asi pred viac ako 2 mesiacmi mi začalo haprovať srdce.Z ničoho nič som mal pocit akoby sa malo v sekunde zastaviť, ale rozbehlo sa silným jedným buchnutím. Vždy som to musel predýchať. Stávalo sa mi to aj niekoľkokrát denne. Bol som z toho dosť nervózny a vykoľajený. Hovorím si, asi prišla už moja doba, a Otecko si ma zrejme už zoberie k sebe...nepríjemné chvíle, hlava sa mi nekrútila, tlak je zrejme ok. Stresy z mojej rodinnej situácie a víkendové ponocovania sa odrazili na stave môjho srdca.. Už už som sa chcel objednať k pani Laure, keď akoby na zavolanie Pán Boh zoslal liečbu na srdce a krvný obeh zo..........................
Dnes mám za sebou asi 12 dní pitia tohoto skvelého čaju, a môžem Vám povedať že odvtedy som nemal ani jeden záchvev na mojom srdci. Ľudia dobrí, verte liečbam, verte všetkému čo tu čítate od Pána Boha nášho. Ja som tak šťastný Otče Božinku, veľmi Ťa za to MILUJEM!!!!!!!!! Večná vďaka Tebe Bože. Čo si to Ty za neskutočne obrovskú lásku Tatinko náš??? To sú veci o ktorých môžu ľudia za bránami tejto Božej stránky len a len snívať. Bože dobrý, NECH SA UŽ KONEČNE ZOBUDÍ TENTO SVET ZO SPÁNKU NEVERECTVA!!!

 

Pekná dovolenka vďaka Bohu.

miro | 20.09.2015

Otče Bože ahoj, prepáč že som sa teraz dva týždne modlil iba tak málo, bolo to preto lebo sme boli s priateľkou na dovolenke, veď Ty vieš. Prosil som Ťa aby si sa nehneval, že teraz sa ti budem menej prihovárať dva týždne, ale myslel som na Teba každý jeden deň, každé ráno, každý večer. Priateľka sa modlila viac ako ja, priznávam. To preto, lebo som si potreboval oddýchnuť a mať taký „iný režim“, taký dovolenkový
Milujem Ťa Bože dobrý a ďakujem Ti za to, akú krásnu dovolenku si nám zariadil. Všetko sa podarilo, počasie pekné, more čisté, málo ľudí (keďže už je September) čiže poloprázdne pláže, málo ľudí v reštauráciách, žiadne tlačenice, kľud. Pokoj. Paráda. Ďakujem Ti za tak peknú dovolenku, oddýchol som si kvalitne. Vraj v Chorvátsku už viac rokov nemali tak pekný a slnečný September. Dobre si vedel prečo si nás poslal práve do Chorvátska Tatinko môj. Dokonca si vybavil aj to, aby nám majiteľ hotela dal pripravovať jedlo na bravčovej masti a nie na oleji, bol to rodinný hotel, fajn ľudia, vysvetlili sme im aj prečo si na všetko sypeme chilli, prečo jeme maslo a nie margarín, prečo nepoužívame mikrovlku, prečo masť a nie olej, prečo si štípance od komárov potierame teetrea olejom. Prečo sa pred jedlom prežehnávame...Dali sme majiteľovi aj kontakt na tvoju pani Lauru, lebo má celá ich rodina vysoký krvný tlak a jeho kamarát zo Srbska, veľmi bohatý človek má dcérku, ktorá má na pol tvári nepeknú kožnú chorobu. Vraj sa odmení v tisícoch eur za pomoc, povedal som mu nech určite volajú. všetci, nech sa čím skôr objednávajú, lebo termínov je málo a treba čakať. 
A to že som predposledný deň stupil na morského ježka aj keď na celom pobreží boli možno len piati a nemohol som poriadne chodiť, to beriem ako daň za tak krásnu dovolenku a vôbec sa na Teba nehnevám. Hehe. Určite to mám za niečo čo som urobil zle. Takže vlastne ďakujem aj za to. 
Milujem Ťa a už sa znova budem modliť ako každý iný bežný deň. Ľúbim Ťa Bože a ďakujem Ti za pekný a jednoduchý život!!!

tvoj mirko trulko

 

Ďakujem Bože, že si pri mne.

Gabika | 18.09.2015

Božinku môj, chcem sa Ti Veľmi poďakovať za Tvoju každodennú pomoc a ochranu. Mám vo svojom okolí strašne veľa závistlivcov, zlých a zákerných ľudí. Neviem ako by som to bez Tvojej pomoci tieto mesiace zvládla. Neustále cítim ako mi pomáhaš a posielaš mi pomoc. Ďakujem BOŽE, si pre mňa všetkým, veľmi Ťa ľúbim TATINKO môj.

 

Ďakujem Ti Otče Bože.

