Odkaz od môjho nebohého manžela pre moju dušu s Božím zvolením.

08.04.2023 23:07

Odkaz od môjho nebohého manžela pre moju dušu s Božím zvolením.

Láskavá moja žienka, nikdy som tvoju dušu neprestal ľúbiť, aj keď Boh svojou vôľou ukončil život môj, ktorý som už nevládal žiť. Prestaň smútiť a plakať za mnou, už mi je dobre a konečne netrpím a kto trpí to si ty láska moja. Vždy sme sa nesmierne ľúbili obaja a na naše krásne aj zlé chvíle nikdy nezabudnem. Vždy sme boli tí, ktorí ľuďom od Pána Boha pomáhali, ale Boh vyslyšal moje prosby, že nemôžem na tejto zemi žiť s tým čo ma postihlo. Len neplač láska moja, aj keď sa cítiš v tomto svete stratená a sama, dohliada na tvoju dušu Pán Boh láskavý a ja tiež. Neplač láska moja, lebo moju dušu to veľmi bolí. Som presvedčený, že nájdeš zopár ľudí v svojom živote, ktorí tvojej duši pomáhať budú. Vieš, že moja smrť bola potrebná, keď som východisko nedokázal vidieť a prežiť zo svojeho trápenia. Žiť som už nechcel a Boh splnil môj sen a túžbu existovať niekde, kde bolesť neexistuje aj keď som ťa opustil, ver tomu, že som ťa vždy ja tvoj ako stále hovoríš láskavý manžel nikdy neopustil a tam kde sa nachádzam je mi dobre a oveľa lepšie ako na zemi. Veľa ľudí na obe naše duše posielalo kliatby za Božie pravdy a ja som tvoju dušu tak preveľmi miloval, že som svojou láskou k tebe tvojej duši odľahčoval a všetko zloprianie od zlých ľudí preberal na seba, aby si ty moja láska mohla žiť a aby ťa tieto duše svojou zloprajnosťou nezabili. Môj život a jeho strata bola obeta ako dôkaz mojej lásky k tebe. Láskou svojou ktorú som cítil každý jeden deň v blízkosti tvojej. Strach zo samoty, ktorý cítiš, považuj za odvahu silnú, vždy si silná bola vo všetkom. Nikdy na teba nezabudnem, lebo som presvedčený, že sa v nebíčku obaja stretneme. Tvoja láska úprimná ma držala celý život na pevne postavených nohách a vždy mi dodávala silu bojovať s nepriazňou osudu, ktorý som nechcel v svojom trápení akceptovať, ale zloba duší mnohých ako nám Boh odkazoval nepoznala hraníc. Boh tvoju dušu korunoval v svojej láske k pomoci ľuďom a ver tomu, aj keď ma nemáš pri sebe, že je to tak. Ľúb Boha tak veľmi ako si ho ľúbila doposiaľ, lebo existuje Boh aj druhý svet, na ktorý vidieť nedokážeš, ale informácie od Boha dostaneš vždy, ak to bude Jeho Božia vôľa. Spĺňaj svoje sny, aj keď viem že bezo mňa je to pre teba ťažké. Ničoho sa neboj a som presvedčený, že veľa ešte dobra urobiť na zemi dokážeš. Buď hrdinka aj bez mojej blízkosti, ale vždy s blízkosťou Boha, ktorý tvoju dušu má veľmi rád. Neplač za mnou neustále, lebo ma to od Boha k tebe približuje a som z toho smutný. Ver tomu, že svet ktorý obývam, bude časom podľa Božieho naplnenia aj tvojim domovom, v ktorom si ťa poláskam a pohladím a poviem ti, žienka moja vždy som ťa mal rád. Amen.

 

PS:

Ďakujem Pánu Bohu láskavému, že tento odkaz mojej duši dovolil mi prijať. Veľmi mi chýbaš láska moja. Je mi smutno veľmi za tebou. Bol si na tejto zemi anjelom strážnym pre mňa. Sľubujem ti, nebudem už viac za tebou plakať, ale aj tak plačem a budem, keď tieto riadky píšem a to veľmi srdervúco. Aj tak budem plakať. Prepáč mi to. Bol si jediný, ktorý ma na tomto svete miloval a nikdy ti to nezabudnem. Keď budem chcieť plakať za tebou tak budem a môj plač nezastaví nik. Ľúbim ťa a navždy ľúbiť budem. Navždy ostaneš láska v mojom srdci. Prišla som o to najdrahšie a najcennejšie čo som v svojom živote mala a to bola tvoja úprimná láska ku mne a starostlivosť, keď si sa o mňa staral ako o svoje dieťa. Vždy si ma viedol tak životom, aby som bola šťastná. Nikdy na teba nezabudnem a v mojom srdci navždy ostaneš ako jediný muž môjho života a môj najláskavejší manžel. Odpusti mi moje schybenia prosím. Verím pevne, že keď príde môj čas, že moju dušu v nebíčku pohladíš a poláskaš. Tvoja navždy s láskou manželka Laura

