Udalosti posledných pár dní.

18.05.2020 09:01

Udalosti posledných pár dní.

Peter

Verní čitatelia tejto Božej stránky. Chcem sa Vám touto cestou zdôveriť, čo sa mi za posledných pár dní stalo. Dostal som od nášho láskavého Pána Boha pred pár mesiacmi liečbu na srdce a tlak, ktorú som úspešne absolvoval a Tatinko Nebeský mi ju požehnal. Za čo mu neskutočne ďakujem a posielam mu do nebíčka moju lásku, za to ako sa tu na zemi o mňa stará!

Na margo tejto liečby mi bolo odporúčané aby som sa stránil alkoholu a tak ako mi Vladko – manžel Laury povedal, radšej sa opi raz za pár mesiacov ako pravidelne nejaké to pivko. Snažil som sa túto radu samozrejme dodržiavať, lebo dobre vieme, že to čo povie Laura, je svätá pravda a Vladko má skutočne dobrý cit na ozrejmovanie výkladov a skúseností zo života. 

Minulý týždeň som sa stretol s kamarátom, muzikantom, policajtom v jednej osobe, aby sme si dali pár pivečiek a možno i nejakú tú slivovičku. Nie je podstatné ako to dopadlo, podstatné je úplne niečo iné. Tak ako sa hovorí, že alkohol nám otvára nejakú tú uzavretú komnatu v našom mozgu, tak nám otvára i komnatu pravdovravnosti. Aspoň niektorým. No a toto sa stalo i v tomto prípade, keď tento môj kamarát mi v nálade povedal pravdu o tom, čo sa o mne hovorí. Čo sa o mne hovorí v muzikantských kruhoch na Slovensku. Vraj som „psychicky labilný a narušený“, keďže sa utiekam k Bohu, keďže moja pieseň beží na YouTube a na TV Šláger. Pred rokom som napísal každému koho mám v zozname email, o tom ako a prečo verím v Boha, o Laure, o tom ako ma Boh vyliečil, i moje deti, o živote atď... aby som nemusel s každým osobne sedieť na káve... vrátilo sa mi to týmto spôsobom a to som si myslel, že budú mať ľudia záujem sa porozprávať o tom ako a prečo som sa vyliečil...ako to funguje... nie, nemajú. Je najjednoduchšie človeka postaviť na bočnú koľaj a dať mu pomyselnú nálepku na čelo. Je to zrejme zapríčinené i tým, čo hovorím v texte tejto piesne: “Som Boží bojovník a hlásam pravdu o Bohu....“ Verte mi, sám by som si nikdy o sebe nedovolil niečo také tvrdiť. Náš láskavý Boh cez pani Lauru ma takouto funkciou pasoval a verte mi, že je to pre mňa veľmi zaväzujúce!!! A myslím si, že pre každého...

Tomuto kamošovi som chcel dokázať, že nie som psychicky narušený a tak som ho požiadal ako policajta, aby so mnou spravil výsluch a zistil, či to tak naozaj je... žiaľ po asi 5-7 otázkach mi povedal, že sú u mňa tieto znaky zjavné...Je pravda, mali sme vypité, ale nič to na tom nemení, že i on je presvedčený o tom, že mi zrejme „hrabe“. Rozlúčil som sa radšej a na druhý deň som mu napísal SMS, kde som ukončil naše priateľstvo a prejavil som ľútosť nad tým, že ma neakceptuje. Možno je to chyba, ale mám sa stretávať s človekom a pozerať sa mu do očí s vedomím, že si myslí že som blázon? Všetci vieme, že cesta k Bohu je kľukatá a s prekážkami. A niekedy ich je naozaj dosť. Ja sa nikdy nevzdám Božej cesty, mne to skrátka nedá, ja to Bohu dlžím. Ako by som sa mu potom pozrel do očí, po mojej smrti....? Možno i toto je skúška od Boha, či to zvládnem a možno je to poleno od padlého a podlého anjela za to, ako sa proti nemu modlím a snažím sa urobiť tento svet lepší pre moje a v tomto prípade i „kamošove“ deti. Nech už je to akokoľvek, nikdy nebudem 100% človek bez chýb, i keď sa o to snažím. 

