4. strana

19.06.2014 16:05

Zvláštne javy, zlé pocity.

V prvom rade sa priznám, že neverím. Píšete ak neveríte príďte ale bohužiaľ nemôžem. Viem, že máte veľa práce a či vôbec môžete takto radiť. Mávam veľmi často zvláštny pocit skôr strach, že niekto za mnou je ale väčšinou kde som sama. Veľmi sa mykám a strhnem ak vidím tieň či iné pohyblivé ale aj statické veci. Stalo sa mi s priateľom u jeho babky na povale keď ešte žila, že videl nejaké svetlo a potom mi sám od seba začal hrať telefón. Potom neskôr som mala sen o malom dievčatku ktoré vchádza do dverí ale nevidela som jej do tváre. Myslela som si že to bola babkina dcéra, ktorá umrela veľmi malá. Stále som sa ľakala keď praskal nábytok a hocčo sa pohlo. Dnes sme sa presťahovali ale nad ránom sa zapnú občas samé prístroje. Raz jeden a inokedy druhý. Neviem čo si o tom všetkom mám myslieť a mávam aj strach keď som sama. Myslím si, že je to duch alebo čo. Nikdy som u liečiteľa nebola ale mám pocit akoby náš rod bol prekliaty. Stačí na začiatok nejaká červená šnúrka na ruku? Čo si o tom myslíte a čo mám robiť ďalej? Ďakujem Vám veľmi pekne za odpoveď.

 

Duch pri posteli.

Drahý Bože Otče nebeský, už možno viac ako 2 roky mi stále chodí po rozume kto ma prišiel v noci navštíviť. Počula som od kamarátky, že k nej chodieval nejaký duch a hovorovo povedané ju ,,dlávil,,. Mne sa stalo niečo podobné, až na to hrozné dusenie, čo prežívala ona. Počula som ako niekto kráča po schodoch, otvoril si dvere do mojej izby a ja som otvorila oči a videla siluetu postavy stáť pred posteľou. Vtedy mi jedna pani o ktorej som si myslela, že sa rozpráva s anjelmi (odpusti mi Pane Bože myslela som, že je to tiež nejaký anjel ) povedala, že sa so mnou prišiel rozlúčiť nejaký príbuzný, ktorý čoskoro umrie. No nejak som tomu neverila, skôr som si myslela, že ten dotyčný je už na druhom svete a chce mi niečo povedať. Drahý Pane Bože ak je to možné a nezoberie to veľa energie pani Laurike, by ma potešila Tvoja odpoveď. Veľmi pekne ďakujem.

 

Pigmentové fľaky na tvári.

Obraciam sa na Vás a nášho milostivého Pána Boha s prosbou o pomoc. Posledné 3 roky ma na tvári trápia pigmentové fľaky. Každým rokom sa to ešte viac zhoršuje, aj keď sa chránim pred slnkom, no moje trápenie sa prehlbuje. Cítim sa veľmi neistá, začínam mať strach z ľudí, mám pocit, že ich oči sú len na mne a každý si to hneď všimne...Rada by som poznala príčinu problému a či je ešte možné nejaké liečenie.. Dobrotivý Bože, pomôž mi prosím Ťa. Ďakujem aj Vám pani Laura vopred za pomoc a radu. Stanka

 

Prosba o modlitbu počas liečby krvného zápalu.