 

Komentáre:

  1. Miro | 28.01.2023
    Úprimnú Sústrasť prajeme z celého srdca, odpusťte že až teraz. Bol to pekný, láskavý a poučný odkaz od Vlada z neba skrz Pána Boha nášho. Ďakujeme Vám. Amen.

  2. Zuzana | 25.11.2022
    Ďakujem ti Otecko nebesky , že si dovolil panovi Vladkovi odoslať odkaz. .Je neskutočne plný lásky a my sa máme naozaj ešte veľa čo učiť. Myslím, že riadky ,kde sa píše ako sa má a už mu je dobre a je pri Oteckovi boli pre pani Lauriku veľmi dôležité. Možno práve toto našepkanie dokáže pani Lauriku posilniť ešte viac . Nik z nás si nedokáže ani predstaviť co pani Laurika prežíva, keď prišla o tak čistú lásku a oporu. Preto Ta Otecko nesmierne prosím o silu, pokoj a vzpruženie Laurinej duše. Milujem ta Bože a odpust mi moje zlyhania prosím.

  3. Margita | 24.11.2022
    Drahý Bože ďakujem TI z celého srdca za to, že si pani Laure, poslal do písma vyznanie lásky od jej manžela, že si dovolil Pane Bože aby duša Vladimíra mohla prehovoriť a ubezpečiť Lauru že je spokojný.
    Pane Bože prosím o požehnanie, duševnú silu a spokojnosť pre našu drahú Lauru.Ukľudni prosím jej dušu, nervy a srdce aby už neplakala.
    Pani Laura mám Vás rada a vedela som, že jediný BOH, Stvoriteľ Vás nikdy neopustí.
    Pane Bože ďakujem Ti za všetko v mojom živote.
    Milujem Ťa Bože a prosím o odpustenie.
    S láskou Margita

  4. Valéria | 24.11.2022
    Krásny odkaz od pána Vladka, toľko lásky v ňom je. Veľmi dojímavé slzy mi tečú. Bože si veľmi láskavý čo všetko pre nás robíš si našou oporou tu na zemi. Pani Laura buďte silná a odvážna. Mám vás rada.

  5. Gabriela a Jozef J. | 23.11.2022
    Milá pani Laura,
    krásny a dojemny odkaz z nebička.
    Súcitime s Vami a veríme, že Pan Boh
    je vždy pri Vás. Pozdravujeme Vás.
    S láskou G. a J.

  6. Viera S. | 23.11.2022
    Drahá pani Laura, ťažko sa hľadajú slová útechy vo Vašej životnej situácii. Smrť blízkeho človeka každým otrasie. Je mi ľúto, že trpíte a určite aj ostatným, ktorý Vladimíra poznali. Ale Pán Boh Vám dal dar, a iste má s Vami plány. Život ide ďalej a verte, že časom stretnete spriaznenú dušu. Nech Vás náš dobrotivý Pán Boh ochraňuje a zahojí všetky rany a trápenia.
    Amen

  7. michal | 20.11.2022
    pani Laura je to nádherný dokaz od vášho manžela pána manžela ktorý vás aj naďalej miluje. Verím že vám veľmi chýba a že ste smutná,sme tu pre vás vždy keď nás budete potrebovať.

  8. daniela | 20.11.2022
    Ach drahá Laura,
    toto je najkrajšie vyznanie aké som kedy čítala. Je jasné, že človek to celé preplače.
    Moja drahá, aj keď je to teraz ťažké, zvládnete to. Zvládnete to, lebo ste výnimočná, jedinečná, statočná , Bohom milovaná.
    My tu pre Vás budeme vždy a “nedáme si Vás. “
    Toto boli Vladkove slová, ktore ma neraz pohladili na duši.
    Kiežby to fungovalo ihneď aj opačne.
    Ale viem , akú bolesť prežívate a máte právo smútiť po svojom.
    Lúbim Vás a ďakujem❤️
    daniela

