Nikdy, pokiaľ je Pán Boh a dobro pri Vás, vás nič neporazí!

08.06.2023 11:06

Nikdy, pokiaľ je Pán Boh a dobro pri Vás, vás nič neporazí!

Timea | 08.06.2023

Do mojho zivota,ktory som vzdy chcela zit vo svetle a s panom Bohom sa snazilo dostat zlo,co ma velmi bolelo a obcas aj boli.Pan Boh stal pri mne a aj tu najhorsiu myslienku aj tu najhorsiu emociu dokazal znicit ,stale s tym obcas bojujem,no citim ze to najhorsie je za mnou .Tak ako pan Bozko dokaze vyliecit nase tela ,tak aj nase duse .Dokaze zahojit kazdu ranu,zahodit kazdu zlu spomienku a ochranit od zla a nepokoja,kazde modlenie chce cas a treba to mat vymodlene,hojenie sa je tiez proces ,ktory nieco trva ,no citim ze pan Boh je tu so mnou a ide to vdaka nemu lahsie.Naucila som sa ,ze do kazdej modlidby musim vkladat 100%nú doveru a nicoho sa nebat ,lebo nic coho som sa tak bala nikdy nebolo naplnene,strach nikdy nepomaha ,naopak ublizuje.Svoje trapenie uz viac nebudem drzat v sebe ,obcas je fajn sa zdoverit dobrym blizkym ,ktorí nam naozaj zelaju dobre veci,vdaka panu Bohu taku mamicku mam.Pre udrziavanie pokoja nam pan Bozko okrem ineho pozehnal aj meditaciu ,ktoru ak budeme spravne cinit ma blahodarne ucinky.Mam velmi malo rokov no toto a omnoho viac som sa pocas tohto pre mna tazkeho obdobia naucila,vsetko zle je na nieco dobre a nikdy sa nevzdavajte ludia moji!Nikdy pokial je Pan Boh a dobro pri Vas vas nic neporazi!Milujem ta pane Boze!Vazim si tvoju pomoc,pani Lauru,moju mamicku ,vsetku silu a dobrych ludi ,ktorych si mi dal.Slubujem ti ze vzdy budem s tebou spolupracovat,nikdy sa nebudem bat a ani sa uz viac trapit,chcem oslavovat svet a zivot ,ktory si nam dal. ❤❤❤

 

Komentáre:

  1. Simon | 22.07.2023
    Uvidíš že bude všetko dobre vždy som tu pre teba a verim že budeš aj ty pre mňa si moje všetko a som hrdy že so všetkým zlým si sa vysporiadala si to najsilnejšie a najmúdrejšie dievca na tejto zemi…" 

  2. Margita | 21.06.2023
    Drahý Bože, Ano len Ty Jediný BOH, Stvoriteľ dokážeš naše duše , srdcia a myseľ uzdraviť, ukludniť a požehnať. Ďakujem Ti za všetky liečby, rady a pomoc ktoré si mi poslal. Každú moju starosť a trápenie odovzdávam do Tvojich Božích rúk a Ty Otecko to všetko postupne riešiš. Pane BOŽE milujem Ťa z celého rdca a prosím o odpustenie.
    Požehnaj prosím pani Laure na každom jej kroku .
    Pani Laura mám Vás rada a ďakujem Vám Vašu ochotu trpezlivosť a pomoc. Počuť Váš hlas je mi veľmi príjemné.Ďakujem.
    S láskou Margita

  3. Erika | 09.06.2023
    Aj ja sa pripájam ku krásnemu vyznaniu od Timei.Je to nádherne napísané a cítiť z toho krásu a dobro Vašej duše.Držme sa všetci Božieho kréda ktoré znie:VŠETKO ZLO TOHOTO SVETA DOKÁŽE TVOJA DUŠA POKORIŤ A ZDOLAŤ ZLOMENÍM AK SA TVOJE DUŠEVNÉ VNÚTRO STÁVA VYSTLANÉ DOBROTOU A VIEROU V BOHA.AMEN.

  4. Júlia | 09.06.2023
    Timka prekrásne si to napísala .Bez Láskaveho Pána Boha Jediného sa tu žiť a prežiť nedá Láskavy Pán Boh je úžastný a veľmi zázračny Milujme si Boha Jediného a Ďakujme.

  5. Lucia | 08.06.2023
    Moja úžasná sestra. Si pre mňa výnimočný človiečik. Slzy šťastia mi tečú po tvári. Nech ťa pán Božko ochraňuje. Mám ťa veľmi rada.

Pridať komentár