Drahý a láskavý Bože, ktorý na nás dohliadaš celú večnosť a nenecháš ani jednu jedinú dušu osamotenú v tomto vesmíre! Prosím Ťa o modlitbu prostredníctvom pani Laury, ktorú by som odriekal počas celej mojej liečby, obdržanú od Teba milujúci Bože všadeprítomný. Modlitbu, ktorá by sa slovami kódovanými Tebou odkázanými omnoho účinnejšie a rýchlejšie dostala do Tvojich uší. Prajem si za pomoci Tvojej aby baktérie zmutované, ktorých veľká ničivá sila pôsobí na zdravie moje zápalom v mojom krvnom riečišti, boli naveky vyhnané z mojej už teraz slabej telesnej schránky. Nikdy som sa neučil modlitbám mysľami iných ľudí napísanými, keďže mi to bolo cudzie a neklaňal sa idolom a soškám tu na zemi za svätých vyhlásenými. Som veľmi rád, že si ma priviedol k duši človeka, ktorý je obdarený tým, že tlmočí Tvoje slová tak ako ich Ty sám povieš. Ďakujem Ti Otče všemohúci prítomný v našich dušiach, mysliach aj telách, v každej jednej bunke celý jeden večný okamih, že nás ešte stále miluješ aj napriek našim mnohým schybeniam počas našich životov na tejto zemi alebo celom našom vesmíre.
Drahá pani Laura, prosím o tlmočenie týchto mojich slov pre nášho jediného Pána Boha, týmto by som vám tiež poďakoval, že ste nás privítali u vás doma a predali slová Božie do nášho vedomia. Možno som vypadal inak vo vašich očiach, ale verte som veľmi rád, že ste mi dali smer, ktorým sa môžem uberať a veriť, že raz ešte budem úplne zdravý. Kedysi som mal viac elánu do života, ktorý sa pomaly stráca, cítim ako mi ubúda životná energia, ale viera mi ešte ostala, je to viera v Pána Boha a vo Vás, že som natrafil konečne na tú správnu osobu, ktorú som už tak dávno hľadal. Hľadal som vhodnú modlitbu na moje liečenie, ale väčšinou si ich neviem prečítať, keďže k nim nemám prístup a preto som sa rozhodol poprosiť pána Boha touto cestou. Zarobil som si propolisovú tinktúru podľa vášho receptu, kým sa lúhuje ešte pokúpim potrebné byliny a koreniny a o 2-3 týždne začnem s liečebnou kúrou. Ospravedlňujem sa za dlhú správu, viem máte toho veľa až dosť, ale cítil som za potrebné vám to všetko napísať. Majte sa krásne, prajem príjemný zvyšok dňa a pozdravujte pána Vladimíra.
S úprimnou vďakou

Ronald

 

Čo mám robiť, aby som nezišla zo správnej cesty?

Milá pani Laura, nie som síce Vašou pacientkou, ale veľmi Vás prosím o pomoc. Počas 12 dní sa mu zrútil celý život, manžel má inú ženu a chce odo mňa odísť. Modlím sa za jeho obrátenie každý deň, som veľmi veriaci človek, ale v zúfalstve strácam vieru v Božiu pomoc. Dokonca som urobila asi veľmi zlý krok, že som sa obrátila na vešticu. Prosím pomôžte mi odpútať sa od takých činov, aby som verila len v Božiu pomoc a jeho lásku ku mne. Čo mám robiť, aby som nezišla zo správnej cesty? Pomôžte mi pre Božie milosrdenstvo.

 

Prekliatie, posadnutie? Pomôžte!

