Niečo spadlo na tvoju zem, ale prach tohoto dopadu odstrániť nedokážeš.

30.10.2020 00:46

Niečo spadlo na tvoju zem, ale prach tohoto dopadu odstrániť nedokážeš.

30.10.2020

Krvavé slzy bude tento svet plakať, pokiaľ nepochopí a neuverí že ja Boh existujem, lebo tento celosvetový problém je problém tvoj, vďaka spoľahlivosti len na seba samého a opierať o moju všemoc sa nechceš. Dokážeš ale nechceš, ja Boh som pre teba ten koho poznať nechceš, uvidíme kto zvíťazí s tvojimi zradnými ambíciami. Nie tvoja duša ostane víťazom, nakoľko dôveruješ všetkým tým, ktorým dôverovať by si nemala. Tvoj svet za chvíľu zhasne a vidíš, nepotrebuje ani to najsilnejšie zemetrasenie, keď tvoj život zhasne a ty nebudeš mať čas ani sa s ním rozlúčiť. Nedokážeš, lebo skutočne nebudeš mať čas. Tvoje skóre prehrá bez cítenia toho, čo sa ako blízka tvoja smrť k tebe blíži. Tvoj svet vakcínu nepozná v ani najmenšom smere. Vy duše všetky sa spoliehate na úplne zbytočné cesty a na vynaložené milióny za ich nefunkčnosť. Prečo sa nepomodlíš ku mne priamo k svojemu Bohu a prosíš tých, kto nemá moc ti pomôcť. Apokalypsa tvojeho sveta už v tejto chvíli nastala, len keď na túto skutočnosť prídeš, bude po tebe. Testy celoplošné sú pre vládu tvoju dobré, len aby si ty duša pochopila ako ti chcú pomôcť. Vozia sa vo vládnych limuzínach aj napriek zákazu, lebo oni si to môžu dovoliť. S tými, ktorým som dal ukážku, že stačilo a tých svinstiev v tvojom živote bolo až príliš. Tu máte vy duše nevedomé ukážku toho ako spravodlivosť funguje. Nefunguje a vaše duše toto cítia, štrajky sú úplne zbytočné, lebo proti tým najmocnejším nedokážete v svojom mene spravodlivosti nič urobiť. Liek na túto pandémiu držím ja Boh v svojich rukách. Nikdy vedátori nedokážu vyrobiť niečo, čo je proti mne Bohu. Staviate celý váš svet na nikdy nepoznanej skutočnosti, ktorá celý tvoj svet navždy uspí, lebo ste hlupáci. Svet tvoj zomiera každý jeden deň. Ešte si na to neprišiel?! Ublížili nevinnej a to je moja Laura každým dňom chránená. Verte tomu, že toto podľa vás pomätenie neni žiaden môj výmysel ale Boží plán. Z tohoto svinstva sa nedokáže ľudstvo dostať, vieš prečo ty duša? Lebo blúdite všade tam, kde by vaše kroky nemali siahať. Nikdy, ale nikdy, nepochopíte bezútešnosť svojej situácie, lebo liek na ňu neni. Korona vírus zvíťazil nad vašim telom a ten sa volá likvidátor všetkého, čo popiera moju Božiu existenciu. Som ten, kto zatrasie túto zem, lebo nepoučiteľnosť vašich duší je nekonečná, ale moja Božia spravodlivosť bude vždy konečná. Môže sa tvoj svet zbortiť, ale proti mojej všemoci nedokážeš nič. Stále a neustále plačete za svojim strateným šťastím. Tvoje šťastie musí prameniť z hĺbky tvojej duše a volá sa láska ku mne Bohu jedinému. Ja Boh tvoj svet ovládam a riadim. Nikdy nie tvoja duša ako si mylne myslíš. Zdravie v duši docieliš svojou duševnou nápravou a pochopenosťou zla ktoré si vo svojom živote napáchala bezuzdnostnou pomstou. Amen.

