Rodinka

03.06.2024 21:38

Rodinka.

miro | 03.06.2024
Chcem sa s Vami podeliť o môj dnešný "zážitok". Dopredu píšem že je to iba na zamyslenie, respektíve na pobavenie, nikoho neodsudzujem, ani nehaním. V Nedeľu ráno som išiel na prechádzku s 3r. synom a stretli sme rodinku, kde rodičia pri svojom dome hnali dve svojich dvoch malých synčekov do kostola. Deťom sa viac páčilo pred domom, kde sa hrali s navozeným štrkom, trošku si pri tom ušpinili topánky, ale ozaj iba trochu. Môj údiv nastal, keď po nich začal ich otec kričať aby sa očistili, behal okolo nich s utierkami a kričal celý spotený ideme do kostola! Ponáhľajte sa, meškáme, bil ich po riti, čistil im pri tom topánky, deti kričali a kričal aj on že idú do kostola, tak rýchlo rýchlo.
No, my sme tam len ticho stáli lebo sme boli celkom blízko a pozerali túto scénku...kde otec dobre že neprizabije deti, aby išli počúvať do kostola o láske, súcite a pochopení:-)
Taký paradox, ale tak takých je v živote veľa. Len som mal chuť trošku prispieť na stránku, všetkých pozdravujem, ahojte a prajem pekný pánom Bohom požehnaný deň každému božiemu bojovníkovi!

Názov formulára

Pridať komentár