Dobrý deň. Ani neviem, kde mám začať. Chcela by som Vás požiadať o pomoc. Moje problémy trvajú okolo 5 rokov. Mám pocit, že čo od života dostanem, to si aj s úrokmi zoberie späť. Manželstvo mi stroskotalo, syna som vychovávala takmer 5 rokov sama... Žili sme veľmi skromne a keďže som vedela, že u otca mu bude lepšie, tak som súhlasila zo zverením do jeho starostlivosti. Synovi som sľúbila, že keď sa konečne zamestnám a budem schopná postarať sa finančne o nás oboch, tak si ho vezmem opäť k sebe. Mám 35 rokov a takmer 5 rokov sa neviem zamestnať. Posielam životopisy, žiadosti ale odpoveďou sú len ďakovné maily. Som zúfalá. Moje dieťa ma potrebuje. Je na mne ako na matke závislé a ja s ním nemôžem byť, kvôli tomu, že nemám financie. Stagnujem 5 rokov, nikam som sa neposunula. Mám pocit ako keby som bola prekliata. Nikdy by ma nenapadlo, že sa mi takáto vec stane. Keď mám horšie dni, premýšľam nad tým, že by bolo lepšie všetko ukončiť, ako sa takto trápiť. Ale je tu ešte moje dieťa, ktoré ma potrebuje. Asi som ako matka zlyhala, možno som zlyhala aj ako človek. Len neviem, či je to mojou vinou, alebo vinou niekoho iného. Prosím pomôžte mi. Prosím za seba aj za moje 8 ročné dieťa, ktoré si zaslúži viac ako matku chuderu. Som pokorný človek, nikomu nezávidím, nikomu neprajem nič zlé. Jediné, čo chcem je cítiť opäť šťastie a vidieť šťastné aj moje dieťa. Píšem Vám so slzami v očiach a s malým svetielkom nádeje vo svojej duši. Neviem kde mám ešte hľadať pomoc. Viem len, že ma týchto 5 rokov vycicalo a neviem koľko ešte vydržím. Bokom ešte napíšem, že cítim so svojim synom viac ako len materinské puto. Mám pocit, ako keby sme boli prepojení aj iným spôsobom, len to neviem vyjadriť. Ako keby sme mali toho druhého niečo naučiť... Naposledy asi pred mesiacom rozprával zo sna v cudzom jazyku, s ktorým neprichádza do styku. Španielčina, Taliančina, možno Hebrejčina... Neviem, ani ja ten jazyk neovládam... Prosím o energiu, možno nejaké odblokovanie, ak je to možné. Ja sa tomu až tak nerozumiem... S pokorou a úctou ďakujem za pomoc. Sue

 

Ako pomôcť človeku neveriacemu, veľkému realistovi, aby uveril v Boha?

