Konfigurácia detoxikačnej očisty celého tela do jeho zdravej premeny.

15.08.2017 12:56

Konfigurácia detoxikačnej očisty celého tela do jeho zdravej premeny.

15.08.2017 

Bolo by dobre v tomto vašom životnom období odniesť z celého vnútra vašeho tela všetky zastaralé nečistoty ako pozostatky mnohých zápalových procesov, ktorým vaše schránky telesné dlhú dobu podliehali svojou chorobnosťou, začať očisťovať celé svoje telesné vnútro každodenným mlganím slnečnicového oleja zvaného Heliol, od ktorého mimoriadne liečivého a nesmierne účinného očistného procesu dokážete celé svoje vnútro tela odieť do nového šatu vytvoreného z dobrého zdravia, ktorého dlhotrvácnosti sa budete môcť dlhé obdobie svojeho žitia tešiť, keď vynesený z jeho útrob bude všetok toxický odpad, ktorý bol v ňom usadený ako domovským príbytkom sebe vlastným patriacim a mnohé nevysvetliteľné a neutíchajúce bolesti, ktoré vaše schránky telesné nedokázali v žiadnej podanej receptúre opustiť budú postupne zastavené, nakoľko pôvodcovia ich príčinnosti ako škodlivé baktérie, hnilobné zárodky, spiace vírusy, ostavšie zastaralé hlieny prilepené trvácnosťou na vaše slizničné steny vnútorných orgánov a v dutinových priechodoch, budú touto mlgacou liečivou, nesmierne účinnou procedúrou z vašich tiel nedobrovoľne vyplavené, čo budete cítiť opäť navracajúcou sa telesnou silou, stratenou častou únavou a zánikom bolestí, ktoré kvárili vaše telá každým dňom do stratenosti chuti žiť svoj život podľa svojich vysnených túžob. Tento očistný vnútorný kúpeľ celého tela treba činiť najmä v tomto období končiaceho leta vždy zrána, do ešte lačného žalúdka pred umytím zubov. Do úst treba dostať tri polievkové lyžice oleja a prevaľovať ho v ústach desať minút bez čo len jedného prehltnutia tohoto oleja späť do tela. Keď toto bude učinené, olej treba vypľuvnuť a dôkladne vypláchnuť ústa čistou vodou. Bude toto potrebné činiť do každého dňa hneď zrána dobou celých troch mesiacov a celý očistný proces bude dobre ešte dva krát zopakovať v priebehu trvácnosti celého jedného roka. Do krásy a čistého žiarivého lesku, dostane vnútro celého vašeho tela zdravý a trblietavý šat naplnenosťou tejto očistnej kúry, ktorého čistý jas dokáže byť udržaný dlhým obdobím, čo ale znamená skončené všetky tri mlgacie procesy. Božie odoslané slovo bolo správnosťou zapísané Lauriným duševným príjmom. Amen.

 

Komentáre:

  1. Margita | 21.11.2018
    Poďakovanie za očistnú kúru olejom. Pane BOŽE v prvom rade Ti ďakujem za každodennú pomoc, za silu všetko zvládať,za pani Lauru, a teraz za očistnú kúru s olejom,Naozaj mi miznú dlhotrvajúce bolesti a to túto kúru naplňam len dva týždne.
    Pane Bože Milujem Ťa z celého srdca a prosím o odpustenie mojich schybení, zlyhaní, hriechov aj z minulých životov. Prosím o ochranu a požehnanie pre pani Lauru a jej manžela a pre mňa a moju rodinu. Ešte raz zo srdca ďakujem že stojíš pri mne a ukazuješ mi správny smer podľa Tvojej Božej vôle. S Tebou je život ľahší, a ja Ti za to denne ďakujem aj ďakovať budem.Viem Pane BOŽE, že Ty všetko vieš a vidíš a ja som vďačná, že môžem čítať Tvoje rady, modliť sa od Teba modlitby a liečiť moje telo. Pane Bože prosím posilňuj požehnaj a ochraňuj pani Lauru a jej manžela od každého nebezpečenstva.
    S pozdravom Margita

  2. Julia L. | 27.10.2018
    Srdečná vďačnosť Láskavému Jedinému Bohu ...............Láskavy Môj Jediný..Bože Ďakujem Ti z celého môjho srdca za Tvoju Lásku k nám hriešnikom že sa nám dostáva tak najvzácnejšiej starostlivosti ,upozornení a hneď aj varovaní k naším telesným dočekom .Milujem Ťa Láskavy Môj Jediný Bože a láskou tou najväčšou každým dníčom si Ťa opatrovať budem a nekonečnú vďačnosť z môjho srdca posielať do Náruče Tvojej Najláskavejšiej budem .Milá p.Laura veľmi pekne Vám ďakujem za recetúru .Pozdravujem Vás s Láskou.

