Zdravotné problémy.

01.02.2021 18:07

Nebudem sa viac nikdy zaoberať niekým, kto moju Lauru preklial na stokrát bez výčitiek svedomia. Dostaneš, čo si si zaslúžil, Tvoj Boh.

Dobrý deň pani Laura,
myslel som, že to zvládnem a prejde to. Som však v situácii keď už neviem čo a ako. Staviam sa do radu a prosím Vás u Pána Boha o pomoc.
Som psychicky na dne. Spája sa to s mojím problémom zrejme niekde v črevách, mám ten vred v žalúdku a ktovie čo ešte.... Či sa najem, alebo nie, mám pocit že mi praskne brucho. Mám ho aj nafúknuté. Keď sa nenajem je to ešte horšie. To mi ide psychika automaticky dole lebo zrejme chýbajú cukry v tele. Občas si dám sodu bic. pred pár dňami som si dal klystýr...
Brucho je jedna, moja psychika je ale na mínuse. Dnes to na mňa doľahlo úplne.Už začínam nevládať.
Napĺňam liečbu ktorú som dostal na psychiku.

Viete mamuša, ja chcem ísť odtiaľto preč... ja už tu nechcem byť.
Mňa tu nič nedrží.
Som Pánu Bohu vďačný že som Vás spoznal aj s Vladenom. Veľmi Vás mám oboch rád. Buďte silný obaja tak ako doteraz. Nikdy ste mi neublížili.

Dúfam že mi Pán Boh napíše kde som spravil chybu, a čoskoro to všetko skončí.
Prajem Vám pekný deň a vopred Vám veľmi pekne ďakujem.
S pozdravom...

 

Božia odpoveď:
Chyba tvoja spočíva v tom, že si veľakrát preklial moju Lauru aj s jej manželom. Toto sa stala pre tvoju dušu osudová chyba. Vždy som tvojej duši pomáhal, doslova na počkanie. Ako si sa zachoval voči mojej Laure, to je môj Boží plán. Máš času neviem či ešte dosť na rozmýšľanie. Laura tvojej duši nikdy neublížila, vždy ti promptne dala pomoc, ktorú som ja Boh požehnal. Toto je odozva mojej Božej spravodlivosti voči tvojej duši. Povedz úprimne mne Bohu, či ťa moja Laura urazila, keď pravdu Božiu tvojej duši odkázala. Hnevám sa na teba ja Boh a skladaj pesničiek koľko chceš, lebo to, čo si si vymazal u mňa sa volá láska k Bohu. Mňa sa bojíš, Laury nie, čo ti urobila také zlé v živote, že si jej dušu a dušu jej manžela niekoľkokrát preklial. Mám ti pomáhať, ani náhodou nie ja Boh. Voľbu k tomuto počinu neodovzdávam. Nes následky, ako si sa pýtal, čo si urobil zlé v svojom živote. Toto sú následky, ktoré neodstráni nik. Laura počula na tvoj problém telesný aj duševný pomoc, lebo toto odo mňa pozná, ale zakazujem akúkoľvek receptúru tvojej duši odovzdať, lebo si jej dotyk nezaslúžiš. Rozmýšľaj a veľmi silno, prečo ťa ja Boh trestám. Ja Boh som tvoju dušu zbavil kliatobnej poroby a tvoja duša preklína opakovateľne moju Lauru. Pomoci za zásluhu sa od teba nedočká nikdy, lebo sa správaš ako egoista, aby bolo mne dobre a druhí nech uľahnú. To ti poviem, skôr uľahneš ty v mojej neláske, ako Laura, to ti sľubujem. Viem, že ťa to bolí počúvať, ale dobre poznáš, že ja Boh som spravodlivý a nerobím nikdy chyby ako ty. Pýtal si sa, čo si urobil v svojom živote zlé. Tu máš odpoveď. Všetky zdravotné tvoje problémy sú mojou odozvou Božej spravodlivosti a dôveruj tomu, ktoré si na dušu svoju natiahol, nepomôže žiaden lekár v tvojich zdravotných problémoch. Nebudem sa viac nikdy zaoberať niekým, kto moju Lauru preklial na stokrát bez výčitiek svedomia. Dostaneš, čo si si zaslúžil. Tvoj Boh.