Dobrý deň, prepáčte, že znovu píšem, som vďačná za prácu, ktorou nesmierne pomáhate ľuďom okolo, veľmi to obdivujem. Musí to byť veľmi ťažké. Mám jednu otázku, pretože je pre mňa ťažké nájsť na ňu odpoveď. A hľadám ju už dlhšie. Ako pomôcť človeku neveriacemu, veľkému realistovi, ktorý nie je milovaný životom, ani svojou rodinou tak sa mi zdá, aby uveril v Boha a miloval ho a žil v láske a svetle? Veľa o Bohu rozprávam, a čím viac rozprávam, tým viac ho znervózňujem a tak sa pýtam, či ho nedávam ďalej od Boha tým a keď sme obidvaja boli prekliati, aby sme sa nemali radi... Ako mu môžem pomôcť mi uveriť? Ďakujem za doterajšiu pomoc, bola som u Vás s kliatbou na Veľkú noc. Pomohli ste mi a pán Boh mi pomohol, lebo mi bolo veľmi zle. Veľmi pekne Vám ďakujem. Snažila som sa manžela priviesť k Bohu, tak som mu ukázala vašu stránku a vravela som mu nech sa opýta cez Vás pána Boha niečo. Dopadlo to zle, lebo je neveriaci a vyčítavo sa opýtal. Je mi to ľúto. Nechcem ho opustiť, veď ako by som mu tým pomohla? Ale keď máme tu kliatby a tým, že som pri ňom mu len ubližujem, tak rozmýšľam, že to zrobím v budúcnosti, ale kto mu potom ukáže Boha, keď aj jeho vlastná mama sa sťažuje, že jej nepomohol a pri tom chodí do kostola? ... Viem, že máte veľa práce, neviem, čo sa môžem spýtať, nechcem Vás uraziť, veľmi si Vašu prácu vážim, a silu duševnú. A to ako dávate svoj čas ľuďom. Veľa o Vás aj manželovi rozprávam. O tom ako pomáhate ľuďom, aj keď mi vraveli, že to nemám robiť. Robím pesničky o Bohu s manželom, a on je rád. A ja som rada, a potom sa znova hnevá. Modlím sa za manžela veľa. Myslím, že to pomáha. V poslednej dobe ani nespím niekedy, lebo tak veľmi trpím, že neviem manželovi pomôcť a je mi ho tak ľúto. Aj mojej sestry. Prepáčte, že Vám hovorím svoje problémy, ale skúšam ešte u Vás takto na diaľku, lebo sa za to veľmi hanbím, ako žijem. Cítim Božiu prítomnosť a je so mnou v najhoršom, len ja som ešte neprišla na to ako ukázať manželovi s ktorým som toľko prežila Boha. Povedala som manželovi že mám najradšej Boha. Pýtam sa samej seba : Či je to moja vina, že je taký sám? A prečo mu nemôžem pomôcť? Modlím sa aj, aby manžel nemal kliatbu, že by mi bolo ľahšie potom, aby mi uveril, keď ma prestane nenávidieť a vidieť na mne chyby. Niekedy ma má ozaj rád. A keď som dosť silná, dávam mu lásku aj v ťažkých chvíľach, no nie vždy som. A to ma tiež bolí. A tiež jeho mamka mám pocit, že ma nemá rada, už dlhý čas a to robí, že mi neverí ešte viac si myslím. Ja naozaj mám pocit, že na mňa dlho žiarli, lebo robí zvláštne veci. Aj iní ľudia to nechápu, fotku, ktorú mi pošle, ja som na nej prerobená a je toho viac, len si to neviem vysvetliť tiež. V poslednej dobe som často chorá, asi preto, že som veľmi sama a nemám sa s kým porozprávať a mamku nechcem zaťažovať, veď má svoje veci, aj tak už dosť mi pomohla. Tak skúšam znovu u Vás, lebo Vám verím, že pomáhate ľuďom, už len Vaša stránka, Božia stránka je krásna a ma stále poteší. Čo by to bola za láska, keby zlo nad ňou zvíťazilo? Asi by som mala pocit, že som nikdy manžela nemilovala, a boli sme aj od seba, 4 mesiace, a tak mi chýbal, až som schudla do kosti. Ľudia sa o mňa báli a vraveli mi, aby som jedla. Zhrniem to: Moja otázka je: Ako pomôcť neveriacemu? Ja len dúfam, že on nenasleduje Satana. A keď áno. Ako pomôžem takému človeku? Ďakujem pekne. Vy viete najlepšie pomôcť, ale keď tu nie ste, tak mi prosím pomôžte priblížiť neveriaceho ateistu k Bohu. On je naozaj dobrý, aj mamka to hovorí, len proste mu akoby dakedy, šibe, ťažko je to opísať. Ale nie je to určite zatratená duša, poznám ho 7 rokov a veľmi mi v živote pomohol. Ďakujem pekne zo srdca. Už len za prečítanie, lebo to je veľmi dlhý email pre Vás odo mňa.  Je mi to ľúto, keď som Vás a Boha nejako urazila predtým, veľmi si Vašu prácu vážim, zo srdca, veľmi, veľmi veľa. Dúfam, že bolo ľahké ten dlhý email čítať. A dúfam, že som Vás nezosmutnela, lebo to nebol môj cieľ. Máte krásne poslanie a ďakujem. Napísala som toho veľa okolo, aby sa dala pochopiť situácia prečo sa pýtam, to čo sa pýtam, ale moja otázka je : Ako pomôcť neveriacemu ukázať mu Boha, v ktorého verím, keď som o ňom veľa krát rozprávala ako ho cítim v sebe, a ako mi pomáha, aj jemu, lebo sa za neho modlím ... Ľudia si až mysleli, že som v nejakej sekte a sa o mňa báli. Veľa rozprávam o Bohu a tiež dávam vaše odkazy medzi tie, ktoré sa mi páčia na facebooku, na ktorý pozerajú moji kamaráti. Ja len nechcem, aby ten chlapec zle skončil, lebo vie krásne milovať, a mal vraj dobrú babku, veriacu a neviem prečo sa tak obrátil nejak, neviem čo sa stalo, neviem prečo. Mám rada aj jeho mamku, ale veľa mu od mala rozpráva o vraždách, lebo o tom rada číta a pozerá filmy a to vraj počúval keď bol malý namiesto rozprávok... Tak ja mu chcem pomôcť. Jeho otec je veľa krát vo väzení, do od mala a nikdy mu nezavolá a ja vidím ako ho manžel potrebuje aj svoju mamu, ktorá mám taký pocit z toho čo hovorí, že nemá rada ľudí. Nedarí sa mi úplne presvedčiť ateistu o tom, že nás pán Boh miluje a pomáha nám a existuje. Preto sa pani Laura s veľkou úctou obraciam na Vás a pána Boha o radu.

