Modlitby

Renata Reinová | 03.03.2018

Ja si ani neviem predstaviť život bez týchto krásnych slov ktoré nám Bože môj milovaný odosielaš je to múdrosť sama. Teším sa každý večer keď si ľahnem a čítam tieto nádherné slovíčka do môjho srdiečka. Si môj BOŽE jediný najláskavejší lebo tieto modlitbičky ma posilňujú a veľmi pomáhajú v pokojnej duši. Nikdy som niečo také krásne nečítala niekedy si poplačem niekedy s tebou preberám všetky svoje bolesti uložené v týchto slovách nádherných. Teraz som trošku poľavila v modlení už sa nemodlím 2 hodiny denne len hodinu a pol ale potom ešte meditujem a to je úplne že neskutočný pocit . Ďakujeme p. Laura že nám tieto krásne modlitby prinášate od nášho BOHA milujúceho ja ani neviem čo by som sa chcela ešte modliť . Ale veľmi mi pomohla modlitba na bolesť zuba bola rýchla a hneď citeľná . Čo mi veľmi chýba je modlitba za Vás p. Laura aby ste sa netrápila a aby ste vedela Ľudskú blbosť len tak za seba prehodiť. BOŽE milovaný prosím pošli nám modlitbičku pre našu Lauru aby sme vedeli všetci mi ostatný ochrániť od ľudskej zloby a bolesti našim silným volaním toto mi chýba a veľmi teraz to tak cítim Ďakujem Amen

Pridať nový príspevok