Korona - slabá viera v Boha.

08.04.2023 21:12

Korona - slabá viera v Boha.

27.12.2021 

Všetky vaše duše uviazli v ilúzii poriadku toho, čo by nastať malo, ale nestáva sa. Irónia osudu, čo? Treba pamätať na to, že vedci nikdy neovládnu koronavírus v žiadnej jeho mutačnej fáze, ale ja Boh áno. Čakáte všetci na zázrak, ale ten nepríde, pokiaľ nevymriete jeden po druhom. Dôležité je uvedomiť si, že Boh je jeden a všetko v tvojom bytí sa zmení a premení. Ak tvoja duša cíti neprávosť týchto slov, nech ich naďalej nečíta a pokračuje v svojom bohémskom ale zradnom štýle, lebo ja Boh som jediný kráľ tohoto sveta a budem sa v tvojom skone smiať za hlúposť tvojeho duševného zmýšľania. Je skutočne fér alebo proti tvojej mysli? Dobre rozmysli si ty duša nevedomá. Tvoj svet stavia len na na materiálnych základoch a na výskumoch overených. Ja tvoj Boh budem tvrdiť to, že chcem vyhladiť 75% ľudstva, nie Laura. Kto sa proti mojej vôli zo všetkých ľudí a vedcov postaví? Mám účinný liek proti koronavírusu, budete naháňať moju Lauru, odkiaľ to vie, ale ja viem, lebo nie žiadne laboratórium vo viere slabnúcej sily, ale moja Božia vôľa tento vírus stvorila, aby ste boli v obraze, mutácie sa nikdy nezastavia, pokiaľ nepožiadate mňa Boha o polepšenie svojich duší. Svoje územie zeme zachrániť nikdy nedokážete. Prečo? Lebo ste mamonársky svet, každé slovo pre dobro niekoho z trpiacich stráca tvoj čas drahocenný, ale toto sa volá sebectvo, ktoré ja Boh neakceptujem. Korona vírus nezastaví pri svojej najlepšej snahe nik, keď váš pozemský svet tvorí len mamon a sebectvo. Netreba čistiť vaše ovzdušie, lebo už je veľmi neskoro, ale vaše choré mysle špeciál vedecké, ktoré túto zem zahmlili navždy. Úniku nebude z tejto mozaiky vašej utvorenej, jediná záchrana, očistiť svoju myseľ a dobre viete a poznáte o čom ja Boh hovorím, nenávisť medzi najbližšími nepozná hraníc. Ak sa nebojí tvoja duša svojeho svedomia, boj sa mňa Boha, lebo diagnóza ktorá ovládla tvoj svet, ovládne aj teba duša nepoučiteľná. Svet v ktorom si doteraz žil v spokojnosti sa stal uzavretý v tvojej bezpečnosti bytia. Rozmýšľať tvoja duša moc nemusí, lebo chápeš na čo ja Boh myslím. Ale vždy máš na výber. Kto z koho zvíťazí, budem vždy ja Boh sám a nie ty bezúhonný a bezbranný, hoc snažiaci. Vaša baba Vanga pracovala s temnými silami. Dôverujete tým, komu nemáte, lebo ste akí ste slovenský národ. Páčia sa vašim dušiam klamstvami opradení veštci, a tým čo hlásajú pravdu ako moja Laura neveríte, ale krátkym časom prídete, kde pravda domov svoj našla, len už bude neskoro. Svoj hnev otočte na tie duše vedátorov, ktoré vašim dušiam pravdu neriekli. Touto odpoveďou sa správne prijal odkaz Boží skrz dušu Laury. Amen.

 

Komentáre:

  1. Margita | 19.02.2022
    Drahý BOŽE ďakujem Ti za odkazy, za modlitby, liečby, za Božiu stránku,za pani Lauru nášho posledného proroka. Cez pani Lauru nám Pane Bože trpezlivo posielaš dôležité správy a my sme stále hluchí a slepí.Prosím Pane BOŽE odpusť mi moje previnenia, hriechy, zlé myšlienky, slová i skutky. Ochraňuj prosím pani Lauru a jej manžela, mňa a moju rodinu Ďakujem Ti Pane Bože za všetky radosti v mojom živote a prosím pomôž mi znášať všetky ťažkosti a starosti. Všetko odovzdávam do Tvojej Božej náruče,Veď ma prosím správnou cestou a odpusť mi prosím. Milujem Ťa môj Jediný BOH.
    S láskou Margita.

