Poďakovania za Božie odkazy, modlitby a liečivé receptúry.

22.07.2018 18:26

Súvisiaci obrázok

Modlitba k Bohu proti bolesti duše
Julia L. | 03.09.2018

Láskavy Môj Jediný Bože veľmi pekne láskou z mojej duše ďakujem za úžastnu modlitbu Modlitba k Bohu proti bolesti duše keď ma trápi v mojej duši niečo čo neviem vyriešiť poprosím Teba Láskave Pána Boha Svojho touto úžastnou modlitbou o pomoc .Láskava p.Laura poradila sa modliť túto úžastnu modlitbu 7 krát po sebe a prosiť o pomoc a Láskavy Boh Jediný počúva a rieši .Ďakujem Ti Láskavy Môj Bože za Tvoju nenahraditeľnú pomoc ktorá sa mi dostáva za vypočutie mojich prosieb ktoré len Ty Jediný Môj Láskavy Bože riešiš ,liečiš a počúvaš .Milujem Ťa Láskavy Môj Bože .Buď pochváleny na veky vekov Boh Jediný Najvzácnejši Amen.

Odovzdanosť obrovskej liečivej sily z rozmarínu.

Gabriela | 25.08.2018
Veľká vďaka Pane Bože za tak dôležité informácie o liečivej bylinke - rozmarín, ktorá dokáže zastavovať pekelné pôsobenie zla.
Máme osobnú skúsenosť s rozmarínom pri odstraňovaní kliatby, kde táto bylinka začala schnúť a ihličky boli čierne. Ja som ju snažila sa polievať , aby sa spamätala. Čakala som dosť dlho, ale bylinka celá uschla. Až pri Božej odpovedi som si uvedomila, že som ju mala vyhodiť keď bola napadnutá viac než polovička bylinky. Svoju úlohu plnila a ochraňovala nás a pri tom uschla. Určite si kúpim nový rozmarín, aby ochraňoval náš príbytok.
Veľka vďaka Otecko Nebeský, že si stvoril rastlinky, ktoré nám tak veľmi pomáhajú.Tvoja Dobrota je nekonečná, lebo nám odkrývaš tajomstvá z Božej prírody.
Pamätám si, že u babky a iných starších žien v minulosti v domčekoch v oknách boli muškáty, ale aj rozmarín. Myslím si, že títo ľudia mali oveľa bližší vzťah k prírode. Určite viac používali intuíciu a poznali bylinky, ktoré im pomáhajú. Aj keď ja osobne mám veľmi rada bylinky nikdy by ma nenapadlo aká veľká sila je v malých ihličkách rozmarínu.
Milá pani Laura ďakujem za pripomenutie si bylinky rozmarín a že ste ju uverejnila na Božiu stránku.Chcem Vám zaželať veľa síl a odvahy v boji s ľudskou zlobou. Ja tiež viem ako bolí srdce a duša, keď sa ľudia správajú ako jedovaté hady. Viem, že Vaša bolesť je oveľa silnejšia, lebo Vy zachraňujete ľudské životy. Verím tomu, že Boh dá každému spravodlivú odmenu. Nech Otec Nebeský ochraňuje Vás aj Vášho manžela, ktorý je Vám veľkou oporou.
S láskou a úctou Gabriela s rodinou

Ďakujeme za vzácnu rozmarínovú liečbu.
Janulienka. | 04.05.2017

Milovaný môj Pane Bože, aj ja sa chcem poďakovať za ďalší Tvoj Boží recept na naše unavené duše a telá. Mám taký pocit, ako keby tento odkaz bol šitý na mieru len pre mňa. V poslednej dobe som dosť vyťažená a unavená z mnohých povinností. Ale asi nie som sama a keďže náš milostivý Pán Boh vidí do našich tiel a duší, posiela nám ďalší prevzácny recept na posilnenie.
Zaobstarala som rozmarín a určite ho budeme užívať aj vnútorne. Ešte pár dní budeme piť energetický nápoj, za ktorý tiež ďakujeme a potom sa pustíme do užívania tohto skvelého receptu. Ja mám tiež skúsenosť s rozmarínom pri odstraňovaní kliatby, kedy mi rozmarín vyschol. No budem si ho kupovať dovtedy, kým mi nezostane zelený. Vtedy budem vedieť, že pominie negatívna energia v mojej prítomnosti a v mojom príbytku. Pane Bože ešte raz sa Ti chcem poďakovať za to, že na nás stále myslíš a že nám posielaš Božie liečby z Božej studnice.
Ďakujem aj pani Laurinke s manželom za ich obetavú prácu, ktorú pre nás robia. Posielam im veľa lásky a pozitívnej energie do života a veľmi pekne ich pozdravujem. Pán Boh vás žehnaj.