 

Bolieva ma strašne a nepretržite aj niekoľko dní po sebe hlava. 

Dobrý večer.

Prosím o pomoc a silu, strácam sa v živote. Chcela by som poprosiť Pána Boha o pomoc. Môj problém spočíva v tom, že ma bolieva strašne a nepretržite aj niekoľko dní po sebe hlava. Začalo sa to stávať, už aj mojej mladšej dcére, ktorá bude mať 9 rokov. ĎAKUJEM.

 

Hypotonik.

Dobrý deň. Chcela som sa spýtať, či by ste mi nevedeli pomôcť. Mám synčeka bude mať 6 rokov. Hypotonik od 6.mesiacov narodenia. Ako keby bol zablokovaný. Aj s rečou máme problém a motorikou.Teraz má odklad školskej dochadzky. Nechce kresliť. Neviem či ste mali takýto problém ale už neviem ako mu pomôcť.

 

Podľa výsledkov som zdravá, ale ja už neviem čo mám robiť. 

Prosím poraďte mi, už vyše viac ako 8 rokov trpím tráviacimi problémami. Ráno keď vstanem, už mi je zle, začnú ma bolieť nohy, chrbát, absolútne mi netrávi a vôbec nechodím na záchod. Toto zablokovanie mi trvá 5 dní, netrávi mi, na stolicu si dávam zajačickú vodu 88ml, ale to idem na wc, ale cítim poruchy trávenia....večer mávam zimnice, sem tam nemôžem zaspať od studených nôh a rúk a aj hlava ma bolí, tŕpne mi polovica tváre...som z toho nešťastná, lebo tým sa mi zhoršuje aj psychika, som zlá aj na ostatných....nič ma nebaví, len by som zas cez deň spala a je mi stále zle...všetko možné som skúšala, opakuje sa mi to stále . Na gastre som bola, podľa výsledkov som zdravá, ale ja už neviem čo mám robiť. Mám 43 rokov. Ďakujem moc za radu, a aj prečítanie už tejto mojej správy. 

 

Svoju chorobu veľakrát pociťujem ako nespravodlivosť.

Dopočula som sa o vašej pomoci od Boha. Neviem ako mám začať. Už asi 7 rokov sa snažím vyliečiť z anorexie a stále neúspešne. Nezvládam to už a stratila som zmysel života. Prišla som už o veľa ľudí a hlavne o seba. Nemám sa rada a neznášam seba samu. Veľa krát prosím Boha aby už skončil moje peklo na zemi. Ľudia vidia len to zlé ak spravím niečo. Som viac samotár. Bojím sa ľudí a aj toho, lebo mám pocit ako by som cítila akí sú. Ubližujú mi ich pohľady, preto sa schovávam. Aj v láske mám viac smolu než šťastie, už druhý krát som sa zamilovala do akoby zakázaného ovocia ...nie som šťastná a cítim ako doslova rastiem, keď som nešťastná hnevom na seba aj preto, lebo sa neviem prijať ja sama taká aká som. Nemám v nikom oporu ani v rodine ...práve naopak. Ničia ma preto akí sú a ako sa správajú ku mne, domácnosť sa mi nedarí zvládať. Svoju chorobu veľakrát pociťujem ako nespravodlivosť. Mám strach z toho všetkého a v duchu otázku budem aj ja šťastná raz?? Opražíme túto chorobu? A ako? Mám pocit, že ako by ma prekliali práve tí, čo mi priali doma hlavne smrť a všetko zlé. Len to dobré nikto nevidí. Čo mám robiť? Ja som im verila. Nevládzem žiť. Už v strachu neviem, čo mám povedať. Je toho veľa...Kristína

 

Mám nejaké problémy, ktoré mi dosť znepríjemňujú život a podľa výsledkov mi nič nie je.

