Zastavenosť zápalových bolestí v krížoch.

25.07.2019 11:47

Zastavenosť zápalových bolestí v krížoch.

04.10.2017
Do všetkých začínajúcich bolestí v krížoch sa nositeľom viny stáva ako prvá duševná preťaženosť človeka, do ktorého dlhotrvajúceho obdobia neriešenosť jeho ťaživého problému pretrváva a nezná včasného vyriešenia ako bolestného jeho trápenia, čoho dôsledkom deň za dňom začína celé krížové svalstvo do kŕču sa premieňať skracovaním, čo má za následok veľmi silný svalový prítlak na kostrový aparát v ktorého stavcovom zložení sa jeho pôsobením začínajú postupne deň po dni v celkovej súdržnosti stavce posúvať a nedokážu svoje pôvodné miesto spätne dohľadať, nakoľko celý svalový aparát obopínajúci krížové stavce sa stáva tak veľmi zatuhnutý a skrátenosťou dôsledkom svojej kŕčovitosti stiahnutý, že vysunutý stavec nepustí na jeho pôvodné miesto späť a človek cíti dlhú dobu neutíchajúce bolesti v krížovej oblasti, ktoré časom môžu prerásť do chronickej a vleklej bolesti krížov, nakoľko pokiaľ vysunutý stavec v krížoch dlhý čas nedokáže nájsť správny smer k svojemu uloženiu, tak si veľmi rýchlo zvykne a skoro sa prispôsobí tejto zmene čo znamená, že v tomto štádiu sa už aj konaná stavcová náprava u chiropraktika bude niesť v účinnosti len pomoc krátkodobá a neustále sa navracajúca, kedy posunutý stavec neskoro navrátený do svojeho pôvodného krížového miesta späť návykom zmeneného miesta svojej novej polohy nebude už chcieť dobrovoľne naspäť do miesta kam patrí a vždy sa bude chrániť od násilných náprav či rukami odbornými chiropraktika alebo nápravným rehabilitačným cvičeniam a treba preto vždy včas venovať svoju pozornosť aj tým najmenším bolestiam v krížoch už v samom ich počiatku vzniku a prehodnotiť v svojej duši čo ma tak veľmi trápi a dokázalo do hlbokého stresu dostať, čo bude treba vždy riešiť včasne a čo najskôr vyriešiť problém vinný za duševnú narastajúcu preťaženosť, ktorý ak dokáže človek veľmi skoro spoznať a zakončiť trvajúcej jeho neriešiteľnosti a vyriešiť mnohé bolesti často opakujúce v krížovej oblasti, dostane zastavené a žiadne neskoršie v nich posuny stavcové nedostane. Za veľkú liečebnú pomoc v bolestiach krížov ak netrvá dosť dlho ale ešte len začína sa výborným liečivom stáva zázvor,
do ktorého užitia treba dostať tri krát do dňa po troch čajových lyžičkách dobou dvoch celých týždňov, v liečivých účinkoch ktorého sa v predstihu odnáša vznik bolestivého zápalu v krížoch. 

 

Do prenesmierne odľahčovacieho cviku zatuhnutých krížov sa stáva postačujúci tento jeden ale činený v bolestivom období krížov už v jeho prvopočiatkoch a pretrvávajúci v činení dobou až za cítenú krížovú bolesť dobou dvoch celých mesiacov.

V stoji spojnom obe nohy musia byť vystreté v kolenách, čo najhlbšie predkloniť trup k zemi a snažiť sa čo najviac priblížiť k špičkám oboch nôh vo výdrži dvoch celých minút a činiť tento nesmierne účinný v svojej liečivostnej uvoľňujúcej sile cvik bude potrebné dvakrát do dňa.