Veľké ďakujem
Eva | 28.04.2017

Drahá pani Laura, obrovská vďaka za ďalšiu liečivú radu od nášho láskavého otecka. Ste úžasná, že myslíte vždy aj na nás a tieto rady nám ďalej odovzdávate. Veľmi pekne ďakujeme Bože náš dobrotivý a aj Vám pani Laura, že môžeme na sebe popracovať. Ešte raz vďaka za Vašu obetavosť. Nech Vás žehná náš milovaný Otecko.
Eva

Srdečná vďaka
Dominika | 28.04.2017

Ďakujem Ti pane Bože za túto liečbu. Pri čítaní som mala pocit, ako keby si písal o mne.
Cítim sa veľmi smutná, moja duša je veľmi unavená. Odpusti mi prosím všetky moje chyby, za ktoré sa veľmi trápim a zároveň Ťa prosím o požehnanie tejto liečby. Ďakujem za pomoc a silu, ktorú mi každý deň posielaš. Ľúbim Ťa.
Ďakujeme aj Vám pani Laura za prijatie a odovzdanie Božieho odkazu za Váš drahocenný čas,ktorý nám venujete aj napriek tomu,že máte oddychovať, nech Vám Pán Boh žehná každý deň.

S láskou Dominika a mama

Ďakujeme Ti Bože
Peter K. | 27.04.2017

Láskavý a dobrotivý Bože otecko náš ,veľmi Ti ďakujem za tento pre nás nesmierne liečivý a ochranný recept od Teba daný pre naše telá a príbytky, lebo len Ty jediný vidíš silu zla a len Ty jediný vieš ako nás máš ochrániť od neho.
Nekonečne Ťa milujem Bože láskavý a ďakujem Ti s celého srdca za každú pomoc, radu a recept pre naše telá a duše.
Veľká vďaka patrí aj Vám pani Laura, za prijatie tejto pre nás vzácnej liečivej receptúry, a nech Vás aj pána Vladimíra žehná a ochraňuje jediný láskavý a dobrotivý Boh otec všemohúci.

Veronika T. | 26.04.2017

Veľké poďakovanie Pane Bože za ďalšiu vzácnu radu. Pani Laura aj Vám ďakujem za sprostredkovanie odkazov od Pána Boha pre nás.
S úctou Veronika

Veľke ďakujem
Marta | 26.04.2017

Veľké ďakujem Tatičko za skvelé rady ako sa máme chrániť pred toľkým zlom. Si úžasný...Prosím Ťa žehnaj pani Laure za toľkú obetavú prácu, ktorú vykonáva..

Obrovské ďakujem
Elena | 26.04.2017

Nekonečne ďakujem láskavý milovaný Bože Otče za riavu Tvojej lásky, za nevysychajúcu studnicu Tvojich prevzácnych liečebných rád, ktorými nás obdaruvávaš , za všetúčko.
Ďakujem pani Laura za všetko, čo pre nás robíte . Nesmierne Ťa Bože milujem
S láskou

ĎAKUJEM
Renata R. | 25.04.2017

Milovaný Otecko drahý náš Bože ďakujem Ti za túto liečbu rozmarínom a za všetky ostatné , ktoré nám odosielaš milovaný náš Bože a Vám p. Laura veľká vďaka za všetko čo pre nás robíte lebo bez Vás by sme nedokázali v tieto ťažké životné etapy chorôb zvládať. ďakujem Vám s láskou Renata R.

