Stojí to za to.

29.01.2024 11:43

 Stojí to za to.

Erika | 29.01.2024
Láskavý Bože .Ty si ma naučil ako sa brániť a bojovať proti zlu,zlým myšlienkam.Iba vďaka Tebe si vždy v mysli hovorím ,v ťažkých chvíľach,buď láskavá.Bojuj.Chcem sa poďeliť s krásnou pravdou ktorú som čítala.NIKTO NEHOVORÍ O TOM AKÉ ŤAŽKÉ JE KRÁČAŤ VERNE S BOHOM.JE ĽAHKÉ UVEREJŇOVAT VERŠE A ROZTOMILÉ POZNÁMKY,ALE ZAKÚŠAME CELÝ ŽIVOT DUCHOVNÉ BOJE,STRATY ,PRIATEĽSTVÁ,POKUŚENIE A SKÚŠANIE -KAŽDÝ DEŃ.NIE JE TO ĽAHKÉ.ALE ČLOVEČE ,STOJÍ TO ZA TO.BOH STOJÍ ZA TO.
V ťažkých chvíľach ,mi Pán Boh vďaka modlidbám proti zlu najviac pomáha.Ďakujem Ti Bože môj.Je to pomoc z neba. S láskou Erika

 

 

 

 

Komentáre:

  1. Margita | 11.02.2024
    Drahý Bože, odpusti mi že som dlhšiu dobu nenapísala príspevok.Chcem touto formou príspevku na Božiu stránku Ti vyjadriť svoju nekonečnú lásku vďaku, že počúvaš moje prosby o pomoc o duševnú silu, zdravie, ochranu zdravia a šťastia mojej rodiny že tíšiš moje nekľudné myšlienky a moje srdce a tak odháňaš o do mňa strach, ktorý sa mi snažia zlé sily vnútiť. Ty vieš najlepšie čo som prežívala v minulom roku a aj v tomto roku v práci.
    Nebudem to detailne opísovať,
    Ďakujem TI že si ma ochránil, že vždy vypočuješ moje modlitby a prosby a tak si mi zachránil už mnohokrát život.
    Pane BOŽE moja láska patrí len Tebe nikdy to nebude inak,
    Prosím Ťa Pane BOŽE ochraňuj našu pani Lauru, žehnaj jej na každom kroku, lebo bez nej by sme boli stratení,naučila nás modliť sa k Bohu milovať Teba Bože , prosiť o Tvoju Božiu náruč, kde je najbezpečnejšie.
    Pani Laura pozdravujem Vás,ďakujem Vám za Vašu ochotu a trpezlivosť, mám Vás rada a nech Vám BOH ŽEHNÁ.
    S láskou, vďakou a pokorou Margita

Pridať komentár