  3. Maria B. | 27.10.2018
    Dakujem ti laskavy Boze ze nas tak milujes a posielas nam liecby a vedies nas tim spravnym smerom .Dakujem z cleho srdiecka milujem ta pane Boze .Dakujem aj Vam mila pani Laura.

  4. Viera S. | 25.10.2018
    Ďakujem Ti Pane za popis ďalšej kúry, ktorá nám pomôže byť zdravšími. Som vďačná aj za každý nový článok na tejto stránke, ktorá prispieva svojim kúskom k môjmu šťastiu, najmä keď vidím, ako myslia, cítia a píšu ľudia podobne zmýšľajúci ako ja. V svojom okolí takých nestretávam. Moja vďaka patrí Pánu Bohu a Vám pani Laura a Vladimír, pretože túto stránku prevádzkujete.

  5. Elena | 25.10.2018
    Najdrahší láskavý Bože Otče môj milovaný , nekonečne Ti ďakujem za Tvoju nenahraditeľnú opateru pre naše duše a telesne schránky, za všetko čo nám poskytuješ aj za tuto vzácnu radu. Milujem Ťa a vždy budem. Veľké ďakujem aj vám vzácna naša pani Laura, za vašu veľkú obetavosť, lásku, námahu pre nás a prosím Ta láskavý Otče Bože požehnaj pani Laure a Vladkovi všetko čo potrebujú v ich najťažšom duševnom poslaní na tejto zemi.

  6. Poďakovanie Láskavému Bohu za pomoc
    Jaroslav | 15.09.2017

    Chcel sa toutou cestou poďakovať Bože za tvoju nekonečnú starostlivosť o nás ľudí, a za dohľad nad každodennou činnosťou ktorú každý z nás vykonáva. Som vďačný za každú starú aj novú liečbu či odpoveď na otázky ktoré na túto stránku ľudia píšu. Asi pred týždňom som dostal nutkanie vykonávať nejakú božiu liečbu a preto som sa odhodlal zalistovať na tejto Božej stránke a liečby Mlganie oleja Heliol sa mi hneď zapáčila. Aj keď si myslím, že si po mojom zlyhaní v očiach Božích aj očiach P.Laury liečbu nezaslúžim, zakúpil som si Heliol a začal liečbu pred 3 dnami. Všimol som si že mi z čela začali miznúť vyrážky a tak som sa zaradoval ďakoval pánu Bohu za účinky liečby. No dnes som si prečítal doplnujúci odkaz k liečebným kúram ktorý sa týka aj mňa kedže som v minulosti škaredo a bezdôvodne pľul a preklial Nevinnú Božiu dcéru P. Lauru. Jediné čoho sa v živote bojím si ty Bože.Milujem ťa a Bojím sa lebo viem že sa čaká ešte veľa trestov za moju hlúposť. Milujem ťa a mlganie oleja oddnes končím, lebo nechcem pokračovať s presviedčaním samého seba že mi to pomáha nakoľko mi to sám ty Pane Bože nežehnáš. Nechcem ísť proti tebe Otecko nebeský, urobil som veľa chýb v živote a aj keď mi vezmeš všetko čo v živote mám jedného sa nevzdám a to je Lásky k tebe Bože. Milujem ta a ďakujem za ŽIVOT

  7. Ďakujem srdečne
    Margita | 20.08.2017

    Ďakujem srdečne Tebe BOŽE za ďaľší recept na ozdravenie nášho tela,Vám pani Laura za obetatosť a silu ktorou nás obdarúvavate. Chcela by som poprosiť a spýtať sa na túro kúru, 3 lyžice oleja môžem rozdeliť na 3X a celkom prevaľovať 10 minút,
    Ďakujem srdečne za všetko
    S láskou Margita