Srdečné veľké ďakujem.
Jana | 25.04.2017

Drahý Bože nekonečne veľmi ti ďakujem za ďalšiu pomoc a radu pre naše telo i dušu.Prosím Bože môj láskavý za požehnanie týchto vzácnych liekov ,aby nás vyliečili uzdravili. Ďakujem drahá Laura za odovzdanie Božej pomoci .Milujem ťa Bože môj.S laskou Jana❤️❤️

Ďakujem
Dana | 25.04.2017

Božinku môj dobrý ďakujem Ti za vzácnu radu, ľúbim Ťa.....s Tebou navždy, láskavý Bože

Poďakovanie
Miriam | 25.04.2017

Zo srdca Ti ďakujem, Bože Otče, za všetku Tvoju pomoc a rady, ktoré nám prostredníctvom pani Laury neustále posielaš.
Tiež už mám skúsenosť s rozmarínom, keď pomohol pri odstraňovaní kliatby a teraz nám pomôže aj pri prekonávaní jarnej únavy. Veľké ďakujem patri aj Vám, pani Laura, že aj napriek tomu, že máte odpočívať a naberať síl, stále na nás myslíte a prijímate pre nás tieto cenné rady. Boh Vám žehnaj!

Pane Bože ďakujem
Margita | 24.04.2017

Pane Bože ďakujem za to, že na nás a naše príbytky ochraňuješ a posielaš nám cenné rady, Aj Vám pani Laura ďakujem za ochotu, lásku.
Pane Bože milujem Ťa, ďakujem Ti za všetko a prosím o odpustenie.
S láskou Margita

Julia L. | 25.04.2017

Ďakujem Ti Láskavy Môj Bože za Tvoju Láskavoť k našim telám a príbytkom .Ďakujem že sa o nás tak staráš .Ďakujem za Tvoju Lauru najvzácnejšiu cez ktorú nám posielaš najvzácnešiu pomoc k našim dušiam.Ľúbim Ťa Môj Bože za všetko zo srdiečka veľké Ďakujem.

Ďakujeme
Zuzana | 24.04.2017

Láskavý Otecko ďakujeme , že pani Laura mohla pre nás prijať túto vzacnú radu. Aj keď užívam momentálne pangamín s medom a cukrom na nabratie energie pre telo aj tak mám pocit , že mi ešte niečo chýba a práve som sa dočítala čo to je. Moja duša je unavená a viem , že ju rozmarín očistí a posilní. Ďakujeme pani Laura za odpvzdanie odkazu. Pane Bože posilni a ochráň nám nášho proroka Lauru a jej anjela na zemi Vladka .

Ďakujeme krásne
Andrea | 24.04.2017

Láskavý náš Otecko nebeský, milá pani Laura, ďakujeme z celého srdca za tento odkaz a radu.
S láskou, Andrea s rodinou

Ďakujem
Júlia P. | 24.04.2017

Ďakujem Ti Otecko Bože láskavý za úžasnú radu do našich životou. Aj Vám pani Laura patrí vďaka za jej prijatie. Prajem Vám aby ste si poriadne oddýchli a nabrali novú silu.

Pane Bože si jedinečný
Jaroslav | 24.04.2017

Otecko nebeský ani neviem čo dodať. Si úžasný, si jedinečný. Liečby ktoré nám posielaš sú pre nás veľkým vzácnym pokladom za ktorý srdečne ďakujeme. Milujem ťa nekonečne a celý patrím len tebe.

skúsenosť
Ľuboš | 25.04.2017

Z rozmarínom mám skúsenosť a viem ako sťahuje z duše zlo. Lístočky sčernejú a rastlinka umiera. Keď som mal kliatbu na duši a rozmarín som mal položený pri posteli stále sčernel a musel som ho vyhodiť. Po zrušení kliatby Bohom všemocným mi už ďalší rozmarín pekne rástol a zelenel sa. Vďaka Bohu za všetkú pomoc a poradenstvo.

