Slabá dôvera v pravdivosť Božích slov.

12.11.2015 15:19

Slabá dôvera v pravdivosť Božích slov.

Gabriela | 12.11.2015

Pekný večer pani Laura a pán Vladimír, som hlboko presvedčená, že to čo Vám Boh odkazuje je svätá pravda. Modlitby, ktoré sa s manželom modlíme sú nám veľkou nádejou a posilou.
Dvakrát som zlyhala v očiach Božích pri odstraňovaní kliatby, moja duša veľmi plakala za človekom, ktorý mi dal kliatbu - bola to moja matka. Manžel vďaka Bohu sa zbavil dvoch kliatieb od svojich súrodencov. Veľmi ťažko sa nám žije - kliatba má veľkú moc.
Manžel má problémy s prácou, taktiež sú tu rôzné zdravotné problémy a hlavne nás trápi to, že máme problém uživiť naše dieťa, ktoré tak veľmi ľúbime.
Naša dcérka chodí do škôlky a namaľovala mi obrázok, kde nakreslila mamku a okolo nej čierna farba. Keď som sa jej spýtala, prečo mi dala čiernu farbu tak mi odpovedala, že okolo mňa je ovinutý čierný had. Bolo mi veľmi do plaču, možno malé deti vidia to čo dospelí ľudia nevidia.
Ďakujem Bohu za to, že nám dáva silu bojovať a nás ochraňuje modlitbami, ktoré sú jedinou útechou v našom živote.
Veľmi, som smutná z toho, že som dôvodom celého trápenia v našej rodine a že som sklamala Boha.
Verím, že príde čas, keď mi Boh odpustí a ja sa oslobodím od kliatby a stanem sa človekom na ktorého sa Otec Nebeský môže spoľahnúť.
Taktiež pozdravujem všetkých čitateľov pani Laury.

 

Komentáre:

  1. Katarína | 12.11.2015
    Dobrý deň, pani Laura-je mi veľmi ľúto, že je zablokovaný prístup na stránku- na prekrásnu stránku. Ala aj tak stále na Vás myslím a vždy, keď sa modlím k nášmu DRAHÉMU BOHU, prosím nášho PÁNA BOHA, aby mi dal dosť síl, aby som ešte mohla pomáhať mojím deťom a Vám nech dáva veľa síl, aby ste VYDRŽALI. S úctou a s pozdravom Kata

  2. Elena | 12.11.2015
    Gabika je smutné čítať tvoje slová, ale máš pravdu, všetko odkazy sú od nášho láskavého Pána Boha, čo nám prijíma posledný Boží prorok, naša vzácna Laura.
    Gabika aj mňa prekliala moja mamička, nemysli že to nebolo moje prekvapenie a smútok. Bolo! Hneď ako bola označená, že je to ona, nezapochybovala som ani trošku, len so mňa vyhŕklo, že jej odpúšťam, lebo nie som ani ja bez hriechu, chýb. Mám ich určite dosť na svojej duši a Bohu vďaka, že ich všetky neviem, lebo by som ani nezaspala. Ešte som dodala, že moja láska k Bohu má prednosť pred pozemskou láskou. Vieš Boh ťa neopustí, Boh ťa nesklame, Boh ťa neoklame, Boh ti dá lásku, ktorá je čistá, bez faloše. Tvoja mama tú lásku nevlastní, a keď dokázala uvaliť na tvoju dušu kliatbu, tak uvažuj, aká je to láska!? Nedokázala priznať, oľutovať?!?! Poviem ti! Falošná!!! Zradná!!! Pre takúto lásku si opustila lásku Boha!!! Je to smutné, ale pravda! Ešte som sa spýtala našej vzácnej Laury, či je aj ešte cesta, aby sme sa mohli stretávať. Bola, ale ťažšia a povedala mi , že priznanie, oľutovanie. Táto cesta sa málo komu podarí, to je veľmi vzácne. Pochopila som, lebo kliatobník nechce ani priznať, tak potom nemá ani čo oľutovať.
    Ja som išla cestou ťažšou, lebo som jej povedala, že ma prekliala a tvrdo, ešte som jej povedala, že ju mám rada, ale že pokiaľ neprizná, neoľutuje pred samotným Bohom a neospravedlní sa mi, tak sme skončili navždy! Toto som jej povedala telefonicky, ešte pred liečbou tejto kliatobnej zátaže a zložila som telefón. Viac som jej nevolala. Nechala som ju v tom, nech premýšľa a nech sa rozhodne, či urobí tie kroky, ktoré som jej povedala, alebo nie! Ubehlo pár mesiacov a Bohu vďaka, kliatbu som zo svojej duši zhodila a prechádzala som popri jej dome, tak som sa zastavila, ale len na dvore, do domu som nevliezla, ostala prekvapená aj natešená. Pravdepodobne si myslela, že sa to všetko, ako sa hovorí utriaslo. Z mojej strany určite nie!!! Ako ma išla uvítať, tak som vytrčila ruky s gestom, aby sa ma ani nedotkla. Začala mi hovoriť, že si na to nepamätá, ale že sa mi ospravedlňuje, za všetko......... Keď dohovorila už v plači, tak som jej povedala, že ja som jej odpustila, aleže či oľutovala a priznala pred samotným Pánom Bohom, tak mi povedala, že sa snažila. Vieš, čo som jej na to odpovedala!? Málo! Podala som jej modlitbu z tejto Božej stránky, čo som stále pri sebe nosila a povedala som jej, nech ešte ide do domu, nech sa ešte snaží, lebo ak to nezvládne pred Bohom úprimne oľutovať a ja sa to určite na to spýtam Pána Boha, tak ma vidí posledný krát. Boli to tvrdé slová, ale z mojej strany pravdivé. Nesledovala som čas. Keď vyšla, podala mi plačom modlitbu. Povedala som "S Pánom Bohom" a odišla. Pani Laura mi povedala, že keď budem potrebovať overiť jej ľútosť, tak aby som zavolala a opýta sa nášho Otecka. Cestou domov som hneď zavolala a náš láskavý Pán Boh mojej mamičke odpustil, lebo to bolo úprimné. Bože Otče ďakujem.
    Keby to nebola zvládla, tak viac ma neuvidí. Boh vedel, že som to myslela úprimne a pochopila to aj mamička. Nikdy by ma už nevidela. Moje rozhodnutie bolo pevné!
    Gabika napísala som to pre teba, aj ostatných, aby ste nášho láskavého Boha mali vždy prvého a potom je rodič, súrodenec, dieťa, človek
    Verím Bohu, dôverujem Bohu, milujem Boha a všetko odovzdávam Bohu, ďakujem Bohu, je pre mňa všetkým v radostné dni, aj smutnejšie dni.                                                                         
      Moje poďakovanie patrí poslednému Božiemu prorokovi, našej Laure, lebo ona ma priviedla k skutočnému, pravému Pánu Bohu, nášmu milovanému nebeskému Oteckovi a Vladkovi, za ich čas, lásku, ochotu........................
    Bože Otče ďakujem, si mi všetkým čo potrebujem. Milujem Ťa
    Elena
    pani Laura, Vladko mám vás rada, objímam vás