Dobrý deň pani Laura,
nehnevajte sa, že Vás otravujem, ale chcela by som Vás poprosiť o jednu vec. Ak by to bolo možné. Mám záujem o diagnostiku. Predsa len, by som sa chcela spýtať, či by ste nespravili výnimku a nepozreli sa na môj zdravotný stav. Ide o to, že mám nejaké problémy, ktoré mi dosť znepríjemňujú život a podľa výsledkov mi nič nie je. Ide o to, že v poslednej dobe mám z ničoho nič taký pocit, ako by sa mi išlo zahmlieť pred očami, zatočiť hlava, pociťujem malátnosť v rukách, nohách, točenie v žalúdku. Vraj je ale všetko v poriadku. Už sa bojím aj ísť sama niekam, pretože sa bojím, že odpadnem. Nevedia mi zistiť z čoho to je. Už si nemôžem dopredu nič naplánovať, hlavne ak mám ísť niekam sama, lebo sa bojím, že mi príde zase zle, odpadnem. Už mi zostalo tak blbo aj v obchode, z ničoho nič prišla na mňa slabosť a pocit na odpadnutie. Neviem prísť na príčinu.
Ďakujem Vám za prečítanie mailu a za odpoveď.
Prajem Vám pekný deň
Ľudmila

 

Niečo ma začalo ťahať ku diablovi, vyhľadávam diabla, verím viac v zlo než v dobro.

Dobrý deň, volám sa Martin, mám 18 rokov a potrebujem Vašu pomoc. Čítal som Váš článok je veľmi zaujímavý a zaujal ma. Dlho hľadám liečiteľku, no pýtajú si neskutočné peniaze čo si ja dovoliť nemôžem vzhľadom na to, že som študent. Viem je čudné že Vám píše taký mladý chalan. Iní si povedia, veď čo také môže byt mladému 18 ročnému chlapcovi..no pravda je iná. Neviem čím mám začať. V našej rodine je odjakživa zlá energia. Nie je deň, čo by sa niekto s niekým u nás nepohádal, neviem čím to je. Mama sa stará o babku, babka je na tom veľmi zle, má gangrénu, je operovaná na srdiečko má už 82 rokov. Doteraz bývala sama ale je na tom zle, tak sme ju zobrali k nám. A je to čím ďalej tým horšie, babka je už veľmi zlá, mamina musí byť pri nej 24 hodín v kuse. Mamina je psychicky na dne a už to nezvláda. Chcel som sa spýtať či by sa jej nedalo nejako pomôcť, veľmi ma trápi ako sa ničí. Ale vrátim sa ku mne. Keď som bol malý, bol som každý boží deň v kostole stále som sa modlil, mal som doma asi tisíc svätých obrázkov a jedného dňa sa vo mne niečo zlomilo. Neviem ako Vám to mám povedať, hanbím sa za to. Proste ma niečo začalo ťahať ku diablovi. Ako malý mohol som mať asi nejakých 7-8 rokov som začal vyvolávať diabla, postupne som začal vyhľadávať otázky týkajúce sa diabla, prestal som chodiť do kostola prestal som veriť v Boha. Myslel som si že je to nejaký detský...ako by som to nazval...a už viem puberta. Ale bohužiaľ mám 18 rokov a stále ma to drží s tým rozdielom, že nevyvolám žiadne zlé sily, ale proste vyhľadávam diabla, verím viac v zlo než v dobro. Veľmi ma to trápi neviem čo s tým nechcem byť takýto nechcem aby ma diabol stiahol k sebe. A to nie je všetko. Môj zdravotný stav je márny. Už asi 1-2 roky ma neskutočne bolí hlava a v oblasti za očami. Chodil som s tým po doktoroch a nič. Nie je deň, keď ma to nebolí. Neviem čo je to so mnou už si ani nepamätám kedy mi bolo na naposledy zdravotne dobre, som stále chorý, stále mám problémy s bruchom, som z toho veľmi zlý agresívny. A môj psychický stav to je čistá katastrofa. Som veľmi citlivý človek všetko si beriem až moc k srdiečku. Stále mam z niečoho stres, nervy. Môj človek je proste celý zlý a treba s tým niečo robiť. Prosím pochopte ma aspoň Vy keď už nikto. Mladému človeku takéto veci nechce veriť nik. Ďakujem.

