Nekonečne silný štartér do zvýšenia telesnej sily.

06.03.2017 11:25

Nekonečne silný štartér do zvýšenia telesnej sily.

06.03.2017  

Do každého dňa bude dobré hneď nalačno vypiť tento nápoj len raz do dňa.

Do 2 deci vody dostať 2 polievkové lyžice včelieho medu a doň treba pridať jednu polievkovú lyžicu hroznového cukru a týmto meganápojom zapiť 20 pangaminov bifi. Bude toto potrebné činiť do tohoto obdobia dobou dvoch celých mesiacov dennodenne. Bude sa vo vašich telesných schránkach zobúdzať zaspatá sila, lebo tento rok bude pre zdravie mnohých jedincov dosť náročný čo sa týka nevidených chorôb prichádzajúcich z neznáma a sila včelieho medu je bezkonkurenčná v sile toho najsilnejšieho antibiotika, ktoré dokáže jediné všetky virózne a bakteriálne nákazy vo vašich telách poraziť. Dbajte na to, že tento nápoj byť musí vypitý nalačno a verte tomu, že sa vaša telesná schránka týmto počinom liečby nesmierne posilní, bez čo len najmenšej námahy. Do Božej tejto liečivej receptúry vašim dušiam Boh láskavý toto slovo odoslal cez duševný príjem svojej Laury. Amen.

 

Poznámka:

Milí čitatelia. Tí ktorí z vás už aplikovali túto liečebnú receptúru odoslanú láskavým Pánom Bohom, napíšte sem pre ostatných vašu osobnú skúsenosť a aké výsledky pre svoje zdravie ste jej účinkami pociťovali oproti tomu obdobiu, kedy ste túto receptúru ešte nenapĺňali. V čom bola pre vaše zdravie prínosom? Prispejte prosím svojim komentárom k tomuto Božiemu odkazu pre ostatných čitateľov tejto stránky. Ďakujem vám, Laura

 

Upozornenie:

Kto z vás milí čitatelia užíva dlhodobo jablčný ocot na lačno a chce aplikovať túto liečebnú kúru s medovým nápojom, treba ako prvý do prázdneho žalúdka dostať jablčný ocot a za pol hodinku môžete vypiť tento medový meganápoj. Laura

 

Komentáre:

  1. Viera S. | 28.03.2018
    Ja som tento nápoj začala užívať prvýkrát. Je to už 12 dní a cítim na sebe, že vládzem urobiť teraz pred sviatkami viac, ako pred užívaním kúry. Bola som takmer na konci so silami a cítila som, že na mňa začínajú liezť vírusy a baktérie.Treba mi zvládnuť ešte kopec vecí.Ďakujem Ti Pane za túto skvelú receptúru a Vám Laura za sprístupnenie.

  2. Marta H.M. | 28.03.2018
    Pane Bože ďakujem za pripomenutie. V poslednej dobe sa cítim veľmi unavená, bez sily a už som rozmýšľala nad tým, že minulý rok som mala viac povinnosti ako teraz a všetko som v pohode a bez stresov zvládala a ešte som mala čas aj na oddych a relax a teraz nič nestíham, rýchlo sa unavím a stále sa mi chce spať. Až teraz som si uvedomila, že minulý rok som brala túto receptúru a preto som mala dostatok energie. Na tejto stránke nájdem vždy to, čo práve moje telo a duša potrebuje. Ďakujem Ti Pane Bože. A tiež ďakujem pani Laure.

  3. Valéria | 20.03.2018
    Drahý Bože, chcem sa Ti poďakovať za pripomenutie tejto tvojej božej receptúry. Cítila som sa v poslednej dobe veľmi malatná, unavená taká bez energie a sily a možno to bolo aj mojou lenivosťou alebo pohodlnosťou. Hneď som začala užívať tento tvoj energetický nápoj, ktorý si nám poslal a ja som ti vďačná, že ho beriem druhý rok, veľmi mi pomáha cítim sa fantasticky mám veľa síl a energie na zvládanie všetkého čo momentálne prežívam. Vďaka tvojej božej posile a pomoci sa to snažím zvládať.zvládať. Ďakujem za čítanie týchto riadkov a za obetavú prácu pani Laury, ktorá úžasná a láskyplná, Vďaka Ti Bože za tento Tvoj dar.

