2. strana

17.08.2017 16:08

Veľká vďaka
Jana| 31.05.2017
Drahý Bože,ďakujem za vzácnu liečbu pre naše zdravie. Myslím,že svet v ktorom žijeme a útrapy ktoré v ňom prežívame každým dňom prekonávame len vďaka tvojej Božej pomoci. Táto liečba prišla do slova,ako blesk z jasného neba.Prišla presne od teba Bože a prišla nám mnohým v pravej chvíli.Mne osobne určite.Ty jediný vieš a vidíš čo a kedy potrebujeme. Vďaka Vám drahá Laura za odovzdanie.Drahý Bože opatruj Nás všetkých .Milujem ťa a ďakujem za všetko.

Vďaka
Ľuboš | 31.05.2017
Vďaka Bože že môžem čítať Tvoje rady a odkazy z tejto stránky. Všetko sú to pre mňa vzácnosti a veľká pomoc. Veľká vďaka Laura za všetky nespočetné prijaté Božie odkazy a rady.

Milovanému Stvoriteľovi
kvetena | 31.05.2017
Najdrahší Všemohúci Bože, len Tebe patrí to najväčšie podakovanie Bohu jedinému za všetky liečivá ktoré nám posielaš cez duševný príjem našej láskavej Laurinky, Za každé liečivo som Ti veľmi vdačná a žehnám láskou každé jedno liečivo ktoré užívam . Bezhranične ťa ľúbim najdrahší Nebeský Otecko , si najdôležitejší v mojom živote , ľúbim aj našu drahú a láskavú Laurinku aj s jej manželom , ktorý pre nás toľko robia , vážim si a ctím si ich . Chráň ich drahý Bože , aby im nikto nemohol ublížiť , Teba ,najdrahší Bože ľúbim a ľúbiť budem , až na veky vekov s láskou kvetena

NEKONEČNÁ VĎAKA
Lukáš | 31.05.2017
Ahoj pane Bože a drahá pani Laura. Nemôžem si pomôcť, ale cítim sa ako keby si mi pane Bože dával presne receptúry, ktoré práve potrebujem. Len Ty vidíš že znova zle spávam bolieva ma srdce, nevládzem, a každá činnosť ma privádza do zúfalstva a nepokoja a nervozity. Preto Otče Bože som tak veľmi vďačný za tieto receptúry bez ktorých si myslím by som tu už nemohol žiť. Odpusť mi pane Bože všetko zlé čo som napáchal v tomto a v minulých životoch a pomôž mi prosím Ťa byť dobrou dušou, spokojnou a zdravou kde budem môcť tento pokoj a lásku šíriť aj ostatných ľuďom. Otče Bože láskavý ľúbime Ťa a ďakujeme za všetky božie receptúry, božie kréda, za to ako sa o nás s láskou staráš, opatruješ nás a ochraňuješ . Otče Bože , prosíme Ťa nikdy naše duše neopusť. Pozdravujeme Vás pani Laura a ďakujeme pánu Bohu, že Vás máme a že nám vždy receptúry odovzdáte. ĎAKUJEME PANE BOŽE ZA VŠETKO! S láskou Lukáš a mama.

Obrovská vďaka
Gitka | 31.05.2017
Láskavý a dobrotivý Otče Bože, posielám Ti do nebíčka OBROVSKÉ POĎAKOVANIE za túto vzácnú a liečivú receptúru na pomoc pre moju preťaženú nervovú sústavu a tiež tráviace problémy. Otče Bože nesmierne si vážim Tvojej pomoci, ktorú nám posieláš a budem Ti za ňu každý deň ďakovať a vrúcne Ťa prosiť o požehnanie liečivého účinku tejto pomoci. Ďakujem našej Laurinke za duševný príjem tejto pomoci a že nám ju s láskou odovzdala. Otče Bože prosím Ťa ochraňuj Laurinku a jej manžela Vladka od všetkého zlého a žehnaj im každý deň života. Ľúbim Ťa Otče Bože a duša moja celý život len Teba jediného chváliť, velebiť, milovať a oslavovať bude až do konca mojho pozemského života. S láskou Gitka

