Príčinou môjho ochorenia bola kliatba.

13.09.2020 15:57

Príčinou môjho ochorenia bola kliatba.

Simona

Chcela by som sa z celého srdca a hĺbky svojej duše poďakovať nášmu láskavému, milosrdnému a všemohúcemu Pánu Bohu, Vám pani Laura a aj Vášmu manželovi za obrovskú pomoc v mojom utrápenom živote. Moje trápenie začalo už takmer pred troma rokmi. Z bežného dievčaťa sa zrazu stala kôpka nešťastia, ktorá sa začala zaoberať len svojou váhou. Prepadla som ničivej duševnej chorobe zvanej bulímia. Neustály kolobeh diét, hladovania, zvracania, cvičenia, analýza každého jedla až som napokon zničená bez chuti do života skončila v nemocnici. Môj liečebný pobyt trval celé 4 mesiace, žiaľ nepomohol. Moje trápenie pokračovalo aj naďalej. Boli dni lepšie aj horšie, no nevedela som sa zmieriť s tým, čo mi povedala psychologička, že je to diagnóza na celý život a treba sa s tým naučiť žiť a dávať si pozor. Ako sa naučiť žiť s niečím takým, keď sa ráno zobudíte a vo vašej hlave víri neustály strach z jedla. Môj zdravotný stav sa zhoršil až na toľko, že som si uvedomila, že nikto mi na tomto svete nemôže pomôcť len jedine náš Pán Boh. Tak som kontaktovala pani Lauru. Príčinou môjho ochorenia bola kliatba, ktorú sa mi vďaka láske k Bohu a jeho všemohúcej pomoci podarilo odstrániť. Následne som dostala pol ročnú liečbu. Aj keď som len na jej začiatku, cítim obrovskú úľavu a pocit šťastia, pretože sa cítim lepšie a lepšie zo dňa na deň. Môj strach z jedla opadol, výčitky svedomia po každom súste zmizli. Je to neopísateľný pocit kľudu a pokoja.

Milí čitatelia, nikdy nepochybujte o láske a existencii nášho nebeského Otecka, pretože on jediný Vám môže pomôcť, stačí len veriť a modliť sa. On nás počúva. Veľakrát sa mi pri odriekaní modlitby stalo, že som zacítila zimomriavky na svojom tele, je to úžasný pocit.

Drahý pane Bože, celý život Ti budem vďačná za Tvoju pomoc a lásku ktorou ma denne obdaruvávaš, len Teba jediného bude moja duša milovať a velebiť a len Tebe jedinému sa budem klaňať s neskutočne veľkou láskou a pokorou svojej duše.

S láskou Simona