Hlboko vsadená zloba do tvojeho vnútra duše, spôsobí jej rozklad a nelásku Boha.

25.05.2021 16:28

Hlboko vsadená zloba do tvojeho vnútra duše, spôsobí jej rozklad a nelásku Boha.

25.05.2021
Boží odkaz:
Prečo si ty duša na svete, ktorý postavil pre tvoje bytie Boh tak zlá, nenávistná a závistlivá? Čo ti vadí, keď ja Boh tvoju dušu chcem milovať a robíš na svojej zemi peklo. Prečo si tak necharakterná a s falošnou láskou v duši ubližuješ nevinným, to ťa baví? Ale ver tomu, že čas dlhý neuplynie a ja Boh tvojej duši ukážem a dokážem, že vidím tvoje hriešnosti a budeš sa topiť v slzách bezmocnosti, toto ja všetkým zlým dušiam sľubujem, lebo oheň pekelný ste si na svoje duše privolali sami svojou zlobou a chuťou ubližovať všetkým okolo vás. Božia láska bude pre vás navždy necítiteľná a nedotknuteľná, lebo vaše mená sa nazývajú farizej všetkých Božích právd, ktoré sa pre vaše duše stali obyčajnou utierkou na prach, ktorý ale vaše duše zasypal a pohltil tak veľmi, že nedokážu voľne a slobodne dýchať od zloby, ktorú do svojeho duševného vnútra vstrebali a navždy, lebo krivosť charakteru sa nemení a zobúdza sa živúcou silou každým jedným tvojim prežitým dňom a tvoja duša utopená v zlobe svojej zo svojeho odporného a hnusného špinavého kalu, nedokáže vyplávať nikdy, lebo sa bude otáčať v hnilobe svojich zlých skutkov ako nikdy nehasnúca tma. Čo sa to deje vo vašej zemi, že preklínate všetko pekné, čo ja Boh som stvoril a neštítite sa zabiť svojou zlou mysľou nikoho, ani toho kto je váš verný kamarát? Hanbite sa za svoj necharakter a neproste mňa Boha o pomoc v svojich problémoch, keď tie duše ktoré vlastníte používate ako smrtiaci nástroj pre svojich najbližších a tých, ktorí vás milujú. Hanbite sa za zlo ktoré skrytosťou duše páchate na svojich najbližších mysliac si mylne, že váš počin nikto nevidí, ja Boh áno a trest bude nemilosrdný. Hanbite sa vy farizeji páchajúci duševné zlo na nevinných vami vybranými, bezbrannými a nič netušiacimi obeťami, lebo dôsledok tvojich počinov ty duša zlá ťa dobehne skôr ako telesná smrť. Život na vašej zemi som ja Boh nestvoril preto, aby ste si vzájomne ubližovali, ale pre lásku. Amen.

 

Komentáre:

  1. Kristína | 01.06.2021
    Ďakujem pekne Bože za tento odkaz, v Tvojich odkazoch sa vždy píše čistá pravda. Ľudia sú k sebe zlý, keď sa nad tým zamyslím veľa krát som počula alebo videla aký ľudia dokážu byť na seba zlý. S každej strany je niečo....jedni sa nenávidia, druhý sa hádajú a urážajú sa, ďalší si závidia alebo počúvam ako jeden človek ohovára druhého s ktorým boli kedysi veľký priatelia. Je to smutné a človeku sa s toho tisnu slzy do očí. Nechápem to. Žiadny človek nieje dokonaly, všetci máme svoje chyby, svoje zlozvyky a nálady za ktoré sa niekedy aj hanbime, ale dôležité je aby sme sa stále snažili byť lepšími než sme teraz. Bože prosím ak si to ešte zaslúžim odpusť nám prosím a zmiluj sa nad nami. Pomôžem ľuďom ktory o to stoja a prived na cestu ktora bude smerovať k tebe. Prosím Ťa Bože o odpustite za moje hriechy a schybenia. Ďakujem ešte raz za tento odkaz a pani Laure a jej manželovi za ich ochotu a pomoc

