Práca mi bola prednejšia ako zdravie.

29.04.2018 22:30

Práca mi bola prednejšia ako zdravie.

Jana | 7.11.2015

Pani Laura, ďakujem Vám z celého srdca že ste mi otvorili oči a ukázali mi čo je pre mňa v živote dôležitejšie. Bola som u Vás po pomoc 10.10.2015, vypočula som si vás a prijala som Božiu pomoc. Ale potom akoby sa mi zahmlil mozog a začala som uvažovať opačne. Veď načo sa liečiť hneď teraz, veď ešte chodím, ešte zarobím peniaze na liečbu a o pol roka sa začnem liečiť. Bola som rozhodnutá že to takto urobím. Gabika S. ktorá nás k vám odporučila mi hovorí zavolaj Laure ešte raz a spýtaj sa či to môžeš urobiť takto ako si si to naplánovala. No odkladala som tento telefonát až napokon som vám zavolala a dozvedela som sa od vášho manžela že ak sa nebudem liečiť teraz tak potom už táto liečba nebude fungovať a druhú šancu pre toho istého človeka na ten istý problém neposkytnete. Vraj si mám vybrať buď zdravie alebo práca. Tak som nad tým začala uvažovať a stále som sa nevedela rozhodnúť. Stále ma to ťahalo k tej práci. O niekoľko minút mi váš manžel volal späť a povedal mi, že ste sa spojili s Bohom a Boh mi odkazuje že buď sa budem liečiť teraz, alebo sa mi môj zdravotný stav bude rapídne zhoršovať a nepomôžu mi nijaký lekári sveta. Poďakovala som sa za správu a začala som rozmýšľať zrazu inak. Došlo mi že predsa ste mi dali druhú šancu. Tak som sa nateraz vykašlala na prácu a začala som sa liečiť podľa Božích inštrukcií. A môžem s istotou povedať že naozaj sa mi priťažovalo ale nevenovala som tomu veľkú pozornosť. Teraz sa liečim, dodržujem všetko tak ako to mám napísané a cítim že sa mi uľavuje a môj zdravotný stav sa zlepšuje. Ešte raz veľká vďaka Bohu a vám pani Laura že ste ma prijali a ukázali mi že práca není všetko. Každý deň sa modlím k Bohu a rozprávam sa s ním a viem že ak budem mať nejaký problém môžem sa na neho obrátiť a On mi pomôže. ĎAKUJEM.

 

Komentáre:

  1. miro | 7.11.2015

    dobrý večer pani Jana, Váš príbeh by mal byť "návodom" pre všetkých ktorý sa chystajú objednať pre Božiu radu, alebo pre tých, ktorí ešte stále váhajú či je pani Laura ozaj Boží prorok a či ozaj to čo povie je pravda od Boha. Môžem povedať a verím že sa k môjmu názoru pridá veľa ľudí ktorí pani Lauru poznajú že Laura je na milión percent Boží prorok. Na milión, kludne aj na dva milióny percent!
    A ste statočná že ste to pochopili a rozhodli ste sa správne, čím skôr tým lepšie, lebo kto váha, ten si sám pred sebou zatvára dvere k Laure a vlasne aj k Bohu.
    Obrazne povedané, keby som šoféroval auto na diaľnici a zavolá mi pani Laura, že Boh ma varuje a musím okamžite z auta vyskočiť, tak prisahám že vyskočím. Aj pri 130km/h. :-)
    Viem od pána Vlada, Laurinho manžela, že dnes už dá Boh radu ozaj iba tým ľudom, ktorí Mu bezvýhradne, skalopevne veria. A tí čo váhajú, takých Boh hneď rozpozná a nepošle Božiu liečbu a brána k Bohu je tým pádom na čas, možno aj navždy zatvorená.
    No nechcem tu mudrovať, iba som chcel zopakovať a zakričať do celého sveta: Pani Laura je Boží prorok a všetko čo povie sa plní...
    P.S. Pani Jana, rozhodli ste sa najlepšie ako ste mohli.

  2. Janka | 8.11.2015

    Je to tak, pani Jana je dobre že ste napravili svoju chybu, že ešte bol čas. Ja som tiež pozerala len na prácu a ľudí okolo a liečbu som odkladala a odkladala, až kým nebolo neskoro. Viem, že si už nezaslúžim pomoc a preto nech si ozaj každý dobre premyslí ako sa zachová a čo urobí. Ja som nevedela, že posunutie liečby bude mať takýto následok, ale nevedomosť neospravedlňuje. Išla som pre pomoc, dostala som ju a odložila, toto nie je správna cesta, teraz za to budem niesť zodpovednosť, verím že všetky Božie odkazy sú pravdivé lebo to sama vidím a zažívam. Treba veriť Bohu, treba si vážiť jeho odkazy a jeho pomoc, lebo máme takúto skvelú príležitosť počuť Boží hlas cez pani Lauru, to čo nám chce povedať, je to neskutočný dar ktorý nemá len tak hocikto, a my sme tu na slovensku, máme proroka ktorý nám dáva odkazy od samotného Boha, treba si to len uvedomiť, precítiť a rozhodnúť sa ísť Božou cestou a nie pozerať sa na hmotný svet a okolie.

  3. Ľudmila K. | 8.11.2015

    Drahy´Nebesky Otče ,prosím Ťa odpusť mi moje schybenie pri naplňani liečebnej procedury pre starostlivosť o dom,zahradu,invalidneho syna ,manžel bol v tom čase na psychiatrickom liečeni a tak vyčerpana som tu lliečbu nevykonavala tak ako som mala Tebou poslanu cez duševny prijem pani Laury ,ten zloduch si to určite vychutnal. Otče drahy nech to nevyzera ako moje ospravedlnenie-chybu som urobila len a len ja nikdy nie Ty ani pani Laura .Tvoja Božia prekrasna stranka mi velmi chyba -neviem si ani len predstavit, že nebudem čitať Tvoje nadherne modlitby denne budem k Tebe volat slovami, z Tvojej Božei stranky-Bože stoj pri mne ,stoj pri mojej duši ,lebo ja len v Tvoju jedinu Božiu eksistenciu verim pokial žiť budem.Som šťastná, že poznám pravdu o Tebe a to mi dáva nádej,že ma raz na Tvoju stránku príjmeš a odpustíš mi moje hriechy.Nech sa stane Tvoja voľa nie moja. Lubiť Teba a ani Tvojho proroka pani Lauru s jej manželom Vladkom nikdy neprestanem. S láskou -Ludmila.