 

Môj otec nemá záujem o normálny život a postupne upadá z mesiaca na mesiac.

Dobrý večer pani Laura.

Prosím Vás, chcem sa informovať, či môžte liečiť na diaľku aj môjho otca, ktorý by o tom nevedel. On ani neverí na duchovné veci a neprijíma pomoc od nikoho, ani sa nechce liečiť zdravotne, lenže je na tom zle psychicky, plus alkohol vo veľkej miere, hovorí ako zomrie..Preto by sme mu radi nejako pomohli. Nemá záujem o normálny život a postupne upadá z mesiaca na mesiac, od Vianoc 2013. On sám ma v sebe už zlé myšlienky, takže čo vysiela, to sa mu vracia - nadáva na každého, neprijíma pomoc rodiny, všetci a všetko je zlé... Ďakujem za odpoveď. Silvia

 

Máme problém s dcérkou. Neustále je zahlienená a už to trvá vyše 2 rokov.

Dobrý deň Pani Laura, máme problém s dcérkou. Neustále je zahlienená..Už to trvá vyše 2rokov...ako sme sa sem nasťahovali...a aj jej správanie sa občas zmení na úplne agresívne...ja mám chorobu endometriózu....a cítim sa som unavene psychicky...a máme okolo seba veľa zlých susedov...som často nervózna a niekedy neviem ako ďalej. Prosím Pani Laura, nech Boh dá a začne sa nám vo všetkom dariť?!.. Z celého srdca si to želám...Ďakujem, Boh vám žehnaj. Slávka

 

Napriek tomu ako sa snažím, nič sa mi nedarí. 

Drahá pani Laura, 
často( dá sa povedať každý deň) som navštevovala vašu stránku a toľko energie a lásky sa mi dostávalo cez ňu, že Vás prosím o registráciu. Písala som vám aj na stránku aj ste si našla čas a odpísala mi....Dnes bol u nás v škole mladý muž, ktorý predáva výrobky z Rakúska a mal na vás kontakt. Uvedomila som si, že som tak dáko "zabudnutá", že som zabudla vás poprosiť o registráciu. Je naozaj fajn stretnúť človeka, ktorý si Vás tak váži a nemá problém povedať o vašom úžasnom dare liečiť, o láske k Bohu....teraz trochu o mne: volám sa Anna, mám 42 rokov, som učiteľka na špeciálnej základnej škole. Myslím si alebo pani Laurika cítim, že som asi nie pre tento svet...Som rozvedená, mám jedného už dospelého syna a maminku. Pred rokom mi zomrel ocko a neskutočne mi chýba. Napriek tomu ako sa snažím nič sa mi nedarí, mám partnera, ktorý sa za všetko len zdúva, keď nie je po jeho, bojím sa šoférovať, neznášam keď ľudia klamú a intrigujú. Milujem Boha, svoju prácu, rodinu, Vás....

Želám Vám všetko len to najlepšie, pevné zdravie Vám aj Vášmu manželovi Vladkovi. Opatrujte sa. S láskou Anna

 

Užívam lieky, ktoré mi tuším viac škodia ako pomáhajú. 