 

Komentáre:

  1. Gitka | 05.02.2021
    Po prečítaní tohoto článku som veľmi smutná a je mi do plaču. Naša drahá a vzácna pani Laura a jej manžel Vladko si nezaslúžia aby boli preklínaní. Je mi pani Laury a jej manžela nesmierne ľúto a cítim s nimi. Pani Lauru a jej manžela mám veľmi rada. Pani Laura je tá najčistejšia, najskromnejšia, najláskavejšia a najobetavejšia duša akú poznám. Boh je láska, nekonečná láska, nekonečná dokonalosť ale aj najväčšia spravodlivosť na celom svete. Láskavý môj dobrotivý Otče Bože vyprosujem u Teba v nebíčku pomoc a ochranu pre pani Lauru a jej manžela, ochraňuj ich prosím neustále od všetkého zla a od každého nebezpečia. Nech láska, dobro a pokora v nás zvíťazí nad neláskou, neprajnosťou, závisťou a zlom. S láskou Gitka

  2. Gabriela | 04.02.2021
    Drahá pani Laura a pán Vladimír je mi veľmi ľúto, že musíte zas bojovať s ľudskou zlobou.
    Za seba a moju rodinu musím napísať, že vždy ste pomohli .Dokonca aj keď som zlyhala a neverila som Božiemu odkazu,. Prosila som Boha o pomoc a BOH zvláštným spôsobom pomohol - kliatobník zomrel. A ja až vtedy som sa dokázala odpútať od toho človeka a akoby som už nemala klapky na očiach. Ja som snažila dávať lásku a porozumenie a dostávala som nenávisť a preklínanie. Tento človek sa živil s mojej energie a ja som nevládala bola stále unavená, psychický vyčerpaná. Pán BOH mi odkázal, že mám veľa chorôb. Dostala som liečbu na krvný zápal, boli mi odkázané cviky pre mňa aj môjho manžela. Taktiež bola som upozornená na zdravie našej dcérky. Pani Laura tieto odkazy pre nás s láskou prijala a ani si neviem sama predstaviť koľko energie a sily pri tom stráca. Otecko Nebeský, prosím požehnávaj a ochraňuj našu láskavú pani Lauru a jej manžela. Prosím, Bože odpusť moje zlyhania a že nie vždy sa chovám tak ako by som mala.
    S láskou a úctou Gabriela s rodinou

  3. Margita | 04.02.2021
    DRAHÝ BOŽE prosím Ťa o odpustenie a ochranu pre mňa, moju rodinu, pani Lauru a jej manžela, o ochranu od každého nebezpečenstva od všetkého zla, veď nás len tou cestou správnou, usmerňuj naše myšlienky, slová i skutky a odpusť nám viny-toto je moja každodenná prosba k Tebe BOŽE. To zlo je všade a len TY JEDINÝ BOH OTEC nás môžeš usmerniť, ochrániť a zachrániť. Ja ŤA o to veľmi prosím.
    ALELUJA TEBE BOŽE
    S láskou Margita.

  4. Erika | 02.02.2021
    Sila ZLA je veľmi silná.Iba naozaj bojovné a silné duše milujúce Boha vyhrajú.Záleží iba na Nás ako sa zachováme.Obozretnosť duše musí byť v Nás každý Boží deň.Keby nebolo pani Laury a jej manžela ,tak sme už dávno ani neviem kde.Máme jedinečnú možnosť .Žiť v tejto dobe ako Nám bolo predurčené a stou vymoženosťou poznať Posledného Božieho Proroka.Tak bojujme zo všetkých síl. Vážim si pani Lauru a vždy budem hájiť jej meno.Tak Nám Pán Boh všetkým pomáhaj.

  5. Ľudmila | 02.02.2021
    Musím povedať, že to čo som si prečítala je my zlé samá som malá kliatbu niekoľko desaťročí, keby my nepomohol Pán Boh cez pani Lauru bola by som určite dopadla zlé. Neviem si ani predstaviť,keby som bola prekliata toľko krát, čo pani Laura a ešte aj Jej manžel Vladimír im Pán Boh pomôže takéto svinstvo ubližovanie Božiemu prorokovi ,ktorá vždy z láskou odovzdá Božie odkazy a za toto žne, len kliatby .Komu neni dobrá Božia pomoc nech si ju hľadá inde
    ,každý kto pozná túto Božiu stránku vie ,že pani Laura odovzdáva len to,čo Jej Pán Boh odovzdá nič viac nič menej. Viem,že momentálne zlo útočí na každom mieste, na tejto stránke je veľa modlitieb proti zlú ,len sa ich treba modliť každý deň aby nás zlo neovladalo. Zrejmé si ešte stále nikto neuvedomuje ,že apokalipsa je spustena ,že Boh si bude vyberať. Ja som veľmi rada ,že poznám páni Lauru a Jej manžela Vladimíra moc si ich vážim a prajem im aby im ľudia nikdy neubližili.Bože prosím ochraňuj páni Lauru a Jej manžela Vladimíra od všetkého zlá daj im zdravia Božieho požehnania veľa lasky a osvieť všetkých ľudí Božím svetlom aby sa konečne zobudili s tej veľkej tmy a zlá s láskou Ľudmila.