    Laura reaguje:

    Milá pani Margita. Treba si 3 polievkové lyžice oleja naliať do poldecáka, vyjde Vám necelý. Z vonkajšej strany urobiť fixkou rysku, aby ste nemusela stále nalievať po lyžiciach každý deň. Toto dať do úst, 10 minút mlgať, vypľuť do umývadla, riadne si vypláchnuť ústa čistou vodou a pre ten deň máte hotovo. Ďalšie dni opakovať to isté dookola tri mesiace. Ďalej podľa Božej receptúry. Teším sa z Vašeho budúceho dobrého zdravia s Vami, pozdravujem Vás, Laura

  8. Vďaka Ti Bože láskavý
    Peter K. | 18.08.2017

    Bože otecko láskavý, nekonečne Ti ďakujem za tento detoxikačný recept pre naše telá,lebo len ty jediný vidíš a vieš čo nám pomáha a čo potrebujeme aby sme zase boli plný sily a energie.
    Bože otecko, len ty sa o nás staráš a dávaš na nás pozor preto Ti patrí nekonečná vďaka a chvála Bože všemocný.
    Pani Laura ďakujeme za prijatie tejto Božej liečivej receptúry a nech Vás aj pána Vladimíra žehná a ochraňuje láskavý jediný Boh,nech Vám dá veľa lásky ,pokoja a radosti do života a všetko zlé od Vás odnesie čo najdalej preč.

  9. Poďakovanie
    Gabika | 17.08.2017

    Ďakujeme Ti Bože za tvoju každodennú starostlivosť, za ochranu nášho . Milujem ŤA Bože.
    Ďakujem Vám pani Laura a pán Vladimír za každú pomoc a podporu

  10. Bože láskavý Ďakujem
    Renata R. | 16.08.2017

    Milovaný Bože Otče láskavý ďakujem za túto receptúru našej očisty tela . Bazalková kúra bola neskutočne účinná a koľko zloby zo mňa vyšlo som bola prekvapená čo sa so mnou deje asi po mesiaci som cítila neskutočné podráždenie , ktoré sa opakovalo asi 2x ale teraz som spokojná a neskutočne šťastná ďakujem veľmi silný zážitok . Milá p. Laura zo srdiečka Vám ďakujem za tieto neskutočné liečebné procedúry ich účinok je stopercentný . Teším sa na túto kúru a budem sa modliť a ďakovať milovanému Bohu za túto drahocenné rady ďakujem a pozdravujem p. Vladimíra srdečná vďaka.

  11. Nekonečná vďaka
    Jana | 16.08.2017

    Drahý Bože ,ďakujem za ďalšií liečik pre naše telo a zdravie.Vážim si všetučké pomoci a vzácne rady od Teba. Veľká vďaka aj Vám drahá Laura za odovzdanie.Milujem ťa Boh môj jediný.

  12. Veľké poďakovanie
    Gitka | 16.08.2017

    Drahý Otecko Nebeský, z celého srdca Ti ďakujem za ďalšiu nesmierne cennú a liečivú radu na očistu celého tela, ktorú nám posieláš svojou láskavosťou a dobrotivosťou cez duševný príjem našej milej a obetavej Laurinky. Ľúbim Ťa Bože a celý život duša moja len Teba velebiť, chváliť a milovať bude. Bože Otče prosím Ťa ochraňuj Laurinku a jej manžela Vladka pred zlom, stoj vždy pri nich a žehnaj im každý deň života. S láskou Gitka

  13. Obrovská vďaka
    Simona | 16.08.2017

    Láskavý môj pán Boh,ďakujem za túto liečivú radu,myslím že to práve potrebujem.Uz týždeň som bez energie,je mi stále zle..
    Ďakujem za všetky rady
    Milujem ťa

  14. Ďakujem
    Elena | 16.08.2017

    Nekonečne ďakujem láskavý Bože Otče, za Tvoju lásku , obrovsku starostlivosť. Ty jediný, všetko vidíš, vieš , čo potrebujeme , Ty jediný vyliečiš naše duše aj telesne schránky , vyriešiš naše trápenie.Ďakujem za všetko. Nesmierne Ťa milujem Otecko nebeský až do posledného dychu. Vzácna naša Laura, ďakujem za vašu obetavosť, za všetko.
    s láskou