Veľké poďakovanie
Gitka | 25.04.2017

Láskavý a dobrotivý Otče Bože, nesmierne Ti ďakujem za vzácný odkaz a radu, ktorú nám posieláš aby si ochránil naše duše a príbytky pred zlom. Otče Bože za túto starostlivosť o nás Ti patrí nekonečná vďaka, ktorú Ti odosielám do nebíčka. Milujem Ťa Otče Bože a navždy budem. Ďakujem našej Laurinke za duševný príjem odkazu v období keď má oddychovať a načerpať novú silu. Ďakujem za jej obetavoť, ochotu a veľkú lásku. S láskou Gitka a Bohuš.

Ďakujem
silvia | 25.04.2017

Milý Bože ďakujem pekne za túto vzácnu radu.Aj vám pani Laura že nám naďalej pomáhate a odovzdávate tieto vzácne rady,pre naše telá a príbytky.
Nech vás aj pána manžela Pán Boh požehnáva a ochraňuje.

veľké dakujem
kvetena | 24.04.2017

Môjmu Bohu najdrahšiemu dakujem z celej hlbky mojej duše a srdca . Najdrahší Nebeský Otecko , si úžasný ,jedinečný , si fantastický Boh , žehnáš naším telám , staráš sa o nás , veľmi Ta ľúbim Nebeský Otecko a som Ti aj za láskavú a drahú našu Laurinku veľmi vdačná , ktorá všetko príma cez svoj duševný príjem tieto vzácne liečivá pre nás . Láskavá pani Laurinka , za všetko čo pre nás robíte Vám z celej hlbky svojho srdca dakujem . Prajem Vám veľa zdravíčka aj Vášmu manželovi a Božej ochrany . Boh Vás žehnaj . S láskou a úctou kvetena

Velké ďakujem
daniela | 24.04.2017

Drahý Bože, akoby si čítal moje myšlienky...Preto Ti nesmierne ďakujem za vzácnu radu. Milujem Ťa nadovšetko a teším sa na úľavu vďaka tejto bylinke!❤️ Drahá Laura aj Vám veľmi veľmi ďakujem❤️

Ďakujeme za pomoc!
Lukáš | 24.04.2017

Pane Bože láskavý, ďakujeme Ti ako bedlivo sa staráš o naše duše a príbytky. Ďakujeme Ti za túto Tvoju ochranu Otecko láskavý, ktorú nám odosielaš. Len Ty jediný vidíš ako veľmi nás zlo prenasleduje. Milujeme Ťa Otče Bože láskavý a veľmi veľmi Ti ďakujeme. Vám pani Laura ďakujeme za Vašu ochotu vynaloženú námahu pri odovzdávaní tak vzácnych Božích receptúr. Prajeme zo srdca veľa zdravia, síl, pokoja a lásky Vám a Vášmu manželovi. ĎAKUJEME!!! S láskou Lukáš a mama.

Bohom odoslaný liečivý cvik do lymfatickej zvýšenej telesnej obrany.

Eva | 01.08.2018
Ďakujem Ti Otecko náš za tento cvik, ktorý cvičím už viac rokov a chcem povedať, že keď som bola na mamografii tak mi kontrolovali aj lymfu a povedali, že ju mám vo" veľmi dobrej forme", že je oveľa mladšia ako ja. Som presvedčená, že to je týmto cvikom, ktorý cvičím. Ale som rada, pani Laura a ďakujem Vám, že Ste nám ho znovu sem zaradila a tak som si znovu pripomenula jeho správne zacvičenie.

Liečebné cviky od Pána Boha na schudnutie.

