Modlitba k Bohu na zlepšenie práce v podnikaní.

16.12.2013 12:02

Kedysi dávno bola u mňa mladá žena a prosila o Božiu pomoc pre seba na podnikanie, v ktorom sa jej nedarilo. Zobrala si dosť veľkú pôžičku z banky na to, aby vôbec mohla podnikať. Snažila sa svoju prácu robiť čo najlepšie a v snahe spokojnosti svojich zákazníkov. Ale jej túžby nevychádzali podľa jej očakávaní. Zákazníkov o jej služby nie že by pribúdalo ale naopak ubúdalo. Bála sa, že pôžičku ktorú od banky dostala nebude mať z čoho splácať a preto sa obrátila na mňa s prosbou o Božiu pomoc a radu. Podotýkam, že táto žena bola pomerne mladá tak okolo 30 rokov a nemala manžela. Sama vychovávala syna a iný príjem okrem toho svojeho nemala. Preto bola skoro až zúfalá v svojej bezmocnosti, či dokáže zarobiť dostatok peňazí nielen na dlh pre banku, ale či dokáže uživiť seba a svoje dieťa. Boh tejto žene poslal cez moju dušu na pomoc modlitbu, ktorú keď sa s dôverou v Božiu pomoc modlila, tak sa pomaly začala jej podnikateľská neúspešnosť premieňať na úspešnosť. K tomu ale aby sa jej takto ukázateľne pomohlo, musela mať jej duša silnú vieru v silu Boha a v silu Božej pomoci, ktorá určite príde ak jej duša v svojom trápení od života neprepadne slabomyseľnosti a beznádeji, ak nezačne viniť Boha za to, že jej nepomáha, čo aj duša tejto ženy rešpektovala v pochopení a neurobila to, čo by v jej situácii možno urobili mnohí obviňovaním Boha, ale ona sa práveže v tomto svojom trápení primkla k svojemu Bohu, začala sa takou úprimnosťou a vierou duše k Bohu modliť túto modlitbu, že Boh jej prosby vyslyšal krátkym časom a obchod sa jej rozbehol. Chcem Vám len pripomenúť, že tieto modlitby ktoré Vám posielam sú prijaté od Boha a podľa mňa sú zázračné keď sa ich človek modlí, lebo usporiadanie slov v každej modlitbe tvorí skrytú  šifru, ktorú Vaše oko a ani to moje nevidí. Každý životný problém je určitá zlá informácia, ktorá nám sťažuje život. Šifra ktorú obsahuje každá od Boha kódová modlitba obsahuje tiež istú ale dobrú informáciu, ktorá ruší informáciu spôsobujúcu náš životný problém. Asi takto približne by som Vám vedela vysvetliť silné účinky Bohom mojej duši diktovaných modlitieb pre trápených ľudí.

 

Modlitba k Bohu na zlepšenie práce v podnikaní.

Bože láskou duše svojej sa k Tebe o pomoc utiekam slovami tejto prosby, ktorou sa do šťastia potrebujem dostať prácou ktorú vykonávam. Do každého dňa Bože Ty sám veď do blízkosti mojej duše kroky takých ľudí, ktorí sa dokážu odmeniť včas svojimi peniazmi za poskytnutie služby, ktoré mojou zásluhou dostanú k svojej spokojnosti. Do trápenia, ktoré sa stáva nezaplatením mojich služieb ľuďmi prekážkou vykonávania mojej práce, ktorou sa snažím sama živiť svoju rodinu svoju pomoc pošli Bože každý deň takými zákazníkmi, ktorí budú svojou odmenou túto moju prácu dostávať do schopnosti mojej duše uživiť sa korunami, ktoré potrebujem dostať odmenou za spokojnosť, ktorú poskytujem ľuďom svojim ponúkaným tovarom, ktorý som musela kúpiť za peniaze nie svoje a musím ich vrátiť svojou poctivou prácou, ktorú chcem aj naďalej rada vykonávať. Daj Bože svoje požehnanie a vyslyšanie tejto mojej prosbe, ktorou pomoc Tvoju pýtam do zvládnutia správneho fungovania tejto práce a sľubujem Ti Bože za vďaku Tvojej pomoci duša moja len Teba celý svoj život velebiť a milovať bude a svoju lásku najväčšiu dušou cítenú do Tvojej blízkosti denne odosielať budem slovami láskavých modlitieb a láskavých skutkov činených do pomoci ľuďom. Amen.

Po odrieknutí slov tejto modlitby sa treba 3x po sebe pokrižovať svetlom bielej sviečky.

daniela|03.03.16  

 ....táto je taktiež takmer mojou každodennou a verte mi, že prináša svoje ovocie...nie, milionármi nie sme, ale zákazníkov pribudlo vďaka nej, lebo verte tomu, že závisť ĺudí je obrovská...Vďaka Bože môj láskavy!!! A vďaka aj Vám moja drahá Laura, nebyť Vás, nemám čo odriekať....len tak vlastné slová, čo by boli vypočuté omnoho omnoho pozdejšie ak vôbec..vďaka Vám dnes vieme, akú silu majú kódové modlitby..