Modlitba k Pánu Bohu za uzdravenie svojeho tela z choroby.

05.07.2018 15:50

Modlitba k Pánu Bohu za uzdravenie svojeho tela z choroby.

Modlím sa k Tebe Otče Bože za svoje zdravie a prosím Ťa aby som sa uzdravila zo svojej choroby. Maj zľutovanie s mojou dušou a nedovoľ aby som sa nevyliečila. Ty jediný môžeš uzdraviť moje telo a preto Ťa prosím pomôž mi zbaviť sa tohoto trápenia. Maj zľutovanie s trápením ktoré ma sužuje a pomôž mi sa uzdraviť. Láskavo Ťa ešte prosím aby si vyslyšal moju prosbu k Tebe a nedopusť aby boli moje prosby nevyslyšané. Láskavo Ťa prosím daj mi zdravie do tela a ja Ti budem do konca života vďačná a budem Ťa milovať neustále. Amen.

 

Slová tejto liečivej modlitby odoslal láskavý Pán Boh pre moju dušu a požehnanosťou jej slov mojemu telu pomohol vyliečiť sa z každej telesnej mojej trápenosti. Ďakujem Ti zo srdca môj láskavý a dobrotivý Pán Boh za túto modlitbu. Laura

 

Dodatok od Pána Boha:

Bolo by dobre svoj zdravotný bolestný problém povedať Bohu ešte pred začiatkom tejto modlitby a do slov modlitby žiadne iné slová netreba pridávať. Amen.

 

Komentáre:

  1. Peter a Mária | 25.04.2020

    Bože môj milovaný, veľmi ti ďakujem za túto modlitbu. Nevedela som presne akú modlitbu hľadám pre svojho syna a ty si ma doviedol presne ku tomu čo potrebujem. Ďakujem ti z celého srdca za to, že opäť môžeme čítať tvoje prekrásne modlitby a obracať sa ku tebe. Som ti vďačná, nesmierne vďačná. Tvoja láska a sila pre nás je nekonečná. Tebe patrí obrovské ĎAKUJEME.

  2. Gabriela a Jozef | 14.09.2018
    Laskavy Otce Boze dakujeme Ti za tuto krasnu liecivu modlitbu a za jej odovzdanie pre nas od pani Laury. Nech Vas i Vasho manzela Pan Boh ochranuje. Pozdravujeme Vas a dakujeme i za celu rodinu.

  3. Zuzana | 09.07.2018
    Aj sa chcem poďakovať za túto univerzálnu modlitbu na každú chorobu od Teba Otecko. Tu vidieť ako sa naša vzácna mamina Laurika o nás všetkých stará. Otecko poslal modlitbu pre ňu a ona s láskou odovzdala túto modlitbu aj pre nás. Ďakujeme veľmi za vašu lásku a opateru drahá Laurika. Boh vám aj Vladkovi žehnaj.

  4. Julia L. | 08.07.2018
    Láskavy Môj Bože veľmi pekne ďakujem za liečivú modlitbu z Náruče Božej Najvzácnejšiej pre naše telá .Vďačím Bože len Tebe za tú najvzácnejšiu starostlivosť z nenahraditeľnej náruče ktorú posielaš cez najvzácnejšiu dušu p. Laury na zem.Ďakujem Vám Milá p.Laura za odovzdanie liečivej modlitby.S pozdravom.

  5. Peter K. | 07.07.2018
    Bože otecko náš jediný,v pokore sa Ti chcem aj ja poďakovať, za túto prekrásnu a pre naše telá uzdravujúcu modlitbu od Teba danú.Bože len Ty vieš aké máme trápenia a čo nás bolí a vždy nám včas odovzdáš cez láskavú a drahú našu pani Lauru pomoc, či už v podobe krásnej modlitby, alebo receptu či liečivých cvikov, lebo si Boh láskavý, milostivý a dobrotivý. Bože tatinko ,požehnaj nám všetkým, ktorí si to zaslúžime slová tejto nádhernej modlitby a posilni naše telá, lebo len Ty Bože nám naozaj pomáhaš a uzdravuješ nás s každej choroby a trápenia. Bože ochraňuj prosím Ťa a požehnávaj našu drahú pani Lauru a jej manžela pána Vladimíra a s celého srdca Ti Bože ďakujeme za ich láskavé a Tebe oddané dušičky.

  6. Gitka a Bohuš | 07.07.2018
    Ďakujeme Ti láskavý a dobrotivý Bože za túto nádhernú a veľmi účinnú liečivú modlitbu, ďakujeme Ti za Tvoju starostlivosť o naše zdravie. Ďakujeme drahej pani Laure za odovzdanie modlitby. Milujem Ťa Otče Bože nadovšetko na celom svete a vždy budem. Prosíme Ťa láskavý Bože o Tvoju Božiu ochranu pre pani Lauru a jej manžela Vladka, ktorý jej je veľkou pomocou a oporou v jej ťažkom poslání.

  7. Marcel | 07.07.2018
    Ďakujem Ti dobrotivý BOŽE a Vám pani Laura, za túto modlitbu za uzdravenie tela. Len BOH robí zázraky a vrúcna modlitba k BOHU lieči telo a dušu. BOH Vás žehnaj, ochraňuj a opatruj pani Laura a Vladko!

  8. Viera | 06.07.2018
    Jednoducho krásna univerzálna modlitba, ktorá iste pomôže mnohým ľuďom. Ďakujem.

  9. Beata | 05.07.2018
    Aj ja ďakujem pánu Bohu za túto modlitbu. Všetky na tejto stránke sú nádherné, modlím sa ich neustále a môžem povedať že mi veľmi pomáhajú. Viem že bez pána Boha a jeho modlitieb vkladaných do tejto stránky by som bola v svojom živote stratená. Pani Laura veľké ďakujem. Nech Vás pán Boh ochraňuje.

  10. Oliver | 05.07.2018
    Ďakujem ti Otče Bože za túto krátku ale isto veľmi účinnú modlitbu. Ďakujem aj Vám pani Laura za jej zverejnenie. Prišla mi akurát vhod. Mám určitý zdravotný problém a nechcem Vás otravovať pokiaľ to nie je moc vážne. Skúsim túto modlitbu a pevne verím že zaberie, aby som Vás nemusel moc vyťažovať. Ďakujem pekne

  11. Iva | 05.07.2018
    Ďakujeme Ti Otče Bože láskavý, za nádhernú modlitbu. Ďakujeme Otče Bože ako sa o nás staráš liečiš a uzdravuješ nás. Vďaka Ti za Tvoju Božiu pomoc, lásku a ochranu.Ľúbime Ťa Otče Bože láskavý a vždy aj budeme. Ďakujeme pani Laura za odovzdanie modlitby. Pozdravujeme aj Vášho manžela Vladka s láskou Iva a syn. 

Pridať komentár