Modlitba k Bohu na zastavenie silnej hnačky môjho dieťaťa.

28.09.2023 02:58

Stať sa do týchto hnačiek liečený musí silou horkej čokolády, ktorej 2x denne zjesť po 10 dkg musí. Stať sa táto čokoláda do tekutého stavu rozpustená musí a do tohoto vliať 1deci čierneho čaju, ktorý sa do tejto rozpustenej čokolády vleje. Stať sa tento pokrm lyžicou práškového cukru osladený môže a toto jedlo sa treba snažiť konzumovať po lyžiciach v prestávkach ako liek. Stať sa ešte týmto hnačkám zastavovaný dobrým ľadovým soľným obkladom musí, ktorý sa do podbruška 2x denne aspoň na 15 minút dať musí. Do 1/2 litra vody dať 6 polievkových lyžíc soli, namočiť uterák do roztoku a dať na podbruško. Do každého dňa sa treba snažiť toto dieťa slovom tejto modlitby liečiť:
 

Modlitba k Bohu na zastavenie silnej hnačky môjho dieťaťa.

Bože spaľuj Svetlom svojej lásky silu každej hnačky dieťaťa môjho a veď jeho telo späť do zdravia zastavením jej ničivosti. Amen.

Len tieto slová do každého dňa odriekať rodič musí a stane sa syn jeho opäť zdravý a bez hnačiek. Amen.

 

Poznámka:
Chlapec ktorý sa liečil touto liečbou bol malý školák a liečba od Boha mu rýchlo zabrala. Kto z vás máte malé deti s týmto problémom ako on, bude treba dávku čokolády podľa vašej úvahy znížiť, ale obklad môžete ponechať ako je Od Pána Boha odkázané. No pokiaľ má vaše dieťa hnačky z iných vážnejších príčin ako tento chlapček, liečba nemusí vášmu dieťaťu pomôcť a treba navštíviť lekára, nakoľko táto liečebná receptúra bola od Pána Boha odoslaná pre choré telíčko tohoto konkrétneho dieťaťa.

Pridať komentár