Modlitba k Bohu na zastavenie bolestí tela počas odriekania modlitieb.

21.05.2015 17:36

Mnoho ľudí a najmä tých, ktorí úprimne ľúbia Pána Boha a modlia sa každý deň k Bohu má počas modlenia telesné bolesti. Nie každý ma z nich navštívil, lebo väčšine som to vysvetlila telefonicky, prečo je to tak. Ale jeden prípad Vám opíšem. Navštívila ma žena, ktorej Pán Boh pomohol v mnohých duševných a telesných problémoch. Túto dotyčnú pani Ivanu z Bardejova vždy počas modlenia bolela a tŕpla jej ľavá strana lopatky a v spodku krížov cítila mrazenie. Lekárske výsledky boli všetky negatívne, prekliata nebola a nebola ani chorá. Všetko toto sa v jej tele dialo vždy len počas modlenia k Bohu. Prišla pýtať pomoc od Pána Boha na to, aby necítila počas odriekania modlitieb telesné bolesti. Dostala od našeho láskavého Pána Boha modlitbu na tento problém a jej vyslyšaním Božím sa odstránil.

Pán Boh jej odovzdal tento odkaz k jej trápeniu:

Do týchto pocitov sa dostáva koreňami zla, ktoré sa takto snažia jej ochranu, ktorou sa ich útoky odrážajú dostať do týchto bolestí, aby videla, že sa vzdať tak ľahko nechcú. Stalo sa toto zapríčinené silou zla, keď sa do láskavých modlitieb k Bohu denne dušou svojou utieka. Stať sa chránená dobrými slovami tejto modlitby musí, silou ktorej účinkov sa stanú tieto bolesti zastavené. Do každého dňa sa stane silou tejto modlitby zbavovaná bolestí tela, ktoré cíti silou odozvy útokov zlých síl. Stane sa každý deň slabnutie týchto bolestí až sa celkom z jej tela vytratia. Touto odpoveďou sa správne prijal odkaz Boží skrz dušu Laury. Amen.

 
Modlitba k Bohu na zastavenie bolestí tela počas odriekania modlitieb.

Bože staň sa duši mojej Ty sám strážcom jej ochrany, keď sa dostávajú telu môjmu silné bolesti ( treba povedať Bohu aké bolesti konkrétne cíti Vaše telo) pôsobením útokov sily zlých mocností, aby zastavili tok mojich láskavých modlitieb Tebe do blízkosti odosielaných dušou mojou. Spáľ každú telesnú bolesť, ktorú cítim odozvou na láskavé moje modlitby a daj telu môjmu tak veľkú ochranu, že sa stratí jej účinkami každej bolesti od zlých síl ku mne poslanej. Stop duševnú slabosť, ktorú cítim pri každom telesnom útoku silou bolesti a premeň ju na moju duševnú silu a odhodlanie, ktorým sa stanem ešte väčšou láskou slovami modlitieb Tvojej blízkosti odosielaných priblížená. Zastav stápania tela môjho týmito bolesťami, ktoré sa Tvojou Božou ochranou viac nestanú telu môjmu odvetou zlých síl ukázané za lásku duše mojej Tvojej blízkosti odosielanej. Slovami tejto prosby Ťa Bože vrúcne s pokorou duše o zastavenie týchto bolestí tela prosím a do vďaky za Tvoju pomoc sa stanem celý život Tvojej láske približovaná láskou svojej duše každý deň. Amen.