Hlúposť ľudí je nekonečná.

24.04.2020 20:00

Hlúposť ľudí je nekonečná.

Mária | 21.08.2014
Drahá Pani Laura, aj ja vás chcem podporiť vo vašej práci tak ako všetci ostatní a pevne verím že sa nedáte, pretože ľudia sú takí hlúpi a nepoučiteľní, že aj keby sa pred ich postavil samotný Pán Boh aj tak by stále neuverili. Veľmi vás obdivujem ako môžete zvládnuť všetky tie urážky, vyhrážky, všetky tie sprosté správy čo vám posielajú zlí ľudia, pretože ja by som nato nervy nemala a asi by som im niečo spravila. Sama dobre poznám aké to je keď niekomu rozprávate o Pánu Bohu pravdu, pravdu ktorá je čistá a nikto vám neverí, len vás uráža a posmieva sa vám !!!Keďže ešte nie som celkom plnoletá a stále za mňa rozhodujú rodičia tak je až smutné že keď som mojej mame porozprávala o vás a o Našom Pánbožkovi pravdu tak sa mi začala vysmievať že ako vám môžem veriť, že som strelená! Bola som z toho až zronená že vlastná matka neverí svojmu dieťaťu ktoré by jej nikdy nechcelo zle! Do očí sa mi natlačili slzy a prosila som Pána Boha nech jej dá rozum, nech už konečne aj ona uverí a spozná čo je Božia láska. Ale jasné zdravý človek nikdy nepochopí ako sa cíti niekto kto to zdravie nemá, nikdy nepochopí to aké je to znášať to utrpenie, keď je človeku až tak zle že nevie či neumrie v tomto momente. Nikdy nepochopí tie stavy keď si človek môže byť istý že mu pomôže len BOH!!! Veľmi ma to ničí keď vidím ako sa mi niektorí blízki obracajú chrbtom a tak isto aj veľa kamarátov ktorým som rozposlala vašu stránku a vaše odkazy. Pochybujem že si ju vôbec niekto prečítal. Nikto to neberie vážne!.. Nikto nechce tomu veriť až kým nebude koniec, kým sa nestane to najhoršie až potom pochopia akú nesmierne veľkú ma Boh moc! Až potom ho budú prosiť o odpustenie ale on sa nad nimi nezľutuje! Všetci zhoria v pekle! Vy Pani Laura robíte čo sa dá, pomáhate naozaj každému komu Boh chce pomôcť, šírite Božie pravdy do celého sveta a nieže by sa ľudia tešili že konečne je tu niekto kto nám ukáže svetlo a pravdu, kto nás vyvedie z tej tmy a pomôže nám ale namiesto toho vás osočujú a urážajú, vyhrážajú sa vám lebo sa vás boja! Myslia si že ste nejaká bosorka, ale keby mali trocha zdravého rozumu tak by im aj samo docvaklo že žiadna bosorka by nikomu nechcela dobre, že by nikdy neospevovala Boha, že by nikdy nehovorila aby sme len jeho jediného milovali. Tento svet je taký zatratený a skazený že sa valí do záhuby a ešte sa čudujem že nám dáva Pánbožko stále čas aby sme sa spamätali. Pani Laura, všetci vieme aká je vaša práca nesmierne namáhavá a že už máte toho dosť, ale nevzdávajte sa. Vždy bude pri vás stáť Náš Otecko a my, a vedzte že my si vás nikdy nedáme a pôjdeme s vami do boja!!! Všetci vás máme radi a posielame vám našu podporu a lásku a veríme že dobro zvíťazí :)

 

Komentáre:

  1. Daniela P. reaguje:
    Krásne a výstižne napísané!

  2. Zuzana reaguje:
    Veľmi výstižné. Ja mám doma rovnaký problém. Je len jeden Boh , ktorého veľmi milujem a som nesmierne vďačná, že som sa mohla k Pani Laure dostať aj na tú správnu Božiu koľaj a našla som Boha ako vzácny drahokam a nedám si ho nikomu vziať. A modlím sa, aby ten drahokam našli aj všetci moji blízky. Pomôž mi v tom drahý Bože Otče Nebeský. Otvor srdcia všetkých ľudí, nech nájdu tú správnu cestu a tá sa volá Božia cesta. Drahá Pani Laura máme Vás radi a ďakujeme Pánu Bohu, že nám Vás priviedol do cesty nášho krátkeho života a mohli sme prostredníctvom Vás nájsť Pána Boha.

  3. Rado reaguje:
    Mária!
    Lepší prispevok, ktorý na mňa pasuje by som ťažko našiel...
    Chcem len povedať, že vsetko čo som prečítal pasuje ako uliate na mňa! Keď začnem rozprávať kolegom o Bohu tak viacerí sa začnú z toho smiať a neveria mojim rečiam, že náš Boh existuje a chráni nás a že je potrebné sa k nášmu pánu Bohu modliť a uctievať.
    Ked vravím o Laure tak sa z toho smejú ...Vysvetľujem im že pani Laura je po pánu Bohu druhý najdôležitejší človek na svete a treba sa modliť, aby jej náš Pán dodával silu a rovnako aj jej manželovi Vladovi.
    Ja len jedno vravím...keď niekto z nich bude mať problém či už zdravotný, psychický alebo iný vždy mu budem odporúčat našu drahú pani Lauru. Kašlem na nich!!! Ja verím a stále budem veriť, že Boh bude stáť na mojej strane a na strane mojej rodiny a pomôže mne aj manželke s našim problémom.
    ĎAKUJEM pane Bože a ĎAKUJEM Laura a Vladko!
    Modlím sa za Vás!