Nespavosť.

08.06.2020 10:47

Nespavosť.

Daniela | 9.10.2015

Láskavý Bože Otče, už dlhodobo trpím nespavosťou, čo je tomu príčinou?

 

Božia odpoveď:

Kroky tvojej životnej cesty do každého dňa kráčané, nespĺňajú tvoje sny duševné o cieli v tvojom živote, ktorého vysnívanosť v tvojich predstavách vyzerala v pohľade tvojom iným obrazom aký sa v súčasnom tvojom bytí ukazuje teraz ako reál a všetky ilúzie, ktoré v svojej duši ako nesplnený sen splietaš do krásnej v predstavách ukážky a žiješ v ňom ako naozaj, no keď sa z tohoto sna preberieš a pochopíš že je to len tvoje túžobné snenie a nie pravdivý reál ostane tvoja duša veľmi smutná a nezabúda na tú neutíchajúcu bolesť, ktorej tŕň vpichom hlbokým si do nej vložila a trpí, čoho dôsledkom keď tvoje telo každým večerom líha znavené únavou, duša nenachádza pokoj svoj, nakoľko nezabúda a obsah jej vnútra tvorí nesplnená túžba, ktorej náklad ak z nej nevynesieš svojou snahou, nedokáže tvoja bdelá myseľ prejsť do spokojného snenia nikdy viac a žiadne bylinné receptúry tomuto tvojemu problému s usínaním nepomôžu, lebo hlboká jeho príčina sa stáva utopená v tvojich duševných útrobách a spĺňa falošné tvoje predstavy nepochopenosti života k tvojej duši aby bola spokojná, čo ale je len falošná krátkodobá náplasť tvojeho duševného úniku z reálu tohoto tvojeho bytia na tejto zemi. Do Božej odpovede poslal toto slovo tvojej duši odkazom samotný tvoj Boh cez duševný príjem svojej Laury. Amen.

 

daniela reaguje:

Ďakujem Otecko moj milovany aj Vám drahá Laura za odpoveď.

Milovany moj Otecko, chcem sa Ti z celeho srdca poďakovat za Tvoje cenne rady a odpovede. Ďakujem, že počuvaš moje motlitby a prosby. Ďakujem za vyliečenu depresiu, zbavenie kliatby a za všetko nádherne a poučne tu na tejto Božej stránke. Ďakujem za Tvoju Lauru a jej manžela. Mám ich veĺmi rada a vážim si ich oddanost a obetavost. A Teba Otecko moj nadovšetko milujem a nikdy to nikto nezmeni!!!

 

Problém nespavosti inej ženy.

Príčinou sa stáva ťarcha jej duševného trápenia, ktoré sa stáva svojou silou jej nočnou morou ukazovanou stratou kľudného snenia. Stalo sa toto všetko jej trápenie zo života prenášané do sily nočného bdenia, keď sa stáva silou bolesti duše tiahou jej odnášaný spánok. Svoj život musí viac šťastiu ukazovať a neumárať sa dopredu očakávanými problémami, ktoré ešte nenastali. Božie odoslané slovo bolo správnosťou zapísané Lauriným duševným príjmom. Amen.