Kyslomliečne produkty a med.
Kyslomliečne produkty a med.
Pozdravujem vás milí čitatelia a chcem vám odovzdať radu od Pána Boha ktorú mi už dávnejšie odovzdal a tá sa týka sladenia zakysaných mliečnych produktov. Nikdy sa nesmú sladiť medom. Ja som to istý čas nevedomky robila a nebolo to dobre. Pán Boh mi poslal taký odkaz, že jogurty napríklad biele a zakysanky nikdy netreba sladiť medom, lebo med je veľmi silné antibiotikum, ktoré v týchto kyslo-mliečnych produktoch zničí všetky zdravé baktérie ktoré obsahujú, takže po osladení medom by boli bez živej mikroflóry a preto by nemali také liečivé účinky pre váš organizmus aké potrebujete z nich pre svoje zdravie získať. Radšej ich treba prisladiť džemom, ovocím, cukrom, sirupom atď... Len toľko som vám chcela moji milí čitatelia odkázať. Prajem vám všetkým veľa Božej ochrany a lásky do každého dňa vašeho žitia, veľa šťastíčka, dobrého zdravia a duševnej spokojnosti. Opatrujte sa všetci. Mám vás rada. S láskou pre vás, Laura