Kosztolányiová Dana | 17.09.2015

Ďakujem Ti pane Bože, za liečebnú receptúru, ktorú ešte napĺňam a zabrala mi už v prvom týždni, všetky Tvoje receptúry zaberajú na 100% a mala som ich už od Teba asi zo sedem.Ľúbim Ťa Bože a Ďakujem Ti z duše svojej , že ľúbiš moju dušu a vedieš moje kroky aj myseľ.Ďakujem Ti ,že Ťa cítim a viem že si to Ty , ktorý mi hovoril cez indického mnícha menom Suchetas odpovede na moje otázky a s návodom ako zvládať denno denné nástojčivé myšlienky, ktoré sú brzdou a ťažia ma. Veľmi Ti Ďakujem , že ma máš rád, lebo aj to cítim , že som nebola v dávnych dobách životoch dobrou dušou a Ty ma máš aj tak rád... ..bez Teba Otče Bože, som nič...... a život bez Teba je o ničom......Ľúbim Ťa a všetko si uvedomujem....ako Ti na nás záleží ...aký si dobrý a láskavý....len niektoré duše to nechápu... alebo necítia...a Ty si trpezlivý a čakáš....kedy sa zobudíme a uvidíme Ťa....srdcom... raz som niekde čítala čo napísal Eisten - Chcel by som poznať myslenie Boha.........ja tiež.......Ďakujem Ti pane Bože za všetko! MILUJEM ŤA NAVŽDY!!!

 

Ďakujem Bože za zdravie mojich detí.

Maťa | 13.09.2015

Otecko môj drahý, chcem sa Ti veľmi poďakovať, že moje tri dcérky sú všetky zdravé, že maju zdravé rúčky, nôžky... Čítala som o Luckinom treste a neviem si prestaviť,akú bolesť musí prežívať. Ty si Boh spravodlivý a nameráš každému len to, čo mu patrí. Zdalo sa mi moje trápenie priveľké, koľkokrát Ti Otecko môj plačem, že už viac neunesiem. No teraz som Ti vďačná za zdravie mojich detí, ostatné sa vyrieši s tvojou Božou pomocou. Ľúbim Ťa tatinko môj, prosím Ťa o Tvoju Božiu ochranu od všetkého zlého, nikdy mi nedovoľ zradiť Teba a náš poklad na zemi, ktorý si nám sem poslal, našu drahú Lauru.

 

Milujem Ťa Otecko....

Zuzana | 11.09.2015

Vieš veľmi dobre môj Otecko Nebeský, ako Ti každý deň ďakujem, že ma ochraňuješ a aj moje deti a muža. Vždy ma vypočuješ a keď som unavená posilníš mi telo a idem ako blesk. :-) Aj pri práci vo vinici to bola Tvoja robota, že si ma naplnil silou a behala som po tých brehoch s flaksaricou a pokosila burinu, aby sme mohli pozberať úrodu, ktorou si nás obdaroval. Viem, že bez Tvojej pomoci by som to nezvládla, lebo vieš aké je moje telo vyčerpané a nevládze, no vždy, keď Ťa poprosím, aby si stál pri mne a dal mi silu, tak ju vždy dostanem a naberiem druhý dych. Viem, že si to ani nezaslúžim, to všetko ako mi pomáhaš, lebo viem, že mám veľa chýb. Odpusti Otecko nehnevaj sa za to na mňa a pomôž mi prosím byť lepším človekom. Milujem Ťa Otecko veľa, veľa.....

 

Moja výhra.

Erika Ďugelová | 11.09.2015

Bože chcem sa poďakovať, že tu patrím. Toto je moja najväčšia a najdrahšia výhra, ktorá sa cene ničoho nevyrovná. Veľmi si to vážim. Ďakujem BOŽE.

 

Nič krajšie a úprimnejšie ako láska k Bohu neexistuje.

Daniela P. | 07.09.2015

Milujem ten pokoj na duši a teplo pri srdci, kedy sa môžem pomodliť a poďakovať nášmu Pánu Bohu za pomoc v mojom živote. Nič krajšie a úprimnejšie ako láska k Bohu neexistuje. Je to radosť zo života a hlboká pokora, ktorá je najväčším darom, pre očistenie duše zo všetkých hriechov. Ďakujem Ti Bože, za všetko, čo mi dávaš, ďakujem, že môžem vidieť svoju mamičku vysmiatu a zdravú aj po zákernej chorobe, ktorú nedávno prekonala. Viem, že jedine jej viera v Teba ju vyliečila a z toho najhoršieho vyviazla najlepšie. Ďakujeme Ti obe za Tvoju lásku a za to, že sme mali možnosť spoznať Lauru aj Vladka, ktorí nás prijali a neodmietli nám pomôcť. Ja zdravá už vyše roka by som toto určite napísať nemohla. Mám to najcennejšie v živote. Lásku k Pánu Bohu, zdravie a milovanú mamičku a ďaleko, ďaleko viac.. S láskou Daniela

 

Únava??? a to je čo???

Peter | 06.09.2015

Otče Bože, chcem touto cestou poďakovať Tebe a Tvojej dcére Laure, za to ako sa o nás tu na zemi staráš. Cez týždeň relatívne "odpočívam", no za to víkend je pre mňa zaťažujúci. Dostal som od Teba liečbu na únavu. A to je čo vlastne??? Už po 2 dňoch musím povedať že nič také nepoznám. 24 hodín som nespal, a stačilo mi 4h spánku. Fungoval som celý deň. Otče Bože, Tvoje liečby sú neskutočne silné. Milujem Ťa. Je skvelé, cítiť sa skvelo! Vďaka Božinečku, vďaka Laura naša, vďaka Vladimír!!! Vitamín C - vďaka :-)))