  4. Janulienka | 18.03.2018
    Lahodný nápoj.
    Z môjho pohľadu je tento nápoj ten najlahodnejší, najchutnejší a obrovskou energiou človeka nabíjajúci nápoj. Ak sa pamätáte na reklamu so zajačikmi, ktorým dali obyčajné baterky, vydržali krátko, tak tých by som prirovnala k nám ľuďom, ktorí majú prirodzenú energiu a neužívajú tento nápoj..... a tým ďalším zajačikom dali do tela duracelky, no tým predĺžili životnosť bateriek až 2x dlhšie a fungovali v pohode ďalej a to budú ľudia, ktorí budú užívať tento lahodný nápoj... s dvojnásobne vyššou energiou.
    Ďakujeme Ti Pane Bože za túto úžasnú liečivú receptúru. Aj pani Laure za jej opätovné pripomenutie. Naozaj ju môžem odporučiť každému, pretože ako ju láskavý Pán Boh nazval, je skutočne: „silným štartérom do zvýšenia telesnej sily“ pre naše telá. Ďakujeme Ti Pane Bože, že sa o nás tak staráš. 

  5. Elena | 14.03.2018
    Láskavý milovaný Bože Otče, veľké ďakujem za meganápoj, ktorý si nám zoslal z Tvojej neprekonateľnej múdrosti, dokonalosti, láske k nám. Otecko nebeský, si v mojom živote to najvzácnejšie, najdrahšie. Milujem Ťa nesmierne, nekonečne ďakujem, bezhranične dôverujem.
    Vzácna pani Laura, obrovské dakujem za vašu obetavosť, námahu

  6. Ingrid K. | 13.03.2018
    Tuto liecbu sme so synom uz absolvovali a tak ako vsetky liecby poslane cez pani Lauru od pana Boha su na 100% ucinne bez akychkolvek pochybnosti. Preto ju urcite odporucam vsetkym.

  7. Valéria | 12.03.2018
    Láskavý Bože, aj ja som minulý rok brala túto energickú bombu pre moje telo a bolo to veľmi účinné. Mala som toľko energie nič ma nebolelo a všetko som zvládala hravo ale to vďaka Tebe a tvojmu božiemu požehnaniu lebo bez toho nie je nič účinné. Ďakujem Ti aj ja za pripomenutie tejto výbornej a účinnej receptúrky. Ďakujem aj pani Laure, že ste si našli čas nám opäť pripomenúť túto účinnú receptúrku. Vďaka Ti Bože za Tvoju starostlivosť. Ĺubkam ťa.

  8. Margita | 12.03.2018
    Pozdravujem Ťa Pane Bože, ďakujem za vzácny meganápoj, ja som ho užívala minulý rok, bolo to vynikajúce ako nápoj, ale chcem povedať, že je to naozaj MEGA štartér celého tela. Počas užívania, ale aj celý rok som mala neuveriteľné množstvo energie bez akejkoľvek únavy večer.Fyzicky som zvládala aj veľmi ťažkú manuálnu prácu, každý sa čudoval, že kde beriem toľko telesnej sily keď vládzem zdvíhať ťažké betónové tvárnice, voziť kamenie vo fúriku a nielen jeden deň.
    Pane BOŽE ďakujem, Vám pani LAura tiež ďakujem, mám Vás rada
    Chcela by som poprosiť ak je to možné,môžem tento nápoj užívať každý rok
    ďakujem
    S láskou Margita

    Laura reaguje:
    Dobrý deň. Budete môcť pani Margita každý jeden rok túto kúru zopakovať.

  9. Helena Š. | 11.03.2018

    Túto liečebnú kúru som absolvovala aj ja.Trochu som sa bála,či nebudem priberať z nej,ķeď som plnšej postavy,ale naopak telu to padlo na úžitok a nepribrala som.Pán Boh stále ochraňuje naše telá v predstihu,na prírodnej báze a som rada,že som mohla z viacerých receptov vyskúšať,za čo som ti, láskavý Bože vďačná.Niekedy sa stalo, že som brala viac receptov naraz a nevadilo to, keď sú od teba požehnané, vždy pomôžu .A človek to aj cíti,či sú alebo nie sú tebou požehnané, či nejakými znamenia mi alebo pocitmi.Nemali by sme tvoju pomoc brať ako samozrejmosť,za všetko treba byť vďační a vážiť si tvojej pomoci pre naše duše a naše telá...

  10. Júlia P. | 11.03.2018
    Tiež patrím k tým, čo túto liečbu minulý rok užívali. Nápoj chutí naozaj výborne, Dodá energiu a silu hneď z rána. V tom obodbí som bola zdravá, ako to už chodí, keď užívam preventívne liečby zo stránky. Je plný živín pre telo, ktoré dávnejšie dodali silu aj mojim kolenám.