Dobrý deň, pani Laura. Rozhodla som sa Vám napísať, moje osobné resp. zdravotné problémy ma ako by som povedala nútia hľadať spôsoby alternatívnej liečby a takto som sa dostala na Vašu stránku. Ako prvé ma zaujala tá krásna modlitba k Bohu proti depresii strachu atd. pretože práve tieto choroby trápia aj mňa. Samozrejme liečim sa aj u odborníka, ale aj tak sa necítim dobre. Užívam lieky, ktoré mi tuším viac škodia ako pomáhajú. Je to veľmi ťažké, som už bezradná, nevidím zmysel ničoho. Všetko mi pripadá nezmyselné, mám pocit že nič mi nevychádza v živote, práca, financie, partnerský vzťah. Najviac ma trápi teraz zdravotný stav mojej mamičky, má recidívu rakoviny a práve začala brať liečbu. Veľmi sa bojím a hlavne ja sama nemám silu a energiu byť jej oporou, premáham sa ako sa dá, aby moja rodina nevidela ako na tom som aj kvôli nim, nechcem aby sa trápili. Viem, že musím isť ďalej ale neviem ako...Som veriaca, katolíčka, verím v Boha, prosím Vás o pomoc, cítim, že som sa vzdialila od Boha, svojim životom, skutkami ale verím že on ma neopustil a ja si chcem nájsť ku nemu zasa cestu. Som bohabojná a viem, že nie je správne utiekať a prosiť iba v núdzi, že treba byť s Bohom stále a práve to si uvedomujem, že žiadam a potrebujem ho iba v núdzi...Ak by ste bola taká láskavá a skúsila mi pomôcť, či len poradiť, budem Vám veľmi vďačná... s pozdravom Zuzana.

 

Prosím o záchranu môjho syna.

Chcela by som od Vás pomoc pre svojho syna, ktorý je nepočujúci. Veľmi ho to trápi a aj mňa, že je nepočujúci a z toho začal aj piť alkohol. Nedá na moje rady, nepočúva, stále si robí čo chce, ja som už z toho zničená aj s manželom a prosím Vás o pomoc pre môjho syna na ktorom mi veľmi záleží a chcela by som sa dožiť,  že sa všetko zmení pre záchranu môjho syna, lebo si veľmi ubližuje a verím, že Vy nám pomôžete. S pozdravom Jarmila. Ďakujem.

 

Otvorili ste mi pohľad na katolicizmus.

Dobrý deň prajem.

Dozvedel som sa o vás od mojej známej, že ste pomohli jej kamarátovi. Na vašu stránku som si chodil čítať veľa pekných a pre mňa zaujímavých vecí. Napríklad rôzne príbehy a modlitby, ktoré sú jedinečné. Otvorili ste mi pohľad na katolicizmus. Zaoberám sa ozdravovaním tela a ducha a kráčam krok po krôčku a vaša stránka mi dáva veľa poznania. Ďakujem za to. Ak mi poskytnete prístup na vašu stránku, budem sa tešiť. Ešte raz ďakujem pekne, prajem Vám veľa zdravia, pokoja, aby ste mohli vykonávať tú fantastickú činnosť, ktorú vykonávate prostredníctvom Pána Boha. Ďakujem Dušan

 

Sprevádza ma strašná depresia a strach.

Dobrý deň. Volám sa Slavomír a chcel by som Vás poprosiť o pomoc. Pred rokom som žíl ešte na Slovensku ale kvôli neúspechom som sa musel odsťahovať do Anglicka kde sa mi začalo dariť. Naposledy keď som bol na dovolenke doma asi v novembri tak sa mi tam začalo strašne nedariť a zhoršil sa mi aj zdravotný stav a trvá to až do teraz. Po príchode naspäť do Anglicka. Sprevádza ma strašná depresia a strach, predtým som takýto nikdy nebol. Môže to byť porobením? Kvôli práci sa nemôžem tak skoro vrátiť domov na osobné stretnutie s Vami. Dalo by sa to nejako vyriešiť cez diaľku? Ďakujem.