Popálil ma pekelný oheň!!!

10.05.2020 16:55

Popálil ma pekelný oheň!!!

Elena | 5.11.2015

Bože Otče láskavý ďakujem Ti za tvoju nenahraditeľnú Božiu ochranu, bez Teba by už bolo zase zle nedobre.
Pred nedávnom som stretla jedného človeka, netušila som kto to je, len manžel sa raz s ním stretol a sľúbil mu niečo, čo sme mali naviac, tak prečo neurobiť radosť niekomu? Boli sme mu to odovzdať a zastavili sme sa pred jeho domom, čo opísal. Našli sme. Nebolo mi príjemné na tomto krátkom stretnutí. S ním vybehol aj malý psík, tak hneď som ho začala hladiť, ale po chvíľke som si všimla, že má vypadnutý fľak srsti. Hneď som si išla umyť ruky. Do konca dňa som bola taká nesvoja, ale som tomu nič nepripisovala. Nad ránom som sa zobudila na veľké svrbenie a pálenie pravého palca na ruke. Natrela som tea tree olejom. Keď som sa ráno zobudila, tak na spomínanom palci fľak, ako keď sa popálite a okolo celého palca čierna obruč, ako keď vás ofúkne dym zo sviečky a túto obruč som mala aj na druhej ruke, tiež na palci. Samozrejme som sa začudovala, čo to je a nie a nie si túto čiernotu odmyť. Ďalšia noc, tiež obruče na obidvoch palcoch, ale objavili sa ďalšie pálivé, svrbivé miesta na ďalších dvoch prstoch. Pokračovala to aj ďalšiu noc, ale už sa neobjavila tá tmavá obruč na palcoch. Po štyroch dňoch som zavolala o Božiu pomoc, už som mala obavy, že som niečo schytala od toho psíka.
Božia odpoveď bola úplne jasná!!!!! Popálil ma pekelný oheň!!! Ten človek slúži statočne satanovi a pokúsil sa nám ublížiť na našom šťastí, láske, zdraví, pokoja na duši.
Po Božom odkaze ma už popáleniny nepálili, nesvrbeli, len ostali a odišli po pár dňoch. 
Veľká nekonečná vďaka Pánu Bohu nám toto zlo oblečené v ľudskej podobe neublížilo. Samozrejme nás láskavý Nebeský Otecko ochránil obidvoch, ale mi dal znať, aby som už sa takejto spoločnosti vyvarovala. Bože Otče ďakujem Ti aj za tie popáleniny, lebo bez nich a Tvojho odkazu, by som neprišla na to, čo to za človeka. Vždy je Boh silnejší ako smrad satan a jeho smradoši!!! 
Ďakujem aj vám pani Laura, posledný Boží prorok aj vám Vladko, že vždy si z toho vzácneho času odkrojíte aj pre mňa. Boh vás ochraňuj každý okamih, pomáhaj, požehnávaj. Mám vás rada.
Otecko milujem ťa nekonečne vždy, navždy, z hĺbky duše Ti za všetko ďakujem, za celú moju rodinku.
S láskou, pokorou
Elena

 

Komentáre:

  1. miro | 5.11.2015

    Kde býva?
    Pôjdem tam a otrhnem mu hlavu, takýto satanský smradi tu chodia po svete. Toto je už veľa čo si dovoľujú tí tvoji prisluhovači. Tras sa pred Bohom a boj sa Jeho hnevu a Jeho spravodlivosti ty potkan pekelný! Medzi kotlami sa neskryješ ty! Prepáčte mi za hrubší slovník, ale mám neskutočné nervy na zlých ľudí, prečo im vôbec Boh dovolí chodiť po zemi. Mal by tu byť raj ale práve kvôli takýmto duševným smradom tu máme peklo na zemi. Ja mám ľudí rád, ale takýchto by som vedel na mieste zbiť. Otče Bože prepáč mi, ty vieš ako to myslím Tatinko môj. Prosím Ťa Boh môj urob už poriadky, je mi z tohto sveta smutno. Bože pomôž nám. Amen.

  2. Tomáš | 7.11.2015

    Zľutovanie s takýmito ľuďmi vôbec mať netreba, sú to najväčší nepriatelia BOH-a ktorý vedome proti nemu idú a robí im to radosť a teší ich utrpenie druhých, keď odvážne len stoja nad bezbranným a akonáhle príde odplata, sú ako zbabelé krysy a nevedenia do ktorej diery sa skôr schovať.

  3. Elena | 8.11.2015

    Chlapci, úprimne! Ani ja tých satanských sráčov nemusím. Neviem, čí si takéto duše neuvedomujú, že ich satan zožuje, ako človek žuvačku, a keď bude bez chuti, vypľuje a to sa stane aj s nimi, presne toto s nimi urobí satan. Je to na nich, ale ešte raz, keď mi tento satanský prisluhovač skríži cestu, tak použijem na neho lásku k Bohu a pripomeniem mu ju  pozdravom:"Pán Boh daj dobrý deň!" dostane to medzi satanské rohy, poviem, že sa ponáhľam a druhou dávkou: "S pánom Bohom!" s týmto sa mu satanské kopytá šmyknú a spadne na pekelnú zadnicu. Viem, že si Pán Boh na každú jednu dušu posvieti a Božej spravodlivosti sa nevyhne. Pani Laura, prajem vám pokojnú nôcku, aby vašu dušičku hladkal nebeský Otecko a pravdaže aj Vladkovu aj celej vašej rodinky
    mám vás rada a nekonečne ďakujem Pánu Bohu, že vás máme medzi nami.