 

Vďaka Ti Bože láskavý
Peter K.| 03.06.2017
Milovaný môj Bože jediný ďakujem Ti s celého srdca za tento prevzácny recept pre naše nervové sústavy a naše srdiečka.
Len ty jediný vidíš aké to máme mnohý ťažké a ako potrebujeme Tvoju láskavú Božiu pomoc a liečby od Teba drahý Bože dané a požehnané. Aj ja cítim, že som veľmi vyčerpaný a preto Ti nekonečne ďakujem za tento prevzácny recept, ktorý si nám odoslal cez našu láskavú pani Lauru.
Milujem Ťa Boh môj jediný a vždy budem a nikdy sa Ťa nevzdám.
Pani Laura ďakujeme aj Vám za prijatie tejto prevzácnej liečivej kúry od Pána Boha a nech Vás aj pána Vladimíra ochraňuje a požehnáva Náš láskavý a dobrotivý Boh.


Poďakovanie
Júlia Planková | 03.06.2017
Ďakujem krásne za túto liečbu láskavému Pánu Bohu a aj pani Laure za odovzdanie.
Presne som sa v popise našla a veľmi sa teším, že sme dostali takúto kúru, pretože nám to viacerým veľmi pomôže. Pre mňa osobne je to neskutočná pomoc a radosť, že Pánbožko vyrieši jednu z vecí, čo ma najviac kole.
Smiem sa ešte opýtať, že či môžem k liečbe na kolená a k otrubám pridať aj túto liečbu? Pôvodne som chcela začať užívať ešte aj Tea Tree olej proti komárom, ale neviem, či by to už nebolo veľa. Pozdravujem Vás do Dvorníkov a prajem len to dobré.

 

Margita|02.02.16
Ďakujem Vám pani Laura aj Vášmu manželovi Vladimírovi za Vašu ochotu obetovať svoju silu pre nás všetkých ľudí, aby sme sa dozvedeli dôležité informácie pre náš život, čo je pre naše zdravie osožné - kuchynská soľ, biely cukor, múka a veľa iných vecí. Som smutná, že ľudia nehľadia aj na zdravie iných, necítia pokoru, lásku, ale stále myslia len na peniaze a mamon a preto neváhajú predávať jedovaté "/p/otraviny"len, aby zbohatli. Aj ja som patrila k ľuďom, ktorí dávali na prvé miesto peniaze/ lebo v práci som bola tak ovplyvňovaná / ale vďaka nášmu Jedinému Pánu Bohu, ktorý mňa nasmeroval k pani Laure a Božej stránke je tomu dnes inak. Samozrejme pracujem za peniaze aj ich potrebujem, ale vďaka Bohu, pani Laure a Božej stránke sa na veci pozerám inak. Môj život, myslenie a konanie sa zmenilo. Dnes už nedávam na prvé miesto peniaze ale Lásku k Bohu a nikdy neprajem zlo nikomu na svete, snažím sa každý deň prosiť za odpustenie mojich schybení, prosím za požehnanie pre mňa a moju rodinu, lásku a pokoj v duši.
Ďakujem PANE BOŽE, že si mňa vyslyšal a zmenil život môj a mojej rodiny do našej spokojnosti. Len s Tvojou pomocou to ide tak, aby sme boli spokojní, Ty všetko zariadiš presne tak aby sme boli spokojní. A len tak málo stačí MAŤ LÁSKU V SRDCI pre nášho JEDINÉHO BOHA, VERIŤ LEN V JEDINÉHO BOHA a NIKOMU NEPRIAŤ ZLO, PROSIŤ POMOC, PROSIŤ O ODPUSTENIE.
S láskou, vďakou a pokorou Margita

 