Magda | 01.08.2018
Veľmi pekne ďakujem Bohu aj Vám pani Laura za cviky a rady na schudnutie. Ako som si ich prečítala, hneď na druhý deň som začala cvičiť, lebo mám veľa kíl navyše. Robím túto liečebnú procedúru vrátane dneška 14 dní a schudla keď som sa dnes vážila 3 kg. Som veľmi rada že to ide takto dosť rýchlo, lebo predtým keď som chcela schudnúť rôznymi diétami od rôznych „špecialistov“ išli mi kilá veľmi pomaly dole a keď som skončila okamžite som ich mala späť. Pri týchto cvikoch cítim, že to bude v poriadku aj po skončení, lebo čo je zaujímavé, prestala som byť pažravá a necítim ani taký hlad ako predtým, keď som držala iné diéty. Jem všetko, akurát nerobím pani Laurou spomínané nočné výjazdy do chladničky. Je to fantastický pocit, keď človek chudne a pritom nemusí trpieť hladom. Ako napríklad keď som v minulosti držala zemiakovú diétu, jedla som celé dni len zemiaky a pila nesladenú vodu. Po týždni som išla zošalieť ako by som si dala pečené kurča. Teraz si ho dám kedykoľvek, ale striedmo a cvičím cviky na urýchlenie metabolizmu a dodržiavam to, čo pán Boh káže.

Iva | 19.07.2018
Otče Bože láskavý ďakujeme Ti za Božie cviky na chudnutie. Budem sa snažiť ich cvičiť. Pani Laura, ďakujeme za rady , ktoré nám odovzdávate. Veľmi pekne ste nám vysvetlila ako a kedy máme jesť a aký je potrebný pohyb. Ďakujeme.

Boh vašim schránkam telesným odosiela v horúčosti počasia tieto dobré rady do ochrany vašeho dobrého zdravia.

Eva H | 07.08.2018
Ďakujeme za tieto rady a už aj som pristúpila ich aplikovaniu.Bála som sa, že to bude nepríjemné ale je to OK. Ďakujem Božičku a Vám pani Laura za zverejnenie.

Anna | 04.08.2018
Srdečná vďaka za múdre rady do tohoto obdobia silných horúčav.

Alexandra | 31.07.2018
Veľmi pekne ďakujem za túto úžasnú radu Otecko náš aj Vám pani Laura, že ste nám ju sem zverejnili. Keď som to vyskúšala prvý krát, až zázračne sa mi uľavilo. Ďakujem, že s tebou Bože mám každý deň lepší!

Peter K. | 30.07.2018
Bože tatinko náš jediný, s celého srdca sa Ti chcem poďakovať za tento recept pre naše telá v týchto horkách, aby sme toto obdobie zvládli s Tvojou Božou pomocou v dobrom zdraví.Milujem Ťa Boh môj jediný a vždy budem,Drahá pani Laura, Vám tak isto patrí vďaka za odovzdanie tohoto odkazu od Pána Boha pre nás všetkých. Boh Vám žehnaj veľa zdravia a Božej ochrany aj Pánovi Vladimírovi.

Renata R. | 30.07.2018
Láskavý môj Tatinko Bože najmilovanejší ďakujem za tieto rady lebo už tieto teplá veľmi ťažko znášam a najhoršie pri cvičení. Ráno sa to ešte dá ale večer je to ťažké ale s tebou to vždy zvládam a za to Ti ďakujem láska moja . Veľká vďaka p. Laura za tieto rady sú naozaj perfektné lebo svaly ma bolia tak idem na to ešte raz ďakujem.

Jana | 29.07.2018
Srdečné a veľké ďakujem, drahý Bože za vzácnu radu pre naše zdravie. Prišla nesmierne vhod a presne keď ju najviac potrebujeme. Ďakujem Boh môj
❤️ Aj vám drahá Laura ďakujem za odovzdanie a za všetko čo pre nás s láskou robíte.

Peter N. | 29.07.2018
Milovaný Náš Otecko , ďakujeme veľmi pekne že nad nami držíš ochrannú ruku a zasielaš nám ďalšiu veľmi zdraviu prospešnú radu!Vám p.Laura Ďakujeme za prijatie a zverejnenie Božej rady!S láskou a úctou Peter s rodinou!

Julia L. | 29.07.2018
Láskavý Môj Bože veľmi pekne láskou ďakujem za ochranu telesného môjho domčeka pred horúčavami .Ďakujem vďačne z môjho srdca za najvzácnejšiu starostlivosť ktorá sa mi dostáva .Milá p.Laura veľmi pekne láskou Vám vďačne ďakujem za vašu obetavosť ,lásku ,nekonečnú trpezlivosť k našim dušiam .Za vašu obetu pre svet nech Láskavy BOH Žehná vašej duši .S pozdravom.