 

Komentáre:

  1. Kristína | 16.12.2020
    Pane Bože dakujem Ty za tento Boží odkaz, dnes som si ho dlhšom čase čítala, a pre čítaní sa mi vyjasnila myslel. My ľudia sa stále za niečím náhlime a ponáhľame a pritom si neuvedomujeme že k tomu aby sme boli spokojní by stačilo sa na chvíľu zastaviť, zopnúť ruky a pomodliť sa k Bohu. Správame sa ako by sme mali pred sebou ešte veľa veľa času ale pritom sa nám čas rýchlo kráti. Pane Bože prosím zachráň nás, iba ty poznáš liek a iba ty nás môžeš zachrániť. Veľa ľudí pandémiu zľahčuje a hovorí o nej ako o chrípke, pár ľudí mi dokonca povedalo že, Kovid budeme musieť dostať všetci a potom bude pokoj a keď poviem že táto situácia je tu preto že sa na nás už Pán Boh nemôže pozerať tak nás takto trestá, všetci ma vysmejú. Je to smutné a je mi s toho do plaču. Všetci si myslia že Pán Boh je dobrý a milostiví a takto aj samozrejme je ale Boh je aj spravodlivý a keď vidí aký k sebe sme tak sa na to už nemôže pozerať. Bože prosím odpusť nám hriešnym ak si to zaslúžime.
    Veľmi vo mne zarezonovali tieto vety. Stále a neustále plačete za svojim strateným šťastím. Tvoje šťastie musí prameniť z hĺbky tvojej duše a volá sa láska ku mne Bohu jedinému. Je to čistá pravda, ľudia sa často pýtajú prečo je im tak zle a nič sa im nedarí aj ja som medzi nich patrila a niekedy stále patrím , ale keď mi je najhoršie spomeniem si na Boha a hneď na to mám v sebe silu ísť ďalej. Nech už bude život akokoľvek ťažký s Pánom Bohom bude všetko ľahšie. Ďakujem Ti pekne za všetko Pane Bože a aj Pane Laure a Pánovi Vladimírovi za všetko čo robíte.

  2. Júlia T. | 03.12.2020
    Počúvať každý deň o vakcínach a ich super účinkoch a prevenciách. Ako sa máme dať zaočkovať, že nás to ochráni. Prečo sa nik nemodli k Bohu a neprosí ho o pomoc, ochranu a záchranu? Prečo tak veľmi dôverujeme lekárom a nie Bohu? Čo sa ešte musí stať, aby sme pochopili, že jedine Boh nás dokáže ochrániť a zachrániť. Nestačia nám choroby, záplavy, požiare, zemetrasenia, autonehody, vraždy, týrania atď.......Aj Covid 19 veľa ľudí podceňuje a porovnáva s chrípkou. Smutné a úbohé. Veľa ľudí pochopí ale už bude neskoro. Ochraňuj nás Bože aj p. Lauriku a jej manžela. Ďakujem za Božiu stránku a jej odkazy. Vážim si a cením, že patrím k členom Božej stránky, že má Boh ochraňuje, uzdravuje, lieči, že drží na do mnou a mojou rodinou ochrannú ruku. Tento rok je veľmi ťažký a smutný. Verím, že ďalší rok bude lepší a krajší.