Dvojitá vďaka
jaroslav Hudák | 29.05.2016
Chcel by som sa Božinku poďakovať za túto krásnu odpoveď a mylím čítatelom by som chcel povedať že so zabúdaním som mal v minulosti problém a otecko nebeský mi riadne pomohol. Začal som zabúdať a celý môj problém pomenoval takto: Môj mozog je ako cirkusový kolotoč s plne obsadenými miestami na sedenie a zároveň roztočený ma 100%, na maximum čo nebolo dobré, lebo keby pán Boh mozgu nedal takúto obrany schoponosť, roztočil by sa ešte viac a na trvalo sa poškodil. Preto som zabúdal. Liečba bola zaujímavá a krásna za čo vopred ďakujem.Milujem ťa Pane Bože, ďakujem a klaniam sa pred tvojim vynálezom a to je ľudské telo. Dokonalý stroj. Pani Laura a P. Vladko ďakujem za váš časa snahu

 

Elena|31.03.16  16:57

Bože Otče ďakujem za všetky Tvoje Božie slová, učíš nás každým dňom ísť po správnej ceste naše duše a staráš sa aj o naše telesné schránky. Vždy nám dávaš odkazy, čo je pre nás dobré a vysvetlíš svojim deťom, aby Tvoje Božie slová pochopili. Tak, ako ten láskavý rodič a Otecko Ty si ten najláskavejši  všetko vieš, všetko vidíš, tak niet pochýb o pravdivosti a správnosti Tvojich slov.
Otecko nesmierne Ťa milujem
Pani Laura ste úžasná duša, ktorá netúži po sláve, ani po ničom čo sa dá kúpiť v obchode, ale zo všetkých síl odkazuje Božie pravdy, odkazuje Božie slová. Mám vás rada a vždy si budem obhajovať Pána Boha a vás.

Simona|31.03.16  11:06
Láskavý Bože
Ďakujem ti za tento odkaz, človek občas aj žasne čo všetko je pre nás zdravé a naopak čo všetko nám škodí..Nikdy by som si nebola pomyslela, že práve majonéza može mať také liečivé účinky. Celý svet je hore nohami.
Potraviny z ktorých máme najväčší strach sú najzdravšie.
Ďakujem Bože za túto stránku a za to, že sa možem dozvedieť stále niečo nové..
Lúbim ťa!

 

Júlia P.|31.03.16  12:50
Tatinko náš, Otče Bože, ďakujeme, že nám odosielaš toľko rád pre naše zdravie.
Mala som veľké problémy s bolesťou kolien a to som ešte mladá. Teraz napĺňam liečbu, jem veľa plnotučných výrobkov a vďaka požehnaniu liečby od Boha, ma kolená už takmer vôbec nebolia.
Chcela som len podotknúť, že je vážne ťažké, nájsť plnotučný tvaroh. Sama neviem koľko má mať presne percent tuku, ale už som sa naprehrabávala v rôznych obchodoch medzi rôznymi druhmi a väčšina z nich je nízko, alebo polotučných. Hrôza, koľko zbytočne odobraných tukov.
Ďakujeme Pane Bože, že nás učíš, že strava má byť pestrá a ukazuješ nám, akú si vložil silu do prírody. Sama od seba by som tieto veci ani nejedla a namiesto toho dávala do seba stále to isté dokola. Ešte stále mám čo vylepšovať.
Ďakujem zo srdca pani Laure za prijatie odkazu pre nás. Bodaj by Vaša práca a práca pána Vladimíra bola viac cenená ľuďmi.

 

Daniel|31.03.16  13:07
Ďakujem Pánu Bohu aj Vám pani Laura za ďalší už neviem koľký Boží odkaz pre naše neposlušné duše a choré telá. A ešte aký dlhý a publikovaný ráno o tretej. Vy asi vôbec nespíte? Ďalšia ukážka Božej múdrosti a ľudských vedátorov pýchou nadutých v ich hlúposti. Čítal som už nejaké články kde sa uvádzalo, že najnovšie vedecké výskumy potvrdzujú to čo odkazuje Pán Boh a to je, že veľká časť vitamínov ako je napríklad vitamín A, E... sa viažu na tuk a sú iba v ňom rozpustné. Napríklad uvediem, plnotučné mlieko keď z neho odstránime tuk – smotanu má ako odtučnené minimálnu výživovú hodnotu, lebo spolu so smotanou z neho odídu aj všetky tieto na tuk sa viažúce vitamíny. Ja už dlhú dobu kupujem a konzumujem všetko len plnotučné, čo je ale mnohokrát v obchodoch ťažko zohnať. Momentálne sa cítim zdravý a aj podľa Božej diagnostiky ktorú som si nechal u pani Laury urobiť som. Už nehovoriac o tom, že si na takejto strave podstatne viac a lepšie pochutím.