  15. Podakovanie
    kvetena | 16.08.2017

    Drahý Nebeský Otče , s hlbokou láskou Ti dakujem za liečivo , ktoré nám všetkým posielaš . Za všetky požehnané liečivá a rady ,ktoré si nám odovzdal cez duševný príjem našej drahej Laury Ti veľmi pekne dakujem s hlbokou láskou a úctou k Tebe , k Bohu jedinému. Veľmi ťa ľúbim drahý Otecko Nebeský . Si moje všetko na tejto boľavej Zemi. Aj Vám drahá pani Laura som nekonečne vdačná za všetko , čo pre nás robíte . Dakujem Vám ,ľúbim Vás S láskou kvetena

  16. Vďaka
    Mária C. | 15.08.2017

    Drahý Otecko Nebeský, ďakujeme za Božiu radu prijatú našou pani Laurikou. Zo srdca ďakujeme a sama cítim že to nesmierne potrebujeme. Pozdravujeme Vás a ďakujeme

  17. Božíčku milovaný vďaka!
    Daniela | 15.08.2017

    Drahý Bože, s láskou Ti ďakujeme za Tvoju opateru. Je to najúžasnejší pocit mať Tvoju lásku, priazeň a bedlivú náruč,ktorá vždy pohľadí dušu a srdce. Ďakujem za vzácnu radu a nadovšetko Ťa milujem. Drahá Laura, bez Vás by to proste nešlo

  18. Si Úžasný
    Marta B. | 15.08.2017

    Si Úžasný Tatičko Nebeský. Ďakujem Ti za úžasnú očistnú kúru,za to že sa tak staráš o naše zdravie.Ľúbim Ťa Bože a prosím Ťa za všetku tú námahu a obetu pani Lauri a pána Vlaimíra chráň ich od všetkého zlého, odľahči im z ich každodenného trápenia a boja zo zlom, pohľaď ich duše a daj im silu do ďalšieho života.Kiež by všetci boli tak verní...
    Ďakujem

  19. Ďakujeme!!
    renáta | 15.08.2017

    Drahý Bože, ďakujeme za túto liečbu, prosím, pomáhaj nám, ktorí ju s radosťou prijímame, aby sme ju správne napĺňali a zvládli celú. Odmenou nám bude dobré zdravie, ďakujeme, že sa o nás staráš, aby sme tu na zemi prežívali život v plnom zdraví. Ďakujem pani Laura tiež Vám za obetavosť. Srdečne Vás i pána Vladimíra pozdravujem.

  20. To sú Božie zbrane!!!
    Peter B. | 15.08.2017

    Na každú bolesť existuje u Teba Otče Božinku liečba. Na každý jed máš protizbraň. Veľmi Ti za tento odkaz ďakujeme. Mám otázku Otče Božinku, či je možné túto liečbu podávať i starším deťom /máme takmer 14r. dcéru/, alebo je určená len pre dospelých. Veľmi pekne ďakujem Bože vopred za odpoveď a Váš čas pani Laura.
    S pozdravom Peter.

    Božia odpoveď:
    Do tohoto očistného procesu žiadne dieťa až do dospelého veku nesmie dostať jeho napĺňanosť, lebo zaspí v svojej doterajšej funkčnosti obranný systém jeho tela touto odľahčovacou preň očistnou metódou a v dospelosti by sa ľahko mohlo stať, že jeho imunitný systém bude slabo pracovať bez podpornej terapie. Amen.

  21. Ďakujeme
    Lukáš | 15.08.2017

    Ďakujeme nespočetne veľa krát najláskavejší Otče Bože, že sa stále o nás veľmi staráš a pomáhaš nám, aby sme sa mali dobre a boli s zdraví. Milujeme Ťa Otče Bože a veľmi nás, teší každá Tvoja receptúra, ktorú vždy s láskou napĺňame. Ľúbime Ťa Otče Bože láskavý a vždy aj budeme. Ďakujem pani Laura, že nám vždy Boží odkaz prijmete a odovzdáte. S láskou Lukáš a mama.

Pridať komentár