Ochorenie MORGELLONY.

10.05.2016 19:16

Ochorenie MORGELLONY.

Ingrid|10.05.2016  19:16

Dobry den,
pani Laura chcela by som Vas poprosit o vysvetlenie “ochorenia” MORGELLONY.
Nikto nevie co je jeho pricinou, resp. sa domievaju, ze to moze byt nieco cielene a niekto chce ovladnut spravanie ludskej populacie..
posielam vam aj jeden link o tomto zvlastnom jave:

 

Sem kliknite:  

“Ochorenie“ MORGELLONY

 

Ked budete mat chvilu volneho casu budem velmi rada, ked nam to pan Boh priblizi.. znie to az hrozivo..
Dakujem za vsetko,
prajem este krasny den :)
S laskou Ingrid

 

Božia odpoveď:

Krutostné dôsledky neúčinnosti všetkých antibiotík majú na svedomí toto pandemické ochorenie, do skrytej príčinnosti ktorého sa nenesie žiaden vládny tajný cieľ odľudniť váš svet a ani žiaden iný cieľ nikoho, nakoľko toto ochorenie bolo zapríčinené bakteriálnou infikáciou v krvi ľudí, ktorej narastajúca skrytá sila v telesných schránkach ľudských jedincov narastala deň po dni a po liečbe antibiotikami takéhoto chorého jedinca naberať začala širších globálnych rozmerov vo vnútri jeho tela, nakoľko oslabenosťou imunitného systému vo vašich telách sa darí aj tej najslabšej nákaze doň vnesenej, čo znamená že táto choroba sa zapríčinila ochorením celého krvného riečišťa v dôsledku bakteriálnych nákaz počas plynúcich rokov života každého jedného jedinca, ktorý sa vlastne stáva neustále chorý a neliečený aj keď mnohokrát navštívil aj odborného lekára, nakoľko váš svet modernej medicíny nepozná na tieto zmutované, dlhými rokmi vypestované samoschopnosťou regeneračných procesov a neustáleho rozširovania svojich bunečných kmeňov ani jeden účinný liek ktorý by túto nákazu v telesnej schránke jedinca zastavil okrem Boha jediného, cez všemúdrosť a dokonalosť ktorého dokáže poslať liečivo na toto ochorenie pre chorého človeka prostredníctvom zapísaného Božieho slova mojou služobnicou Laurou pripraveného a užívaného presne podľa jeho individuálnych telesných potrieb a do odstránenia nákazy z jeho tela podľa sily jej intenzity čo znamená, že každý chorý jedinec s týmto ochorením bude vždy potrebovať jedinečný recept do naplnenej účinnosti svojeho vyzdravenia, nakoľko nedá sa na tento zdravotný problém vyrobiť jeden účinný liek pre všetkých akým bol napríklad kedysi Penicilín a narušenosť rovnováhy v ľudských telesných schránkach a aj v prírode je tak obrovská, že škody napáchané jej stratenosťou nedokáže už zásah žiadneho ľudského snaženia vyrovnať a opraviť do stability. Do ťahajúcich vláken z kožnej nákazy chorých jedincov sa nestáva príčinou ich vklad do tela človeka od nikoho ale porušenosť vnútorných tkanív z odumierajúcich orgánov chorých ľudí, ktoré sa nenápadne deň po dni strácajú a znižujú postupným samovoľným rozpadom svoj objemový rozmer v tele, čo telo človeka odhadzuje na povrch tela ako nepotrebnosť cez zapálené a hnisajúce kožné miesta. Všetky výlučky cez kožné rany sú vylučované telom človeka jeho rozpadajúce sa vnútorné orgány po doslova nitkách a neni to žiadna vládna snaha do cieľa pozorovania každého človeka na zemi ale nenápadný a nikým nepozorovaný rozpad všetkých orgánov vo vnútri jeho tela, ktoré vlastne takýmto spôsobom pomaly ale isto zomiera. Ku tejto odpovedi som vašim dušiam odkaz dal ja Boh sám. Amen.

Ingrid|10.05.16  21:40

Ďakujem veľmi pekne za odpoveď Pane Bože a pani Laura. Sú to úžasné informácie, ktoré môžeme čerpať len z vašej unikátnej stránky. Ešte raz veľká vďaka za váš vzácny čas, ktorý nám stále venujete.

Jaroslav|11.05.16  20:56

Veľká vďaka Pane Bože. Už dávno som sa proti atibiotikám postavil a keď na mňa niečo lezie tak radšej siaham po tebou odoslaným cenným radám otecko nebeský. Prírodným radám. Ďakujem a dúfam, že aj keď sa mi zdá že nie som úplne zdravý, že som 100 krát lepšie na tom ako keď by som bral lieky. ďakujem aj vám P.Laura a P.Vladko za váš čas.