Magnetoterapia.

24.05.2020 13:29

Magnetoterapia.

Janulienka | 20.03.2013

Láskavý Pane Bože, prosím Ťa, aký vplyv má magnetoterapia na ľudský organizmus? Mnohé firmy predávajú rôzne magnetoterapeutické podložky, či už na el. energiu alebo len s magnetmi. Pomáhajú??? Používajú ich aj v rehabilitačných zariadeniach. Ak pomáhajú, tak ktoré. Ďakujem Ti Pane Bože veľmi pekne za odpoveď aj pani Laure za jej čas. Ďakujem. :)

 

Božia odpoveď:

Každá takáto liečebná procesia tela dostáva výslednosťou vo všetkých telesných receptoroch prekŕmenosť energetickými vibráciami, ktorých dotykovosť každé telo cíti posilnením a odnášaním všetkých tých chorobných z neho symptómov, ktoré pociťovalo v období pred touto liečebnou metódou zvanou magnetoterapiou v jej aplikácii. Ale pravda taká sa k tejto liečebnej metóde ukazuje, že spôsobuje momentálne maximálne dobitie celého organizmu veľkým nábojom prílevu energie, čo však v jej nápore prijatia dlho v telesnej schránke nikoho neostane jej vnútrom akceptovateľné, keď spôsobuje systému v tele doslova prebitie akumuláciou energie, čo prekŕmené a posilnené v danom okamihu všetky telesné funkcie vedie k samoobrane svojeho systému tým spôsobom, že túto magnetickú silu vstrebanú proti svojej vôli a vlastným telesným zákonitostiam odhodia von z tela, čím sa vlastne nesmierne oslabia vykonanosťou tejto činnosti obrany svojeho systému a začínajú sa od samého počiatku svojeho získaného oslabenia touto liečebnou metódou učiť správne fungovať, čo sa nie vždy všetkým v správnosti obnovenia a reštartu vlastného systému tela u každého jedinca podarí, čoho výslednosťou sa ukážky nesú opätovné príznaky a mnohokrát zosilnených chorobných symptómov človeka späť navrátených, čo u mnohých jedincov vyvoláva to vo vnútri ich duší pokušenie mať neustále na svojom tele toto magnetické zázračné liečenie, v ktorého neustálej blízkosti jeho magnetického pôsobenia sa cítia veľmi skvele a plní sily a energetickej svojej zobudenosti, čo sa však pre ich dobrú funkčnosť tela stáva doslova hazardnou hrou vábivou k ich zmyslom, ktorej pokušeniu zahrať si jej scénu čo len ešte aspoň jeden krátky chvíle raz ťažko odolávajú a stávajú sa doslova závislí od jej napĺňanosti pravidelnej, čo ale znamená nikdy neprestať pokiaľ ich telo ešte ako tak vládze a nezlyhá, ale záverečný koniec tohto liečebného hazardu so svojim zdravím nikto nepozná a preto zabudnite čo najskôr vy všetky duše moje láskavé na túto veľmi reklamovanú a úspešnú liečebnú metódu, lebo bojuje proti vlastnému a prirodzenému magnetizmu vašeho tela, ktorý sa prispôsobuje zemskej príťažlivosti do každodennej vzájomnej ich nakonfigurovanej rovnováhy a všetky umelé zásahy do energetického poľa každého človeka sa nazývajú hazardná hraná hra bez poznaného vo výške výhry konca. Do Bohom odoslanej tejto láskavej Božej odpovede bolo Božie jej toto odkázané slovo dušou Laury do prijatého písma tohoto duševného odkazu zachytené bez schybenia zápisom všetkých slov správne jej duševným príjmom. Amen.

 

Komentáre:

  1. Júlia P. | 27.05.2018
    Ďakujem Pane Bože za vysvetlenie, prečo sa mi po magnetoterapii uľavilo, a prečo ma kolená po pár rokoch začali ešte viac bolieť. Vďaka Ti, že si mi ich Ty vyliečil tou najlepšou a najzdravšou metódou. Milujem Ťa

  2. Peter K. | 27.05.2018
    Bože otecko náš nebeský,ďakujeme Ti za túto od Teba odoslanú odpoveď a podrobné vysvetlenie ako táto magnetoterapia funguje na naše telá.Len Ty Bože si všetko stvorila a len Ty najlepšia vieš ako všetko funguje, tak ako naše telá ktoré sú prispôsobenú vlastnému magnetizmu a zemskej príťažlivosti.
    Bože len Tebe jedinému patrí naša vďaka za všetko, lebo len Ty si náš jediný najlepší lekár na tomto svete,ktorý si nás všetkých stvoril, ako aj všetko vo svojej všemoci a nekonečnej múdrosti.
    Ďakujeme Ti Bože za túto odpoveď aj našej drahej pani Laure za jej prijatie od Teba Bože.