  2. Ľudmila | 29.05.2021
    Ďakujem Pánu Bohu za tento odkáz, ktorý je úplne pravdivý ako vždy, ľudia sme veľmi zlí ,zloba je na dennom poriadku,keď povieš pravdu pozrú sa na človeka, ako na nejakého blázna. Nevážime si absolútne nič je to smutné ,ľudia závidia ak sa ti niečo podarí, neprajú bude to čoraz horšie. Tak ,ako pani Laura za dobrotu a ochotu pomáhať každému, kto pomoc potrebuje žne aj s manželom, len zlo takto to nemôže fungovať .Všetci, ktorí sme zlí si zaslúžime poriadny výprask, veď cesta k Pánu Bohu by malá byť pre každého na tejto zemí na prvom mieste,čo je ,ale pravý opak.Prosím Ťa Bože odpusť nám hriešnym dušiam ochraňuj našu páni Lauru Tvojho a nášho PROROKA, ktorá to má veľmi ťažké, ďakujem za všetky Tvoje odkazy,ktoré sú úplne pravdivé a napĺňajú sa do bodky ľúbim Ťa Bože a prosím o odpustenie mojich hriechov Ľudmila.

  3. Katarína | 29.05.2021
    Život na vašej zemi som ja Boh nestvoril preto, aby ste si vzájomne ubližovali, ale pre lásku. V tejto vete je povedané všetko ! Ľudia si ubližovali, aj ubližujú, závidia, ohovárajú namiesto toho, aby si navzájom pomáhali, povzbudzovali sa, najmä v týchto ťažkých časoch. Namiesto toho, aby pozerali na dušu človeka, tak pozerajú na jeho výzor a dosť často sa vysmievajú. Výzor je pre niektorých prednejší ako duša ! Toto všetko sa deje medzi ľuďmi, namiesto toho, aby boli k sebe láskaví a vľúdnejší a možno len pekným slovom niekoho potešili. Je ťažké aj dobrému človeku obstáť. Prosím Pane Bože, pomôž všetkým dobrým ľuďom, aby obstáli. aby ich zloba a zlé skutky nepremohli a aby zdolávali ťažké skúšky života s láskou v srdci k Tebe Bože. Ďakujem za tento odkaz od p. Laury, Bože pomáhaj našim dušiam byť dobrými.

  4. Erika | 27.05.2021
    Dal si Nám láskavý Bože všetko z lásky na túto zem.A my čo robíme?Nevážime si ničoho a pomaly nikoho.Všetko berieme ako samozrejmosť.Ale tak to nefunguje,a fungovať nebude.Prosme každý Boží deň o odpustenie naších prehreškov a chýb,aby už pre Nás nebolo naozaj neskoro.Lebo iba Ty Bože jediný a všemohúci vidíš čo sa všetko na tomto svete pácha.Ty jediný si Naša záchrana-Náš prístav.Ľúbim Ťa Bože môj.

  5. Daša | 25.05.2021
    Je mi smutno, Bože. Za to, akí sme zlí k sebe navzájom. Namiesto toho, aby sme žili v láske, sa nenávidime a závidíme. Sami si to tu na Zemi všetko sťažujeme, pritom by náš život bol oveľa krajší, keby sme boli k sebe láskavejší. Je tu veľa, veľa zla. Prosím, Bože, odpusť nám hriešnym dušiam, vlej do našich sŕdc viac lásky. Vlej svetlo do našich duší, aby sme nemali také zatemnené duše. Prosím, zmiluj sa nad nami. Amen
    Zároveň sa Ti chcem, Bože, poďakovať za vyslyšanú prosbu, aby boli ľudia, s ktorými som v práci v telefonickom kontakte, láskavejší a milší. Milujem Ťa, Bože

  6. Marika | 25.05.2021
    Môj láskavý Bože prosím odpusť nám hriešnikovm, prosím odpusť nám naše zle myšlienky sme velmy hriešny a nevážime si co pre nás robys ako nás milujes. Stvoril si tento svet pre nas aby sme tu žili v láske a my si to kazime a ničíme našimy zlimy myšlienkamy a závistou odpusť nám prosím. Zmiluj sa nád nami prosím. Nikdy ta neprestanem milovať a prosit o odpustenie. Ďakujem Vám pani Laura.

Pridať komentár