 

Lukáš a mama|11.03.2016  19:45
Neuveriteľné Pane Bože, ako veľmi počúvaš naše prosby, vysvetlím aj prečo. Včera pri večernej modlitbe som sa zamyslel čo idem robiť s mojimi kozičkami, ktoré chovám. Nevedel som sa rozhodnúť či si ich nechám alebo predám, kedže sa im človek musí každý deň venovať a mám prácu kde musím chodiť na celý deň tak mi musí pritom niekto pomáhať, kým som v práci. Ale zvieratká mám veľmi rád a je to moja záľuba. Tak som povedal pánu Bohu, že sa neviem rozhodnúť. Tak a dnes pozriem na stránku a zrazu odpoveď od môjho milovaného pána Boha. Tak som znova zacítil ako veľmi nás náš milovaný pán Boh počúva čo mu rozprávame a o čo ho prosíme a samozrejme aj ďakujeme. Preto po tejto skúsenosti chcem všetkým odkázať náš pán Boh nás skutočne veľmi bedlivo počúva. Ani neviem opísať akú radosť si mi pane Bože urobil touto odpoveďou. Chceme Ti poďakovať Otče Bože za každodennú ochranu, Božiu pomoc, modlitby, Božie kréda, liečebné receptúry, ktoré nám posielaš a uzdravuješ nás, pretože len Ty vieš ako veľmi ich potrebujeme. Veľmi ťa ľúbime Otče Bože a ďakujeme za každý okamih nášho života. Vďaka Vám drahá pani Laura za vašu ochotu a pozdravujeme aj pána Vladka.

 

Elena|11.03.2016  21:22
Bože Otče, ďakujem za Tvoje vzácne rady, za všetky dary, za všetko čo pre nás robíš, ako sa o nás trpezlivo staráš aj s Tvojou oddanou, statočnou, obetavou služobnicou Laurou aj za jej pomocníka Vladka, ďakujem nesmierne Ti ďakujem, že si ju k nám poslal, vzácny dar od Teba Otecko. NEKONEČNE ĎAKUJEM.
Milujem Ťa nesmiernou láskou Otecko nebeský.
Pani Laura ďakujem. Boh si vás nedá, vždy vás ochráni, ale ani my !!!!!!heart

 

Peter|13.03.2016  14:29
Veľká vďaka Tebe pane Bože Náš láskavý a dobrotivý za tieto krásne odpovede pre naše zdravie. Nikto nedokáže tak dokonale opísať liečivostnú silu tej danej suroviny, alebo bylinky ako to dokážeš Ty Otče Bože, nikto len ty vieš presne čo je pre naše zdravie to pravé a s láskou nám vždy odpovieš na každú otázku, za to len Tebe patrí večná sláva a chvála, len tebe Otče Bože Náš nebeský.
Veľká vďaka patrí aj Pani Laure za prijatie každej receptúry a každej Božej rady pre nás, lebo verte že nik na svete tak dokonale a krásne neopíše liečivosť všetkého zdravého a pre nás prospešného ako láskavý Pán Boh, cez prsty našej drahej Pani Laury.