 

Do bolestivých krížov sa dobrým liečivým počinom stáva aj ich zahrievanie ale vo včasnej prichádzajúcej bolesti červeným teplom na pol hodinu aspoň dvakrát do dňa dobou celého jedného týždňa a vždy pred ich zahriatím bude dobre natrieť oblasť celých krížov ľubovníkovým olejom a po skončení nahrievania a natierania krížov dvakrát do dňa bude potrebné ešte naďalej oblasť krížov natierať aspoň jedenkrát do dňa olejom z ľubovníka dobou dvoch celých mesiacov, ktorého liečivé účinky do nervových zakončení v kostrovom aparáte sú mimoriadne silné od ktorých budú vaše kríže postupne deň za dňom silných bolestí zastavené. Do Božej tejto liečivej receptúry vašim dušiam Boh láskavý toto slovo odoslal cez duševný príjem svojej Laury. Amen.

 

Poznámka:

Kríže treba zahrievať infračervenou lampou s výkonom 150W.

Komentáre:

  1. Erika | 25.04.2020
    Z celého srdca sa Ti chcem Bože poďakovať za túto liečivú kúru.Veľmi mi pomohla.A tým som aj pochopila ,že veľmi veľa sú choroby spôsobené trápením duše.Odokrývaš Nám Bože ,to čo nám nikto nikdy nevie vysvetliť .Iba Ty Bože.VĎAKA.

  2. Dominika | 10.08.2019
    Otče Bože láskavý, chcem sa Ti podakovať za túto receptúru, ktorá prišla práve včas, ked ma v posledných dnoch začali trápit bolesťi krízov, ktoré som doteraz nemala. Nechapála som tomu, prečo ma aj napriek pravidelnému cvičeniu yogi začali bolieť kríže, teraz už viem prečo. Ďakujem Ti môj Otče Bože za Tvoju každodennú pomoc pre moju dušu aj telo, dakujem Ti za to, že sa o mňa staráš. Ďakujem Ti za každu Tvoju rezeptúru, ktorú nám poskytuješ cez pani Lauru. Lubím Ťa pane Bože, ochraňuj ma prosím pred zlom a odpusti mi moje hriechy.

  3. Vďaka Ti Bože láskavý
    Peter K. | 12.10.2017
    Bože otecko náš nebeský, s celého srdca Ti ďakujem za túto od Teba danú ďalšiu neoceniteľnú radu a pomoc pre naše ubolené telá, lebo len Ty na celom svete vieš a vidíš ako potrebujeme tvoju milosrdnú pomoc, aby sme boli zdraví.
    Ďakujem Ti nadovšetko Bože môj jediný lebo len Ty sa o nás staráš a pomáhaš nám v našom trápení a ďakujem Ti aj za našu drahú pani Lauru, vďaka ktorej nám odovzdávaš všetky liečivé rady a pomoc od Teba danú z nebíčka.
    Milujem Ťa Boh môj jediný a navždy bude moja duša.

  4. Ďakujem Ti Drahý Bože
    Gabika | 10.10.2017
    Milujem Ťa drahý Bože nadovšetko na svete, ďakujem za každú tvoju pomoc pre nás, za každú sekundu ktorú cítim, že si pri mne a že ma tiež lúbiš :)
    Ďakujem aj vám pani Laura a aj vám pán Vladimír za vašu lásku a pomoc :)

  5. Vďaka Božičku
    daniela | 06.10.2017
    Ďakujem zo srdca láskavý Bože za cennú radu pre nás
    ❤️Ďakujeme drahá Laura

  6. Nekonečné ďakujem

    Jana | 06.10.2017
    Drahý Bože, patrí ti tá najväčšia vďaka za opäť vzácnu radu pre naše zdravie. Ďakujem z celého srdca za všetku pomoc ,ktorou nás neustále zahŕňaš. A taktiež ďakujem za všetko čo pre mňa a mljich blízkych robíš. Drahá Laura ďakujeme za odovzdanie pomlci . Milujem ťa Boh môj celým srdcom i dušou.Nikdy sa ťa nevzdám. S láskou Jana
    ❤️❤️❤️

