Zázračné modlitby
Elena | 12.03.2018
Najdrahší Otecko nebeský , obrovské ďakujem za Tvoju nekonečnú všemohúci pomoc, za Tvoju obrovsku starostlivosť. Jediný milovaný Otecko len Ty robíš zázraky na počkanie . Posielam na Tvoju láskavú Božiu tvar ten najsladší bozk, obrovské ďakujem, že si ma znovu vyslyšal . Volal mi syn, že má niečo s okom, červene , zahmlené videnie. Vnútorný hlas mu hovoril, že ma ísť k lekárovi do nemocnice, tak išiel, aj keď lekárov nemusí. Na jeho vyšetrenie Otecko nebeský poslal hneď troch lekárov a dostal nejaké kvapky do oči. Ja som sa pomodlili zázračnú modlitbu na zápal očných spojiviek. Boží zázrak bol okamžite, už keď odchádzal z nemocnice, tak necítil bolest, ani tlak v oku . Nekonečne ďakujem láskavý, dobrotivý, jediný Bože Otče . Milujem Ťa nesmierne navždy. K Tebe sa utiekam keď mi je ťažko so slzami v očiach, s Tebou sa radujem , všetko Ti Otecko milovaný odovzdávam, len v Tebe mám bezhraničnú istotu. Ďakujem za všetko aj za našu vzácnu Lauru, že si nám ju zoslal z Tvojej laskavej Božej náruče , za vzácnu Božiu stránku.
Pani Laura veľké ďakujem za vašu obetavosť, námahu aj vášmu Vladkovi.