  11. Julia L. | 11.03.2018
    Ďakujem Ti Láskavý Bože za Mega Nápoj znovu do tohoto obdobia užívať .Túto vzánu receptúru som užívala minulý rok .Okamžikom užívania som mala každým dňom takú úžastnú energiu a silu až neuveriteľné a vôbec som nepriberala s pangamínu ani som nemala väčšiu chuť do jedla po pangamíne.Liečivko je fantastické riadne nabíjajúce pri užívaní Mega nápoja som cítila aj stratu bolestí na kľkoch .Ďakujem Ti Láskavý Môj Bože za najvzácnejšiu starostlivosť pre naše duše .Liečivečká z Božej Náruče sú najchutnejšie mňamečky čo som kedy jedla a tá sila liečivá je neuveriteľne liečivá a to všetko je len od jediného najvzácnejšieho lekára nenahraditeľného Nášho Láskaveho Boha .Chcem k tomu ešte dodať že je veľká škoda pre miliardy ľudí tohto sveta že neprímajú z tak vzácnej ponuky čo Boh na zem ponúka a posiela .Milujem Ťa Môj Bože a Vďačne Srdečné Ďakujem za Tvoju Božiu Lekáreň.Ďakujem Vám Milovaná pani Laura za všetulínko čo pre nás robíte .Ľúbim Vás.

  12. Zuzana a Mario | 11.03.2018
    Tento MEGA nápoj sme s manželom užívali minulý minulý rok. Môžem povedať, že sme obaja boli plný zdravia, sily a energie a jarná únava sa nám vyhla. Ďakujeme Otecko , že sa tak o nás cez pani Lauru staráš a poslal si nám ďalšiu prevenciu do nastávajúceho obdobia. Určite si túto kúru zopakujeme , lebo nieje nič lepšie ako ráno sa naštartovať týmto super mega nápojom ktorý zneškodní jarnú únavu. Ďakujeme ❤❤❤

  13. Gitka | 10.03.2018
    Tento posilňujúci nápoj som aj ja v minulosti užívala keď som bola bez energie a sily. Vždy mi pomohol a vrele ho každému doporučujem. Aj teraz je súčasťou mojej liečby, ktorú som dostala od nášho láskavého Pána Boha na slabosť celého môjho tela a veľkú únavu na dobu 3 mesiace. Tentokrát si môžem za to sama, málo som jedla a chýbajú mi v tele potrebné životodárné látky z potravy. Každé ráno sa veľmi teším na tento medový nápoj, je tak dobrý a slaďučký. Láskavý a dobrotivý Bože, vrúcne Ti ďakujem za Tvoju pomoc a starostlivosť o nás, Ty si ten najlepší lekár na celom svete. Milujem Ťa Otecko môj Nebeský nadovšetko a navždy budem. Ďakujem tiež našej drahej a milej Laurinke za včasné odovzdanie všetkých liečebných receptúr.

  14. Renata R. | 10.03.2018
    Túto liečbu som absolvovala a som nesmierne šťastná OTECKO že si mi ju pripomenul lebo od včera som chorá a potrebujem tvoju radu a zrazu prišla som šťastná a mám doma všetko idem na to a veľmi sa teším lebo sa cítim ako by ma prešiel autobus . Táto liečba je veľmi silná na naše telá čo sa týka energie je dokonalá netrúfala som si dať len tak tvoju liečbu ale teraz si ma počul ako sa Ti prihováram a ďakujem za pomoc zase si ma zobudil okolo tretej ráno môj milovaný aby si mi pomohol nevedela som dobre dýchať a keď som ťa poprosila o pomoc hneď si mi pomohol ďakujem chcem byť zdravá a viem že iba s tebou a p. Laurou vieme zatočiť s chorobami a bolesťami . Ďakujem p. Laura z celého srdca idem si ľahnúť a zajtra zabojujem s týmto čarovným nápojom viem že sa mi uľaví.Milujem ťa BOŽE s láskou a pokorou Ďakujem.

  15. Peter K. | 10.03.2018
    Bože otecko chcem sa Ti poďakovať za tento od Teba daný posilňujúci nápoj pre naša telá v tomto období.
    Tento nápoj od nášho láskavého Pána Boha som aj ja minulý rok užíval a musím povedať, že ma nabil potrebnou silou ktorú som v tej dobe potreboval ,lebo som sa cítil unavený a vyčerpaný a posilnil mi imunitu a dodal potrebnú energiu do života.Ďakujem Ti Bože za tento mega silný nápoj pre naše telá, lebo funguje okamžite.Milujem Ťa Bože otče a ďakujem Ti ako sa o nás staráš.

