Prečo moje dieťa musí takto trpieť?

19.01.2016 16:31

Prečo moje dieťa musí takto trpieť?

Ľubka | 31.05.2013
Drahý Bože prečo moje dieťa musí takto trpieť. Má neurofibromatózu II. Modlím sa a nádory jej pribúdajú.Pani Laura raz som bola u Vás s dcérou a vy ste mi povedala že moja bývalá svokra ma prekliala a že ja jej musím odpustiť až potom sa dcérkyn stav zlepší. Ale ja to nechápem, ja som nikdy nenávisť ku svokre nepociťovala a mám ju rada. Tak prečo toto všetko je.Teraz ju čaká operácia tváre a ja mám strach ako to dopadne?jediné o čo prosím boha je aby jej prestali pribúdať nádory. Prekonala ťažkú operáciu mozgu kde jej vybrali nádor. No druhý tam stále má. Bože čo mám urobiť aby som jej pomohla?

Božia odpoveď:
Bolo Bohom tvojej duši odoslané v príčinnosti vzniku vysvetlené ochorenie tvojeho dieťaťa, čo nechce duša tvoja v pravde Božej dôverou akceptovať a zaháša pravostné Božie slová svojou mylnou úvahou, ktorej oveľa viac verí ako tej Božej. Čo Boh rešpektuje a nechal tvoje dieťa uzdravovať sa podľa vôle tvojej slobodnej, zverenosťou do lekárskych odborných rúk, čo tvojej duši dáva oveľa viac nádeje pre jej navrátené zdravie späť ako ten fakt, ktorého pravdivostnú skutočnosť odhalil Boh tvojej duši a nevidí ako to najväčšie nebezpečie život ohrozujúce tvojemu dieťaťu nik. Nakoľko Boh tvoju dušu nemôže nasilu proti tvojej slobodnej vôli vniesť do toho presvedčenia, ktoré tvoja duša veľmi silno popiera ako nereál. Čo znamená, že sama si si vybrala voľbou slobodného rozhodnutia, do koho opatery zvolíš svoje dieťa a moja Božia opatera to výberom tvojim určite neni. Tak načo moju Božiu pomoc v svojich prosbách pýtaš, keď tvoja viera v moju Božiu silu je tak nesmierne slabá.
Do Bohom odoslanej tejto láskavej Božej odpovede bolo Božie jej toto odkázané slovo dušou Laury do prijatého písma tohoto duševného odkazu zachytené bez schybenia zápisom všetkých slov správne jej duševným príjmom. Amen.