  7. Ďakujeme
    Lukáš | 05.10.2017
    Najdrahší pane Bože ďakujeme Ti za radu a receptúru na kríže. Z Tvojej Božej milosti ju už mám aj vyskúšanú z minulého roka. Nepochybne je veľmi účinná aj keď na duševný problém, ktorý mávame mnohí z nás nám dokážeš pomôcť vyriešiť jedine Ty otče Bože. Pretože bez Tvojej Božej pomoci by sme nedokázali si urobiť poriadok vo veciach pri ktorých sme veľmi slabí zvládnuť. Vrelá vďaka aj pani Laure za prijatie a odovzdanie pomoci. S láskou Lukáš.

  8. Ďakujeme z celého srdca
    Miriam | 05.10.2017
    Ďakujeme Ti, Bože Otče, z celého srdca za ďalšiu Tvoju cennú radu pre naše choré telá, Ty presne vieš, čo práve potrebujeme.
    Natieram sa ľubovníkovým olejom už od januára a ani som netušila, že má tak silné liečivé účinky. Vidím, že bez neho by som už možno bola na invalidnom dôchodku. Milujem Ťa nadovšetko, láskavý Bože Otče a ďakujem za všetko, čo pre nás robíš. Pani Laura, Vám patrí obrovské poďakovanie za Váš čas a námahu, ktorú vynakladáte na prijatie a zverejnenie týchto vzácnych Božích rád a receptúr. Som šťastná, že Vás aj Vášho manžela máme. Boh Vám obom žehnaj!

  9. Veľké poďakovanie
    Gitka | 05.10.2017
    Ďakujem Ti Otecko môj najdrahší za ďalšiu nesmierne vzácnú radu, ktorú nám posielaš svojou láskavosťou, dobrotivosťou a starostlivosťou o naše choré telá. Ďakujem našej milej Laurinke za príjem a odovzdanie odkazu, za jej obetavosť a ochotu. Milujem Ťa Bože a navždy budem. Ďakujem Ti z celého srdca za všetku Tvoju pomoc.

  10. Srdečné poďakovanie
    Andrea K. | 04.10.2017
    Otecko môj Nebeský, ďakujem Ti krásne za tento odkaz. Len Ty vidíš, čo presne a ako veľmi Tvoju pomoc potrebujeme. Keď nepomôžu ani lekári, Ty nám vieš pomôcť vždy. Veľmi si vážim pane Bože, že Ťa mám a smiem čítať tvoje odkazy.
    Ďakujem zo srdca aj Vám pani Laura za odovzdanie odkazu a za Vaše veľké srdce pre nás.
    Andrea

  11. Tvoja starostlivosť je úžasná
    Marta B. | 04.10.2017
    Tatičko Nebeský, ďakujem Ti za ďalšiu neoceniteľnú radu, ktorú nám prostredníctvom pani Laury odosielaš.Ľúbim Ťa Bože za všetko. Prosím Ťa chráň pani Lauru a jej manžela Vladimíra za všetku tú obetavú prácu, ktorú vykonávajú.ĎAKUJEM

  12. vďaka Bože
    Erika | 04.10.2017
    Aj ja ďakujem Bohu za dalšiu receptúru.Vďaka Bože,že Nás tak miluješ.

  13. Ďakujem Ti Bože za najvzácnejšiu starostlivosť
    Julia L. | 04.10.2017
    Ďakujem Ti Láskavý Môj Bože za Tvoju najvzácnejšiu receptúru z Tvojej Božej Náruče .Veľké ĎAKUJEM za Tvoju Bože najvzácnejšiu starostlivosť pre naše hriešne duše a choré telá .ĎAKUJEM za Tvoju Láskavu Lauru cez ktorú posielaš .ĎAKUJEM Vám pani Laura za vaše vzácne ruky čo už napísali miliony božích najvzácnejších písmeniek pre nás hriešnikov.Láskou Vám ĎAKUJEM za všetko .

Pridať komentár