Božia ochrana k duši mojej od každého zlého slova mojeho nepriateľa.

Peter K. | 27.07.2018
Bože náš jediný, zo srdiečka Ti ďakujem za túto prekrásnu pre nás danú modlitbu od Teba a za Tvoju ochranu nekonečnú od všetkých našich nepriateľov a ich zlých slov smerovaných na naše duše.
Bože ocko, prosím ochraňuj nás od všetkého zla a žehnaj nám len silu víťaziť nad ním a tak isto žehnaj aj našej drahej a láskavej pani Laure aj jej manželovi, veľa sily ,lásky a nekonečnej ochrany od Teba Bože otecko danej.Milujem Ťa Bože otecko láskavý a len Tebe vždy patriť moja vďaka za všetko vždy bude.

Anna | 24.07.2018
Pane Bože ďakujem za krásnu a silnú ochrannú modlitbu voči tým, ktorí ešte nepochopili, že nenávisťou a zlobou ďaleko nezájdu a všetko zlo sa im zúročí. Ochraňuj všetkých, ktorým ktokoľvek ubližuje a daj nespratníkom pocítiť, že nekonajú správne!

Jana | 23.07.2018
Ďakujem milovaný Bože za túto modlitbu.Ty drahí Boh môj vždy presne vieš, kedy a čo potrebujeme.Ochraňuješ nás v každom okamihu života a vedieš naše kroky.Ďakujem za všetko a milujem ťa Bože

Renata R. | 23.07.2018
Vždy aktuálna modlitbička ďakujem Otecko milovaný a s láskou sa ju budem modliť každý deň lebo čert nikdy nespí ako sa hovorí. BOŽE láskavý a milovaný budem ťa ctiť a milovať svoju nekonečnú lásku Ti odosielať každý deň s láskou a vierou v teba láska moja .Ďakujem p. Laura táto modlitbička je nádherná .

Simona | 23.07.2018
Dakujem za túto modlitbu drahý Bože.

Gitka | 22.07.2018
Najdrahší môj Bože, ďakujem Ti z celého srdca a hľbky celej mojej duše za túto nesmierne účinnú ochrannú modlitbu ktorú práve teraz veľmi potrebujem. Láskavý môj milovaný Otecko nebeský, odovzdávam svoju dušu, telo a celý môj život do Tvojej Božej ochrannej náruče. Nekonečne a bezhranične verím a dôverujem Tvojej Božej pomoci. Milujem Ťa Otče Bože nadovšetko a vždy budem. Ďakujem našej drahej pani Laure za odovzdanie modlitby. Prosím Ťa láskavý môj Bože ochraňuj, pomáhaj a žehnaj každý deň pani Laure a jej manželovi Vladkovi. S láskou a vďakou Gitka

Peter To. | 22.07.2018
Drahý Bože ďakujem za dalšiu krásnu a bohužial v dnešnej dobe potrebnú modlitbu, nakoľko je na svete toľko nenávisti a nevraživosti.Ešte raz veľké ďakujem a samozrejme veľká vďaka patrí aj Vám Pani Laura :-)

Júlia L. | 22.07.2018
Láskavy Môj Bože z celého srdiečka Ti láskou veľmi pekne ďakujem za ochrannú modlitbičku z Tvojej Najvzácnejšej Náruče pre naše duše .Buď pochváleny Môj Boh Pán a Vladár tejto zemi až na veky vekov Amen.Milá p.Laura veľmi pekne Vám ďakujem za odovzdanie modlitbičky pre nás hriešnikov .ĎAKUJEM Vám za lásku a obetu pre nás hriešnikov.