  6. Marek | 02.02.2021
    Je ťažké po prečítaní Božieho odkazu pre dušu človeka, ktorému láskavý Pán Boh vždy pomohol a on napriek tomu niekoľko krát preklial pani Lauru a pána Vladka vôbec nie je čo povedať. Toto je zdvihnutý prst pre nás všetkých, čo dostávame najvzácnejšie Božie liečby a rady od najláskavejšieho Pána Boha. Musíme na tejto zemi zabojovať o Božiu priazeň a pomoc v tomto ťažkom období. Aj mňa ten hajzel rohatý neskutočne napáda. Pevne verím a som o tom presvedčený, že s ním bojujem úspešne. Zostáva len za takéto duše sa modliť k láskavému Pánu Bohu o odpustenie. Vyprosujem aj pre Vás pani Laura a pán Vladko nekonečnú Božiu ochranu a pomoc v týchto preťažkých časoch. Láskavý BOH nech vám žehná.

  7. Marika | 02.02.2021
    Nedá sa nebyť smutný nad takou zlobou aká ešte existuje je mi to luto takých ľudí, nevedia o co prichádzajú o lásku od pana Boha a ubližujú nevinnej pani Laure ktorá nám všetkým tak pomáha a bojuje za nás všetkých celým svojím srdcom toľkokrat som už dostala pomoc cez pani Lauru že sa to spočítať nedá pre mňa a moju dcérku a stále z veľkou láskou mi ju pani Laura odovzdala a potešila nám dušu. Pane Bože ďakujem ti za ňu opatruj nám ju aj pána Vladka. Nedopust aby jej zlý ludia ublizovaly. Mame Vás radi pani Laura. Milujem ta pane Bože a nikdy ta neprestanem milovať Ďakujem ti za všetku lásku ktorou nám posielaš . Ďakujem

  8. Júlia T. | 02.02.2021
    Rozum sa mi zastavuje. Je to veľmi smutné a úbohé. Pani Laurika je úžasný človiečik, ktorý nám pomáha a odovzdáva Božie liečby a rady. Boh tomuto človeku opakovane pomohol, zbavil ho kliatby a on sa takto odvďačil? Prečo sme takí skazení, úbohí, neľudskí? Bože, ďakujem, že nás ochraňuješ a pomáhaš. Ochraňuj p. Lauriku a jej manžela. Ľúbim ťa Bože aj Vás p. Laurika. Boh sa nikdy nemýli, Boh je pamätlivý, spravodlivý a nenáhlivý. Každí si zaslúži len to, čo mu patrí. Je mi ľúto p. Lauriky, ktorá sa najviac obetovala, pozná nás všetkých a nie je jej čo závidieť. Opatrujte sa mi. Ďakujem za seba a svoju rodinu, že poznám p. Lauriku a ďakujem za veľa. Modlime sa k Bohu o ochranu a pomoc.

  9. Lukáš | 02.02.2021
    Je mi veľmi ťažko napísať niečo k tomuto článku, pretože sám sa cítim veľmi hriešny pred pánom Bohom a viem, že mnohé skúšky od pána Boha sú veľmi ťažké a bolestivé. To, ale neospravedlňuje naše konanie, keď aj v trápeniach myslíme zle na pani Lauru alebo jej manžela pána Vladimíra. Myslím si, že ani pani Laure nie je príjemné prijímať takýto odkaz od pána Boha pre niekoho. Sama by bola určite veľmi rada, keby mohla odovzdávať len tie príjemné odkazy. Sám sa veľmi trápim a vždy prosím pána Boha aby ochraňoval pani Lauru pretože naše hriešne duše jej mnoho krát veľmi ubližujú a som si toho vedomí. Takýto odkaz od pána Boha vždy veľmi bolí a naše hriešne duše ho ťažko prijímajú, ale aj tu pán Boh ukazuje svoju spravodlivosť. Život tu je neustály boj, ale viem že náš pán Boh nám vždy posiela to najlepšie čo je pre naše duše aj keď je to v podobe trápenia. Ľahšie sa to píše ako sa žije, ale aj týmto chcem vyjadriť podporu a úctu voči práci, ktorú pani Laura vykonáva a utrpenie a nevďak znáša aj spolu s pánom Vladimírom. Odpusť mi prosím pane Bože moju hriešnosť a preveď ma prosím týmto ťažkým životom podľa Tvojej Božej vôle a ďakujem za všetko.