  3. Gabriela a Michal | 03.12.2020
    Drahý Bože dnes som zase počúvala v rádiu ako vyvinuli úžasnú vakcínu, ktorá nás všetkých ochráni. Vôbec neverím týmto korporáciam, ktorí chcú zlikvidovať ľudí a ešte aj s úsmevom na tvári. Bože, Ty si nám odkázal, že len láska a prosba k Tebe zachráni tento svet. Ach, Bože môj keby naša rodina nepoznala Teba tak dopadneme veľmi zle. Často sa nám stáva, že padáme, lebo život s nami riadne zatočil, ale už máme lano, ktoré nás drží. Vieme jedno, ak my Teba nezradíme tak Ty nám dáš pomocnú ruku.
    Vám pani Laura chceme sa poďakovať za všetky modlitby, ktoré nás sprevádzajú každý deň nášho života. Sú pre nás ako balzam na naše duše. Ďakujeme za všetky rady a odporúčania a za Váš čas, ktorí našej rodine ste venovali. V srdci Vás stále máme aj keď si uvedomujeme, že to nestačí. Tak ako my ste tiež len človek, ktorému určite urobí radosť, keď sa aj písomne poďakujeme. Nestačí len ďakovať v myšlienkách, ale aj napísať poďakovanie, aby ste cítili, že Vaša práca nie je marná. Myslím si, že satanovi robí veľmi zle, keď Vám ďakujeme. Veľmi som nad tým rozmýšľala, prečo nám neprechádzajú články. Patrím k ľudom, ktorí nie sú veľmi šikovní v práci s počítačom, ale odoslať článok viem, ale často mi to nejde...Budem sa viac snažiť, aby ľudia ktorí nám pomáhaju pani Laura a pán Vladimír vedeli o tom, že si ich prácu vážime a máme ich radi.
    Chceme sa Vám veľmi poďakovať za liečbu môjho manžela, ktorý bol veľmi zachripnutý a bolelo ho hrdlo. Ešte večernou hodinou ste nám telefonovali, čo mu pomôže a čo si má kúpiť. Taktiež veľká vďaka za odporúčania pre našu dcérku, ktoré jej veľmi pomohli.
    Boh nech Vás obidvoch ochraňuje a nech stále cítite Božiu lásku
    a nie zlobu a nevďak od nás ľudí.
    S láskou a úctou Gabriela a Michal

  4. Gitka | 21.11.2020
    Láskavý môj Bože dobrotivý aj ja verím v Tvoju Božiu spravodlivosť ktorá existuje len u Teba v nebíčku kde prebýváš. Možno by mohlo čitateľov tejto prenádhernej Božej stránky zaujímať, že som doma našla mnou vytlačený dôležitý odkaz od Pána Boha prijatý pani Laurou 17. júla 2014, že pokiaľ sa ľudstvo nezmení k lepšiemu tak dôjde ku koncu jeho existenčnosti tu na zemi. Naša vzácna pani Laura nás vtedy všetkých na Božej stránke Bohu oddaných a verných požiadala, aby sme tento odkaz skopírovali a rozposlali každému koho poznáme nehľadiac na to, čo si o nás druhí pomyslia. Naša vzácna pani Laura, cez všetky životné útrapy a že ich nebolo málo, najvernejšia a najoddanejšia Božej láske, svetom odvrhovaná a nedocenená nech nám je príkladom. Môj názor je, že celosvetová korona vírusová pandémia je už začiatok apokalypsy našej Zeme. Ľudia na Boha zabudli. Ja v mojom okolí nepoznám nikoho kto by veril v Boha, je to veľmi smutné. Láskavo Ťa dobrotivý Otče Bože prosím, zachraň Tebe Bohu verné a oddané duše pred touto smrteľnou pandémiou a zachraň prosím našu planétu Zem. Otče Bože prosím Ťa ochraňuj našu drahú pani Lauru a tiež jej manžela Vladka a žehnaj im každý deň života. Milujem Ťa Bože najviac na celom svete a navždy budem. S láskou a vďakou Gitka