 

Monika|24.03.16  16:14
Neviem či to už môj manžel písal, ale keď áno tak to pripomeniem, pretože to bolo už dávnejšie. Naša dcérka mala atopický ekzém a alergiu na med, čiže zakázaný med a predpísané všelijaké mastičky, špeciálne mlieko pre alergikov, prať v detskom prášku dvakrát nechať vyplachnuť prádlo no všetko čo je stým spojené. Mastičky pomohli, ale len do času a zasa niečo lekárka namiešala a zasa do času a tak sme zavolali p. Laure, poprosili p. Boha o Božiu liečbu a tá znela piť kozie mlieko neprevarené s medom! Zháňali sme kade tade až sa podarilo z nejakej dedinky, bolo to dosť od nás ďaleko, ale keď treba tak treba. Kúpili sme stále viacej a dali ho do mrazničky v liter a polkách fľašiach. Večer som vybrala a do rána bolo rozmrazené.Dcérke sme dávali asi 2 - 4 dc denne s medom. Mala asi 4 mesiace.Najprv sa vychádzala a to poriadne a asi na tretí deň to ustupilo až úplne zmizlo. Už nebola alergička:) Pila by ho aj teraz ale zásoby sa minuli, nové mlieko začne myslím už v apríli, teraz ho kupujeme od jedného baču ktorý býva vedľa nás, aj v tom nám p. Boh pomohol, že nemusíme za mliekom cestovať nosia nám ho domov. Dcérka ma dosť dobrú imunitu, nie je často chorá ako iné deti a to v škôlke trávi kopec času. To všetko vďaka koziemu mlieku s medom. Keď chýba neaké dieťa v škôlke, je choré už aj ona sama mi povie, že kamoška nepije kozinku je chorá:)Veľké ďakujem p.Bohu za poskytnutie tejto informácie, ktorá sa u nás hneď aj osvedčila a aj vám p. Laura, lebo bez vás by sme sa k tej informácií nikdy nedostali:)

 

Ďakujem
Zuzana | 19.10.2016
Srdečná vďaka pani Laura za odovzdanie odkazu. Konečne chápem dôvod môjho chrápania. Môžem povedať, že som žila pár rokov s problémom , ktorý ma veľmi trápil a veľakrát som nemohla ani zaspať a potom som počula samú seba ako chrápem. Mala som pocit , že vôbec nespím a ráno som vstala viac unavená, ako keď som šla spať. Je ťažké večer vypnúť a zabudnúť na všetky problémy, no s Tebou Bože sa to všetko zvládnuť dá. Milujem Ťa Otecko. Ďakujem

 

Srdečná vďaka
Dominika  | 28.04.2017
Ďakujem Ti pane Bože za túto liečbu. Pri čítaní som mala pocit, ako keby si písal o mne.
Cítim sa veľmi smutná, moja duša je veľmi unavená. Odpusti mi prosím všetky moje chyby, za ktoré sa veľmi trápim a zároveň Ťa prosím o požehnanie tejto liečby. Ďakujem za pomoc a silu, ktorú mi každý deň posielaš. Ľúbim Ťa.
Ďakujeme aj Vám pani Laura za prijatie a odovzdanie Božieho odkazu za Váš drahocenný čas,ktorý nám venujete aj napriek tomu,že máte oddychovať, nech Vám Pán Boh žehná každý deň.

S láskou Dominika a mama

Ďakujeme Ti Bože
Peter K. | 27.04.2017
Láskavý a dobrotivý Bože otecko náš ,veľmi Ti ďakujem za tento pre nás nesmierne liečivý a ochranný recept od Teba daný pre naše telá a príbytky, lebo len Ty jediný vidíš silu zla a len Ty jediný vieš ako nás máš ochrániť od neho.
Nekonečne Ťa milujem Bože láskavý a ďakujem Ti s celého srdca za každú pomoc, radu a recept pre naše telá a duše.
Veľká vďaka patrí aj Vám pani Laura, za prijatie tejto pre nás vzácnej liečivej receptúry, a nech Vás aj pána Vladimíra žehná a ochraňuje jediný láskavý a dobrotivý Boh otec všemohúci.

