Ochranná modlitba k Bohu proti vyvolaným temným tieňom, ktoré narúšajú v noci kľudný spánok a tlačia na dušu.

25.05.2018 13:42

Ochranná modlitba k Bohu proti vyvolaným temným tieňom, ktoré narúšajú v noci kľudný spánok a tlačia na dušu.

Tie temné tiene, od ktorých blízkosti zatláčate moju dušu do stratenej voľnosti, odosielam touto chvíľou Bohom do sily naplnených účinkov žehnaným slovom späť do diaľav pekelných, z ohňa ktorých ste boli k mojej duševnej záhube privolané kúzlom čiernej mágie, bez možnosti nikdy viac vašeho pekelného návratu do mojej duševnej blízkosti späť, lebo toto moje odkázané slovo k vám Boh všemocný sám žehná do okamžitej platnosti naplnenej tejto mojej duševnej prosby.

 

kode 3x

hode bade hode 3x

habe kode bade 3x

lobe 3x

salemo doledo solido 3x

 

Komentáre:

  1. Julia L. | 10.10.2019
    Láskavy Môj Jediný Najvzácnejší Bože Nekonečne Ti Veľké Vrúcne viac ako tisic krát ĎAKUJEM za túto ochraňujúcu modlitbu voči nezvaným nočným návštevníkom .Z celej mojej duše a srdiečka Ti viac ako ĎAKUJEM za vypočutie a pomoc na ochranu duše a tela .Milujem Ťa Láskavy Môj Jediný Bože a budem Ti verne slúžiť po celý svoj život za tvoju opateru najvzácnejšiu ktorú mi poskytuješ na tejto zemi na tele aj duši Vďačne Veľké Vrúcne ĎAKUJEM za to že ma počúvaš a vypočúvaš a posielaš mi tú najvzácnejšiu pomoc nenahraditeľnú len z Tvojej Náruče .Milujem Ťa Láskavy Môj Jediný Bože som nekonečne štastná a vďačná za Tvoju Najvzácnejšiu Náruč .Ďakujem Ti Láskavy Môj Jediný Bože za dušu láskavej p.Laury a jej Vladka cez ktorú sa o naše duše tak starostlivo staráš .Láskavy Môj Jediný Bože daj duši p.Laure a jej Vladka tú najvzácnejšiu ochranu a pomoc v každú sekundu ich života za ich obetavosť životov pre tento svet .

  2. Erika | 21.07.2018
    Láskavý Bože ,chcem sa Ti poďakovať za túto ochrannú modlidbu.Vždy sa ju večer modlím.A spokojne zaspím z vedomím ,že ma ochrániš od temných tienov a nekľudného spánku.Ľubim Ťa Bože môj a veľmi ďakujem za všetky modlidby.

  3. Peter K. | 27.05.2018
    Bože tatinko náš všemocný, s celého srdiečka Ti ďakujeme za túto pre naše dušičky mocnú a ochrannú modlitbu, ktorú si nám s láskou odoslal cez tvoje krásne Božie dieťa a nášho posledného Božieho proroka, našu láskavú pani Lauru,ktorej sila odháňa od našich duší všetky temné tiene, ktoré by nám chceli ubližovať.
    Bože len Ty si všemocný a len Ty vieš najlepšie ako nás máš chrániť od všetkého zla, preto Ti patrí naša nekonečná láska za Tvoju milosrdnú pomoc lebo aj Ty Bože ocko nás všetkých miluješ a Tvojimi prekrásnymi a ochrannými modlitbami neustále ochraňuješ od zlého.Bože otecko v pokore sa Ti klaniame a ďakujeme Ti za nekonečný dar ,za našu drahú pani Lauru cez ktorej láskavú a pokornú dušičku nám odovzdávaš všetky liečivé a ochranné modlitby pre naše ubolené a utrápené duše,lebo len Ty si Boh všemocný a láskavý a nekonečne spravodlivý.

  4. Gitka | 27.05.2018
    Láskavý Otče Bože môj dobrotivý, ďakujem Ti z celého srdca a celej mojej duše za túto ochrannú modlitbu, ďakujem Ti nesmierne za Tvoju pomoc ktorú mi posielaš práve teraz keď ju veľmi potrebujem. Milujem Ťa Otče Bože najviac na celom svete a po celý môj pozemský život vždy milovať budem. Posielam Ti svoju najväčšiu duševnú lásku a obrovské poďakovanie do nebíčka k Tvojej milostivej Božej všemocnej tvári. Nekonečne ĎAKUJEM patrí len Tebe jedinému pravému Pánu Bohu. Ďakujem našej drahej vzácnej pani Laure za prijatie a odovzdanie tejto modlitby na prenádhernej Božej stránke. Prosím Ťa láskavý môj Bože ochraňuj, pomáhaj a žehnaj každý deň života pani Laure a jej manželovi Vladkovi. S láskou, úctou a pokorou Gitka

Pridať komentár