  5. daniela | 20.11.2020
    Milovaný Bože aj ja verím v Tvoju spravodlivosť a logicky z tohto vyplýva, že už s nami zľutovania niet. Zloba a závisť vládne svetom, brat brata zradí a ľudií stále ženie vpred ich honba za majetkom a ich ambicióznosť. A na Teba zabudli. Je to škoda a je to smutné. Ľudia zabudli, že Zem sme dostali preto, aby sme si predovšetkým užili tú nádheru ktorú si stvoril a žili v radosti a láske. Pomáhali jeden druhému nezištne, boli nápomocní trpiacemu a hlavne sme si za každú cenu mali vážiť Tvoju Lauru a vidieť to všetko úsilie a ochotu, s akou všetko pre nás robí a čo všetko vzácne nám už odovzdala a naučila. A mnohí si spomenuli len tedy, keď im tieklo do topánok. Bože Otče, len Ty vieš, ako som toto všetko obstála ja, len Ty ma budeš súdiť a len Tebe som zverila do rúk moju existenciu. Prosím Ťa preto o odpustenie mojich hriechov, moju hlúposť veľakrát a môj strach. Ale strach už nemam, lebo viem len toľko, že Ťa milujem celým srdcom a nikdy sa to nezmení. Nech sa teda stane Tvoja Božia vôla a ochraňuj prosím tých, čo pre Teba majú lásku v srdci, ochraňuj drahú pani Lauru s manželom a prosím ochraňuj naše rodiny a deti. Možno stránku nepoznajú, možno im stránka bola odňatá z rôznych dôvodov a možno len nepochopili správne podstatu lásky. Lebo Ty si láska, z ktorej pochádza každý jeden z nás. Ale oni sú našou súčasťou, našimi rodinami a našimi deťmi, ktoré napriek všetkému lúbime a touto cestou ochraňujeme.
    Bože odpusti nám prosím a ochráň túto Zem. Amen

  6. Peter T | 20.11.2020
    No, čo k tomuto dodať. Začiatok konca. Celosvetová pandémia. Denne umierajúci ľudia na Covid vírus z nedostatku lásky predovšetkým k jedinému skutočnému Bohu, k životu a lásky vzájomnej. Mohlo to skončiť ináč? Ruku na srdce každý z nás. Obzrite sa okolo seba doma, v práci, na ulici, všade, kde sa pohybujete a vnímajte charaktery ľudí, ich egá, ambície, rebríček ich hodnôt a hľadajte v nich, či by tam mal niekde miesto Boh. Nenájdete, však? Ani ja Boha v ľuďoch okolo mňa žijúcich nikde nevidím. Česť výnimkám, no Tí sú klamaní cirkvami a náboženstvami všelijakých druhov a teda nevidia, alebo nechcú vidieť pravdu. Vychádza z toho len jedno a to spravodlivý trest za zabudnutie na podstatu a počiatok života : Boha Stvoriteľa. V ľuďoch zostal už len konzum, matéria a honba za slastným životom. Pane Bože prijmi moje ospravedlnenie za toto všetko, za celý hriešny svet. Ty Otče si ma v tomto živote zachránil, vyviedol si ma z tmy klamstva, v ktorom som žil, svetlom Tvojej lásky si mi ukázal pravdu o fungovaní tohto sveta, o nás ľuďoch, našich vzťahoch a karmách, ktoré nás sprevádzajú životmi. Cez Tvojho posledného proroka Lauru ma liečiš a naprávaš po všetkých stránkach. Bože odpusť mi, že som Ťa aj napriek tomu, už toľkokrát sklamal. Prosím Ťa, zľutuj sa nad nami všetkými, ušetri naše životy, no ak je Tvoja vôľa iná, daj mi silu prijať to, čo čaká mňa aj mojich blízkych. 

  7. Kika | 08.11.2020
    Dobrý Bože, veľmi by som sa chcela ospravedlniť, za to že som na stránku veľmi dlho neprispievala žiadnymi komentármi ani poďakovaniami. Veľmi ma to mrzí a ďakujem že si mi otvoril oči a ukázal mi v čom robím chyby. Od začiatku pandémie, som sa modlila a ďakovala Panu Bohu za to že nás ochraňuje, že nám poslal liečbu aby sme boli zdraví a nenakazili sa. Modlila som sa, ďakovala a prosila Pána Boha o pomoc a požehnanie a to je dobré ale úplne som zabudla na Pani Lauru. Pani Laura je Boží proroka bez nej by táto stránka nikdy neexistovala  Nebyť pani Laury a jej neúnavnej práce a ochoty, tak by sme takúto možnosť nikdy nemali. Ja som túto stránku, modlitby a Božie rady začínala tak trosku brať ako samozrejmosť a to je veľká chyba. Božiu pomoc a Božie rady si musíme zaslúžiť, každý deň bojovať proti zlu a temnote, ktoré nás chcela od Boha odlákať. Veľmi sa Vám pani Laura ospravedlňujem , veľmi veľmi ma to mrzí. My ľudia nie sme dokonalý stále robíme chyby z ktorých si musíme brať ponaučenia. Ja som tých chýb v živote urobila veľa a neviem či mám ešte u pána Boha šancu. Mrzí ma že som na pani Lauru zabudla  myslela som iba na seba a na svoje problémy. Ďakujem Vám Pani Laura za liečbu a pomoc, ktorú nám od Pána Boha sprostredkúvate. Ospravedlňujem sa Vám. Ešte raz veľmi pekne ďakujem Bohu, pane Laure aj pánovi Vladimírovi. S láskou Kristína