Kravské mlieko

Marika | 26.07.2018
Dakujem za vzacnu radu milovany Boze Dakujem

Renata R. | 23.07.2018
Ďakujem milovaný Otecko za túto informáciu prestala som piť mlieko kravské lebo nemám dobrého a poctivého človeka okolo seba , ktorý by mi toto mlieko dodával . Ostanem pri svojom kozom mliečku na ktoré som si už zvykla a keď nebude kozie začnem zháňať dobrého dodávateľa na kravské mlieko a dobré jogurty mňam . Milujem ťa Otecko môj a ďakujem za tieto rady nesmierne pre nás dôležité a budem sa nimi riadiť celý svoj život , ktorý tu ešte budem. P. Laura ste moja milovaná od BOHA odoslaná osôbka , ktorú si nesmierne vážim aj p. Vladimíra patrí Vám obom veľké ďakujem. Oddýchnite si s láskou Vám to prajem a viem že znova bude dobre a zase to pôjde iba tou dobrou cestou lásky a pokoja v duši ktorú Vám teraz posielam. Ďakujem za všetko BOŽE milovaný.

Julia L. | 22.07.2018
Láskavý Môj Bože veľmi pekne zo srdiečka ďakujem za poznatok k mliečným výrobkom a mlieku .Na dedinách zanikli družstvá a vláda na slovensku pre národ nerobí nič likviduje všetko čo bolo dobré .Milá p. Laura veľmi pekne ďakujem za odovzdanie odkazu.

Ochranná modlitba k Bohu proti vyvolaným temným tieňom, ktoré narúšajú v noci kľudný spánok a tlačia na dušu.
Erika | 21.07.2018
Láskavý Bože ,chcem sa Ti poďakovať za túto ochrannú modlidbu.Vždy sa ju večer modlím.A spokojne zaspím z vedomím ,že ma ochrániš od temných tienov a nekľudného spánku.Ľubim Ťa Bože môj a veľmi ďakujem za všetky modlidby.

Bohom odoslaný liečivý cvik do lymfatickej zvýšenej telesnej obrany.

Erika | 30.07.2018
Ďakujem láskavý Bože za tento cvik.Aj Vám pani Laura.

Renata R. | 23.07.2018
Tento cvik cvičím každé ráno a potom hop do studenej sprchy je to super a keď si na to človek zvykne je to závislosť čo z druhej strany nie je až také hrozné ale skôr prospešné . Ľúbim Ťa Otecko môj milovaný a ďakujem s tebou je svet ten najkrajší a láskou naplnený raj na zemi.P. Laura ĎAKUJEM.
Zuzana | 22.07.2018
Ďakujem Otecko za tento vzácny cvik, ktorý už skoro 4 roky pravidelne ráno cvičím. Som Ti za pripomenutie nesmierne vďačná, pretože som zistila, že som ho necvičila 100/% správne. Pri výdychu som nezotrvala 20 sekúnd v určenej polohe čo od zajtra opravím . Ďakujem.
Jana | 22.07.2018
Drahý Bože ❤️
S láskou ďakujem za tento vzácny a liečivý cvik pre nás.Aj vám drahá Laura veľké ďakujem za jeho odovzdanie.
Julia L. | 22.07.2018
Láskavy Môj Bože veľmi pekne ďakujem do nebíčka za cvik pre naše telesné domčeky láskou z mojej duše .Milá p. Laura veľmi pekne ďakujem za odovzdanie liečivého cviku .
Peter K. | 22.07.2018
Náš drahý Bože otče , patrí Ti nekonečná vďaka za Tvoju lásku ku nám všetkým a za Tvoju každodennú pomoc pre naše telá aj duše.Bože všetky cviky od Teba dané sú nesmierne účinné a liečivé a tak isto aj tento, lebo už dávnejšie som ho cvičil a bolo to super.Priznám sa že už som aj myslel na tento cvik,
že by bolo dobré ho zase začať cvičiť, asi to nebude náhoda, lebo Bože otecko Ty nám vždy v predstihu ukazuješ čo potrebujeme pre naše zdravie, ja to tak stále cítim.Bože ďakujeme Ti za tento úžasný a liečivý cvik a samozrejme aj Vám drahá pni Laura za jeho odovzdanie pre nás Bohu verných na tejto nádhernej jedinej Božej stránke.Boh Vám žehnaj aj pánovi Vladimírovi,s úctou a láskou Peter.