  16. Iva | 10.03.2018
    Asi pred rokom som užívala túto Božiu receptúru hroznový cukor s medom a pangamínom. Už v prvých dňoch som cítila obrovskú telesnú silu. Chodila som do práce, starala sa o rodinu, pracovala v záhrade . Všetko som zvládala bez únavy. Ďakujem Ti Otče Bože za všetky tvoje liečby, ktoré sú úžasné, ďakujem Ti Otče Bože, že sa staráš o naše telá a naše duše. Ďakujem Vám pani Laura , že nám Božie receptúry vkladáte do tejto nádhernej Božej stránky.

  17. Marek M. | 10.03.2018
    Ďakujem veľmi pekne za tento nápoj a veľmi sa teším na jeho užívanie. Užíval som tento nápoj už predtým a môžem povedať, že je to MEGA nápoj . Ten nápoj doslova nabije telo energiou a silou ! Kto ho ešte nevyskúšal tak neváhajte ani sekundu. Ja som bol dosť unavený a silovo vyčerpaný no tento nápoj ma postavil na nohy. Ďakujem Ti Pán Boh láskavý, že si nám odovzdal tento recept.

  18. Viera S. | 10.03.2018
    Je to úžasné, ako vieš, drahý Bože, čo posilní naše telá v tejto dobe plnej vírusov a baktérií. Ďakujem za tento nápoj , aj Vám Laura, za sprostredkovanie.

  19. VELKE dakujem
    Ľudmila K. | 16.03.2017

    Drahy Ocku Nebesky -velke dakujem za všetko,čo nam cez dušu svojej služobnice Tvojej drahej proroka nam daneho-pani Laury posielaš. Velke dakujem Tebe Drahy Bože i Tvojej milovanej Laure s manželom Vladiimirom.Chran ich pred strašnou zlobou tohto sveta.S laskou Ludmila.

  20. Ďakujem
    Marta B. | 08.03.2017

    Tiež sa chcem veľmi poďakovať nášmu Oteckovi Nebeskému za ochranu nášho zdravia a prevenciu pred chorobami. Ale mám malý dotaz pretože ja aj moje deti užívajú pangamin a to v pomere 13 ročná dcera 100 obyčajných pangaminov denne, 7 ročný syn 50 bifi pang. denne a ja 60 obyčajných pangaminov denne, tak som sa chcela spýtať či si to môžeme ešte pridať k našim liečbam. Ďakujem veľmi pekne za odpoveď aj vám pani Laura za vašu námahu a energiu, ktorú pri tom vynakladáte. Ďakujem

    Laura reaguje:

    Užívajte pangamin všetci tak ako Vám bolo povedané od Pána Boha a zapite ho týmto liečivým medovým nápojom. 20 pangamínov si nepridávajte k liečbe ktorú teraz aplikujete.

  21. Náš ochranca
    Peter C. | 08.03.2017

    Vďaka ti Bože za každú liečbu pre nás a moju rodinu. Chceme ti byť verní navždy, pretože život bez teba je prázdny. Milujeme Ťa. Pani Laura ďakujeme že bojujete za nás a naše zdravie. Prajeme veľa síl, nech Vás Otecko Nebeský chráni. Lúbime Vás.

  22. Vďaka Ti Bože
    Daniela | 07.03.2017

    Ďakujem Ti Bože za ďalšiu vzácnu radu, aby sme sa vyhli chorobám. Milujem Ťa!! Drahá Laura aj Vám velká vďaka❤

  23. Ďakujem
    Júlia P. | 07.03.2017

    Ďakujem Otecko Bože, za tento zdravý nápoj. Je milé od Teba, že sa takto staráš o naše zdravie. Táto liečba ma veľmi potešila.

  24. Ďakujem
    Antonia | 21.11.2017

    Ďakujem nášmu Oteckovi Nebeskèmu za každu liečbu aj Vám pani Laura

  25. Veľké poďakovanie!
    Lukáš | 07.03.2017

    Ďakujeme Ti láskavý Otče Bože za všetky Tvoje Božie receptúry. Len Ty Otče Bože láskavý vidíš ako veľmi sme unavení a oslabení. Ďakujeme Ti, že naše telá ochraňuješ od všetkých chorôb. Ľúbime Ťa Otče Bože láskavý a vždy budeme. Ďakujeme Vám drahá pani Laura za Váš čas a ochotu obetovať svoju silu pre prijatie receptúry aj pre nás. Ľúbime Vás a prajeme Vám veľa veľa zdravia, pokoja a sily do Vášho života. S láskou Lukáš a mama.

  26. Poďakovanie
    Daniel | 07.03.2017

    Ďakujem Pánu Bohu aj Vám naša drahá pani Laura. Cením si toho a vysoko aj keď nepracujete a máte oddychovať tak nám cez to všetko pomáhate radami od láskavého Pána Boha. Vaša láska k ľuďom je nekonečná!