  8. Erika | 08.11.2020
    Laskavý Bože môj.Ďakujem Ti odkaz pre Nás všetkých.Celý svet bojuju s týmto smrtiacim vírusom ,všetci sa spoliehajú na vedcov a rôzne vededcké štúdia.Ale málo kto poprosí o pomoc Pána Boha.A preto sme tam kde sme.Veď predsa iba jediný Pán Boh má liek na všetko.Moje veľké ďakujem patrí pani Laure ,dobrej vedme ,ktorá Nám tu vkladá Božie varovné odkazy ,kréda,lečby.Ktorá neunavne pracuje ako včelička.A poďakovania sa ani nedočká.A ja patrím k nim.A  ak som aj niečo pridávala tak zriedkavo.Zaslúži si za svoju prácu od Nás všetkých poďakovanie.Ktoré si ona naozaj velmi zaslúži. Jej práca  je velmi náročná a ťažká.Bože odpusť mi moje schybenia,ktoré vo svojej duši mám.Budem sa snažiť ich naprávať.Podakovanie patrí aj pánovi Vladimírovi,za vysvetlenie a ponaučenie.Boh Vas žehnaj.

  9. Júlia P. | 08.11.2020
    Ďakujem Pane Bože za tento odkaz, a pani Laure, za čas strávený jeho prijatím, a že nám ho z láskou ďalej odovzdáva.
    Otecko Bože, veľkú pravdu si nám odovzdal v tomto odkaze. Celé ľudstvo hľadá cestu von z tejto situácie. Ale sme takí slepí, že jedinú možnosť, ktorá by nás mohla zachrániť, láska k Tebe Pane Bože, nevidíme.
    Všetka naša snaha je márna. Len láska v duši, láska k Tebe Bože, láska ku všetkému, čo si stvoril, nás môže zachrániť. Nič iné. A to čo sa deje je len dôsledok nášho konania.
    Ale každý z nás má šancu, polepšiť sa a pochopiť, čo je naozaj dôležité.

  10. Ľudmila | 08.11.2020
    Ďakujem Bože za veľmi silný  odkaz pre nepoučitelne ľudstvo, ktoré  odmieta  Pána  Boha.Po jednom dávnejšie rozhovore s pani Laurou,kde som bola upozornena,že  mám  odísť z práce aj keď  budem mať  dôchodok o 100 eur menej vedela som ako sa vysmievajú zo všetkèho  čo som im povedala z Božej  stranky. Jedna majstrova ,ktorá prišla  za mnou Ľudmila to je sekta daj si pozor práve tá  sa nervovo zrútila predtým  som jej povedala ešte  uvidíš, čo  sa tu bude diať neverila vždy  sa uškrnala reku ,len sa samej.Prišla  ďalšia  rána a vtedy som pochopila prečo  mám  odísť  neviem presne koľko  je všetkých  teraz  zamestnancov možná cca 65 aj s  vedením  a z toho dostalo 60 žien koronu ,ktoré nakazili  svoje rodiny ono to nemuselo takto dopadnúť  keby ich vedenie bolo nechalo hneď  doma ako im nahlásila  pani ,že  je pozitívna  ale pre zákazku  museli chodiť  aj choré  do práce  samozrejme objednávku  dokončili  , ale firma po nej zostala prázdna  zatvorená ako sa povie biznis je pre niekoho nadovšetko  zdravie ľudí  ich nezaujíma  a to je výsledok  60 nakazených  rodín je mi ich síce  ľúto, asi to Boh tak zariadil.Tak ako som čítala  na tejto stránke  veľa  rôznych  odkazov vždy sa všetky  postupom času  napĺňajú  lenže ľudia  povedia to sa stávalo vždy  aj teraz sa to deje . Stačí  povedať, čo Pán  Boh odkázal cez dušu  pani Laurinky tá  reakcia je katastrofálna dokonca odmietajú  modlitby diktovane od Pána Boha  majú svoje dokonca som počula ako chcú poraziť  koronu ružencom všetci,čo poznáme Božiu  stránku vieme ako to je.Som vďačná  Pánu Boh za všetku  pomoc  rady ,modlitby za pani Lauru, ktorú  máme  práve na slovenskú ,ktorá to má veľmi ťažké  aj Jej manželom žehnaj  im každý  deň  posielaj im ľudí, ktorí  pochopia Tvoju  jedinečnosť  pravého  Boha ľúbim Ťa Bože a prosím  o odpustenie mojich chýb a zlyhaní  Ľudmila.  