  3. miro | 12.11.2015
    Ľudia prosím Vás tí ktorí ste už mali tú česť sa stretnúť s pani Laurou a pocítiť jej nekonečný Bohom požehnaný dar, verte tomu že všetko čo povie, resp. napíše, jej diktuje samotný Boh. Dosť bolo pochybností. Tí ktorí ste dostali liečby a viete a poznáte aká je pani Laura skromná, milá a dobrá bytosť, uzdravili ste sa, našli ste si prácu, životnú lásku. Prosím Vás, nikdy nezabudnite na to, nezabudnite na Boha ako Vám "kedysi" cez Lauru pomohol a buďte pripravení aj Vy pomôcť ak bude treba. Aj keď iba povzbudivým slovom tu na stránke, alebo úprimným telefonátom a hlavne modlitbami k Bohu.
    Držte sa Boha tak pevne ako sa len dá. On Vás nepustí. Nikdy! Iba keď pustíte Vy jeho - to je Vaša voľba. Viem o čom hovorím, tiež som schybil viackrát a vždy to boli moje chyby, na ktoré Boh poukázal.
    Viete aké je ťažké vysvetliť niekomu že Laura je Boží prorok. Zo 100 ľudí ktorým to poviem, to zaujíma tak 50tich. Z nich si stránku pozrie tak 20. z nich sa 5 objednajú na liečbu a z nich aj tak časom štyria zlyhajú, takže ostane jeden a ten časom aj tak tiež opustí pani Lauru a zabudne že mu kedysi pomohla.
    Boha neprestanú milovať, lebo Boha sa boja, ale zabudajú, kto ich naučil milovať Boha. Že to Laura ich naučila. ale už jej neveria. nevedia ani prečo. proste majú krátku pamäť a to je smutné.
    Držte Boha tak pevne za ruku ako len dokážete a vždy sa Vám pôjde ľahko životom. A prečo nemať rád aj pani Lauru, veď je Boží prorok, nazaslúži si trochu úcty??? ja si teda rozhodne myslím že nie len trochu. Božích prorokov viac nie je, je iba jeden a Vy tak ľahko na to zabúdate...

  4. Júlia P. | 12.11.2015
    Elena, krásne ste to napísali. Nášho láskavého Pána Boha treba mať vždy prvého, milovať Ho najviac. Aj keď je nám smutno za ľuďmi o ktorých prichádzame, lásku Boha nestratíme nikdy ak o ňu budeme stáť. Nikdy nie partner, deti, rodičia, súrodenci, kamaráti. Žiadny človek, nech ste s ním akokoľvek často, strávili ste spolu akokoľvek veľa spoločných chvíľ, veľa pre vás znamená, nikomu sa nedá veriť viac ako Bohu, nikoho sa nedá viac milovať, nikto nám neponúka krajšiu lásku. Boh je vždy ten, kto nás vypočuje a pomôže nám. Iba na tej láske záleží. Aj keď ja sama si často poviem, že prečo o niektorých ľudí prichádzam, že to nechcem a je mi z toho smutno, potom sa uvedomím. Je to ťažké, keď nás ľudí pokúšajú všelijaké zlé sily a vnukajú nám nesprávne myšlienky. Ale Boh je najsilnejší. Stačí, keď si to uvedomíme, že tie myšlienky nechceme a prosíme Boha nech odídu. Koľko toho nám Boh dáva. Aké by to bolo keby sme boli vďační a poslúchali len tie ľahké rady. Boh je úprimný a keď si Ho naozaj vážime, vieme, že treba nasledovať Jeho rady, aj keď spočiatku vyžadujú obetu. Ale výsledok je vždy niekoľko násobne krajší. Ak nasledujeme Boha, verte, že žiadne iné rozhodnutie nám nemôže priniesť viac šťastia do života.