  27. Ďakujeme.
    Miriam | 07.03.2017

    Zo srdca Ti ďakujeme, Bože Otče, za tieto cenné rady pre naše zdravie, len Ty nás dokážeš ochrániť pred chorobami, ktoré sa na nás valia a Vám, pani Laura, ďakujeme, že pre nás tieto rady neúnavne prijímate. Boh Vám žehnaj!

  28. Ďakujeme
    Jana | 07.03.2017

    Drahý Bože,ďakujeme za opäť vzácnu radu pre naše zdravie a naše telá.Vám drahá Laura za odovzdanie. S láskou Jana❤️❤️

  29. Ďakujeme Ti Otče Bože
    Peter B. | 07.03.2017

    Opäť nás varuješ liečbou, pretože sa k nám neznáme choroby dostanú. Ďakujeme Ti Tatinko náš.

  30. z celého srdca dakujem
    Gabika | 06.03.2017

    Ďakujem Ti Bože za Tvoju každodennú pomoc a ochranu, za tvoju lásku, za úžasné liečby.
    Pani Laurika aj Vám veľmi pekne ďakujem za všetko. Mám vás moc rada

  31. Poďakovanie.
    Marcel | 06.03.2017

    Ďakujem dobrotivému Bohu a Vám pani Laura za neoceniteľné rady na posilnenie zdravia. Boh Vás žehnaj !

  32. Ďakujem Ti Bože
    Renata R. | 06.03.2017

    Milovaný otecko ďakujeme za super nápoj len by som sa chcela opýtať p. Larinka beriem ráno ocot jablčný to viem že 2 hodiny po tomto nápoji a ešte beriem aj tee tree olej ten kedy môžem užiť? ďakujem Otecko môj milovaný ľúbim ťa

    Laura reaguje:

    Tea tree olej najlepšie bude užiť okolo obeda a ďalšiu dávku večer.

    Renata reaguje:

    Ďakujem Vám p. Laura z celého srdiečka vďaka. Milovaný Otecko milujem ťa ďakujem za všetko.

  33. veľké dakujem
    kvetena | 06.03.2017

    Najdrahší Nebeský Otecko , len Ty vieš ,čo je pre naše telá najlepšie , čo potrebujeme ,Ty nás chrániš pred nepoznaným . Som Ti veľmi vdačná a potešila som sa . Dakujem aj našej láskavej Laurinke za tento pre nás vzácny odkaz . Som Vám vdačná pani Laurinka za to všetko čo pre nás robíte ,za energiu , za námahu a za všetko vdaka Vám aj Pánu Bohu najdrahšiemu . Boh Vás žehnaj

  34. Veľké poďakovanie
    Gitka | 06.03.2017

    Ďakujem Ti Otče Bože za tento nápoj na posilnenie tela. Laurinka, chcem sa Ťa opýtať či možem piť aj tento nápoj keď teraz pijem ráno nalačno jablčný ocot do začiatku mája s nejakým odstupom napr. 1 hodiny. Veľmi ďakujem za odpoveď.

    Laura reaguje:

    Dobre bude tento nápoj vypiť ako prvý do každého dňa a po dvoch hodinách vypiť jablčný ocot.

    Gitka reaguje:

    Otče Bože milujem Ťa a moc Ti ďakujem za odpoveď. Laurinka, ďakujem za odovzdanie odpovede. Ľúbim Ťa.

  35. Veľká vďaka Bože
    Peter K. | 06.03.2017

    Láskavý Dobrotivý Bože,veľmi sa Ti chcem poďakovať za toto liečivo pre nás v tomto období,kedy naše telá potrebujú posilnenie ,aby sme boli odolní voči všetkým nepriaznivým vplyvom.
    Bože otecko,len Ty jediný vieš čo a kedy máme brať na posilnenie pre naše telá, aby sme boli zdraví. Veľká vďaka Ti Bože láskavý,milujem Ta a dôverujem v Teba.
    Veľká vďaka patrí aj Vám Pani Laura,nech Vás Pán Boh žehná.

  36. Ďakujem Ti Bože
    Marek M. | 06.03.2017

    Ďakujem Ti drahý Bože , že si nám poslal tento vzácny nápoj na zvýšenie telesnej sily .Milá pani Laura aj Vám ďakujem za váš čas aj námahu .Čo by sme bez Vás robili..

  37. Poďakovanie.
    Ingrid  | 06.03.2017

    Ďakujeme pani Laure a nášmu Pánu Bohu za tieto nesmierne užitočné rady.

Pridať komentár