  2. Jaroslav | 08.02.2022
    Všetko čo sa vo svete deje je z božej vôle. bez teba by sme tu neboli. Nemali by sme všetko čo máme a najhlavnejšie zdravie ktore ja vďaka tebe mám. Chcem sa ti poďakovať za ochranu pred konova virusom, veľmi si to vážim. Pred pár dnami som bol v práci a boli sme 4ja 24hodin a všetci 3ja moji kolegovia ochoreli na kovid a ja nie. Ďakujem ti Bože som tvojim dlžnikom. Milujem ťa a ďakujem aj za moju rodinu, s ktorou sa stále k tebe modlíme. Bez teba Bože si už nevieme život predstaviť. Ďakujeme aj za Pani Lauru a Pána Vladimira ktrorý nam nespočetne veľa krát nezištne pomohli a nič za to nechceli. Nech vás Pan Boh ochranuje.

  3. Marta s rodinou | 23.01.2022
    Skúsim napísať príspevok ešte raz, keďže ani mne ho nezobralo... aj keď sa s Tebou Pane Bože rozprávam každý deň,takže Ty poznáš moje myšlienky...Pane Bože nečudujem sa Ti. My ľudia sme hriesni a je mi smutno z toho ako ľudia uverili médiám a takzvaným odborníkom a jediné riešenie je pre nich vakcína. A ešte obviňujú tých, ktorí vakcínu odmietajú. Zabudli na Teba Bože. Zabudli, že Ty si jediná správna cesta. Pane Bože, ja a moja rodina vkladáme celý náš život to Tvojich rúk a milujeme Ťa. Už x-krát sme sa presvedčili, že len s Tebou sa všetko na dobré obráti. Ďakujeme Ti za život a za Tvoju lásku. Milujeme Ťa a nikdy sa ta nevzdáme. Marta s rodinou

  4. Gabriela | 22.01.2022
    Ďakujem, Bohu, že nám odkrýva pravdu o nás. Zabúdame často na Prvotvorcu všetkého a náš egoizmus a honba za majetkami nás od neho vzďaľujú. Často rozmýšľam o tom, koľko zlých rozhodnutí som urobila a veľmi to ublížilo v živote mne aj mojej rodine. Boh má upozornil na moje chyby a zlyhania. Veľmi vďačím Bohu, že mne a mojej rodine naďalej pomáha.
    Verím tomu, že človek ktorý chce nájde cestu k Bohu a BOH mu rád pomôže.a zachráni mu dušu a telo.
    Ďakujem Vám, pani Laura za všetky liečby, informácie ako si máme zvyšovať imunitu a chrániť sa od tejto nákazy.. Boh Vás opatruj aj Vášho manžela

  5. Janulienka | 22.01.2022
    Milovaný môj Pane Bože, ďakujeme Ti za výstižný odkaz z nebies, ktorý je taký zaujímavý a poučný, že (podľa mňa) hlupák by bol každý človek, ktorý by sa z neho nepoučil, alebo by ho nedočítal. Právom sa hneváš na ľudí, pretože si Ťa dostatočne neuctievajú tak, ako by mali. Zoslal si pandémiu na tento skazený svet a aj napriek tomu nám stále dávaš nielen nádej, ale aj návod, ako sa z tejto zlej pandemickej situácie dostať, ako si zachrániť život. Tvoja Božia dobrota a láskavosť nemá hraníc. Toto dokáže jedine BOH. Ďakujeme Ti Pane Bože za Tvoju Božiu trpezlivosť a prosím Ťa o Božiu ochranu pre všetkých verných bojovníkov, ktorí Ťa milujú, uctievajú, modlia sa len k Tebe, vážia si Ťa a riadia sa múdrymi Božími radami. Amen.

  6. Júlia P. | 16.01.2022
    Ďakujem Ti Otče Bože za tento pravdivý odkaz.
    Píšem iba v krátkosti, pretože mobil mi dva krát neodoslal komentár.
    Ja sa vôbec nečudujem, že s nami s ľudstvom už nemáš strpenie. Je to naozaj smutné aké sú prioroty ľudí. Ja sa za seba tiež môžem hanbiť. Ale jedno viem, že s Tebou to tu zvládnem, nech sa deje čokoľvek.. Aj keď prichádzame o svet ktorý sme poznali, o Teba nikdy nechcem prísť. Najdôležitejšie a najkrajšie mať v srdci lásku k Tebe.
    Ďakujem Ti za všetko, čo mám. Prosím, buď so mnou. Milujem Ťa.