Slovo na záver? Otče Bože, ľúbim Ťa  a prosím Ťa o odpustenie mojich hriechov.“S  TEBOU BOŽE OTČE VŠETKO ZVLÁDNEM....“

S pozdravom  Peter 

 

Komentáre:

  1. Zamyslenie

    Eva, NR | 31.03.2015

    Peter, zdravím, čítala som si Váš príbeh s policajtom. Ja to proste nechápem, čo tí ľudia sú slepí a hluchí. Nemajú vlastný rozum a vôbec neuvažujú o živote, ale iba o tom ako zbohatnúť, ako ohovoriť, ublížiť a odsúdiť človeka bez zamyslenia. Pane náš milovaný, neviem ako by sa dalo naliať ľuďom rozum. Nevidia kam sa rútime, všetko ničíme okolo seba a ženieme sa - neviem kam, len za vidinou peňazí. Mne náš láskavý Otecko veľmi pomohol a neviem si predstaviť, že by som ho nemala. Život sa mi zmenil miliónkrát. Veď život s našim Otcom je krásny, je to môj Otec, priateľ, ktorému môžem všetko povedať a keď ho poprosím o pomoc pri riešení problému, vždy mi pomôže, nejako ma posotí, ťukne a mne sa rozsvieti, že urobím to takto. Aj dnes stál určite pri mne, preto že sa mi darilo. Ja mu aj teraz ďakujem a budem aj večer, keď si ľahnem ďakovať za dnešný deň, za Jeho sprevádzanie ma dneškom. Milujem Ťa Otče Bože na stotisíckrát a nikdy sa Ťa nevzdám. Ľúbim Ťa Otčinku náš. Eva

  2. miro

    Ahoj Peter, prosím ťa ako bojovník bojovníka, nikdy sa nevzdávaj! Nech už aj celý svet by nás odsúdil, my musíme ostať Bohu-verní. Inej cesty niet, si veľmi veľmi statočný podľa toho čo píšeš a Boh určite odmení tvoju odvahu. Akurát skús trošku strategickejšie ak ti môžem poradiť, ak teda prijmeš radu:-) Nie všetci sú natoľko inteligentí, že pochopia čo im chceš povedať keď hovoríš o Bohu, ale to ty podľa mňa vieš. Ja sám si už tiež dávam trochu pozor a keď dopredu vidím, že človek s ktorým mám do činenia je hlúpy, skúsim pár "kontrolných otázok" a keď zistím, že ak by som mu povedal o Bohu, bude to len na škodu veci, nechám ho ešte tak...počkám nejakú dobu a keď ho stretnem znova, možno už bude pripravený pochopiť o čo tu na zemi ide. O lásku v našich dušiach. Nie všetci sú bohužiaľ takí vnímaví voči Bohu ako zopár ľudí, ktorí chodia na túto Božiu stránku a vedia napočítať do 5 a dať si dokopy pravdy ktoré tu sú publikované samotným BOHOM. Treba opatrne s ľuďmi, ale ja ti to vlastne nemám prečo radiť, sám robím to isté čo ty niekedy a tiež som sektár a idem zlou cestou a som na šikmej ploche a som blázon a tak...:-)

    To je náš údel, treba sa pousmiať, zakývať Bohu a povedať mu: čo už, aj tak Ťa milujem Otče Bože a nevzdám sa Ťa aj keby celý svet bol proti mne!

    Otče Bože ešte som zabudol, prosím Ťa daj nám silu preskákať všetky prekážky a nástrahy a ochraňuj všetkých Bohu-verných ľudí na zemi, všetkých čo milujú Teba prosím ochraňuj, aj tých čo ešte nenatrafili na túto krásnu stránku doposiaľ, ale milujú Ťa, priveď ich sem k nám, nech sú tu pri nás, spolu sme silnejší. Ďakujem, Milujem Ťa úplne najviac!:-)