  11. Lukáš | 07.11.2020
    Je ťažké niečo napísať na slová od pána Boha pretože ani ja neviem či si zaslúžim na tejto zemi ostať. Len Ty pane Bože vieš ako sa každý deň snažím pochopiť Tvoje Božie riadenie tohto sveta. Stále sa mám čo zlepšovať a môžem len Tebe pane Bože ďakovať za to, že mám ešte čas sa polepšiť a pochopiť veci, ktoré sa okolo nás dejú. Je smutné keď sa pozerám ako sa všetci tešia ako dobre dopadlo testovanie ľudí. Tá radosť mi pripadá ako keby našli liek na koronavírus a pritom len minuli mnoho peňazí na to aby niečo robili a utešili tým ľudí ako si napísal pane Bože.  Ja môžem povedať , že som na testovaní nebol mám liečbu a modlitbu od pána Boha proti koronavírusu a viem, že ak by som ho aj dostal tak je to preto, že si chorobu zaslúžim a budem sa naďalej modliť k pánu Bohu aby ma tohto problému zbavil inej cesty pre mňa niet a to doslova, pretože liek nemá nikto iba pán Boh, tak ako aj celý môj život patrí len Tebe pane Bože. Ďakujem za všetko čo pre nás robíš ako nás vychovávaš a prosím pomôž nám všetkým byť takými ako si Ty pane Bože praješ.  S láskou a vďakou Lukáš. 

  12. Renata. R. | 07.11.2020
    Bože ďakujem milovaný môj , láska moja si nás vytrestal aspoň mňa určite vždy nám ukážeš našu nedokonalosť. Zaoberáme sa príliš inými skutočnosťami ako by sme mali. Som šťastná že si mi ukázal dôležitosť našich činov a nečinnosti ,ktorých sa dopúšťame odpusť BOŽE lebo moja láska k Tebe je pre mňa taká dôležitá ako Ti sám vždy. Si jediný s ktorým dokážem komunikovať ,  plakať ale milovať. Odpusť Bože a ja budem znova tam kde mám byť. P. Laura Odpustite nám všetkým , ktorí sme Vám takto dali najavo našu neúctu ale učíme sa a ja som si včera vytriedila ľudí s ktorými komunikovať budem a kde som skončila . BOH a Otec môj mi dal život plný lásky a energie ktorá je teraz taká silná akú som doteraz nepocítila a viem že si ju musíme posúvať tam kde to má zmysel a táto stránka je pre nás všetko prosím Vás o odpustenie a pevne dúfam že všetci pozdvihneme túto stránku láskou a našimi postrehmi čo sa vlastne deje ale v pozitívnom myslení. Žiaden strach ale láska to čo vidíme a čo sa deje je mám taký pocit pre nás ktorí BOHA milujeme začiatkom neriešte milujte , meditujte a pomáhajme si tak ako náš BOH povedal lebo ja viem že láska a zdravý rozum nepustí Ďakujme BOHU za naše životy a lásku s ktorou sa o nás stará Amen.