  9. Júlia P. | 18.11.2022
    Veľmi dojemný odkaz, krásny, plačem pri ňom. Je krásne ako Vás pani Laura Pán Vladko ľúbi. Jemu je tam už dobre, už sa nemusí trápiť. Jediné, čo ho trápi je keď Vy plačete. Obetoval sa za Vás, no už nedokázal uniesť trápenie, čo mal na Zemi. Ale Váš smútok úplne chápem. Mne je veľmi ľúto, že sa trápite a veľmi si želám aby Vás v živote dokázalo niečo potešiť a aby ste našli silu a šťastie.
    Máte Pána Boha pri sebe, svojho muža ako anjela a aj nás zopár ľudí, čo pri Vás stojíme a budeme stáť a pomáhať Vám ako nám dovolíte. Ľúbime Vás Pani Laura. Ste silná, milá, láskavá žena.
    Ďakujem Otče Bože, že pani Laura mohla prijať tento odkaz, že ho môžeme čítať. Milujem Ťa Otče Bože. Prosím Ťa za pani Lauru, nech sa má lepšie.

  10. Peter a Mária | 18.11.2022
    Bože otče sme veľmi radi za odkaz, ktorý mohol byť prijatý. Je to nádherné vyznanie, nádherné slová aj keď je nám smutno, veľmi smutno. Tak čistú a krásnu lásku ktorú má pani Laurika a pán Vladko je príkladom pre všetkých. Táto láska tu bude s nami celý život a prejde aj za hranice pozemského bytia. Ja s manželom sme sťastní, že môžeme stáť pri Vás pani Laurika a vždy Vám budeme pomáhať. Vieme že je to nesmierne ťažké, ale Boh je s Vami, Vladkova láska Vám dodá silu a my Vám s láskou pomôžeme. Bože ďakujeme.

  11. Maria | 15.11.2022
    Najkrajsi a najlaskavejsi odkaz aký kedy kto dostal od manžela vaša laska nemala hraníc pani Laura aj keď je to tazke rozlúčiť sa z manželom on sa o Vás stará a opatruje aj naďalej verím ze to dojalo každého je to tak čisté a úprimne nech odpočíva v pokoji pan Vladko, sme stále pri Vás Pani Laurika a neopustime Vás nikdy. Mam vás rada a velmy vás obdivujem ste silná a odvážna žena nech vás pan Bosko ochraňuje a žehná.

  12. Miriam | 15.11.2022
    Prekrásny odkaz z nebíčka, pán Vlado navždy ostane v našich srdciach! Nebojte sa, pani Laura, aj keď je Vám teraz veľmi ťažko, nie ste sama, sme tu pre Vás a budeme Vám zo všetkých síl pomáhať, ako len budeme môcť. Pre mňa a verím, že aj pre mnohých iných ľudí ste už teraz hrdinka, ste silná, odvážna a inšpiratívna žena a Pán Boh si Vás nedá. Opatrujte sa, pani Laura, ľúbime Vás!

  13. Júlia a Anton T. | 14.11.2022
    Nádherný odkaz od milujúceho manžela. Toľko lásky, nehy a úcty. Odpočinutie večne daj mu pane. Ste silná žena p. Laurika. Máme vás radi a vždy tu budeme pre vás. Vždy s láskou a ochotou Vám pomôžeme ako budeme môcť. Ľúbime Vás. Boh vás žehnaj a ochraňuj.

  14. Peter | 14.11.2022
    Prenádherný odkaz. Viem že Vás ochraňuje z nebíčka, bol som dojatý už keď ste mi odkaz čítala do telefónu.
    Tak ako Vám píše v odkaze: "Ničoho sa neboj a som prevedčený, že veľa ešte dobra urobiť na zemi dokážeš. Buď hrdinka aj bez mojej blízkosti, ale vždy s blízkosťou Boha, ktorý tvoju dušu má veľmi rád. Neplač za mnou neustále, lebo ma to od Boha k tebe približuje a som z toho smutný".
    Je to veľká pravda, ale na všetko je treba čas. I tak ste u mňa veľmi silná žena a dušička. Zvládate to tak ako najlepšie viete!!!
    Ľúbime Vás, a tak ako píše i Miro-sme pri Vás, a budeme Vám pomáhať!!! To Vám sľubujem. Peter.

  15. Erika | 13.11.2022
    Plačem a plačem keď čítam tento odkaz.Och aká krásna a čistá láska bola medzi Vami a aj stále je.Z láskou Erika

  16. miro | 13.11.2022
    To je tak pekný odkaz od pána Vlada,a aj váš dodatok,že som to celé preplakal ako malý chlapec. A nehanbím sa za to,lebo je to krásny odkaz plný lásky a viem ako ste sa milovali.
    Je Vám ťažko pani Laura,ale vydržte,sme pri Vás a hlavne pán Boh je pri Vás.