Pán Boh už rúca kostoly v Taliansku.

27.10.2016 13:47

Pán Boh už rúca kostoly v Taliansku.

27.10.16  13:04

Kliknite sem: 

Zemetrasenia v strednom Taliansku poškodili historické kostoly.

Simona|27.10.16  19:24

Dobre im tak,velmi sa smejem..,kiež by popadali všetky kostoly sveta ako také domčeky z karát..

Janulienka|27.10.16  22:34

Ak by sa tieto zemetrasenia opakovali v Taliansku viackrát, možno by konečne ľudia aj začali uvažovať, že prečo sa rúcajú kostoly a prečo práve v Taliansku. Asi by musel asi padnúť aj Vatikán, aby im doplo, že je to kvôli katolíckej cirkvi, ktorá má na rováši toho už viac než dosť!!!

Monika|27.10.16  23:37

Kostol Najsvätejšieho spasiteľa, rozum mi zastal nad tým oslovením. Dohodnú sa pri vínku,kto je svätý, kto najsvätejší,alebo kto ešte žije,ten je svätý a kto zomrie postúpil a je najsvätejší. Aj kostol v našej dedine by sa mohol zatriasť a hlavne v nedeľu, keď sa tam všetci predvádzajú, kto hlasnejšie zabečí.

Júlia L.|29.10.16  07:57

Láskavy Bože kiež by si zničil všetky kostoly naraz na celom svete a tie neuveriteľné zvonice čo zvoláva satan ľudstvo k sebe .Neznášam to bitie zvonov na kostoloch .Veľká škoda že to zemetrasenie nepotriaslo toho bastarda papéža .

Ľubo|29.10.16  13:37

Ovce sa určite poskladajú na nový krajší honosnejší kostol a debilizmus bude pokračovať. Ešte by to chcelo jednu prasklinku pod papežovou posteľou.

Kvetena|30.10.16  16:04

Každé ráno si predstavujem našu Zem obalenú závojom lásky a Svetla, preto že milujem naj spravodlivejšieho jediného Boha. Predstavujem si Svet , kde je najväčšia hodnota život ,Svet v ktorom je sloboda tým najkrajším prejavom života, v ktorom je každý milovaní ,uctievaní tak ako aj zvieratá i vtáctvo a kde je uctievaná aj príroda a všetko na zemi v zemi i pod vodou.Svet ,kde každý môže slobodne a volne vyjadriť všetku krásu ktorú stvoril Boh. Predstavujem si Svet v ktorom nikto nikoho nesúdi , v ktorom ľudia milujú bezpodmienečne , v ktorom nie je strach , nenávisť , závisť , pýcha, kde už nie je Vatikán a darmožráči v ňom lebo to všetko skončilo v pekelných temnotách a so Satanom , zloduchmi , všetky kostoly na celom Svete ,kláštory ,mníšky ,vojská , zbrane tým zanikli aj všetky vojny a niet ani atomové elektrárne ani zbrane , ani žiadne cintoríny , kde je samá pýcha a zlo ! Takto likvidujem zlo!!! Predstavujem si krásnu Matičku Zem, ktorá nám vydáva všetky plody a všetko čo potrebujeme k životu a čo všetko čo nám Pán Boh požehnal. Preto tak veľmi ľúbim Boha je najdôležitejší v mojom živote . Predstavujme si Svet taký aký ho chceme mať . Milujme Boha čistou a nezištnou láskou, je to náš jediný Vládca a Stvoriteľ celého vesmíru , všetkých vecí a všetkých tvorov. Dokážme nášmu Bohu ako veľmi Ho ľúbime a dakujme mu za všetko čo pre nás stvoril , žehnajme láskou myšlienkou ,pohľadom ,všetko na čo m nám spočinie zrak i každý nový deň ktorý môžme prežiť Verím ,ked si budeme predstavovať Zem takú akú ju chceme mať , krásnu čistú ,nádhernú ,šťastnú , ved aj to je živá bytosť ,ktorá cíti všetko čo jej spôsobujeme .Svojím myslením si pritiahneme to , po čom tak veľmi túžime mať . Milovať Boha jediného drahú Matku Zem a všetko čo nám Pán Boh požehnal . S láskou a úctou pozdravujem drahú pani Lauru aj jej manžela kvetena

Jaro|01.11.16  11:38

Súhlasím s Júliou o zvuku zvonu na kostolnej veži. Aj vo mne vyvoláva hnev a zlobu na celú cirkev. Pre nás pravdu verných je to zvonenie že sa nemáme vzdávať a bojovať ďalej. Pápež má v hlave prasklinu do ktorej mu vzduch zanáša čistú slepotu. Stále ma zaujímalo kedy Pán Boh začne upratovať v samom strede cirkvi a to v Taliansku. Súhlasím s tým aby tie ich kostolíky padali zaradom ako domino. Nie sú to sväté chrámy ale sväté latríny kam chodia..../

Peter K.|02.11.16  15:19

Kresťania katolíci, kedy to už pochopíte, že sa klaniate modlám.Veď búral by váš milovaný 
Ježiš Kristus kostol do ktorého sa chodíte modliť a spievate tom hymny a chváli všetkým akože svätým a dávate svoje peniaze do kasičky ? Asi nie ,ale Vám to docvakne až keď všetky kostoly popadajú aj Vám na hlavy, aby ste pochopili, že sa chodíte do kostolov klaňať len modlám a nie jedinému Bohu kráľovi všetkého.
Rozmýšľajte nad tým komu sa modlíte a koho prosíte v tých Vašich kostoloch, či Ježiš alebo Mária niečo stvorili, čo okolo seba vidíte alebo počujete.
Boh Vám sám ukazuje komu sa modlíte, toto je výsledok, že Vám padajú kostoly rovno pred Vašimi očami.