Záchrana od Pána Boha pred operáciou!

03.05.2020 19:56

Záchrana od Pána Boha pred operáciou!

Peter a Mária | 25.04.2018
Milí čitatelia tejto stránky, chcem sa s Vami podeliť o môj životný príbeh, ktorý práve prežívam. Mával som problém s chrbticou a asi po 10 rokoch sa mi to teraz vrátilo. Bol som aj u doktora, kedže potrebujem PNku, .... a poslali ma ja na MR (mag.rezonanciu), kde mi zistili vysunutú platničku, ktorá tlačí na nervy, atď.....tí, čo ste niečo podobné mali, viete, čo to je za bolesť. Nedá sa opísať slovami.
Poprosil som o pomoc pána Boha a dostal som liečbu na 2mesiace, cviky, vitamíny a radu, ako prosiť pána Boha o uzdravenie. Moja liečba bola kolísavá, jeden deň ako mládenec a na druhý deň som ledva chodil. Samozrejme, že som si aj pošomral, pomrmlal, veď uzdraviť sa chce každý lusknutím prsta. Ale prečo to takto opisujem? Po skončení mi bolesť úplne neprešla a ja som nevedel, čo sa deje. A teraz ten myšlienkový pochod, zavolať pani Laure, čo ak som niečo pokašlal? Hnevá sa pán Boh na mňa, pani Laura s manželom, ....určite to poznáte. Nie je to také jednoduché, ako keď to vravíte niekomu inému: „Veď zavolaj, čo sa bojíš?“
Pána Boha sa treba báť, ale v dobrom slova zmysle, aby nás satan nestiahol k sebe a nedal nám možnosť schybiť. A tak som poprosil o pomoc opäť. Drahá pani Laura dostala povolenie a prijala písmo od pána Boha. Liečbu som spravil dobre, a vďaka nej nielen platnička, ale aj ostatné kosti a stavce do seba pozapadali, ako kocky z lega,čo samozrejme lekári nevideli. V písme mi bolo odkázané, že som liečbou od pána Boha absolvoval akoby operáciu chrbta, ale bez rezania skalpelom!!!! A teraz som ako rekonvalescent po operácii, musím si šetriť chrbticu, nič ťažké nezdvíhať a mám ešte doliečenie pomocou vitamínov a korenín. Ale povedzte, čo je ľahšie? Zapiť vitamíny, alebo sa nechať rezať?!
Preto dôverujte písmu ktoré Vám pošle pani Laura, pretože je od samotného pána Boha a lepší lekár na svete a ani nikde inde neexistuje a nikdy nebude!!!!
Ďakujem Ti Otče náš jediný za záchranu, pani Laurike za prijatie a jej manželovi za výklad. A v neposlednom rade ďakujem svojej rodinke a mojej milujúcej manželke, ktorú milujem a ďakujem jej za stálu podporu.
S pozdravom, Peter 

 

Komentáre:

  1. Erika | 02.05.2018
    Chcem reagovať na tento príbeh.Tu vidíme ako Boh všetky Naše choré telá vylieči.Iba On vidí čo naše telo potrebuje.Veď keď si povieme,LEN cviky,liečebné cviky napravia posun v chrbte,veď to je ÚŽASNÉ.Ináč by bola potrebná operácia,a Boh Nás tak veľmi miluje ,že Nám tu poslal posledného Božieho proroka pani Lauru,ktorá neúnavne pre Nás prijíma .,rady,liečby,modlidby,kúry.A ja Ti za to Pane Bože zo srdca ďakujem.Každé jedno poďakovanie na Tejto stránke,je poďakovanie sa Bohu za uzdravenie.Koľkým ľuďom už Boh zachránil život,cez pani Lauru.Je ich tu nespočetne veľa.Ako aj príbehy ľudí,ako sa im teraz darí,keď im Boh pomohol.Ach ako Nás Bože veľmi miluješ.Ďakujem Ti Bože ,že si ma doviedol tu.Tu som správne.