 

vdačnosť pánu Bohu
kvetena | 17.05.2017
Najdrahší Nebeský Otče , s hlbokou láskou som Ti veľmi vdačná za liečivo ktoré si nám poslal, a veľmi som Ti vdačná za všetky liečivá ,ktoré mi odovzdala naša láskavá a drahá Laura . Ešte všetko užívam ,čo mi bolo povedané , som Ti bezhranične vdačná najdrahší môj Bože.,človek si myslí ,som zdravý , v pohode ,ale nie je tomu tak . Len Ty najdrahší Stvoriteľ náš , len Ty všetko vidíš a vieš o nás . Som Ti bezhranične vdačná za všetky liečivá , keby nebolo Teba, už by som tu nebola. Veľké podakovanie patrí aj našej drahej Laure , za všetko čo príma cez duševný príjem , aby nám mohla odovzdať , to čo nám odovzdávaš pre naše telá . Veľmi ťa ľúbim , najdrahší Bože , nesklamem ťa a s hlbokou láskou ,pokorou ,úctou a oddanosťou veľká bezhraničná vdaka najdrahší môj Bože . Aj Vám drahá pani Laura za všetko dakujem , ste úžasný človek, aj Váš manžel , Boh Vás ochraňuj Mám Vás veľmi rada , s láskou kvetena

Nekonečná vďaka Bože môj
Peter K. | 16.05.2017
Láskavý Bože môj nebeský veľmi Ti ďakujem za tento pre nás dôležitý odkaz ako si máme chrániť naše hrubé črevo aj naše zdravie.Bože nekonečne Ťa milujem a ďakujem Ti za každú radu a pomoc v mojom živote a vždy Ti budem verne slúžiť a ku Tebe jedinému sa s láskou a dôverou modliť to Ti sľubujem,Pani Laura aj Vám ďakujem za prijatie tejto pre nás veľmi prospešnej a účinnej radi ako biť dlho zdraví,Ďakujem Vám za každú odovzdanú radu a liečbu pre nás všetkých a nech Vás aj Pána Vladimíra žehná a ochraňuje jediný láskavý a dobrotivý Boh otec všemohúci.
Ďakujem Ti Bože za všetko s celého srdca. Milujem Ťa Bože.

 

Ďakujem Ti Bože za najvzácnejšiu starostlivosť
Julia L. | 10.06.2017
Láskou z mojej duše Veľke Ďakujem Bože za najvzácnejšiu starostlivosť pre naše duše ,za tvoju láskavosť Bože pre nás tu na zemi len Veľke Ďakujem .Bože len Ty liečiš a riešiš a Tvoje Božie liečivka sú najvzácnejšie .Ďakujem Ti Bože za najvzácnejšiu dušu Tvojej Laury cez ktorú nás liečiš .Veľké Ďakujem je len máličko čo pre nás robíš .Ďakujem Vám pani Laura za vašu láskavosť,obetu ,ochotu čo pre nás robíte .Lákavý Môj Bože ochraňuj a opatruj nám prosím ťa našu vzácnu Lauru .

 

Ďakujeme Ti Pane Bože
Dominika | 05.06.2017
Ďakujem Ti pane Bože za tuto receptúru, ktorú si nám poslal. Veľmi ju teraz potrebujem pre moju nervovu sústavu a pre pokoj na duši. Ďalšia liečba ktorá prišla v tú správnu chvíľu. Vsetky opísané symptomy sedia. V poslednej dobe ma pichalo často pri srdci a boleli ma žily, každá maličkosť ma rozčúli. Viem že to neni vždy so mnou ľahké a len vďaka Tvojej pomoci žijem a idem nejak ďalej.
Ďakujeme Vám pani Laura za odovzdanie receptúri za Vašu starostlivosť o nás všetkých.Srdečná vďaka.

LÁSKAVÝ BOŽE ĎAKUJEM
Peter B. | 05.06.2017
Ďakujem Ti láskavý Bože a aj Tvojej dcére pani Laure za odovzdanie ďalšej skvelej liečby. Bez takýchto liečob by sa mnohý z nás veľmi trápili...