  7. Andrea | 01.01.2022
    Keď som pred časom pisala na svojej soc. Sieti niečo v súvislosti s korona vírusom a očkovaním a napísala som tam aby sa ľudia modlili k Bohu tak som sa stretla len s výsmechom že či nas jeden otče náš pred spaním zachráni a vtedy som si uvedomila ako si ľudia nevidia ďalej od nosa že si vôbec neuvedomujú podstatu bytia a vlastnej existencie že vkladajú dôveru do rúk odborníkov a neuvedomujú si kto riadi tento svet a že je to práve tvoja Božia vôľa čo sa deje. Odovzdávam svoju dušu tebe otče jedinému do tvojej ochrany a prosím ťa o zdravie seba aj svojej rodiny. Dakujem za tento odkaz pre nás a prosím o posilnenie viery a lásky v ľuďoch aby verili v teba otče Bože a nie reči politikov alebo vedatorov.

  8. Gabika| 31.12.2021
    Pane Bože ty máš nad celým ľudstvom veľkú moc. Ja som šťastná že verím v TEBA. A celý svoj život ťa budem milovať a modliť sa k tebe. A vám pani Laura a pán Vladimír ďakujem za úprimnú a obetavú prácu.

  9. Kristina | 31.12.2021
    Drahý Bože, veľmi pekne ty ďakujem za tento odkaz. Odpusť nám prosím, sme na seba zlý a neprajny. Odpusť mi prosím Bože za všetki moje hriechy. Žiadny človek na svete nieje bez hriechu, iba ty Bože si bezchybný a dokonaly. Ľudia neveria že coronavirus si na svet poslal ty lebo sme zlý, nedáme si povedať a stále sme slepý. Každý si myslí že s očkovaním sa všetko napravi, že v iných krajinách sa všetko vracia do starých koľají, že korona je iba výmysel, a pritom sú to všetko iba klamstvá a lži. Och bože aký sme zaslepený. Odpusť nám prosím Bože. Veľmi ťa ľúbim Bože, a ďakujem za všetko za stránku, za to že sme tento rok prežili v zdraví. Ďakujem pekne Bože a prosím zmiluj sa nad nami. S láskou Kristínka

  10. Júlia T. | 31.12.2021
    Ďakujeme ti Bože za tento odkaz. Je to veľká pravda. Sme zlí, nenávistni, neprajni, závistliví... Nik neveri tebe Bože ani p. Laure. Spoliehajú sa iba na očkovanie a lekárov. Odpusť nám naše hriechy. Jedine ty Bože, môžeš nás zachrániť. Boh vás žehnaj.

  11. Valéria | 29.12.2021
    Drahý Bože ďakujem Ti za odkaz, ktorý som si mohla prečítať. Máš vo všetkom pravdu. Stvoril si nás ľudí pre lásku a my sa ti takto odvďačujeme neláskou k tebe a stále to ide zlý smerom nič sa nelepší. Odpusť prosím Bože mojej duši za zlyhanie a časté zabudnutie na Teba. Patrí Ti nekonečná vďaka a láska z mojej duše. Ďakujem Ti za dar života každý deň aby som mohla rozmýšľať nad sebou. Len Ty si Boh a Kráľ tejto zemi. Ľúbim ťa a ďakujem za všetko čo pre mňa robíš. S láskou Valéria

  12. Katarína | 29.12.2021
    Veľmi pekne ďakujem za tento boží odkaz. Ľudia zapredali svoje duše temnote a satanovi miesto toho, aby svoje duše nasmerovali k Pánu Bohu, nášmu všemocnému a jedinému Bohu. Táto temnota im zaslepila oči, začali sa rozdeľovať, robiť jeden druhému zle, v rodinách začali hádky, dokonca sa niektorí rozvádzajú, na pracoviskách žalujú jeden na druhého, podrážajú si nohy navzájom, atď. namiesto toho, aby držali všetci spolu, aby boli silní a jednotní a obrátili svoje mysle k Bohu. Pani Erika s Michalom to pekne napísali, že každý z nás má na výber, akou cestou sa vypraví. Áno, máme na výber, či budeme aj naďalej zaslepení a budeme kráčať tmou, alebo si vyberieme cestu svetla, pravdy a Boha otca všemohúceho. Áno iba on je všemocný a môže urobiť zázraky aj v tomto veľmi ťažkom čase. Bože náš jediný, neopúšťaj nás ! Priviedol si ma dnes k tomuto odkazu od p. Laury, za čo ďakujem a prosím o odpustenie.

