Pijavica lekárska.

03.09.2020 00:08

Pijavica lekárska.

3.09.2020
Milá pani Laurika. Chcela by som sa sa spýtať Otecka ohľadom pijavice lekárskej či je naozaj lekárska a pomáha z Božej moci, alebo je to satanovo dielo. Ďakujem srdečne. Zuzana

 

Božia odpoveď:
Zákonitosti pijavicovej funkčnosti začali vedátori veľmi už dávno skúmať a prišli na to, že keď oni odpustia z tela človeka krvný odber prisatím pijavíc na pokožku, že človek vyzdravie, čo ale pravdou ani najmenšou neni a krátkodobé ulepšenie zdravotného stavu sa stáva len prechodné, ale príčinnosť ochorenia nikdy v svojej slabej sile uzdravovať od základu nedokáže, keď v svojom zahryznutí do kože človeka sa stanú otvárateľom cievneho systému na ktorý sa prisajú a celé krvné riečište touto cestou okysličujú, čoho dôsledkom sa chorý človek cíti lepšie a zdravšie v presvedčení, že získanosť navrátenej sily mu pijavice zabezpečili, ale toto sa stáva prechodný jav oklamať zmysly ľudské v eufórii, ktorá počas priloženia pijavíc príde stratou krvi a klame všetky zmysly aby tomuto svojemu pocitu uverili ako konečnému navždy telesnému uzdraveniu chorého. Strastiplná cesta pijavicových upírov do ľudského tela ako hlavného cieleného zdroja ich obživy spĺňa len ich danosť telesného systému sať tok prichádzajúcej krvi do ich smädných úst, ale žiaden liečebný efekt svojou krvilačnosťou neprinášajú žiadnemu ľudskému telu, ktoré svojou prisatosťou okupujú, lebo jedine čo vedia a vrodeným inštinktom poznajú je sať krv od každého, koho blízkosti tela sa prisajú a nič viac, len kŕmia svoje nenásytné a hladné papule a čo sa týka ich liečivej sily uzdravovania je fenomén nepoznaný ľuďmi a neúčinný v databáze výskumných liečebných ich úspechov. Do žiadnej žily netreba cudzorodú pijavicu vpustiť cieľom vašeho uzdravenia, nakoľko bude uzdravená a vyživená ona sama transfúznym prenosom z vašeho tela do jej úst a žiadnu chorobnosť vytiahnuť z jeho útrob nedokáže, lebo jej danosť prežitia sa zakladá na pude sebazáchovy a ten znie, nasať do svojeho vnútra krv z kohokoľvek len aby som prežila a ostatné ma nezaujíma. Takže teória znalcov vedy o ich geniálnom liečení pitím vašej krvi sa stáva bullshitom pre vaše racionálne poznanie, v ktorého opojenosti a klame snáď nechce ani jedna duša z vás žiť aby svetskej vede dokázala akú len pravdu má, čo je obrovský klam nesený smerovaním do zblbnutia zdravej mysle ľudí, keď taká pijavica žiadna tvoj zdravotný akýkoľvek problém nikdy nevyrieši vyliečením, ale nakŕmi len sama seba aby mohla prežiť čo znamená, že z tvojeho tela vysaje všetky životne dôležité látky z krvného riečišťa, len aby ona bola zdravá a viac už necítila hlad a chorobnosť tvojeho tela ju nezaujíma, lebo sa zaujíma len o to, či si chutná alebo nechutná potrava a chce sa čo najskôr ona sama nakŕmiť, aby jej hostiteľ ostal čím skôr z výživy potrebnej prázdny a jej žalúdok plný a nasýtený. Touto odpoveďou sa správne prijal odkaz Boží skrz dušu Laury. Amen.

 

Komentáre:

  1. Marika | 06.09.2020
    Ďakujem pane Bože za ďalší odkaz.Milujem ta pane Bože prosím odpusť mi moje hriechy. Pozehnaj prosím pani Laure a jej manželovy Vladkovi.

  2. Renata R. | 04.09.2020
    Láskavý môj Otče ďakujeme s láskou . Nikdy som sa k takejto škaredej ohave nemusela priblížiť . Ale vrelá vďaka za tieto informácie lebo mi ľudia sa snažíme hľadať cestu keď už iná nie je a ja som vyskúšala toho dosť ale teraz viem že jedine Ty milovaný môj si moja cesta životom a pri Tebe navždy ostanem.Ľúbim ťa a ďakujem. Amen.

  3. Zuzana | 04.09.2020

    Ďakujem pani Laurika za prijatie odpovede na moju otázku. V minulosti sme s manželom u masérky podstúpili liečbu aj pijavicami. Potom sme si ich zobrali domov , že po pól roku ich môžeme použiť znova. Každý mal svoje vo vlastnej flaši a viac ako rok som im pravidelne vymieňala vodu. Videla som ako sa navzájom vyciciavali , lebo od nás sa im to akosi nedarilo. Ja som svoje použila ešte raz , lebo mi ich bolo ľùto , že sa už tak scvrkli a sú úplne malé. Muž sa k tomu viac neodhodlal. Po zistení pravdy o pijaviciach som sa ich zbavila . Ďakujem veľmi pekne milá Laurika , že sa o nás tak staráte a nebyť vás, určite by som sa o tie pijavice stále starala a priklada ich na telo. Teraz z Božej odpovede viem, že nenadarmo sa volajú pijavice. Sú stvorené len na to, aby pili krv a žiadnu zvláštnu moc v sebe nemajú. Jedinú asi len v tom , ak predtým sali krv od niekoho nakazeného , môžu nakaziť aj nás. Ale určite nás nevyliečia. Ešte raz ďakujem. S láskou Zuzana

  4. renáta | 03.09.2020
    Drahý Bože, odľahlo mi, že pijavice nie sú pre nás nijako užitočné, lebo predstava, že ju budem mať na tele, mi je odporná. Našťastie na uzdravovanie tela máme od Teba stovky odporúčaní, receptov a rád, ktoré môžeme napĺňať, aby sme boli zdraví a silní. Vďaka Ti Bože za pani Lauru, ktorá nám všetky tieto odkazy od Teba odovzdáva, bez nej by sme stále robili chyby, poslúchali lekárov a viacerí z nás by už ani nežili. Daj prosím Laure veľa síl, energie a odvahy, aby mohla svoje poslanie napĺňať, daj jej svoju ochranu, aby bola v bezpečí. Ďakujem Ti drahý Bože za to, že sa o nás staráš.

  5. Margita | 03.09.2020
    Pane BOŽE ďakujem aj za túto informáciu, viem o ľuďoch , ktorí si tieto pijavice prikladajú s vierou že ich bercové vredy sa lyliečia.
    Srdečná vďaka aj Vám pani Laura, požehnaný deň
    Margita.

Pridať komentár