  13. Marika | 05.11.2020
    Milovaný Bože verím iba v tvoju Božiu existenciu a tvoju Božiu spravodlivosť a láskavosť , milujem ta, a prosím o odpustenie môj láskavý Bože odpusť mi prosím moje hriechy Prosím ta láskavý Bože zastav pandémiu prosím  zachran túto zem. Ochrán násu pani Lauru a jej manžela pozehnaj im prosím.

  14. miro | 05.11.2020

    Dobrý deň pani Magda, áno, vyzerá že je to tu, koniec ľudstva ako sa písalo v dávnom Božom odkaze tu na Laurinej stránke. Ja som si tak teraz spomenul, že pred rokmi tu bol aj odkaz - žiaľ, neviem ho nájsť - hovoril pán Boh o tom, že keby mal číselne vyjadriť počet ľudí ktorí veria v skutočného a jediného Boha. Tak z celej planéty by to bolo 9%. Ak si to dobre pamätám, tak to bolo takto, že 9percent. Mňa by zaujímalo, ako je na tom ľudstvo teraz v tejto dobe, či pomohli tie záplavy, požiare, zemetrasenia a covid. či je to číslo väčšie alebo menšie.Bolo to asi pred 5-6rokmi ten odkaz, ale neviem ho nájsť.

  15. Valéria | 05.11.2020
    Je hrozné aký sme my ľudia a skutočne mnohý veríme sami sebe a na teba Bohá, ktorý si nad nami sme zabudli. Tiež som není najlepšou Bože a sklamala som ťa, velmi ma to mrzí a môžem si za to sama ja duša nezdarená. Ospravedlňujem sa veľmi. Bože nečudujem sa Ti, že trpezlivosť Ti došla. Zlihávame a nechce si uvedomiť svoje chyby lebo je nám tu “dobre”. Ty si najspravodlivejší a je potrebné si to uvedomiť na Zemí, kým sa da a už ty uznáš či je to správne alebo nie. Ešte raz prepáč. Ľubim Ťa Bože.

  16. Julia L. | 30.10.2020
    Otče Bože Láskavý z celého srdca Ti veľké vrúcne Ďakujem za veľmi vzácny varovný Boží odkaz .Ďakujem Ti Láskavý Môj Bože za Tvoju veľkorysosť a nekonečnú nekonečnú trpezlivosť s nami hriešnikmi .Máš pravdu ako vždy Láskavý Môj Jediný Bože tento svet prehnity na Teba Boh Môj úplne úplne zabudol a najvzacnejšiej duši p.Laure nik neverí cez ktorú nás učíš kráčať k Tebe . Sme veľmi zlí a nechceme až doslova odmietame veriť ,milovať svojho jediného Kráľa a Vladara tejto zemi .Odmena od Boha sa dostavila .Milujem Ťa Otče Bože Môj Láskavý Jediný Nech sa stane Tvoja Božia Vôľa .Odpusť nám hlupákom veľmi pekne Ťa prosím Otče Bože Láskavý Najdrahší .

  17. Magda | 30.10.2020
    Pred pár rokmi som čítala na tejto stranke odkaz od Boha pani Laurou do nej vložený. Odkaz bol o tom, že príde koniec sveta, apokalypsa pokiaľ sa ľudstvo nezmení k lepšiemu. Môj názor je, aj podľa toho čo Pán Boh píše že korona vírus je tá apokalypsa, ktorú teraz na nás pán Boh zoslal. Tento posledný odkaz ma veľmi zasiahol a v svojej duši cítim veľkú Božiu pravdu. Otče Bože zachráň nás od tejto hroznej pandémie.Zachráň tých, ktorí si to zaslúžia, milujú ťa a oslavujú tvoje Božie meno celý svoj život. Pevne verím v tvoju Božiu spravodlivosť a ďakujem.

Pridať komentár