  10. daniela | 02.02.2021
    Príbeh veľmi smutný, no aj poučný.
    Lebo tá láskáva a obetavá duša akou je naša Laura si toto naozaj nezaslúži.
    Pán Boh nás velakrát upozorňoval, že Lauru nik hanit nebude, čo ste si mysleli?? Že si na jej adresu kedykoľvek odpľujete, že toto Boh neuvidí? Najmä ludia, čo na stránku chodia a vedia ako všetko funguje, dostali liečby, rady a sú takehoto niečoho schopní. Smutné a úbohé. Veď Boh vidí aj to najtajnejšie zákutie našich duší a Lauru svoje dieťa si chráni ako oko v hlave. Tak sa ľudia spamatajte. A vlastne aj keď si myslíte, že vás Boh nevidí tak už len z ludského hľadiska ako sa dá ubližovať luďom, čo ochotne a nezištne pomáhajú. ? Doslova nám zachraňujú zadky a holé životy. Boh je dobrý to áno, ale zabúdame že aj spravodlivý.
    Ja si Vás pani Laura veľmi vážim a lúbim.
    Modlím sa Bože , aby si tento skazený svet dal na poriadok, lebo dovtedy tu bude toľkoto zla, že ludia srdcom dobrí a empatickí budú trpieť smútkom a slzami.
    Modlím sa Bože za ochranu a krasny život pre Laurinku a Vladka.

  11. renáta | 01.02.2021
    Je to smutný príbeh, s bolestivými následkami na obidvoch stranách. Aké sme my duše nekonečne hlúpe, keď dokážeme ublížiť tomu, kto nám s najčistejším úmyslom pomáha, učí nás správne žiť a odovzdáva nám najvzácnejšie rady a recepty na svete. Dúfam, že sa nikdy nedopustím takéhoto hnusného činu, lebo viem, že by sa mi to všetko vrátilo aj s úrokmi a už nikdy by som nezažila ten pocit, keď cítim Božiu ochranu a lásku. Pri čítaní žiadostí o pomoc, ktoré pani Laura dostáva, som si uvedomila, čo všetko musí riešiť, každému vidí do duše, pozná nás lepšie, ako my sami. Všetko to prechádza cez ňu, ona žije život so všetkými našimi trápeniami, chorobami a zlyhaniami. Mali by sme jej pomáhať, podporovať ju. Aj keď má tú najsilnejšiu ochranu od Pána Boha, aj ona je len človek a doliehajú na ňu všetky ľudské bolesti tela aj duše. A je veľmi zlé, že sa jej od nás dostáva toľko zla. Kto nás zachráni a odovzdá nám liečbu na nejakú ďalšiu pandémiu, kto nás bude varovať pred katastrofami, ak nie ona. Viete kde by sme bez nej boli? V p.....li, chorí, šialení, mŕtvi.

  12. Renata R. | 01.02.2021
    Keď čítam Tieto riadky už len bolesť v dusi cítim Bože môj . Laura nám všetkým dáva toľko pomoci a lásky , naučila nás tak veľa ale stále sú na tomto Slovensku ľudia , ktorý si nevážia tú snahu , únavu a čo všetko naša Laurinka pre nás robí . Áno pravda sa ťažko počúva ale potrebujeme ju k životu tak ako vodu ináč sa k ničomu nedopracujeme . Ja Teba Bože láska moja milujem z celej duše a nikdy ťa už neopustím lebo by som si ako sa hovorí porobila na seba a to už sa nestane lebo viem že ma máš rád a liečiš ma vždy keď treba . Som tu pre Teba Bože s láskou v duši a snažím sa nájsť v tejto dobe silu a odvahu kolíšem ale dá sa. Chýba mi práca. Dúfam že budem môcť ísť a pracovať v mojom obchodíku a pracovať tak ako aj pred tým už som taká navnadená . Buď s nami Bože len teba milujem a budem lebo viem čo láska znamená . Pomôž nám tak ako vždy aby sme nestratili radosť zo života a ten kto chce našu Lauru preklínať nech si uvedomí čo všetko preňho urobila a že vždy to má ťažšie ako mi všetci ostatní a bojuje za nás všetkých . Nenájdete takú dušu láskavú nikde , ktorá by Vám tak s láskou pomohla ale ľudia ste jednoducho nepolepšiteľný. Toľko pomoci nám dáva a stále jedno a to isté .Laurinka ľúbim Vás a vždy budem som veľmi rada za Vašu pomoc a pochopenie niekoľko krát ste mi pomohla a nemuseli ste a vážim si to veľmi a navždy . Ľudia modlite sa celou svojou dušou a láskou a pokorou v duši.

Pridať komentár