Ďakujem
silvia  | 05.06.2017
Ďakujem Ti Bože Otče za túto rastlinku a vysvetlenie aké má liečivé účinky na na naše telo.
Som zakaždým v nemom úžase aký Si veľkolepý a milosrdný k našim dušiam.Kiežby to všetci takto pociťovali.Ďakujem vám pani Laura za zverejnenie tejto Božej rady a želám vám aj manželovi všetko dobre,nech vás náš milostivý Pán Boh ochraňuje a požehnáva.

Poďakovanie
Gabika | 04.06.2017
Milovaný BOH môj, ďakujem za túto liečbu pre naše telá, ty vieš ako veľmi ju potrebujem. Milujem Ťa Bože z celého srdca.
Ďakujem aj Vám pani Laura aj Vám pán Vladimír, ste úžasný ľudia.

 

Ďakujem
Helena | 04.07.2017
Pane Bože,ďakujeme Ti,že aj keď sme akí sme,stále odovzdávaš cenné rady,že si vsadil do prírody toľko liečiv,ktoré napomáhajú naším telám.Sami o nich nich nič,len telo sa ich nevie koľko krát dojesť a sami nevieme prečo.Dnes som kúpila,sladké a chutné.Pozdravujem pani Lauru a pána Vladka a vďaka Ti,že si nám ich zoslal a že nám stále tak pomáhaš,stále miluješ a staráš o nás....

 

Ďakujem
Elena | 10.07.2017
Milovaný Bože Otče , ďakujem nekonečne za všetko z Tvojej všemocnej náruče, , čo nám zosielaš, ako nás učíš, ponaúčaš, vedieš, odhaľuješ pre nás nepoznané. Obrovské ďakujem . Milujem Ťa nadovšetko a vždy budem, s dôverou odovzávam každý okamih života do Tvojej Božej vôle. Otecko si mi všetkým, čo potrebujem.
Láskavá pani Laura , ďakujem najdrahšiemu Bohu mnohokrát , že vás máme , za vašu obrovskú námahu , obetavosť , čo všetko pre nás robíte. Láskavý Pán Boh nech vás ochraňuje, požehnáva,pomáha , dáva sily vo vašom ťažkom duševnom poslaní aj vášmu Vladkovi.
S láskou

Ďakujem
silvia| 10.07.2017
Ďakujem Otecko nebeský za morušu a jej ozdravné účinky.
Ešte ako deti sme ju jedavali cele prázdniny u starých rodičov,veľmi chute plody mala.
Tu kde žijem žiaľ moruše niet,alebo som ju ešte neobjavila.
Ďakujem vám pani Laura za vašu námahu a obetavosť.
Nech vás a manžela Pán Boh chráni a požehnáva.

Poďakovanie
Marcel| 10.07.2017
Ďakujem dobrotivému Bohu a Vám pani Laura za odkaz o liečivostnej sile moruše. Nemyslel som si, že konzumácia čiernej moruše má pre naše telá taký silný účinok. Ďakujem Bohu, že v našom kraji rastú takéto stromy ! Boh Vás žehnaj, opatruj a ochraňuj pani Laura a Vladko a ešte raz ďakujem za tento odkaz.

 

Nekonečne ďakujem
Elena | 27.05.2016
Otecko nebeský ďakujem Ti za každé slovíčko, každý Tvoj boží odkaz prijatý najvzácnejšou dušou Laurou, ktorá na tejto zemi prebýva. Ďakujem Ti za tento vzácny klenot našu Lauru, tu je Boží prorok a na druhej strane kráľovná, záchrankyňa. Kiež by aj teraz tu žijúce duše si uvedomili, že Laura je záchrankyňa aj pre nás. Ďakujem mnohokrát Otče Bože za všetko, za všetkých. Milujem Ťa nesmierne, nekonečne.
Pani Laura, Vladko ďakujem, že pre vás ako vidím ani noc nie je čas na odpočinok, že aj napriek toľkým úderom stále pevne držíte kormidlo lode lásky k jedinému Pánu Bohu. Som vďačná Bohu, že moje kroky, či už nekroky viedli k vám. Ďakujem za všetko aj vám. Mám vás rada.