Mám pocit, že mi nie je súdený vzťah s partnerom.

30.10.2015 12:25

Mám pocit, že mi nie je súdený vzťah s partnerom.

Janka | 30.10.2015

Dobrý deň pani Laura, rada by som vedela prečo mám stále problém so vzťahmi. Deje sa mi to už dlhšiu dobu, spoznám muža, sme spolu pár mesiacov a potom ujde zo vzťahu, sklame ma a už sa neozve neukáže, vzťah končí. Následne po nejakej dobe, možno mesiac dva alebo viac sa opäť objaví a prosí o odpustenie, ale ja už neverím. Za posledné dva roky sa mi to stalo 3x, ja už mám pocit že ani nemám mať vzťah a spoliehať sa len na seba, že mi vzťah nie je súdený. Už som sa jednej kliatby vďaka Bohu zbavila, preto prosím o odpoveď čo sa deje, či robím ja niekde chybu alebo som zas k nejakej kliatbe prišla. Ďakujem.

 

Božia odpoveď:

Stáva sa pre tvoju dušu bolestný tento problém zapríčinený karmickým nadelením Bohom láskavým tvojej duši za zaťaženosť jej čistoty dávnymi hriechmi, v ktorých sa žitím počas mnohých existenčných svojich bytí v konaniach zlých stala nabaľovateľom karmickej tiahy a do tohoto súčasného pozemského duševného bytia sa veľkosťou svojeho utrpenia zradou milovaných partnerov stáva dušou čistejšia od karmických nánosov, nakoľko jedine trápenie v živote tvojom dokáže znižovať zašpinenosť tvojej duše karmou v množstve sily ktorej naviazaných hriechov sa tvoja duša zašpinila tak veľmi, že nosnosť jej tiahy musí do tohoto súčasného pozemského bytia niesť vlastným utrpením čo sa aj začalo napĺňať, lebo bola tvoja duša v mnohých dávnych bytiach doslova ako pyšná princezná odhadzujúca od seba lásku každého muža, z čoho sa nesmierne tešila keď videla ich plač v očiach za jej duševný nezáujem a preto karmický tvoj trest sa nazýva nezáujem mužov o teba, aby si svojimi slzami a plačom častým za ich stratou svoju dušu od karmickej tiahy očisťovala. Keď ku mojej Laure objednáš sa, odošlem ja Boh sám tvojej duši liečivú modlitbu od sily ktorej liečivých účinkov pre tvoju dušu budeš doterajší svoj nadelený batoh karmy znižovať nie svojim duševným utrpením za stratenou láskou mužov ale slovami Bohom odoslanej a žehnanej modlitby, v ktorej odriekaní každodennom dostávať budeš celé svoje duševné vnútro do úľavy a spaľovaním karmy touto cestou prostredníctvom karmickej očistnej modlitby k Bohu láskavému, odpustenosťou Božou tvojich dávnych duševných hriechov dokážeš v tom správnom očistnom pre svoju dušu čase získať takého partnera, ktorý nebude viac zradcom tvojich úprimných citov, lebo tvoja dávna zloba voči mnohým mužom bude Bohom tvojou úprimnou spoveďou odpustená a duša očistená a Bohom láskavým omilostená zástavou tohoto duševného tvojeho utrpenia v strádanosti lásky od muža. Do Božej odpovede poslal toto slovo tvojej duši odkazom samotný tvoj Boh cez duševný príjem svojej Laury. Amen.

 

  • Janka | 5.11.2015

    Bože Otče môj, veľmi Ti ďakujem že si mi dal odpoveď na moju otázku. Cením si to hlavne, lebo dobre viem že som Ťa sklamala a aj pani Lauru. Chcem Vám pani Laura poďakovať, že aj napriek všetkému ste sa tomuto môjmu problému venovali a chcem sa ospravedlniť za svoje zlyhanie a aj o to že som Vás oberala o Váš drahocenný čas. Tento odkaz mi v mnohom otvoril oči, mnohé som pochopila, čo sa mi prečo deje v živote a nesmierne si to Bože vážim. Za moje predošlé zlyhanie som potrestaná a bola som odmietnutá na prijatie modlitby pre ukončenie tohoto problému. Chcela by som to napraviť, Bože odpusť mi, nikdy sa Ťa nevzdám a budem stále prosiť o odpustenie. Bože daj mi silu to všetko zvládnuť. Tvoja hlúpa a zbabelá duša Janka.