  13. Renata R. | 27.12.2021
    Bože láskavý ,
    cítim Tvoj hnev ale budem ťa prosiť tak ako každý deň za lásku ľudí k Tebe milovaný .Bože lebo iné urobiť nemôžem skláňam hlavu ale s hrdosťou ťa milujem . Pre peniaze sú schopný sa dať očkovať každý mesiac ale pre Teba Bože za láskavé slová lásky pohrdnú že Božou láskou tak nech BOH rozhodne. Svoj život vkladám do tvojich rúk a idem cestou lásky nech sa deje čo sa deje moja viera je silná a bude silnejšia ešte stále mám čo doháňať ale verím len tebe láska moja a navždy budem AMEN.

  14. daniela | 27.12.2021
    Máš pravdu Bože znovu a zas. Doba je náročná a ľudia nechcú nájsť pravdu. Nechcú kráčať cestou lásky, porozumenia a súcitu. A nenávisť blízkych naozaj nemá hraníc. Ľudia sa rozdelili a namiesto toho, aby zrátali svojich úprimných priateľov, rátajú svoje peniaze. Materiálne veci sú dôležitejšie ako pochopenie, láska a viera. Som smutná a je to divný svet.
    Bože, rozsvieť srdcia všetkých. Ďakujem, že Ťa vo svojom živote mám, lebo inak by som to tu nezvládla. Milujem Ťa a vždy budem.

  15. Ľudmila | 27.12.2021
    Ďakujem páni Laure za odkáz, ktorý nám prijala od Pána Boha. Drahý Bože dlhú dobu nám všetkým odkazuješ ,že ľudstvo ide zlou cestou trasieš celou zemou na celom svete ,či sú to sopky,veľké pôvodné,tornáda ,zemetrasenia a iné katastrofy neni počuť nikde modlite sa k Bohu aby nám pomohol.Vírus, ktorý si na nás poslal sa šíri neskutočne rychlo a mutuje ako blesk a vládny činitelia na celom svete sú presvedčený, že vakcina je záchrana a sloboda dokonca chcú zaviesť povinné očkovanie Bože ukáž im kto rozhoduje o živote. Včera som čítala,že v Poľsku testovali vakcínu na viacerých miestach na deťoch, ktoré sú v detských domovoch, ktoré nemá kto ochrániť. Čosi táto banda zaslúži pre zisky sú schopní ničiť životy detičkam Nevedno ktoré krajiny ponúkli deti zo sociálnych zariadení, ako pokusné králiky na testovanie vakcin.Tvoj hnev na ľudstvo je oprávnený, lebo ľudstvo je nepoučitelne . Prosím Ťa Bože ochraňuj našu pani Lauru a Jej manžela Vladimíra vyprosujem u Teba Bože pre nich zdravie,,lásku Božie požehnanie, lebo sú veľmi vyčerpaní z toho ,čo sa deje.Odpusť Bože mojej hriešnej duši ľúbim Ťa s láskou Ľudmila.

  16. Marika | 27.12.2021
    Ďakujem pane Bože že môžem čítať tvoj odkaz. Som velmy hriešna duša a prosím ta o odpustenie môj milovaný Bože. Milujem Ta a prosím o odpustenie.

  17. Lucia | 27.12.2021
    Kiežby si to ľudia uvedomili. Milujem ťa otecko náš a veľmi ľutujem svoje hriechy, lebo viem, že ich mám. Prosím o odpustenie. S láskou a úctou Lucia.

  18. Erika a Michal | 27.12.2021
    Ďakujeme Ti láskavý Bože za tento varovný odkaz.Ľudia bažia po vedeckých objavoch a zabúdajú vo vieru v Pána Boha.Každý z Nás má na výber,akou cestou sa vypraví.BOH MOŽE VŠETKO.DOVERA V NEHO ROBÍ ZÁZRAKY.