Trnky.

04.02.2013 21:47

Trnky – ich liečivý účinok a význam pre zdravie človeka.

04.02.2013

Odpoveď od Boha:

Bolo by dobre keby ľudia do týchto plodov dali obrovskú dôveru, lebo každá bobuľka do betakaroténu bohatá je a bielkoviny má tak kvalitné ako sója. Bohaté sú do kolagénu. Bobule sú bohatým zdrojom báz ľubovoľných betakaroténov. Kolagén z nich taký je, že každú bunku v tele ochraňuje pred voľnými radikálmi a vytvára do bunečnej blízkosti ochrannú vrstvu ktorou do bunky neprenikne žiadna cudzia látka. Bohatstvo ktoré bobule obsahujú sa vedou ešte nepreskúmalo. Boh do trniek dal kvalitný celaskon ktorý do jednej bobuľky dá päťdesiat  dobrých jednotiek. Bolo by dobre keby ľudia pili denne nápoj pripravený z trniek ktorý do dlhého veku bude chrániť telá ľudí od karcinogénov. Do tohto čaju otravy báť sa nemusíte lebo trnky doposiaľ každá veda zatracovala kvôli kyslosti ktorou ľudí odrádzala. Trnkový čaj bude liečiť každú skrytú chorobu v tele. Amen.

 

Recept na trnkový čaj : 

trnky treba povariť vo vode 5 minút.

Ja som pripravovala tento čaj tak, že na 1l vody som dávala 20 až 30dkg čerstvých trniek. No môžu sa dať aj sušené. Čaj je potrebné osladiť medom, lebo bez neho je moc kyslý.

 

Komentáre:

  • Marcel | 23.02.18
    Dobrý deň pani Laura a Vladko. Chcem sa Vám touto cestou poďakovať za uverejnenie tejto rady od nášho dobrotivého Boha a za to, že nám dal vedomosť o liečivej sile tohoto plodu a ja zvlášť OSOBNE, pretože to URČITE vyskúšam, nakoľko som mal problémy s kolenami a tento recept mi prišiel vhod. S trnkami som skúšal aj niečo iné, ale toto je určite prospešnejšie. Ešte raz ĎAKUJEM !!! Boh Vás žehnaj, opatruj a OCHRAŇUJ !!!

Pridať komentár